Last news in Fakti
  Тема: Украйна

5 Юни, 2023 04:28 1 178 10

Руснаци, сражаващи се за Украйна, ще предадат пленници на Киев

  • русия-
  • украйна-
  • пленници-
  • война-
  • войници

По-рано групата каза, че е пленила двама руски войници

Руснаци, сражаващи се за Украйна, ще предадат пленници на Киев - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руски бойци, сражаващи се на страната на Украйна, обявиха снощи, че ще предадат пленени от тях руски войници на Киев, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

По-рано групата каза, че е заловила двама руски военни при трансгранична акция в Белгородска област и предлага да ги предаде лично на регионалния губернатор Вячеслав Гладков.

В отговор Гладков изрази готовност да се срещне с проукраинските руски бойци на границата.

След това Руският доброволчески корпус обаче обяви, че губернаторът не е отишъл на място и затова пленените руски войници ще бъдат предадени на украинските власти.

На кратък видеозапис, публикуван в "Телеграм" от руската проукраинска партизанска група, се виждат десетина предполагаеми руски военни. Двама от тях лежат в болнични легла.

По-рано групата каза, че е пленила двама руски войници, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    10 6 Отговор
    Еййййй ма те са голяма работа бе тия хора утишли на руската граница и хванали два войника на по 18 години.Евала това са националните герои на украинската армия!!!!! Путин згреши със тях още отначало, трябваше да играе Сармата на центарът на Киев и всички щяха да си седнат на задника!!!!!!

    Коментиран от #8

  • 2 Калпазанин

    9 7 Отговор
    Смешни сте сте с тези заглавия, няма руско или украинско семейство което да не свързано и то с кръвна връзка, с изключение на една група юдеи подкокоросани от фащ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Презвитер Козма

    6 14 Отговор
    Русия вече загуби тази война, мача се доиграва. Интересно е да се види ще има ли разпад и гражданска война или империята ще оцелее и след този разгром
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Уса

    5 3 Отговор
    Според американската администрация всички са руснаци сякаш украинска нация не съществува..Лично съм носил украински документи за подпечатване и в администрацията ги записват "За Русия".Обяснявам им,че са за Украйна а отговора е "за нас е едно и също"

    Коментиран от #7

  • 7 А как ги

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Уса":

    Поздрави урните Байдън...забравих каква нация ги нарече.,..поздрави за иракската нация май беше казал. Има го в ютуба
  • 8 Лудия касапин

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тото":

    Голяма голяма колко да е голяма работата,като руската армия,която пуска ракети в 4.00 сутринта,докато всички спят и убиват 2 годишни деца от стотици километри разстояние,викаш това е по -мъжко?
  • 9 Ксаниба

    0 1 Отговор
    няма руски проукраински сили. Има същите "братски" нацистки ултраси като във футбола!! Тези антируски, по точно античовешки банди се наричат votan jugend и mesantropic division = азов и десни сектор в оркраина. Можете да проверите какви нацистки главорези с "история" в гуглето, въпреки, че дост неща са позатрити вече, нали, с цел баламосване, че са от готинитиии

    Коментиран от #10

  • 10 Без майтап

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ксаниба":

    Иска ви се да няма. Да, ама имааа...
Новини по държави: