Last news in Fakti

22 Юли, 2013 11:28 1 457 0

Херцогиня Мидълтън влезе в болница с родилни болки

  • кейт мидълтън-
  • херцогиня-
  • болница

Великобритания е на път да се сдобие с нова кралска рожба, след  като днес рано сутринта Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е била приета в родилното отделение на болница „Сейнт Мари” в Лондон, където на времето принцеса Даяна роди Уилям. Новината е официална и е дадена от пресцентъра на двореца Кенсингтън.

Кейт е пристигнала в болницата заедно с принц Уилям. Подготовката по раждането е започнала веднага след приемането на принцесата в болницата. Лекарският екип ще бъде воден от гинеколога на кралското семейство д-р Маркъс Сечъл.

Според британските медии, Кейт е с родилни болки и има контракции.
Все още не се знае пола на бебето, като все пак се предполага, че Кейт ще дари Уилям с момиче.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА