Last news in Fakti

29 Август, 2023 13:33 1 387 6

Еминем поиска от новата звезда на Републиканската партия да не използва неговите песни за кампанията си

  • еминем-
  • сащ-
  • кандидат-
  • президент-
  • републиканец-
  • кампания-
  • песни

Републиканският кандидат е Вивек Рамасвами - мултимилионер, бивш ръководител на компания за биотехнологии

Еминем поиска от новата звезда на Републиканската партия да не използва неговите песни за кампанията си - 1
Източник: БГНЕС

Американският рапър Еминем е помолил републиканския кандидат за президент Вивек Рамасвами, мултимилионер, бивш ръководител на компания за биотехнологии, да не използва музиката му по време на президентската си кампания, пише Reuters.

В писмото от 23 август, за което съобщи първо Daily Mail, BMI, организация за права на изпълнение, информира кампанията на Рамасвами по искане на рапъра, че вече няма да лицензира музиката на Eminem за мероприятията му.

"BMI получи съобщение от Маршал Б. Матърс III, професионално известен като Еминем, възразяващо срещу използването на музикалната композиция на Еминем от кампанията на Вивек Рамасвами ("Произведения на Еминем“) и искащо BMI да премахне всички произведения на Еминем от Споразумението,“ се казва в писмото.

От кампанията на Рамасвами заявиха пред CNN, че ще изпълнят искането да спрат да използват музиката на Еминем.

Рамасвами, бизнесмен без политически опит, се издига в проучванията на общественото мнение и нарече съперниците си "купени и платени“.

38-годишният технологичен предприемач беше в центъра на много от най-драматичните моменти на първичния републикански дебат миналата седмица.

Рамасвами, яростен защитник на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, беше изправен пред много входящ огън от своите по-опитни съперници, които изглежда го гледаха като на по-голяма заплаха от губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който изостава много от Тръмп в проучванията преди първичните избори на Републиканската партия.

Тръмп, големият фаворит в първичното състезание, пропусна първия дебат миналата седмица. Той даде интервю на бившия водещ на Fox News Тъкър Карлсън, което беше пуснато в X, преди това се наричаше Twitter, по същото време, когато течеше републиканският дебат.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 1 Отговор
    То па тоя се е тръшнал баш на емемием простотиите д пуска да са слушат. Да го уведоми, че даже не си го е и помислял! Сакън...
  • 2 Републиканец

    4 1 Отговор
    Олиииии. Ко ша праим сега без еминем на предизборната? Хахаха
  • 3 Мамул

    2 1 Отговор
    Звездите са така, вълнува ги само кеша, секса и дрогата.
  • 4 Панчаревската кметица

    5 2 Отговор
    аххаах тоя кюмюр и той иска да пасе кравите
  • 5 Знам

    1 1 Отговор
    Този ще е следващият президент
  • 6 дедо Флашко

    4 0 Отговор
    В щатите ще управлява индус,а в Англия управлява пакистанец. Ръйш?! Бели държави,УЖ! АС!