Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Януари, 2023 09:09 4 774 79

Агенти на Кремъл в Европа се опитват да осуетят военната помощ за Украйна

  • бесарабски фронт-
  • военна помощ-
  • украйна-
  • русия-
  • война-
  • агенти-
  • германия-
  • владимир путин-
  • танкове

Активизираха се политици, бизнесмени и журналисти

Агенти на Кремъл в Европа се опитват да осуетят военната помощ за Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Агенти на Кремъл в Европа се опитват да осуетят германската военна помощ за Украйна

©️Александър Коваленко

Още новини от Украйна

В продължение на цялата 2022 година Русия чрез свои агенти на влияние в Европа се опитваше да осуети оказването на военна помощ на Украйна. Докато цялото внимание на медиите бе приковано към военните действия в Украйна, в европейското пространство значително се активизираха агентите на Кремъл, политици, бизнесмени, псевдо експерти, политически партии, журналисти и други, с цел да дискредитират ВСУ и да блокират доставките на оръжие на украинските войски.

И една от държавите, където подобна украинофобска дейност на зъбните колела на Кремъл в Европа се усещаше най-много, е Германия. Да, някой може да каже, че украинофобията и лобизма на Русия най-силно са проявени в Унгария, но за разлика от Унгария, от която Украйна няма какво да очаква, защото това е субсидирана страна, живееща в хипертрофиран популизъм, която с нищо не може да помогне, Германия обаче има какво да предложи. Но тя не бързаше. Не бързаше, защото я спъваха проруски елементи и откровени агенти на Кремъл.

Началото на 2023 година стана не по-малко активно в това отношение, а може би дори и по-агресивно. В крайна сметка руското военно-политическо ръководство се оказа в състояние на екзистенциален шок, след като разбра за началото на процеса на прехвърляне на Украйна западни танкове. И, разбира се, най-много ги развълнува изпращането на танковете Leopard 2 на ВСУ. Веднага след като стана известно за готовността да бъдат дадени танкове на Украйна, в Русия започнаха едновременно две информационни кампании.

Първата беше насочена към руснаците и представляваше рефлексия, свързана с това, че западните танкове се унищожават за нула време и е достатъчен взвод с РПГ-7, за да се превърне в пепел батальон Leopard 2 или Abrams. Втората кампания бе насочена към западните потребители и се състоеше например в това, че в немското информационно пространство се разпространяваше внушението, че Украйна “ограбва” Германия, “изнудвайки” я за скъпо оръжие за войната с Украйна, вместо да седне да преговаря с окупаторите. Например, на 21-ви срещу 22-ри януари на аерогарата в Щутгарт, в резултат на хакерска атака, на мониторите се появи плакат с призив да не се дават Leopard 2 и да се спре “ограбването” на Бундесвера. Подобни единични рекламни табели се появиха в различни градове на Германия, подгрявайки негативното отношение към предаването на оръжие и техника на Украйна. А наскоро се появиха едновременно няколко много сложни по смисъл статии, подкопаващи вярата в помощ на Украйна.

Първа беше статията на руската агентка в Австрия, която лобираше интересите на Русия в Европа, Карин Кнайсъл. Статията беше публикувана в руското пропагандно издание “Ведомости“ и в нея продажен политик, танцуващ с Путин като почетен гост на сватбата ѝ, когато в Украйна се лееше кръв, критикува Запада за подкрепа на Украйна. Вторият материал беше дописка в The Economist, в която се лансира идеята за това, че Украйна е “съсипала” германската армия и довела до нейния упадък.

Тоест Украйна е виновна за това, че Русия я нападна, а Германия не може да ѝ помогне напълно, защото многогодишната пацифистка политика е докарала Бундесвера до безсилие?

Източник: zloyodessit

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аахахаха

    30 22 Отговор
    Западните милиционери на западния режим се хванаха за гушите с руските милиционери кой да е главен милиционер ХАХАХА. Кой да казва на матряла какво да яде и какво да гледа по телевизията

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    37 13 Отговор
    Коваленко - тъп , но упорит !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Не искаме оръжив за Украйна

    51 43 Отговор
    Това не са агенти на Кремъл, а съвсем нормално разумни хора борещи се за мир!
    Войнолюбното Нато трябва да се спре!

    Коментиран от #57, #61

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ротшилд

    10 21 Отговор

    До коментар #1 от "Аахахаха":

    Какво като съм западен милиционер? Ако не им забранявам и казвам на западняците какво да мислят и правят, ще изпукат от глад и студ.
  • 8 Русия попиля НАТО

    41 38 Отговор
    Русия се готви за широкомащабно настъпление по целия фронт. Те ще се движат бавно, НАТО ще изтегли резервите си в Украйна. Натовците ще трябва постоянно да се изтеглят, а Русия ще хапе слаби места, докато Украйна не остане без войници. Дотогава Украйна с НАТО ще се изправи пред „провала на армиите на Центъра“, подобно на това, което се случи с германската група армии „Център“ в Украйна по време на Втората световна война. През 1944 г. под натиска на Червената армия тя просто рухва, фронтовата линия се спуква и руснаците пробиват отбраната. Ето какво ще стане. Русия ще удари с широко настъпление. Бавна, методична, Русия няма равна в това. Тя ще воюва според науката, а всички най-накрая ще видим как изглежда - руската офанзива според тяхната военна доктрина.

    Натовците дори няма да имат шанс да ударят руските войници, защото те ще бъдат унищожени от артилерия, ще бъдат смачкани от техните танкове, а пехотата ще напредва бавно, без да разкрива фланговете. Защитата ще се срине и НАТО в Украйна ще бъде победена до края на лятото, началото на есента.
    Ще бъдат унищожени и новите оръжия за милиарди долари, които ще получи натовска Украйна. Няма нищо, което НАТО може да им хвърли сега, което да спре руснаците. Дори известните "леопарди". Просто ще видим още веднъж как германската стомана гори на украинска земя под руските удари.

    Коментиран от #13, #27, #58, #67

  • 9 Мнение

    36 23 Отговор
    Господ също.Затрупа Румъния със сняг да попречи прекарването на танковете.
    Егати лудите сте се навъдили...с оръжия война не се спира!Ще направите от регионален конфликт световна ядрена война и ще убиете всичко живо.Сядайте на масата за преговори.Спрете войната!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Да ама НЕ

    41 22 Отговор
    Германците се усещат че пак ги насочват срещу Русия....В Парламента им в петък имаше протест от опозицията-и те ли са агенти на Путин? Ако се чуе адекватно мнение от някой-веднага казват че е агент на Кремъл...-прекаляват вече с тази плоска и елементарна пропаганда

    Коментиран от #32

  • 12 БГ танкист

    38 20 Отговор
    Германците гледат със страх, защото Леопард, за разлика от танковете от семействата Т-72, Т-80 и Т-90, никога не е участвал в конфликти с висока интензивност.

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пако

    22 14 Отговор
    АКО БЕ СТАЛИН, ДЕВИЗА ЩЕШЕ ДА Е -НЕТ УКРАЙНА,НЕТ ПРОБЛЕМ..

    Коментиран от #20, #23

  • 15 А,а,а,да ги немаме такива!

    15 26 Отговор
    Усетиха руснаците коравия и дайте ся да помагате.Оръжието принадлежи на украинската армия.Бой последен е този.
  • 16 ахааа

    22 9 Отговор
    Знаех си че агенти на Кремъл са объркали хубавата работа. Ама нейсе, поне края и се вижда, Та каквото такова И да чакаме новия бизнес вариант на ковид! Или пак Гретето.

    Коментиран от #50

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Укропат

    9 6 Отговор
    Аз като източник на информация от Слънчака и напълно отдаден на коунтерстрайк с ботове(руски терористи) мога да потвърдя всичко от безарбския и злойо.десит.

    Коментиран от #53

  • 19 Читател

    27 10 Отговор
    Ха ха ха - от "Бесарабски фронт" пак са предозирали с белото снощи и сега се събуждат махмурлии и им се привиждат "Агенти на Кремъл в Европа" и то не кой да е а "политици, бизнесмени, псевдо експерти, политически партии, журналисти и други".

    И какви са тези че се цитират от медиите - доколкото виждам имат само някаква фейсбук страница. И даже и не излизат с имената си а с разни никове като този zloyodessit.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Култура миянко

    18 7 Отговор
    Щом краварката е в долният ляв ъгъл,всичко е уау.
  • 22 Реалист

    22 15 Отговор
    Бесарабски българин са, на страната на Русия, а колонялни роби в България на хранилка при козяк са си направили страничка във Фейсбук и са я кръстили,, Бесарабски фронт " и пишат измислици на чист български език хахаха

    Коментиран от #62, #73

  • 23 А кой знае как ли би се случило

    10 17 Отговор

    До коментар #14 от "Пако":

    Щот войната можеше да тръгне и срещу съветска русиа и кой знае в кой ли уралски град щяха да видят обесени главните болшевици-сталин и другите.После-ударните части на съвеЦката армия бяха украинци и белоруси.И ето сега украинците как воюват,а руснаците как ги.....кадировците(ако е верно де-хахаха-ама верно е,щот го пишеше тука.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 рфнжфр

    21 8 Отговор
    Не се разбира от статията, защо трябвало задължително на Украйна??? Автора проста укра, иска да ни докаже че агентите на чичо Сам, дето са накупили всички мисирки и мисири на пазара, и дето денонощно ни принуждават да подаряваме на фашагите са много хубави агенти. То е ясно че си имаме работа с прости укри, ама те си мислят че и ние сме прости. Трябвало да им се подарява? Що бре проста укра? От какъв зор ще трябва да ви се подарява нещо? Вие се правите на фашисти, вие искате да трепете руснаци, а като ви заритат в отговор руснаците,всички трябвало да им подаряват? Мръсни бандера фашисти никакви подаръци за вас.
  • 26 8888

    17 3 Отговор
    Този Александър Коваленко мн добре пише на чист български език уж окраинец, а публкува във Фейсбук на чист български език

    Коментиран от #36

  • 27 Хахахаха

    12 15 Отговор

    До коментар #8 от "Русия попиля НАТО":

    Мдааа. Попиля го! Хахахаха. А НАТО още не е пратило танковете!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 АЙДЕ ГЪЧ

    13 2 Отговор
    ФАНТАСТА КОВАЛЕНКО И ПРЕВОДАЧКАТА МУМАРА...........!

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ами

    14 16 Отговор

    До коментар #11 от "Да ама НЕ":

    Не, русофилите прекалявате. При всяко адекватно мнение, скачате че някой е сорос и предател и т. н. А забравяте в кои съюзи членувате! И да ви кажа, не е съветския съюз! Ако Русия спечели, вие ще получите само един по-силен враг! Нищо няма да спечелите, но това сте русофилите!
  • 33 Запознат

    12 2 Отговор

    До коментар #29 от "АЙДЕ ГЪЧ":

    Никакъв превод няма в фейсбук го пише на български явно в Окрайна пишат на български😂😅😅😅😅😅😂😂😂.
  • 34 Английското разузнаване

    10 7 Отговор
    Бтв 2015 избити бесарабски българи в Окрайна!!!! ....
    По БТВнюз

    Бъргарин
    „Откакто видях фотосите на изгорените в Одеса/и Българин имаше там/ откакто чух мълчанието на "цивилизования свят" по темата, много трудно се трогвам.
    И останалите българи и българки са като мен. Лицемерие и лъжи отвсякъде, изморихме се..“

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хахахаха

    10 12 Отговор

    До коментар #26 от "8888":

    Защото е българин, както и много други в Украйна. На които никой не им е забранявал майчиния език! А я питай, Путин кой народ измисли азбуката на българите? Да знаеш, македонците са, Путин тъй каза!
  • 37 Мммда

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Укр@инския Г@лошЪ чука българите бок луц":

    Баце нуждаеш се от сериозна психиатрична помощ в усмирителна риза
  • 38 Хахахаха

    8 7 Отговор

    До коментар #34 от "Английското разузнаване":

    Мнее, доказано е че българин нямаше там. Името е било като българско, но българин на тази възраст с такова име там не е имало. Пропаганда, която продължава да се твърди.
  • 39 9001

    10 2 Отговор
    Български мерзавци толкова са изпаднали морално и интелектуално, че са почнали да пишат пропаганда като ползват името
    Бесарабия за заглавия на пропагандни странички
  • 40 Бесарабски фук

    14 7 Отговор
    Божеее... колко много истина!!!!
    Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....
    Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията.

    Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос – щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.
    И защо трябва тогава да се правим на идиoти и да търсим вината единствено и само в Пyтин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на Украйна да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.....
    Петко Добрев – анализатор 9.2.22 в Епицентър.....

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Разложение

    12 8 Отговор
    Руските фашисти до толкова са изпаднали
    и не контролират собствената си съдба че разчитат на хора като явор дачков да им спасят кожите

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Знайко

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Окраин4е":

    Съмнявам се....просто е сменил псевдонима с дамски , щото собственото му име вече е синоним на лъжа....не знам как ще си намери приятелка....ще трябва да я подкупва с центове, че да му има доверие да се съблече!
  • 46 Украйна е фашистка диктатура

    10 5 Отговор
    Всяка дума на американските пропагандисти е лъжа!

    Мислещите хора търсят фактите и причините за събитията и не могат да бъдат лъгани и манипулирани! Видяха, че САЩ и неофашистката хунта потъпкаха мирните споразумения и подпалиха войната.

    Вова ги изпревари с 10 дни преди укрофашистите да нахлуят в ДНР и ЛНР! И да ги потопят в кръв.
  • 47 Българин🇧🇬

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "Разложение":

    Сега като ти докладваме 20 000 души от групата
    страничката във Фейсбук ще разбереш
  • 48 Ха ха ха

    9 6 Отговор
    " Агенти на Кремъл в Европа се опитват да осуетят военната помощ за Украйна"

    За това ли и привържениците на "Възраждане" и Агенти на Кремъл в България са се толкова активизирали ..???
  • 49 Дякон Унуфрий Араллампиев

    8 7 Отговор

    До коментар #40 от "Бесарабски фук":

    Има стара мъдрост която гласи Целувай попа по ръката в противен случай пак ще го целуваш ама другаде На Русия и писна Сега ще видим великите икономики що ще сторят

    Коментиран от #68

  • 50 Ъхъ

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "ахааа":

    Само в България сме 5млн. агенти и шпиони!
  • 51 Да де,

    1 1 Отговор
    Щом го пише Бесарабеца, е точно така!
  • 52 Шерлок Холмс

    5 1 Отговор
    Собственика на сайта,, Дрип шоп бг",, Скрап на колела бг" ,, Лъжи бг "е собственик и на Бесарабски фронт 2:0
  • 53 Знайко

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Укропат":

    малко отдавна беше но.....дум,дум,дум,дум,дум,дум,дум.....и пълнителя на дезърта свърши! Релоуд, заслепителна и атака! Еххххх....беше си звездна игра за времето си! Да не говорим за емоциите как нашата зала идва да набие вашата зала, задето ползвате хакове в сървъра! Хахахаха...Може би ако осрайнците бяха играли тази игра повечко ,нямаше да се подведат толкова лесно по акъла на натовците....
  • 54 Ужас

    4 3 Отговор
    Тая наистина е болна.
  • 55 САЩ са заплаха за света

    5 5 Отговор
    Къде остана евроатлантическата и натовска ВЯРА във военната победа на укрите? Къде са 400 000 укровоенни след гръмката поддръжка на американските им "приятели"?...

    А Бясната Урсула да обясни преместването на западната индустрия при "приятела" й САЩ...

    Коментиран от #60, #63

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ех да!

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Не искаме оръжив за Украйна":

    Да спре НАТО, но след като Русия мине през България...За да не чакате много, вие трябва да отидете!
  • 58 Лъжеш

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Русия попиля НАТО":

    Това е опорка която се преписва в много сайтове.!Не минава номера.

    Коментиран от #72

  • 59 ами

    2 1 Отговор
    естествено че предизвика нападение с наглото си поведение - русия като уцели жилищен блок военно престъпление украина като направи същото приятелски огън
  • 60 ами

    2 3 Отговор

    До коментар #55 от "САЩ са заплаха за света":

    урсула не я мисли - от всичко прави пари, сигурно и зеления и връща % от помощите
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бай.............

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "САЩ са заплаха за света":

    Много скоро ще я видиш на Яве фашизиран перверзнико!!
  • 64 Ха Ха ХА

    1 0 Отговор
    Да пратим баснописката ,като помощ......да обсужи окопите на урките ! Обаче първо да сЪ уПере килотити !
  • 65 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    4 4 Отговор
    Сега рашистите го закъсаха сега ще видят някой по особени неща
  • 66 БФ или тъпотии от простите фашаги от

    2 2 Отговор
    Укрия с поредната порция лъжи
  • 67 😂.............?

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Русия попиля НАТО":

    Това пророчество вероятно си го съчинявал цяла седмица?😂.

    Коментиран от #71

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ИмамОчи

    0 1 Отговор
    Едни агенти на Кремъл се борят с други агенти на Кремъл за титлата "баш-агент". А останалите агенти на Кремъл гледат отстрани, и чакат своя момент. Зима иде !
  • 70 Демократ

    2 1 Отговор
    Това виждаме в България със собствените си очи. На Балканите е правено изследване как държавите са засегнати от руската пропаганда и за жалост ние сме пак първи.Албания е на последно място, Румъния изобщо не я допуска. България като се почне от пРезидента , през Копейкиновата Възраждане и другите Герб,дпс,бсп КГБ творения,СЕМ, БНТ,БНР ,журналисти.Всички заедно трябва да се борим срещу това,за да има истинска България, не на дъното.
  • 71 Коментара е на

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "😂.............?":

    С. Ритър, ако знаеш кой е, де
  • 72 Ти лъжеш!

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Лъжеш":

    С. Ритър го каза, ма ти отде да знаеш, др...ьо
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Аноним

    0 0 Отговор
    Занимава се с русофобска пропаганда от сутрин до вечер-болгарски сми
  • 75 Аноним

    0 1 Отговор
    Бесарабският фронт са жълтите медии, най-подлото, изкривено отразяване на събитието
  • 76 Иван

    0 0 Отговор
    за разпространяване на невярна информация относно руските медни факти трябва да бъдат изправени пред правосъдието. фалшива преса
  • 77 КИРО ЖЪРТЪ

    1 0 Отговор
    КРЕМЪЛСКИТЕ АГЕНТИ. В
    БЪЛГАРСКИЯ. ПАРЛАМЕНТ. СА
    СА. ПАРТИИТЕ ( БСП-БКП-ДС;
    ГЕРБ--МУТРИ--ДС; ДПС--ДС;
    ВЪЗРАЖДАНЕ--КРЕМЪЛСКИ--
    СТИПЕНДИАНТИ; ВЪЗХОД--МУТИРАЩ ВАРИАНТ. НА БКП)
    ЕЙ. ТОВА. СА. ГРОБОКОПАЧИТЕ
    НА. БЪЛГАРСКИЯ. БАЙ. ГАНЬО,
    КОЙТО ПОРАДИ. ПОСЛОВИЧНИЯ. СИ. НИХИЛИЗЪМ. ПАК. ИМ. ВЯРВА
    НА. ТИЯ. ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА, И НА. КРАЯ ДА. НЕ
    ЗАБРАВЯ. ВОЙВОДАТА. НА. ТАЯ
    БАНДА. В. СКОБИТЕ. ДРУГАРЯТ
    РАДЕФФ ДИРИГЕНТА. НА
    МОСКОВСКИЯ СТАЛИНСКИ
    ОРКЕСТЪР.
  • 78 Джони

    2 0 Отговор
    Другари зомбирани българи, заразени с вируса Русия. Нато не е започвало за да спре. Ако Нато започне с руската армия в Украйна ще бъде унищожена. Русия хем унищожава държавата Украйна, хем иска украйнците да не се защитават. Такава руска наглост и цинизъм нямат в нито една нормална държава в целия свят. Напротив целия запад трябва да дава на Украйна достатъчно оръжия за да се защитава украйнския народ от руските нашественици и да ги изгонят от украйнските територии до руските граници. Само в България служебното правителство е отпуснало 250 милиона лева под формата на енергийна помощ за руската компания Лукойл. Егати цинизма, Егати наглоста. В условията на наложени санкции от Ес върху Агресивна и корумпирана Русия Европейска България дава 250 милиона лева на руска компания.
  • 79 КИРО ЖЪРТЪ

    0 0 Отговор
    ДА. И. В. БЪЛГАРИЯ РУСКИТЕ
    СПЯШИ. КЛЕТКИ СА АКТИВИРАНИ, А. БЪЛГАРСКИТЕ
    РУСКИ. ПОМОЩНИЦИ. СА
    АГЕНТИ. НА. ГРУ( РАДЕФ, НИНОВА , БОКО. ОТ. БАНКЯ , АХМЕД. ДОГАН,РУМЕН ПЕТКОВ,
    ПЪРВАНОВ,И ОТ. ПО НОВИТЕ
    БАНДАТА НА. КОПЕЙКИН, ФАЛШИВИТЕ. ПАТРИОТЧЕТА. НА
    КАРАКАЧАНКАТА, ВЪЗХОДЯЩИТЕ,ВСЕ. ОТБОР
    ПРЕДАТЕЛИ. НА. СУВЕРЕНИТЕТА
    НА. БЪЛГАРИЯ.9358
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания