Last news in Fakti

22 Юли, 2013 22:46 4 382 3

Кейт Мидълтън роди момче

  • кейт мидълтън-
  • момче-
  • херцогиня

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън роди момче, обявиха официално от двореца. Раждането на съпругата на принц Уилям продължи повече от 12 часа.

Бебето, родено в 18:24 ч. българско време тежи 3 килограма и 900 грама. И майката, и бебето са добре и ще останат в болницата тази нощ.

Както повелява традицията, куриер излезе от болницата Сейнт Мери, където се роди бебето, и се отправи към Бъкингамския дворец, за да занесе на кралица Елизабет Втора официално новината за раждането на правнука й.

 Минути по-късно новината беше съобщена и от Бъкингамския дворец. В прессъобщението се казва, че принц Уилям е присъствал на раждането, както и че името на наследника на престола ще бъде обявено "своевременно".

Официалното съобщение за раждането. Снимка: ЕПА / БГНЕС:

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис Георгиев

    0 1 Отговор
    Браво на Дукесата.Сега им пожелавам и едно момиченце да им се роди.Да са живи и здрави цялото семейство.
  • 2 Сульо

    0 0 Отговор
    Сега да я заведе на някой слънчев остров принца и да заработят още едно отроче. Трябваше и аз за принц да уча...
  • 3 Йордан Славов

    0 0 Отговор
    Що за пошлост? Какво ме интересува, че някой се е родил с късмета да е милиардер, и няма да му се налага да се бори за насъщния?!
    Това на фона на затрупани миньори работещи за 700 лева, рекордна безработица и бедност, да ми се натрапва тази глупост, е направо свръх нагла простотия и мерзост!!!
    С какво се различават обществата ни от тези на шимпанзетата, където рожбите на алфа мъжките и женските, се ползват с най-големи привилегия?
    До кога късмета ще е определящ битието, а не знанията и уменията???
    Замислете се над това вместо да се радвате като заслепени глупци!!!