Last news in Fakti

23 Юли, 2013 11:09 1 972 0

Принц Уилям: С Кейт сме истински щастливи!

  • прин уилям-
  • кейт мидълтън-
  • раждане

Принц Уилям каза в официалното си изявление, че със съпругата му Кейт Мидълтън не могат да бъдат по-щастливи от раждането на техния първороден син.

Както беше съобщено от пресцентъра на Двореца, херцогинята е родила в понеделник в 16:24. Бебето тежи 3,800 кг.

„Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и семействата им изразяват своето щастие. Нейно Кралско Височество и детето са добре и ще останат в болницата една нощ”, се казва още в изявлението.

„И двамата с жена ми се зарадвахме на пристигането на първото ми внуче", каза принц Чарлз, малко след като щастливата вест беше потвърдена.

"Това е изключително специален момент за Катрин и Уилям и ние сме толкова развълнувани за тях. Да станеш дядо е уникален момент в живота на всеки. Аз съм изключително горд.", допълва той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА