Last news in Fakti

26 Декември, 2023 08:47 2 807 9

Поредна телефонна гавра с американски конгресмен ВИДЕО

  • марджъри тейлър грийн-
  • сащ-
  • конгресмен

Мъж заяви, че е убил приятелката си в дома на републиканката Марджъри Тейлър Грийн

Поредна телефонна гавра с американски конгресмен ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Конгресменът от Републиканската партия Марджъри Тейлър Грийн отново е станала обект на гавра след телефонно обаждане по гореща линия, предаде Асошиейтед прес.

Мъж се обадил от Ню Йорк на горещата линия за самоубийства в Джорджия малко преди 11 часа сутринта в понеделник, твърдейки, че е застрелял приятелката си в дома на Грийн в градчето Рим и ще се самоубие след това. Обаждането бързо било прехвърлено на полицията, когато служителите от горещата линия разпознали адреса на конгресменката от Джорджия.

Полицаите се свързали с частната охрана на Грийн, за да потвърди, че тя е в безопасност и че няма спешни случаи в нейната резиденция. След това обаждането било определено като фалшиво и акцията на органите на реда е отмененана по пътя.

„Установихме, преди нашият персонал да успее да стигне до нейното местоположение, че няма спешен случай и няма причина да реагираме. Нейната охрана държеше всичко под контрол и всъщност нищо не се случваше.”, заявиха от полицията

Конгресменката, която представлява градовете Рим, Далтън и Калхун в северозападна Джорджия нашумя през първия си мандат с расистки коментари, лансирането на конспиративни теории и одобрение на насилие срещу представители на Демократическата партия.

Грийн твърди, че е била мишена на приблизително осем подобни опита с фалшиви обаждания. В някои от тях се твърдеше, че мъртви тела са открити във ваната и в други части на дома ѝ, който се намира на около 113 километра северозападно от Атланта. Миналата година полицията също реагира на фалшиви сигнали за стрелба пред дома ѝ.

Отделът за криминални разследвания работи по идентифицирането на обаждащия се в понеделник и изграждането на случай.

Друг мъж от Ню Йорк беше осъден на три месеца затвор през август заради телефонни заплахи до офиса на Грийн във Вашингтон, окръг Колумбия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    15 1 Отговор
    КонгресменКАТА от Републиканската партия- Марджъри Тейлър Грийн ...
  • 2 шутър

    12 1 Отговор
    КомпресУомънката...
  • 3 Аууу

    22 0 Отговор
    Тия там тотално всички изплескаха...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Цар Симеон

    15 1 Отговор
    Конгресмена е нещо като бизнесмени ли? :)))))
  • 6 Бай Ху (By Who)

    7 0 Отговор
    Красива жена.
  • 7 Механик

    3 2 Отговор
    Майчице, каква мацуна!
    Проста, нагла и дебелоока. За "фейслифта" изобщо няма да говорим.
  • 8 Блез Паскал

    4 3 Отговор
    По заповед на байДанчо е извършена
    Поредна телефонна гавра с американски конгресмен от Републиканската партия госпожа Марджъри Тейлър Грийн, предаде Асошиейтед прес.
  • 9 7373737272

    0 0 Отговор
    Изтрещели американци.Там разбрах ,че съседа може да те шпионира и да млати клевети на изтрещялата им полиция.Заради изтрещял амвриканец ,може си загубиш живота в тия общности изтрещяли,те там са нямат за един народ ,а за комунитита -див запад ама съвременен вид.Изтрещяюа работа ,изтрещели американчета.