Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 10:37 3 889 95

Милиардер се отказа от руското си гражданство

  • милиардер-
  • украйна-
  • русия-
  • банкер-
  • олег тинков

Заради конфликта в Украйна

Милиардер се отказа от руското си гражданство - 1
Източник: Shutterstock

Милиардерът и банкер Олег Тинков се отказа от руското си гражданство заради конфликта в Украйна, предаде БНР.

"Взех решение да се откажа от руското си гражданство. Не мога и не искам да бъда свързван с фашистка държава, която започна война с мирния си съсед и ежедневно убива невинни хора", заяви Тинков и добави: Надявам се, че още видни руски бизнесмени ще ме последват и така ще отслабнем режима на Путин и неговата икономика и в крайна сметка той ще бъде изправен пред поражение."

Той пусна снимка в Инстаграм на удостоверението потвърждаващо "прекратяването" на руското му гражданство. "Мразя Русия на Путин, но обичам всички руснаци, които открито са против тази безумна война!". За съжаление, не е възможно да се стигне дотам, че Русия да не е в състояние да се бори с Русия", написа още той.

Колоритният милиардер е един от най-известните руски милиардери. Той е основател на онлайн банката Тинков. Банката е един от най-големите кредитори в Русия, след държавните гиганти Сбербанк и ВТБ. Тинков има около 20 милиона клиенти.

54-годишният Тинков много остро критикува руската офанзива в Украйна, определяйки я като "безумна война" и призовава Запада да прекрати "клането". През 2020 г. той бе задържан в Лондон по обвинения в укриване на данъци в САЩ. По-късно беше освободен под гаранция и се лекуваше от левкемия в Лондон. Същата година Тинков напусна поста изпълнителен директор в банката, а самата банка се дистанцира от коментарите му.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 От село

    57 11 Отговор
    Като ги заплашиха, че ще им вземат паричките така става. Който няма какво да губи е спокоен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Виктор Фекалев

    21 9 Отговор

    До коментар #4 от "Русия изгуби войната":

    да, поне още 15 години
  • 6 Чао

    36 13 Отговор
    крадецо.
  • 7 Хммм

    56 10 Отговор
    Е, как няма да се откаже, като ще му блокират кинтите, сиреч откраднат. Ала Пугачова й се наложи същото. Или парите или викаш срещу Русия. Тя избра парите си.

    Коментиран от #78

  • 8 Пловдив

    28 51 Отговор
    Браво! Един достоен руснак!

    Коментиран от #11, #25, #48

  • 9 Механик

    42 10 Отговор
    Когато си милиардер, можеш да се отказваш от каквото си искаш.
    Друг е въпроса, на чии гръб тоя е станал милиардер и дали Путин ще одобри постъпката му.
    Да не пийне чайче с полоний случайно и тоя наглец?

    Коментиран от #14, #72

  • 10 Историк

    14 41 Отговор
    "Не мога и не искам да бъда свързван с фашистка държава, която започна война с мирния си съсед и ежедневно убива невинни хора"," Другаре путинкантропи. Четете ли какво казват умните руснаци за Просия?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 стоян георгиев

    19 33 Отговор
    Не е само този.хиляди руски интелектуалци и хора с глави на раменете си ежедневно се бунтуват срещу руския фашизъм.семьон слепаков направи нова песен ,която атакува Путин и лъжата му,Пугачова директно обяви че тази война е фарс...

    Коментиран от #24

  • 13 Солей

    18 27 Отговор

    До коментар #11 от "Механик":

    Руските убийци и техните слуги винаги остават "неразбрани" от нормланите хора. В това няма нищо по-евтествено.

    Коментиран от #56

  • 14 Е НЕ Е

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Като да мешаш МАСЛО с вода😬
  • 15 Пппп

    33 11 Отговор
    Хахаха страх го е за парите си, затова се отказва от руското си гражданство !! Мишок и предател е този нагаждач, защо като толко страда за украйнците не се отказа още март месец от руското си гражданство, а изчака 8 месеца ?
  • 16 Павел Николаев

    25 8 Отговор
    Не иска да си загуби паричките :)

    Коментиран от #20

  • 17 д-р Косев

    12 26 Отговор
    Нормално, хора с пари и акъл се спасяват от кочината. Същото като през 1917г. Будалите още се надяват всичко да се оправи и като се усетят ще е късно.

    Коментиран от #30

  • 18 Ротшилд

    13 5 Отговор
    Хубав евреин.
  • 19 рОснака

    14 21 Отговор
    Ало дрОгарите станахме за смях,заради хунтата на Буратино (Путин ) цял свят ни би шута
  • 20 Логик

    7 16 Отговор

    До коментар #16 от "Павел Николаев":

    "Не иска да си загуби паричките :)" Явно логиката не ви се удава. Кога ще му е по-лесно да си запази паричките: когато се опълчи на диктатора фашист, или когато му се мазни и му съдейства?

    Коментиран от #33

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Навалний

    10 14 Отговор
    Не може да се отрече, че те първо му откраднаха банката като го задължиха да я продаде на Потанин за една малка част на стойността ѝ!

    Коментиран от #27

  • 24 Само напомням

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    А Филип Киркоров какво каза?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Досега само си вземал от Русия

    24 7 Отговор
    Сега е време да даваш!С или без руско гражданство,за предателство към Родината ти отнемат всичко!!!
  • 27 .....

    11 21 Отговор

    До коментар #23 от "Навалний":

    Фашисткия режим на Пууутлер много отдавна краде от хората, които са направили нещо смислено в Просия.
  • 28 Хвърчилото от село

    7 12 Отговор
    Това е ход на Путин, да го накара на този ход, да може да продължава със схемите на финансиране на режима му! Трябва да му се отнеме другото гражданство! този се е издигнал покрай ГРУ! Вчераоще един агент на Кремъл, който пере пари през Револют и той се "отказа", явно в Русия наистина мислят Европа за балъци!

    Коментиран от #41

  • 29 Антитрол

    19 3 Отговор
    "През 2020 г. той бе задържан в Лондон по обвинения в укриване на данъци в САЩ"

    Е как така всички лъжци и мошеници намират топъл прием в "демократичния" запад - е сега "братята" американци ще си затворят очите за укриването на данъци - нали е политкоректен. Ако не беше се отказал от руско гражданство и не плюеше по родината си която го е направила милиардер пък трябваше да лежи в затвора.
  • 30 Ха че

    20 1 Отговор

    До коментар #17 от "д-р Косев":

    Ако си натрупал милиарди по един или друг начин и сега виждаш, че ако не се откажеш ще ти ги приберат, както прибраха резерва на Русия, и ще останеш на гола поляна. и ти ще откажеш. Това не се свежда до нормалност.. Избира парите пред всичко останало. Пред майка си, баща си, децата си, родината си... Хората сме различни Един би избрал милиардите си, друг достойнството си.

    Коментиран от #44

  • 31 Кадир

    11 2 Отговор
    Довиждане!
  • 32 Коментар

    18 1 Отговор
    Когато парите са над род и родина, ей това е и резултатът!
    За пари ще продаде и най-близките си!

    Такава "демокрация" аз лично презирам!!!
    "Демокрация" в която основният интерес е корпоративния!
    Ако корпорацията няма ръст на печалбата тая година, край светът свършва?!

    Т.е. излиза, че в същност войните (в основата си) не са между отделните държави (щото държавата това е народа, а никой нормален народ не ще да ходи на война доброволно), а между кукловодите (собствениците на корпорациите, на големите пари) и обикновените хора (до ниво средна класа)!!!

    Т.е. украинци и руснаци се трепят, да може оръжейните фирми на шорош и останалите демони, да богатеят още и още?!

    Крайно време е народите по света да се събудят, че имат много по-голяма власт над случващото се около тях, отколкото си мислят!!!

    Коментиран от #47

  • 33 Павел Николаев

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "Логик":

    Явно на Вас логиката не ви се отдава. Ако си мълчи и както Вие се изразихте съдейства на Русия той ще стане лесен обект на какви ли не санкции и конфискации. Прочетете внимателно какво пише: "Задържан в Лондон за укриване на данъци в САЩ". Очеизваждащо е че има активи извън Русия, които са лесна мишена за крадливият режим на евродепутатите от върха. Ако се откаже от гражданството си ... няма да го пипат.

    Коментиран от #45

  • 34 Да бе!

    20 0 Отговор
    Той - Путин е от вчера Президент,че изведнъж си го намразил! От 2000 година до сега,когато лапаше милиони ежемесечно, с държавни врътки( с парите на клиентите, финансира държавата) ,беше удобен,най добрия президент.Вашт,та родителка подла! Навсякъде сте от един калъп изливани.Докато лапате без проблем- цялата власт е супер.Източихте над един трилион $ от държавата,именно вие- Олигарси,банкери.Трилион изнесен навън.Сега онези ви сложиха въжето..Или срещу Путин,като се уговориш с другите,или пачките стават наши.!"
    Напушва ме смях,когато някой примитиви,наричат Русия комунистическа.Че там е по див,първичен капитализъм от онзи,на запад.Чудя се на наши българи,защо мразят руснаците.Ами ние сме техен ,огледален образ във всичко,след 1989 гКопирахме най лошото - приватизация за левче,разрушено селско стопанство,реституция,частни съдебни изпълнители, вериги от хиени отопление,битов газ, ток,вода.Само мащабите са различни.Държавен мегазавод за чугун,алуминии ,на другия ден частен.Как няма да станеш милиардер,дори да си най тъпия.Суровините си ти идват,работници,служители- налице.Но милионите печалба не отиват в хазната.

    Коментиран от #58

  • 35 Тодоров

    17 0 Отговор

    До коментар #21 от "Навалний":

    Напълно прав си. Онлайн банка, укриване на данъци в САЩ, и със сигурност изнесена печалба зад граница. Горе-долу като нашия Цветан Василев и КТБ. Що да е руснак след като си е платил спокойствието на Запад.
  • 36 Хахахахахахахахахахахахаааа

    13 0 Отговор
    Тоя обясни ли как е станал банкер/милиардер? Нека първо това да разясни. Сигурно са го напънали да връща заграбеното и сега дИмУкратичнУ скимти.
    НО!!! Да погледнем края на статията. Прекрасно обяснява мотивите на омразата към "путинова Русия" и подкрепата за укровермахта. Както се казва в поемата: ". . . в затвора, попаднал на хора и станал човек. . ."
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Дунаевски

    5 4 Отговор
    Тинкофф има 25 милиона клиенти.
  • 40 Роза

    6 15 Отговор
    Някои от коментиращите тук наричат Тинков предател и родоотстъпник.Защо пък да е такъв?Човекът ясно си казва,че обича Русия и руския народ,но не обича Путин и войната.Не е длъжен да ги обича и подкрепя.Ние, българите,които обичаме България,длъжни ли сме да обичаме Радев,Борисов и Петков?!Повечето от нас не искат ни да ги чуят,ни да ги видят!Любовта към родината е едно,а любовта към определени политици-съвсем друго!Утре Путин ще го няма на света,но Русия ще остане!А каква ще бъде като държава,зависи от следващите политици и от народа!

    Коментиран от #50

  • 41 Верно ли

    13 0 Отговор

    До коментар #28 от "Хвърчилото от село":

    Хаха, мислели Европа за балъци... А каква е Европа, която плаща десеторна цена от твоите данъци, за да могат някакви си там да си разиграват коня в Окрайната????
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 В СЛЪНЧЕВИЯ МАГАДАН

    6 1 Отговор
    да му дадат доживотно гражданство . Даже почетен гражданин да го направят

    Коментиран от #70

  • 44 д-р Косев

    3 10 Отговор

    До коментар #30 от "Ха че":

    Да бе, много е достойно да се оставиш кремълските дементирали фашаги да те подкарат като овца да участваш в някакъв троглодитски сблъсък с доскорошните си сънародници... Да беха поне постигнали някакви военни успехи, че да имаха утеха (и плячка), а то само бой, излагация и унижение. Раша е участвала в много войни в историята си, но тази без никакво съмнение е най-безсмислената и унизителната.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хубави милиардери

    11 0 Отговор
    Подведен под отговорност за укриване на данъци в САЩ... Не в Русия... Смятате какво си е позволявал в Русия.. Как пък такива вече десетина скочиха против Путин
  • 47 Верно ли

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "Коментар":

    БРАВО! Точно така е! Ама тролейчетата, дето им се плаща да заливат форумите с неориентираните си коментари, още не им е узрял дотолкова мозъка, че да асимилират точно те в какъв свят ще живеят!
  • 48 Едва ли.

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пловдив":

    Ако е истински руснак, едва ли щеше да стане "банкер/милиардер". Нямаше да му се даде шанс да го излекуват от рак и да "поправи грешката" си. Хазарин ще да е.
  • 49 Сандо

    11 1 Отговор
    И тоя си мисли,че ще си спаси парите,както и много други.Ако е нарочен,а всички богати руснаци са нарочени,нищо няма да му помогне.Дори и до болка познатите ни изрази-клишета.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Такива вече в Русия не са желани

    12 2 Отговор
    И всячески се мъчат да прилепнат мазно на запад и от страх да не му бъдат присвоено активите на запад даже и от майка си ще се откаже.... Как ги намирате тия пресръпници

    Коментиран от #59

  • 55 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 12 Отговор
    Путин разруши Русия. На Русия не й трябва външен враг!
  • 56 Ма ти,

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Солей":

    от нормалните ли се писа? Да покажеш документ от доктора? Не може от малцинството на аномалиите, да претендираш за нормалност. Стига с тези сарафски номера. Може би да намериш сподвижници в детската градина, или най - добре на едно друго място . . .

    Коментиран от #65

  • 57 Путин

    12 4 Отговор
    Тъкмо ще се идчисти Русия от предатели и подлоги на англосаксонците.Марш в кенефа.
  • 58 Хммм

    6 2 Отговор

    До коментар #34 от "Да бе!":

    Това, което пишеш, че след 89-та сме копирали от Русия не е вярно. През 90-те години на миналия век в Европа навлезе неолиберализма от САЩ, където Рейгън замени там либерализма с неолиберализма. Навлезе първо в Англия, Китай, Русия и Европа. Неолибераялнияя капитализъм. Е коренно различен от либералния, който беше до времето на Рейгън, и също коренно различен от националния капитализъм, който беше в Западна Европа след ВСВ та до 90-те години. Главен Бог на неолиберализма саа парите, главен субект са банките и главен лост е глобалния пазар, който стихийно движи капитала без правила и национални рамки. Неолиберализма убива средната класа. В същността си неолиберализма отрича и демокрацията При него парите се откъсват от цената на стоката и себестойността на продукта .и започват да се печатат безразборно пари. Неолибералните политици разчитат да постигнат ръст в икономиката не с производител на дейност а с финансови игри, като безразборно печатене на пари и ценни книжа, въртят търговия с облигации, издават ипотечни кредити с което правят хората роби на банките. Въртят игри с бюджетните дефицити и данъци, след което нарстват външните дългове на държавите.
    В тази система живее света днес. Затова и света фалира. Цялата вина е на Рейгън. Рейгън фалира САЩ с тази система, а в последните 30 години се разпростряяаяни и извън САЩ, с което света стигна до ръбааа на апропаста В момента ЕДИНСТВЕНО Русия смени неолиберализма. И като гледам какво става в Русия сега, то

    Коментиран от #61

  • 59 Навалний

    2 6 Отговор

    До коментар #54 от "Такива вече в Русия не са желани":

    Тинков се лекувадълго от левкимия и една жена му беше донор! оня ден имаше едно видео как той коленичи и плаче пред нея и благодари! А след левкемията говори, че всичко се е променило при него!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хммм

    9 0 Отговор

    До коментар #58 от "Хммм":

    Продължение:И като гледам какво става в Русия сега, то е очевАдно, че замени неолиберализма със системата "Национален капитализъм". Национален капитализъм беше в Западна Европа след ВСВ до 90-те години

    Коментиран от #68

  • 62 Интересни факти

    10 1 Отговор
    През 2019 Тинков се отказва от Американското си гражданство понеже го погнали, че не плащал данъци. Като почнал да критикува управлението в Русия, го предупредили, че могат да му вземат дяловете в банката, след което ги продава. В последствие твърди, че бил принуден да продаде дяловете си. Според мен Западната пропаганда да си намери по-свестни хора, отколкото разни олигарси, псевдо-бизнесмени които не плащат данъци и т.н.

    Коментиран от #64

  • 63 Пеци

    5 9 Отговор
    Взеха му банката, бизнеса...., само да е този.Много избягали от моГилизацията също мечтаят за друго гражданство.
    Всеки трети московчанин на възраст от 21г.до 38г.иска да мигрира от Рашистан., от провинцията всеки втори
  • 64 .....

    5 8 Отговор

    До коментар #62 от "Интересни факти":

    Руските слуги нямат никакви критерии какво значи "свестен човек". Това понятие при тях зависи от това дали Фюрера им го одобрява или не. Нищо друго.
  • 65 Солей

    5 8 Отговор

    До коментар #56 от "Ма ти,":

    Няма нужда "да се пиша", аз го знам. Стигнеш ли до такива "уверения" си утекъл. Избора на диалектни думи от русофилите има за цел да покаже праволинейността и здравите устои, но вместо това, използвани в услуга на руския нацистки терористичен режим, имат ефекта на халтура, демонстрация на примитивност и, в крайна сметка, на изостаналост и отмиране.

    Коментиран от #73

  • 66 Ха-ха-ха...

    7 2 Отговор
    Спряха му далаверата и подви опашка.
  • 67 ич не е джудей

    3 0 Отговор
    ама ич
  • 68 Сандо

    2 4 Отговор

    До коментар #61 от "Хммм":

    Добре си го написал,кратко,ясно,като за русофоби.Според мен обаче в момента Русия просто не знае по кой път да тръгне и как да го направи - затова са и трудно обяснимите и действия в последните години.А и самият Путин е цар на половинчатите решения и действия и след него всички вършат същото надолу по веригата..

    Коментиран от #74

  • 69 Солей

    2 6 Отговор
    Другаре, понеже това си е традиционна сталинистка тактика, посочения от Фюрера да бъде "отлъчен", да ви питам, сега, самия Фюрер истински руснак ли е? :)))))) Да не четем след няколко месеца, че и той би "предател"? :))))) Приемете го като тест дали сте повече путинисти, или повече сталинисти :)))))))
  • 70 Дааааааам

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "В СЛЪНЧЕВИЯ МАГАДАН":

    Там ще е на безплатна, доживотна издръжка, под крилото на държавата.
  • 71 Мда

    5 0 Отговор
    И тоя ще гушне новичока, та да обвинят Русия, а париците му ще напълнят нечий джоб...
  • 72 Майна

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Знаете вие кой трови с полоний, скоро всичко ще стане ясно. След Путин ще се кланяте на Ким , но живеете в отвратителния за вас запад.
  • 73 Дааааааам

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Солей":

    Ако кажеш на някой луд, че е луд, той без да се замисли ще ти отвърне: - Ти си луд. И не се пише "Утекъл".

    Коментиран от #75

  • 74 Хммм

    5 0 Отговор

    До коментар #68 от "Сандо":

    Относно Русия не говоря за последните години. Говоря за сега в момента след купищата пакети санкции от Запада! Но и преди това се говореше в Русия за смяна на системата. Дори си спомням, че един олигарх... (Извинявай не се сещам, точно кой беше, но си спомням отлично какво мнение изрази) Той каза....стигате с този национален капитализъм.....защо толкова го искате и т. н.
    В момента в Русия прохожда тази система. Националистите надделяха над либералите сега... Имаше и там доста сътресения между националистите и либералите, но в крайна а сметка националистите надделяха... Сега либералите там... подсмърчат, ама нема какво да направят.
    Виж в Русия какво производство започна вечв във всички отрасли...
    Според мен тази система е много добра. Някога в Западна Европа произвежда ха от пиле мляко... А и единствено при нея има демокрация Макар и не пряка, каквато са измислили древните гърци, но се беше добра демокрация Докато в САЩ дори и при либерализма не беше демокрация. В САЩ никога не е имало демокрация. Но поне при либерализма се действа в рамките на държавата. А сега при неолиберализма... Изнасят се производствата и се убива средната класа.

    Коментиран от #79

  • 75 Солей

    4 3 Отговор

    До коментар #73 от "Дааааааам":

    Това ли е "логиката", когато руските фашисти наричат други фашисти? :))) Ясно.

    Коментиран от #88

  • 76 Виталий Портников

    5 1 Отговор
    О, драги Олег!!! Станал си милиардер в Русия по времето на Путин. После бягаш и го мразиш. Путин няма да ти обърне внимание дори за миг. Пази се от твоите хора с които си станал милиардер.
  • 77 Мойсея Света Троица идеален център

    1 0 Отговор
    Като се върна от гурбет и аз мисля да бягам ще се чуе из София че съм направил мангизи ..и където има да връщам ще ме погнат ...
  • 78 Мммммм

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хммм":

    Пишете глупости. Тинков не беше засегнат от санкциите, но Русия му открадна банката, защото той е против войната. Банката му беше "купена" почти без пари от Русия! Та неговите пари ги открадна Путин.

    Коментиран от #80, #81

  • 79 Това изнасяне на производствата

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Хммм":

    е още преди 1990г. Спомням си през 1991г., във Франкфурт отивам да си купя маратонки. Гледам на всички пишеше "мейд ин Виетнам". Отказвам се и се прибирам. Питат ме защо не съм си купил, толкова ли е нямало нещо да ми хареса. Като казах каква е причината, изпопадаха от смях. После ми обясниха, че това е поради факта, защото им излизало производството почти без пари. Чудех се каква им е сметката та да ги правят на другия край на света и после да ги продават по разните държави. Смях. Тогава бях на 20г. и голям наивник, и не вдявах много неща, които после се научават по трудния начин.
  • 80 ......

    4 8 Отговор

    До коментар #78 от "Мммммм":

    Путин е изпечен едър гангстер. На русофилите това им се нрави, защото и те са с мутренско самосъзнание, и по-голямата част от тях още живеят във времената на ланците, анцузите и момчетата с дебели вратове. И тъй като са примитивни, се прекланят пред бухалката. Примитивизма се покланя, защото изпитва инстинктивен страх. Като животно. Не като човек.

    Коментиран от #83

  • 81 Да обереш

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Мммммм":

    крадец, не е грях. Нали не си толкова лековерен, да си мислиш, че оня по честен начин е станал милиардер и то чрез банка?

    Коментиран от #82, #84

  • 82 да бе

    1 2 Отговор

    До коментар #81 от "Да обереш":

    а Путин ходи с ореол....
  • 83 Сорос/БилГей - Велик филантроп/евгеник

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "......":

    Точно така, пиленце! Само ние сме истински правите, цивилизованите и се борим за истината.

    Коментиран от #85

  • 84 .....

    0 3 Отговор

    До коментар #81 от "Да обереш":

    "Нали не си толкова лековерен, да си мислиш, че оня по честен начин е станал милиардер и то чрез банка?" Всички, които правят такива коментари, автоматично се издават, че са бедни като църковни мишки.

    Коментиран от #89

  • 85 .....

    0 3 Отговор

    До коментар #83 от "Сорос/БилГей - Велик филантроп/евгеник":

    Признай си, кое повече ти допада: анцунг Адибас, или анцунг Вайк? :)))))

    Коментиран от #87

  • 86 Вирус

    2 1 Отговор
    Хахаха ай стига с тази проста пропаганда
  • 87 Много добре.

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от ".....":

    Добре, че ти правиш разликата. Обикновено ги шият в една фабрика или цех. Поне за България това е на 100%.
  • 88 Дааааааам

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Солей":

    Поне ти си на правилната страна, на филантропите. )))))
  • 89 Надявам се

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от ".....":

    поне, ти, да си милионер.

    Коментиран от #90

  • 90 .....

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Надявам се":

    Само че вариантите не са само "милионер", и "беден като църковна мишка" :)))))
  • 91 България

    1 7 Отговор
    Нещастен боклук.Коя е фашиска държава мишка?!-Сащ които ограбват света или Русия клято се защитава.Боклук.И ттоя скоро ще се самоубие усещам аз 🤣🤣🤣

    Коментиран от #92

  • 92 Иван

    5 0 Отговор

    До коментар #91 от "България":

    Ти знаеш ли какво е фашизъм бе изpoд?
  • 93 Ами

    2 0 Отговор
    Значи вече не е милиардер, а потенциална мишена като предател.
  • 94 НОРМАЛНО Е ДА СЕ ОТКАЖАТ

    2 0 Отговор
    СЛЕД КАТО САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ОТКРАДНАХА Най-БРУТАЛНО ПАРИТЕ НА БОГАТИТЕ РУСНАЦИ ПОД ПРЕТЕКСТ ЧЕ СА ПРИБЛИЖЕНИ НА ПУТИН.
  • 95 Ген. Гурко

    2 1 Отговор
    Нещастни мизерници. Нашите патриотични бизнесмени са същите в по-голямата си част.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания