Last news in Fakti

10 Януари, 2024 05:44 1 126 5

Буря отклони самолета на вицепрезидента на САЩ Камала Харис

  • камала харис-
  • сащ-
  • самолет

Той е бил пренасочен от базата "Андрюс" към международно летище "Дълес"

Буря отклони самолета на вицепрезидента на САЩ Камала Харис - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Самолетът на вицепрезидента на САЩ Камала Харис е бил отклонен от маршрута си заради буря, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА, като се позова на кабинета на Харис.

Снощи на път от Атланта, щата Джорджия, самолетът „Еър форс ту“ (Air Force Two) бе пренасочен от базата "Андрюс" към международно летище "Дълес" поради лоши метеорологични условия, посочи в изявление говорителката на Харис Кирстен Алън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОБРЕ ЧЕ

    7 2 Отговор
    НЕ Е ПАДНАЛА ВРАТАТА-ТОКУ ВИЖ СЕ ОЗОВАЛА ПРИ ИРАНЦИТЕ
  • 2 Пишеш неграмотно

    6 3 Отговор
    А в т о р ъ т е неграмотен р у с о ф Об.В заглавието има п р а в о п и с на. г р е ш к а.Самолетът Не е подлог, а допълнение и се членува самолета.От Козяк ми дължат хонорар за езиково обучение на п р и с л у г а т а.

    Коментиран от #3

  • 3 Гошо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пишеш неграмотно":

    Все пак е главният редактор на сайта 😁
    Посред нощите човека се чуди какво новини да напише, че стигнал чак до отклоненията самолет заради буря. Ама тя и статията колкото е важна, толкова е и дълга 😝 ама да се трупа бройката
  • 4 Бурята

    3 1 Отговор
    на тази е в главата. Много глуповато същество.
  • 5 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    И каква новина е това, че самолета в който са возили най-глупавия вицепрезидент от създаването на САЩ е кацнал в Андрей, бе Ганьо?