Last news in Fakti

7 Септември, 2023 06:05 1 298 5

Край Одрин хванаха 89 нелегални мигранти

  • мигранти-
  • бежанци-
  • турция-
  • одрин

В състава на групата е имало 55 сирийски и 34 иракски граждани

Край Одрин хванаха 89 нелегални мигранти - 1
Снимка: turkeybg.com

При операция срещу нелегалната миграция на екипи от областното управление на турската жандармерия в района на пограничния град Одрин е била заловена група от 89 нелегални мигранти.

Групата е била разкрита в момент, когато се подготвяла да премине нелегално към България, съобщи агенция "Ихляс хабер ажансъ", цитирана от БТА.

В състава на групата е имало 55 сирийски и 34 иракски граждани.

След приключване на процедурата по установяване на идентичността им, мигрантите са били прехвърлени към мигрантския център в Одрин, за да бъдат върнати обратно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа..

    2 4 Отговор
    Прадядо ми Анастас/1890 - 1962/ е бил с манлихерата и каската тук 1912 година..

    Коментиран от #5

  • 2 Йорго

    5 1 Отговор
    Шумов,как ги хванаха ?! Заловиха или хванаха ?! Пълен смях си !
  • 3 Динкиша

    6 1 Отговор
    След седмица са на Църна Маца!
  • 4 Всичките бежанци и

    1 0 Отговор
    Мигранти са "нелегални" за Европа. Само тези от страни във война са "бежанци от война" и имат право да бъдат настанени в СЪСЕДНА страна, дето НЯМА война. А тези какво ни баламосват години вече?
    "Бежанци" тичат по цял свят и си ИЗБИРАТ в коя страна да са "БЕЖАНЦИ"! Цяла Европа се напълни с хора от страни, дето НЯМА ВОЙНИ. Дори и украинците са бежанци по международните отношения само в съседните на тях страни, България НЕ е съседна. Тука НЕ са бежанци от война, а са обикновенни мигранти.
  • 5 Мъдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мдаа..":

    Искате да кажете били са там.
    Или и вие сте там.
Новини по държави: