30 Декември, 2023 04:55 1 248 3

Полицията в Берлин забрани пропалестинска демонстрация в новогодишната нощ

  • германи-
  • берлин-
  • полиция-
  • палестина-
  • демонстрация

В неделя са обявени още две прояви в германската столица

Полицията в Берлин забрани пропалестинска демонстрация в новогодишната нощ - 1
Снимка: Фейсбук

Полицията в Берлин забрани планирана за новогодишната нощ пропалестинска демонстрация в столичния квартал "Нойкьолн", съобщи тази вечер говорителка на полицията, цитирана от ДПА и БТА.

Предвид обичайно динамичната обстановка в новогодишната нощ, напрежението в "Нойкьолн", където предишни пропалестинските протести са прераствали в насилие, и фойерверките, които обикновено започват още от рано вечерта, силите на реда изпитват опасения за сигурността, отбелязва информационната агенция.

Началото на демонстрацията е било планирано за 22:00 ч. (21:00 ч. по Гринуич) в неделя. Организаторите са обявили, че в нея ще участват общо 100 души, но според полицията се очаквало те да са много повече.

По данни на полицията за неделя в Берлин са обявени още две прояви - друга пропалестинска демонстрация следобед и демонстрация в подкрепа на Израел вечерта, като и двете за момента не са забранени.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    13 5 Отговор
    А проосройнска може нали ,даже знамената и плакатите се раздават безплатно!
  • 2 Ротшилд

    9 4 Отговор
    Аз съм Германия, ООН, САЩ, Англия, Киро Тъпото и демокрацията ви.
  • 3 дядото

    10 3 Отговор
    каква промяна в тези шваби.след като през всв направиха на сапун 6 000 000 евреи,сега се пишат първите им закрилници.накъде е тръгнал и до къде ще стигне светът- никой не знае,защото сметките им често не излизат
Новини по държави: