Last news in Fakti

9 Юни, 2023 10:57 1 437 0

Хаос и наводнения в Белград

  • хаос-
  • наводнения-
  • буря-
  • гръмотевици-
  • белград-
  • сърбия

Причинени от силна гръмотевична буря

Хаос и наводнения в Белград - 1
Източник: Shutterstock

Сръбската столица Белград бе засегната от силна гръмотевична буря в четвъртък вечерта, което доведе до хаос и наводнения в различни части на града, съобщава изданието "Макфакс".

Изобилието от валежи причини наводнения на улиците в квартал Баново бърдо, но най-тежко засегнати бяха Пожешка и склоновете на община Чукарица, където буквално се изля "потоп".

Съобщава се, че един удар от мълния е засегнал сграда, като стъклата на автомобилите, паркирани в близост, са счупени, предаде "Фокус".

Националната метеорологична служба предупреди малко след полунощ, че периодът на нестабилно време с чести валежи и гръмотевици ще продължи. В определени райони може да се очакват изключително интензивни валежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: