Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 05:52 1 463 5

Губернаторът на Тексас подкрепи завръщането на Тръмп в Белия дом ВИДЕО

  • тексас-
  • доналд тръмп-
  • президент-
  • грег абът-
  • губернатор

Грег Абът и бившият американски президент се срещнаха на границата между Тексас и Мексико

Губернаторът на Тексас Грег Абът подкрепи в неделя кампанията за завръщане на Доналд Тръмп в Белия дом, докато беше домакин на бившия президент на границата между Тексас и Мексико, предаде Texas Tribune.

„Имаме нужда от Доналд Тръмп обратно като президент на Съединените американски щати“, каза Абът, декларирайки, че Тръмп ще осигури границата и ще „възстанови закона и реда“.

Тръмп каза, че подкрепата е „огромна чест“, като се има предвид колко усърдно е работил Абът за укрепване на границата при президента демократ Джо Байдън.

"Г-н Губернатор, ще направя работата ви много по-лесна“, каза Тръмп. „Ще можеш да се съсредоточиш върху други неща в Тексас.“

Абът направи изявлението си, след като той и Тръмп сервираха ястия на военнослужещи, изпратени за операция „Самотна звезда“, превърнала се в мисията на Абът за гранична сигурност. Като част от усилията, които струваха на Тексас милиарди долари, Абът изпрати щатски войници и членове на Националната гвардия на границата, за да арестуват мигранти, пресичащи Рио Гранде. Някои от арестите са предмет на дела за граждански права срещу държавата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    18 0 Отговор
    ТРЪМП
  • 2 ДРЪН ПЪН Е ПЪТНИК........

    11 2 Отговор
    ТЕКСАС СА НАЙ ВАЖНИ.СИИИИИЧКИ ЛЪВИВЕ СА В ТЕКСАС.ДАЖЕ КЕМ ТРЕЙЛА Е ЗАБРАНЕН НАД ТЕКСАС...

    Коментиран от #4

  • 3 Тръмп е по-добрият

    15 3 Отговор
    Президент на Фащ, но мафията постави този андроид - деменцията. Мафията в сащ има желание цял свят да пороби, докато Тръмп иска сащ да се оттеглят от световните проблеми и да си решават повече националните. Във всеки случай, ако Тръмп се върне пак, като президент, това ще е разпад на Фащ, а за Европа и света е много добре.
  • 4 Ти пък сигурен ли си?

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "ДРЪН ПЪН Е ПЪТНИК........":

    Д-р. Клингхард казваше и показа, такива самолети, които пръскат редовно и над Сащ. Обикновено разпръскват разпрашен Алуминий. Когато се свързва с живак в организма, тези два метала са убийствени за нервната система на хората. Всички бели "ленти" след самолетите не са просто кондензирани водни капки, а разни химикали, включително и Алуминий.
    Мафията твърди иска да намали "излишните" на планетата.
  • 5 Сър Пичук

    2 2 Отговор
    Връщането на Тръмп на власт означава следното:
    - Търговска война с Китай, която може да доведе и до по-сериозни враждебни действия,
    - Подаряване на Украйна на Кремъл, което е заплаха за последваща агресия на Русия към други европейски държави, включително от НАТО, което ще е пряк път към Трета Световна война.
    - Във вътрешно-политически план ще се прехвърли данъчната тежест на по-бедните и ще стимулира богатите. Те затова го и подкрепят.
    - Ще затвори границата за мигранти, но те са хората, които вършат "черната" работа в Америка. Без тях ще западнат и строителството и селското стопанство и доста други дейности.
    Изобщо, с Байдън е зле, но Тръмп няма да реши проблемите на Америка, а ще добави нови към сега съществуващите.