Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 16:25 722 2

Германия отлага своето решение за налагане на пределни цени на природния газ и на електричеството

  • газ-
  • германия-
  • северен поток-
  • газпром

Целта обаче е целият план да бъде одобрен от горната камара на германския парламент - Бундесрата, в началото на декември, добави правителственият говорител

Германия отлага своето решение за налагане на пределни цени на природния газ и на електричеството - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Правителството на Германия отлага решението за налагане на пределни цени на природния газ и на електрическата енергия, което трябваше да бъде обсъдено в петък, обяви днес говорител на кабинета в Берлин, цитиран от ДПА.

Поради сложния характер на този проект и необходимостта от консултации с Европейския съюз, вероятно няма да е възможно този въпрос да бъде разгледан от правителството през тази седмица, заяви говорителят през журналисти.

Целта обаче е целият план да бъде одобрен от горната камара на германския парламент - Бундесрата (Bundesrat), в началото на декември, добави правителственият говорител.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 0 Отговор
    Ганчо не проумява, че няма безплатен обяд. Пределните цени за немчура, минават през скок на българските.
  • 2 Амии

    1 0 Отговор
    Да не се връща комунизма? Тогава така беше.
    И сега го представят като демокрация.
    Къде отиде капиталистическия пазарен механизъм?
Новини по държави: