Last news in Fakti

7 Юни, 2022 07:41 2 181 90

Заков: Наш дълг е да помогнем на Украйна

  • драгомир заков-
  • помощ-
  • украйна

Военният ни министър участва в среща на министрите на отбраната на страните от формата „Букурещ 9“ (Б9)

Заков: Наш дълг е да помогнем на Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната на Република България Драгомир Заков участва в среща на министрите на отбраната на страните от формата „Букурещ 9“ (Б9). Срещата се проведе чрез видеоконферентна връзка. В нея участваха и помощник-генералният секретар на НАТО по отбранителна политика и планиране Патрик Търнър, министърът на отбраната на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия Бен Уолъс и помощник-секретарят по отбрана на САЩ по въпросите на международната сигурност Селест Уолъндър. Това съобщиха от пресцентъра на министерството на отбраната, цитирани от "Епицентър".

Б9 е многостранен формат за консултации и диалог по въпроси на сигурността, в който участват 9 страни-членки от Източния фланг на НАТО – България, Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия.

Форумът предостави възможност за обмяна на мнения и координиране на общи позиции по темите от дневния ред на НАТО, по които ще бъдат взети решения на предстоящите среща на министрите на отбрана на страните-членки на НАТО на 15-16 юни и на срещата на върха в Мадрид в края на юни. Министрите на отбраната споделиха общо разбиране за ситуацията в областта на сигурността на Източния фланг на Алианса в светлината на руската агресия в Украйна.

Във фокуса на дискусиите бяха засилването на възпиращия и отбранителен потенциал на Алианса и укрепването на Източния фланг, ролята на НАТО и ЕС в подкрепа на Украйна и новата Стратегическа концепция на Алианса, която предстои да бъде приета в Мадрид. Стратегическата концепция е вторият по важност документ след Вашингтонския договор, който определя заплахите за сигурността пред НАТО и очертава политическите и военни задачи, които Алиансът ще изпълнява.

Министрите на отбраната от Б9 приеха обща позиция по руската агресия в Украйна и очакваните действия на НАТО и ЕС, с оглед на последиците от новата реалност за евроатлантическата сигурност.

В своето изказване по време на срещата министърът на отбраната Драгомир Заков посочи, че сила, единство и солидарност в рамките на НАТО, както и икономически силен ЕС са подходящият отговор на опитите на Русия да дестабилизира Европа и да преформулира основания на правила международен ред.

„Наш дълг е да подпомогнем Украйна – двустранно, многостранно, като Алианс и като съюз“, заяви министър Заков. „Силата и на НАТО и на ЕС идва от политическото единство на това уникално съчетание от страни и общества. Като членове на тези организации ние следва да използваме силните страни на всеки от нас за предоставяне на подкрепата, от която Украйна се нуждае“, допълни българският министър на отбраната.

По отношение на сътрудничеството между НАТО и ЕС министър Заков подчерта, че то е приоритетно за България и новата Стратегическа концепция и наскоро приетият Стратегически компас на ЕС предоставят възможност за засилване на това сътрудничество. Относно бъдещата Стратегическа концепция на НАТО министър Заков изтъкна, че тя трябва да даде всеобхватна визия за Алианса в светлината на фундаментално променената среда за сигурност и да обхване всички предизвикателства.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    142 5 Отговор
    Помагай аз не искам
  • 2 Последния Софиянец

    140 4 Отговор
    Който е фашист да помага.Аз не съм.
  • 3 СТАРА ПОГОВОРКА

    87 2 Отговор
    ПОМОГНИ СИ САМ ЧЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ГОСПОД
  • 4 Чудно!

    149 2 Отговор
    Дълг?! За какво сме им длъжни, Заков?
  • 5 стига с тия глупости

    132 3 Отговор
    Бе какви дългове имаме ние към Украйна . То нямат изплащане тия дългове към тях . А да кажете че от 3 седмици украинските камиони цистерни точат горивото от държавния ни резерв като безвъзмездна помощ към Украйна ?
  • 6 Боже Боже

    101 3 Отговор
    Помагай,но гледай интересите на България,а не само печалбата от оръжия. Утре ако реши руснака да изпрати ракета към България вие ще сте първите с децата си, които ще избягате от България,а ще изпратите нашите деца да умират срещу руснаците. Както каза руснака,българина е страхлив и неможе да се опълчи срещу руснака от страх, Както се опълчват украинците

    Коментиран от #48

  • 7 Българин

    106 2 Отговор
    Дълг .. в тоя фарс ... Неутралитет... При тази война е хвани единия удари другия... Къде си навираме носа незнам ...
  • 8 Хахаха

    95 1 Отговор
    Има дълг да навреди на Русия. Не е ли морално извращение е това?
    По всичките правила на империята на лъжата е.
  • 9 Заков

    99 2 Отговор
    Манерката , шанцовия инструмент, партенките,автомата, вземаш ги ,отиваш на гарата и право в Киев! Отивай да помагаш на Зеленски и нас въобще не ни занимавай с твойте терзания! Ние сме винаги с Европа и НИКОГА срещу РУСИЯ!
  • 10 Оги

    103 2 Отговор
    Какъв си ти да определяш кое е мой дълг, а Заков? Ако ти имаш такъв дълг, слагай каската и пали голфа за Украйна.
  • 11 Добре че

    91 2 Отговор
    Се публикуват такива изказвания на представители на политически сили за да знаем за кого ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ на близките избори
  • 12 пьешу

    87 2 Отговор
    и откъде, на къде това, ве, т.Ъп.ир! в лично качество - ако искаш, ходи на предната линия в укрия. но територията няма работа в този конфликт.
  • 13 Колибка

    78 2 Отговор
    Какъв дълг те гони бе,Альфи.
    Днес ,няма да ми върви,като ми
    го показвате.Всичко ми се сви.
  • 14 мекотел

    91 2 Отговор
    Хайде още една USRAИНСКА подлога......
  • 15 12345

    81 2 Отговор
    Ами вземай Киро и Асен и бегайте да им помагате.
  • 16 Пенсионер на зелено(лапад, киселец)

    86 2 Отговор
    ЗАКОВ, ТАКА КАКТО СИ СЕ ЗАЛИЗАЛ, ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ЕДИН КАЛАШНИК И ДА ОТИДЕШ ДА ПОМАГАШ НА УКРАИНЦИТЕ? СЕДИШ СИ НА МЕКО И ДАВАШ АКЪЛ! ВИЖ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАК ЖИВЕЕ БЕ, ДЕБИЛ! ДЕВЕТ ДЕСЕТИ ОТ ХОРАТА ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ! ТОК, ГАЗ, ХРАНА...ТОЗИ НОМЕР "ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ.."! ЩО СИ НЕ ФИУУУУ МАЙКАТА!
  • 17 Някой

    77 2 Отговор
    Ваш дълг е първо да се погрижите за собственият си народ, пък после да мислите за другите/ Било то и незаслужаващи никаква помо.
    Ама, не! Господарят като каже, трябва да се изпълнява!
    Дебил!
  • 18 Рошко

    56 1 Отговор
    Алексей Арестович, съветник на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, каза, че руската армия се придвижва към магистралата Артьомовск-Лисичанск, чието превземане блокира групировката на APU в района на Луганск. Не можем да ги спрем. Те вървят бавно, но вървят. И има голям шанс да го отрежат“, каза той.
    Арестович подчерта, че ситуацията е заплашителна и може да завърши с котел: „Ако сега затворят котела, ще се окаже втори Мариупол“.
    Според него половината от руските войски, действащи в Украйна, са съсредоточени от Изюм до Попасная – около 35-40 хиляди.
  • 19 фен на сидеров

    71 2 Отговор
    аз на нацисти и убийци на деца нищо не дължа !
  • 20 Истината

    69 2 Отговор
    Украинците са ни никакви и не им дължим абс.
    нищо още повече, че се занимават с фашизъм в 21 век.
  • 21 Българин🇧🇬

    70 2 Отговор
    Наш дълг е да не помагаме на краварските подлоги от Окрайна които 8 години се занимават с геноцид над бесарабски българи и етнически руснаци
  • 22 горски

    64 2 Отговор
    "Длъжни сме" Дълг........Да питам ,кога задлъжняхме на Украйна,за да сме длъжни.
    Можем да изпълняваме човешкия си дълг към към Господ,и да помагаме като човеци,но не само на украинци,сирийци,руснаци,болни,хора в нужда...
    Но да се вменява дълг към държавно ръководство ,към такова което не цени живота на собствените си граждани ,и то под давление на чужди държави-е това не е наш дълг,нито към държава ,нито към нечия геополитика или пък банкова сметка .
    На този министър аз и вие му плащаме заплатата ,за да защитава нашия интерес ,а не интереса на някой, зад или пред океана.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Заков, министър си но Държавата не тие

    66 2 Отговор
    Бащиния!! Народа казва Неутралитет, никакво даване на Оръжие на Украйна!! Не си по Голям от Народа на България!! Че си част от Слугинажа на Хранилка е ясно, но не набутвай Народ и Държава между шамарите!! Там където се ритат Атовете, нямат работа магарета та!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Пропагандистите

    53 4 Отговор
    ви занимават с глупости обаче не споменават и дума, че вчера в 20 часа Джоузеф Байдън е обявил извънредно положение в САЩ заради големи проблеми с недостиг на електроенергия и е обявил най нагло, че РФе виновна за проблемите с енергивта в САЩ

    Коментиран от #42

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    51 1 Отговор
    Не ни въвличайте в война ей....
  • 30 Албрехт Дюрер

    40 1 Отговор
    И бойков дълг ли е бил да даде къща на обслужващата го мис бикини ?
  • 31 Заков, министър си но Държавата не тие

    45 2 Отговор
    Бащиния!! Народа казва Неутралитет, никакво даване на Оръжие на Украйна!! Не си по Голям от Народа на България!! Че си част от Слугинажа на Хранилка е ясно, но не набутвай Народ и Държава между шамарите!! Там където се ритат Атовете, нямат работа магарета та!!

    Коментиран от #33

  • 32 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    2 49 Отговор
    Всички дават оръжие на Украйна..само ние се "снишаваме"...по ЖИВКОВИЗКИ....
  • 33 ИЛЮМИНАТ

    40 3 Отговор

    До коментар #31 от "Заков, министър си но Държавата не тие":

    Много обичам тия дето говорят от името на...НАРОДА...
  • 34 Само питам

    53 2 Отговор
    На кои украинци сме длъжни на тези които поругаха 2015 г българското знаме ли, на тези украинци които 2015 обстрелваха бесарабски българи и ги оставиха без доставка на храна, на тези украинци които поругават бг паметници. Тези соросоиди къде си мислят, че се намират?

    Коментиран от #36

  • 35 КРЕМЪЛ.....РУСКИ АГРЕСОР И САТРАП

    2 50 Отговор
    Нападна свободна и независима държава.ДА не го жалим...ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА...
  • 36 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    3 41 Отговор

    До коментар #34 от "Само питам":

    На тия украинци, дето защитават земята и семействата си от руския агресор.

    Коментиран от #44, #81

  • 37 ТО-220

    46 1 Отговор
    След като е ваш дълг, грабвайте автомати и вървете да помагате.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Зайо Байо

    35 1 Отговор
    А на нас кога и как ще си помогнем ?
  • 40 абсолютни марионетки

    35 1 Отговор
    Нема а те питам от къде точно произтича този " дълг " , да не компрометирам Мустафето , ама и там нищо не дължим , те ни дължат , кеф ти два и кусур милиарда прибрани за ангажимент да ни построят самолетчета , ама след като си построят завод и там и за някакви бази , дето са си населили някакви пиндосовци- гратисчии.Вие не сте държавна администрация бе поради отсъствие вече на държава , чието отбичителна черта е суверенност на решения и пр. Вие сте американски чиновници назначени в територията да приказват това , което всъщност и ти приказваш и да изпълняват указанията.
  • 41 След тази брутална гавра

    38 1 Отговор
    на украинския посланик с Министерство на отбраната, с Министерство на външните работи, с ДАНС, с военното контраразузнаване и изобщо с цялата държава какъв министър на отбраната е този?
  • 42 Чудно!

    0 22 Отговор

    До коментар #27 от "Пропагандистите":

    Няма никакво извънредно положение.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Българин🇧🇬

    41 1 Отговор

    До коментар #36 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    И тия украинци да не са ми орали и копали на нивата? Американците да си ги извозват с кораби и самолети към САЩ тези окраинци като са им толкова драги, а не да лежат по плажовете във Варна и Бургас за моя сметка!

    Коментиран от #45

  • 45 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    0 36 Отговор

    До коментар #44 от "Българин🇧🇬":

    То и руснаците не ти копаха и ораха на нивата, ама ги търпя 45 г.....другарю

    Коментиран от #59, #75

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Съгласен съм,

    26 3 Отговор

    До коментар #6 от "Боже Боже":

    само на края не мога да се съглася. Българинът не е страхлив и го е доказал не веднъж в своята история. На добруджанския фронт сме ги тупали много качествено - ген. Колев е знакова фигура в това. Не трябва да бъдем нихилисти. Амюрканците много искат да ни смразят с Русия. Използват всякакви методи за това. Винаги насъскват едни срещу други хората, а те стоят от страни, наливайки масло в огъня. После обират дивидентите. Не трябва да им се поддаваме. Тоя път амюрканците ще бъдат смазани и тежко и горко на този, който се изпречи на пътя на руснаците.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

    1 29 Отговор

    До коментар #47 от "С какво ще помогнеш,":

    Складовете са ни пълни със съветско оръжие....тонер старо и морално износено..Подръжката му струва милиарди левове народна пара.....що така бе...ДРУГАРЕ???
  • 52 ПРЕДАТЕЛ!

    30 1 Отговор
    Кой си за да ни казваш кое е наш дълг, кой те избра да покрива и сметките и дълговете ти към Украйна, а това са краварите на които си се ценил Заков да слугуваш и продаваш България! Срам и позор е такъв като този да е МО, та той марионетка, предател и слуга на краварите, как човек да му има довери и вяра в такъв продажник!

    Коментиран от #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    0 28 Отговор
    Бивши соц страни дадоха съветско оръжие на Украйна и си го замениха с ново НАТОВСКО такова...Само ние се ослушваме като гърмени зайци....

    Коментиран от #61

  • 55 ТАКА ДЕ

    1 27 Отговор

    До коментар #52 от "ПРЕДАТЕЛ!":

    А кой предаде 45 г България да бъде под съветски комунистически ботуш....другарю????
  • 56 ЛАВРОВ ПРОПЛАКА

    1 28 Отговор
    Не го пускат да мине през ЕС.....ОТДАВНА НЕ СМЕ ВЕЧЕ РУСКА ГУБЕРНИЯ...ДРУГАРЕ
  • 57 Тоя от кое НПО го

    32 1 Отговор
    измъкнаха? На някой да е известен с нещо? Все такива ги мъкнат и назначават на ръководни постове. С нищо не сме длъжни на това измислено от тъмните сили фашистско образувание укрия. И регистрациия в ООН няма като такава. Това е проект на цру-то.
    Ще има народен съд за тези "родни" престъпници.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Истината

    26 1 Отговор

    До коментар #45 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    45 години безплатни суровини за икономиката
    подарък АЕЦ и безплатен петрол до 1979г.

    Коментиран от #71

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 БРАВО БЕ

    25 2 Отговор
    НАТОВСКА ПОДЛОГА - КАТО ДОЙДАТ СКАПАНИТЕ Ф -16 ТЪЩА МУ ЩЕ ПОЛУЧИ НЕКОЕ АПАРТМЕНТ ЧЕ В СОФИЯ
  • 63 П Г Г

    14 0 Отговор
    целия демократичен свят помага на Зеления нищо не са им дали щом посланика им иска нашите последни оръжия
  • 64 Не,не е наш дълг

    20 0 Отговор
    Наш дълг е да защитаваме Родината от предатели като вас.А ако считаш това да защитаваш укрия като свой дълг,не си за поста,който заемаш!!!
  • 65 Този е наведен и на колене,като цялотоПП

    21 0 Отговор
    Слушай беПодлого.Не ми е никакъв дълг да помагам на наглите украинци, нито на мен нито на целия български народ.Да се махате всичкиАмериканскиПомияри от България и отидете на фронта в Украйна ако искате да помагате,но да принуждавате населението да плаща защото вие сте предатели,няма как да стане.
  • 66 Мим

    18 0 Отговор
    Абе министърче,като много знаеш отивай при зеления.Ами тя Украйна се нуждае от много неща,от армия от жива сила ,от пари за корупция и все проси иска,ама и ние се нуждаем от такива работи,като пари ,горива и стоки,които не са петкратно по високи.Що не ни ги предоставиш,преди да си се загрижил за зеления.

    Коментиран от #68

  • 67 Заков, нямаме никакъв дълг към Украйна!

    21 0 Отговор
    За това, че мачкаха Българската общност в Украйна сме им Нещо задължени!! Какво пишеш Заков,? Платен Слугинаж си!Не дължиме нищо на Бандеровците в Украйна!
  • 68 заков

    12 0 Отговор

    До коментар #66 от "Мим":

    Мен ми е важна кариерата и парата , какви ми ги приказваш разни такива ? Не те разбирам .
  • 69 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    0 13 Отговор

    До коментар #61 от "То затова":

    Що бе...като гледам колко държави искат да влезат в НАТО и ЕС......Има келепир...Само БСП комунистите се опинят...що така ?????
  • 70 Хайредин Имам

    12 0 Отговор
    Защо не се напише просто и ясно - какво се случва в Северодонецк? Почти целият свят извършва геноцид срещу местното население.10-15% от жителите на града са задържани - като заложници.Техните роднини се опитват да ги освободят и да прогонят украинците от своята (непризната) република. Единствено за тях - войната е освободителна. Рано или късно те ще бъдат свободни. Украинците и цялата международна общественост трябва да разберат, че "Насила хубост не става".
  • 71 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    0 11 Отговор

    До коментар #59 от "Истината":

    Изнесохме цялото си злато в Москве...и 45 години тотално подчинение на СССР....А що вагони и кораби с храни сме изнесли за там....БЕЗПЛАТНО НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАРЮ.....
  • 72 ТАКА ДЕ

    0 12 Отговор

    До коментар #61 от "То затова":

    Старо съветско оръжие в България ...бол.....само залежава по складовете и плащаме милиони народна пара за неговото съхранение...що така бе другари ????

    Коментиран от #78, #82

  • 73 Ламбо

    15 0 Отговор
    Глупостите, на никому нищо не дължим , помагаме на добра воля , а те ни поставят условия и ни пращат ноти. Това е арогантност, ама няма мъже в политиката.

    Коментиран от #87

  • 74 ТОВА НЕ СА ЛИ СТРАНИТЕ ОТ

    8 0 Отговор
    Бившия Варшавски договор? България, Румъния, Естония, Литва, Латвия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия. Липсва само " Съветският съюз". Добре свършена работа.Да видим какво следва.
  • 75 ИВАН

    11 0 Отговор

    До коментар #45 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    А Руснаците да са ти искали оръжие и да разгласяват колко оръжие имаме ?!!

    Коментиран от #85

  • 76 Перо

    12 0 Отговор
    Кой ни вменява дълг към държави,извън ЕС и НАТО или е важен само народностния произход на президента,премиера и повечето министри в определената страна и анти-руската насоченост? И в други страни има война,например Израел удари отново Сирия вчера,но няма никаква истерия. Да не говорим за Афганистан,Ирак,Либия и т.н.
  • 77 Мисля

    14 0 Отговор
    Че кога Украйна е член на НАТО,че е "наш дълг да ги подкрепяме в рамките на алианса"?
  • 78 Перо

    14 0 Отговор

    До коментар #72 от "ТАКА ДЕ":

    А това съветско оръжие от небето ли е паднало? Знаеш ли колко тона домати,чушки и краставици трябва да отгледаш и да набереш за да купиш тази техника за да я подариш на един ционистки, превратаджииски режим,предизвикал войната,под чуждо подкукоросване! Сега се предплатили милиарди за военна техника,без да я получим,а ние ще я даваме безплатно! Защо не се бръкнеш да я купиш и после я давай безплатно на Потрошенко и Зеленски!

    Коментиран от #83

  • 79 От къде ги намират тия

    10 0 Отговор
    Все едно един луд ги е правил
  • 80 пфууууу

    15 0 Отговор
    Българските политици имате дълг единствено към българските граждани и е по-добре да се захванете с това, вместо с измислени държави, които са нагли та знае ли се.
  • 81 Тъмен субект

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "БСП...ЗЛО КОМУНДЕ":

    Защо да е наш дълг? Нямаме никакъв дълг към Украйна. Можем да помогнем на дошлите в България бежанци (без да прекаляваме) от дълг към нашата съвест и човещина. Но към Украйна нямаме никакъв дълг.

    Коментиран от #86

  • 82 1020

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "ТАКА ДЕ":

    А ти държиш да се ползва ли?

    Коментиран от #84

  • 83 ТАКА ДЕ

    1 4 Отговор

    До коментар #78 от "Перо":

    Отбраната значи неограничени пари...така е по целият свят.....срамно е да имаме пушкала и самолети още от 70-80 години....и да сме пълноправни членове на НАТО.
  • 84 ТАКА ДЕ

    0 9 Отговор

    До коментар #82 от "1020":

    Бившите соц страни го дадоха за "ползване"....само ние се ослушваме и плащаме милиони за стоенето по складовете....пари за нещо физически и морално остаряло...
  • 85 ТАКА ДЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "ИВАН":

    То остава и втората армия в света да иска оръжие от сто и втората....смех, смех....
  • 86 ТАКА ДЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #81 от "Тъмен субект":

    Кой казва че е наш дълг......другарю.....от НАТО, само ние се ослушваме....поне ще ремонтираме танкове....
  • 87 УКРАЙНА, С ТЕБ СМЕ

    0 6 Отговор

    До коментар #73 от "Ламбо":

    Ако и теб те нападнат в къщи и ти ше крещиш...другарю

    Коментиран от #89

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "УКРАЙНА, С ТЕБ СМЕ":

    Ама тя къщата я откраднаха от Русия,защо го премълчаваш?
  • 90 Българин

    5 0 Отговор
    Категорично Не. И да си прибират нахалниците дето са по цяла Европа да просят и нахалстват
Новини по държави: