Last news in Fakti

22 Юли, 2013 15:50 1 938 0

Великобритания е затаила дъх - Рак или Лъв ще е кралското отроче?

  • кейт мидълтън-
  • херцогиня-
  • болница-
  • кралско бебе

Раждането на кралското бебе е на път да засенчи сватбата на своите родители - принц Уилям и Кейт Миълтън. Всички световни медии следят на живо какво се случва в болницата където  Дюкесата на Кеймбридж се намира.

Цяла Великобритания, а и много хора по целия свят следят със затаен дъх последните минути от бременността на Кейт и нямат търпение да видят новата кралска особа, пише британският вестник Дейли мейл.

Всички са на тръни, докато чакат да чуя дали бъдещият монарх е момиче или момче, но астролози твърдят, неговата или нейната звезда-знак, може да даде най-ясна картина за бъдещото на новоизлюпената кралска рожба.

Моментът на раждането днес ще диктува дали бебето ще е емоционален рак или огнен лъв, казват астролозите.

Ако детето се роди преди 16:54 днес, той ще бъде рак, като баща си принц Уилям и баба си Даяна, принцеса на Уелс. Но ако бебето изплаче по-късно това ще значи, че ще попадне под знака на лъва, като леля си принцеса Маргарет, графиня на Сноудън и принцеса Ана.

Ако бебето се роди под знака на рака, като баща си  ще е с асцендентът в знака на козирога - който е същият като майката Кейт. Това означава, че бебето ще има много от личностните черти на родителите си, обясняват астролозите.

"Едно бебе избира кога иска да се роди. А лъвът е роден да бъде крал. Един рак не би бил щастлив в центъра на вниманието, докато лъвът си умира за подобна показност“, заяви Мис Бег, един от астролозите.

Ако се роди под знака на лъва бебето ще бъде по-общително и уверено в живота. Типични черти за лъва са доверието, амбицията, щедростта и лоялността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА