Last news in Fakti
  Тема: Украйна

14 Януари, 2024 15:33 2 810 122

Украинската ПВО: Унищожихме 27 руски дрона и един зенитно-ракетен комплекс ТОР

  • украйна-
  • русия-
  • дронове-
  • ракети

По-голямата част от ракетите са били насочени към Донецка област

Украинската ПВО: Унищожихме 27 руски дрона и един зенитно-ракетен комплекс ТОР - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

През последното денонощие Украйна е унищожила 27 дрона, изстреляни от Русия, както и един зенитно-ракетен комплекс ТОР. Това заяви говорителят на съвместния пресцентър на отбранителните сили на сектор Тавриа полковник Олександър Щупик, цитиран от изданието Ukriform.net.

Русия е произвела 34 въздушни удара към Украйна.

По-голямата част от ракетите са били насочени към Донецка област, допълни той. По думите му има данни, че Украйна е засякла и хеликоптери Ка-52, както и щурмови самолети Су-25.

Според говорителя от Русия са провели 43 бойни действия и 914 атаки през последния ден. Към момента те са фокусирани основно към областите Авдеевска, Нижегородска и Невелск, както и в сектор Маринка, близо до Новомихалийвка.

В Авдеевка са проведени 5 вражески атаки, а други 15 са били насочени към Северн, Нижегородска област и Невелск.

В сектор Маринка украинските сили са противодействали на 17 атаки от страна на Русия. Съобщава се и за 4 неуспешни опита за нападение южно от Пречистивка, западно от Старомайорк и южно от Ривн.

Според Щупин честотата на атаките в Запорожка област е сравнително нисък. В частност, вчера руските сили са атакували два пъти района на Роботни.

В обобщение, говорителят заяви, че врагът е фокусирал близо 40 000 военни в Авдеевска област и съседните зони. През последния ден Украйна е успяла да намали този брой с 437.

По думите му руската армия също така използвала 1 танк, 11 бойни машини, 10 артилерийски системи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    12 46 Отговор
    В 16 часа всички камбани на църкви в България ще бият в подкрепа на Израел.Не се чудете.
  • 3 Соломон Паси

    32 22 Отговор

    До коментар #1 от "Москва":

    И АЕЦ Козлодуй също трябва да се отнесе в родината си.

    Коментиран от #12, #29, #35

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КОТарАК

    36 51 Отговор
    Матушката строи укрепления по улиците на Белгород-все по плану
  • 6 ТаУмВзе

    37 61 Отговор
    Окраинското наци на краварите ли! Z

    Коментиран от #82

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Точен

    50 8 Отговор
    Посмали, Манго, т.е. украинецо.

    Коментиран от #96

  • 10 Трайте си беееее

    53 10 Отговор
    Ха ха 27 дрона по 100$ парчето, а изстреляхме 20 - 30 ПВО ракети всяка по 50 000$ , а патриотчето по 2 000 000 парчето. Много ни бива ... да пилеем.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хахаха хахаха

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "Соломон Паси":

    Ти нали живееш в пещера и нямаш нужда от електричество.
  • 13 Чичо Дончо каза

    46 10 Отговор
    Укрия се разпада запомнете го.

    Коментиран от #94

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 💠♻️🔆

    25 8 Отговор
    "Не трябва да отричаме европейските си корени, трябва да се отнасяме към тях внимателно. Европа ни е дала много. Русия трябва да върви напред. И напред не означава на Запад, а на изток и на юг. В това е бъдещето на човечеството.”
    И това ни води до дракона – в годината на Дракона.

    Коментиран от #45

  • 16 Русофил

    11 38 Отговор

    До коментар #1 от "Москва":

    Първо едно данъче от 100евра/м2 за имотите на руснаци и руски фирми ще е по-ефективно.
    Ах как болит.

    Коментиран от #24

  • 17 Васил

    44 6 Отговор
    К... у Р на вилица за всики сороски пропагандисти в България.
  • 18 Биби Кинк

    6 14 Отговор
    Баце Пюси каза каде импорто замещеньето върви по план,до полная победа! Место ейца и цеплйонки пиенгурете че нагъват дролове и кимжали! Озаде че има не фоеверки ми артелерийска заря за ден победы!
  • 19 💠♻️🔆

    16 5 Отговор
    Пътните карти на Мао и Дън
    3,68 милиарда китайски пътувания с влак през 2023 г.-рекорд за всички времена.
    Китай е на път да се превърне в световен лидер в областта на изкуствения интелект до 2030 г. Технологичният гигант Байду, например, наскоро пусна Ърни бот да се конкурира с Чатгпт. Изкуственият интелект в Китай се разраства бързо в областта на здравеопазването, образованието и развлеченията.
    Ефективността е ключът. Китайски учени са разработили АКЕЛ чип – способен да изпълнява 4,6 квадрилиона операции в секунда, в сравнение с А100 на НВИДИЯ, който осигурява 0,312 квадрилиона операции в секунда за дълбоко учене.
    Китай завършва с не по-малко от един милион повече студенти от САЩ, година след година. Това е много повече от Ал. Азиатските нации винаги достигат първите 20% в областта на науката и математиката.
    Австралийският Институт за стратегическа политика може да не е добър в геополитиката. Но поне направиха обществена услуга, показвайки нации, които водят планетата в 44 критични технологични сектора.
    Китай е на първо място по 37 сектора. САЩ водят със 7.
    Всички останали водят нулеви сектори. Те включват отбрана, Космос, роботика, енергия, околна среда, биотехнологии, съвременни материали, ключова квантова технология и разбира се ИИ.
    Как е стигнал Китай до тук? Днес е доста поучително да се върнем към книгата От 1996 г.на Морис Меснер: ерата на Дън Сяопин: изследване на съдбата на китайския социализъм, 1978-1994 г.
    Първо, трябва да се знае какв

    Коментиран от #34

  • 20 Българин 🇧🇬

    39 10 Отговор
    Който публкува и разпространява фашиска окраинска пропаганда ще прекара остатъка от живота ди в Белене.
  • 21 Дарител

    38 9 Отговор
    Веднага даряваме супер оръжието на България и министър Магареф или известен в Украйна като Тагаренко. Той ще бъде в първите редици и ще поведе мъдро ВСУ. След това ако оживее ще може да пренаписва българската история с любезното финансово съдействие на атлантическия съвет
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ползвай смазка и няма

    17 6 Отговор

    До коментар #16 от "Русофил":

    да боли
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ехааа...!

    32 7 Отговор
    Тия наистина ги управлява професионален клоун...!
    Яката ни разсмиват...🤣😝😀
  • 27 💠♻️🔆

    17 6 Отговор
    Първо, трябва да се знае какво се е случило при Мао.:
    "От 1952 г.до средата на 1970-те години нетната селскостопанска продукция в Китай се увеличава средно с 2,5% годишно, докато цифрата за най-интензивния период на японската индустриализация (от 1868 до 1912 г.) е 1,7%.”
    В цялата индустриална сфера се повишиха всички показатели: производство на стомана; въглища; цимент; дървен материал; електроенергия; суров петрол; химически торове. "До средата на 1970-те години Китай също произвеждаше значителен брой реактивни самолети, тежки трактори, железопътни локомотиви и модерни океански плавателни съдове. Народната Република също се превръща в значителна ядрена сила, снабдена с междуконтинентални балистични ракети. Първият успешен тест на атомна бомба е проведен през 1964 г., първата водородна бомба е произведена през 1967 г., а спътник е изстрелян в орбита през 1970 г.”
    Обвинявайте Мао: той превръща Китай "от една от най-изостаналите аграрни страни в света в шестата по големина индустриална сила до средата на 1970-те". по повечето ключови социални и демографски показатели Китай се сравнява благоприятно не само с Индия и Пакистан в Южна Азия, но и със страни със "средни доходи", чийто БВП на глава от населението е пет пъти по-голям от този на Китай.”
    Всички тези пробиви проправят пътя за Дън:"по-високите добиви, получени от индивидуалните семейни ферми по време на ранната ера на Дън, не биха били възможни, ако не бяха огромните проекти за напояване и контрол
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Също така и :

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Соломон Паси":

    Комплекса ,,Марица-Изток"...
  • 30 💠♻️🔆

    10 4 Отговор
    ранната ера на Дън, не биха били възможни, ако не бяха огромните проекти за напояване и контрол на наводненията – язовири, напоителни съоръжения и речни диги – построени от колективизирани селяни през 1950-те и 1960-те години."
    Разбира се, имаше изкривявания – тъй като Дън създаде де факто капиталистическа икономика, председателствана от бюрократична буржоазия: "както е вярно за историята на всички капиталистически икономики, силата на държавата беше много ангажирана в създаването на китайския пазар на труда. Всъщност в Китай силно репресивният държавен апарат изигра особено пряка и принудителна роля в превръщането на труда в стока-процес, който продължи с бързина и в безпрецедентен исторически мащаб.”
    Тя остава неизчерпаем източник на дебат до каква степен този невероятен икономически голям скок напред под управлението на Дън е довел до катастрофални социални последици.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Укро

    22 5 Отговор
    Пите, все унищожават
    и все реват
    под съпровода на разни либерасти !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Русофил

    9 24 Отговор

    До коментар #19 от "💠♻️🔆":

    Китай има с русията 100 млрд оборот в посока. Това са жълти стотинки за
    най-големите по територия и население държави. Просто толкова могат
    да платят руснаците с техите нефт и газ.

    Коментиран от #105

  • 35 хихи®

    18 13 Отговор

    До коментар #3 от "Соломон Паси":

    И Моста на дружбата и АЕЦ козлодуй най-големите символи на Българо-Съветската дружба трябва да бъдат разрушени

    хи хи
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 пешо

    7 3 Отговор
    глупостите ви край нямат
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 💠♻️🔆

    9 6 Отговор
    Империята на какистокрацията
    Докато ерата на си определено се занимава-и се опитва да разреши – драмата, това, което я прави още по-сложна, е постоянната намеса на прословутите "структурни противоречия" между Китай и хегемона.
    Ударът срещу Китай е политически коректната игра Номер едно в околността-и това ще излезе извън контрол през 2024 г. Ако приемем, че демократичният провал ще се случи следващия ноември, малко са съмненията, че републиканското президентство – с Тръмп или без Тръмп – ще отприщи Студена война 3.0 или 4.0, като главната заплаха ще бъде Китай, а не Русия.
    На второ място са изборите в Тайван. Ако кандидатите за независимост я спечелят, нажежаването експоненциално ще нарасне. Сега си представете, че това е съчетано с бесен Синофоб, обитател на Белия дом.
    Дори когато Китай беше военно слаб, хегемонът не можеше да го победи нито в Корея, нито във Виетнам. Сега има по-малко от нулев шанс Вашингтон да победи Пекин на бойното поле в Южнокитайско море.
    Американският проблем е капсулиран в перфектна буря.
    Хегемонът на твърдата и меката сила бе запратен в Черна празнота с предстоящото космическо унижение на НАТО в Украйна, съчетано със съучастието в геноцида в Газа.
    В същото време Световната финансова сила хегемон е на път да понесе много тежък удар, тъй като руско-китайското стратегическо партньорство, водещо Брикс 10, започва да предлага доста жизнеспособни алтернативи на глобалния юг.
    Китайските учени, в безценни разговори, винаги напомн
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 стоян георгиев

    6 23 Отговор
    До днес русия загуби точно 370000 убити.до края на февруари с това темпо ще ги докара до над 400000.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Халил

    24 27 Отговор
    Мед ми капе на сърцето като слушам воя на евроатлантическите ч а К а Л и. Пия си кайвето с рахат локум.

    Коментиран от #89

  • 45 Мда идеално

    8 20 Отговор

    До коментар #15 от "💠♻️🔆":

    Но дори и руслямията иска на запад а на на изток и юг, ти в Индия Пакистан или да бачкаш в Китай за шепа ориз бил ли искал, а на юг те чакат Еритрея Судан и прочие афро и южно американски племена
  • 46 💠♻️🔆

    13 6 Отговор
    Китайските учени, в безценни разговори, винаги напомнят на западните си събеседници, че историята е била последователно игрище, поставящо аристократични и/или плутократични олигархии една срещу друга. Колективният Запад сега е "воден" от най-токсичната разновидност на плутокрацията: какистокрацията.
    Това, което китайците правилно определят като "кръстоносни нации", сега е значително изчерпано – икономически, социално и военно. По-лошо: почти напълно деиндустриализирано. Тези с функциониращ мозък сред кръстоносците поне са разбрали, че" отделянето " от Китай ще бъде голямо бедствие.
    Нищо от това не елиминира техния арогантен/невеж стремеж към война с Китай – въпреки че Пекин упражнява огромна сдържаност, като не им дава никакво извинение да започнат друга вечна война.
    Вместо това Пекин преобръща тактиката на хегемон – като санкционира хегемона и разнообразните васали (Япония, Южна Корея) на вноса на редкоземни елементи. Още по-ефективен е съгласуваният стремеж на Русия и Китай да заобиколят американския долар и да отслабят еврото – с пълната подкрепа на 10-те членове на БРИКС, ОПЕК+, ЕАИС и повечето членове на ШОС.
    Тайванската загадка
    Китайският генерален план, накратко, е нещо красиво: да се завърши" основаният на правила международен ред " без нито един изстрел.
    Тайван ще остане основното бойно поле, което все още не е ангажирано. Грубо казано, справедливо е да се твърди, че по-голямата част от населението на Тайван не иска обединение; в същото врем
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 стоян георгиев

    17 8 Отговор
    Окраинските фашисти са станали на гю.бре
  • 49 Коя Москва

    7 15 Отговор

    До коментар #42 от "Москва":

    Крайцера Москва ли?

    Коментиран от #76

  • 50 Сталин

    9 21 Отговор

    До коментар #23 от "Русофил":

    Да тръгне,ама няма с кво.Ора нема,танкове иок,самальоти нет.Гената тръгна към Москва с 5000 и нямаше с какво да го спрат.В Кремлья оцапаха кълките и най смелите се качиха на самольотите.Ама Гената наивен,пивярва на батюшка.Бог да го прости!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 💠♻️🔆

    10 6 Отговор
    Тайван ще остане основното бойно поле, което все още не е ангажирано. Грубо казано, справедливо е да се твърди, че по-голямата част от населението на Тайван не иска обединение; в същото време те не искат война, създадена от САЩ.
    Те искат, по същество, сегашното статукво. Китай не бърза: генералният план на Дън предвиждаше обединение някъде преди 2049 г.
    Хегемонът, от друга страна, е в огромно бързане: всичко е въпрос на разделяй и владей, отново и отново, насърчавайки хаоса и дестабилизирайки неумолимия възход на Китай.
    Пекин проследява буквално всичко, което се движи в Тайван-чрез монументални, щателни досиета. Пекин знае, че за да процъфтява Тайпе в мирна среда, трябва да преговаря, докато все още има с какво да преговаря.
    Всеки Тайванец с мозък – а има много първокласни научни мозъци на острова-знае, че не може да очаква американци да умрат, биейки се за тях. На първо място, защото знаят, че хегемонът няма да посмее да води конвенционална война с Китай, защото хегемонът ще загуби – лошо (Пентагонът изигра всички възможности). Ядрена война също няма да има.
    Китайските учени обичат да ни напомнят, че когато Средното царство е било напълно фрагментирано през 19 век по време на династията Цин (1644-1912), "управляващата класа в сино-Манджур не е била в състояние да се откаже от представата си за себе си и да предприеме драконовските необходими стъпки.”
    Същото се отнася и за изключителните сега – дори когато те продължават серийни Салта, опитвайки се д
  • 53 Фактите

    12 8 Отговор
    В ЕС скоро основната религия ще е исляма. Просто в мюсюлманските семейства има по голяма раждаемост. Така ще се изчисти нациите от дели меки китки и други дето не се разМ ожават

    Коментиран от #59

  • 54 💠♻️🔆

    11 6 Отговор
    Същото се отнася и за изключителните сега – дори когато те продължават серийни Салта, опитвайки се да запазят собствения си митологичен образ: Нарцис се удавя в басейн, направен от самия него.
    Възможно е да напреднем, че годината на Дракона ще бъде година, в която царува суверенитет. Хегемонните изблици на ярост от хибридна война и колаборационистките елити на компрадор ще бъдат пречки, които постоянно ще възпрепятстват глобалния юг. И все пак поне ще има три полюса с гръбнака, ресурсите, организацията, визията и чувството за универсална история, за да изведат борбата за по-равноправна и справедлива система на следващото ниво: Китай, Русия и Иран
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Сталин

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен-_ Язовец":

    И ТАСС изглежда нищо не знаят,или и те премълчават?

    Коментиран от #62

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Москва

    9 11 Отговор

    До коментар #55 от "Руснака":

    В България няма семейство, чийто прапрадядо като дете не е бил прецакан от турчин.

    Коментиран от #101

  • 59 Факт

    9 13 Отговор

    До коментар #53 от "Фактите":

    Чудно защо тогава населението на руслямската федерация намалява постоянно, заради специалната тридневна военна операция за превземането на Киев сигурно или?

    Коментиран от #69

  • 60 Кукуш за Украйна

    14 3 Отговор
    Да живее България!
  • 61 Али Турчинът

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "ТаУмВзе":

    Заповядай на гости при мен,малки момченца няма ,но имам изстудено шампанско и анадолски хайвер от личното стопанство.Илиан Илиин Мокрия
    от Лом е на гости ,ако държиш някой да те целува по корема и по надолу.
  • 62 стоян георгиев

    4 3 Отговор

    До коментар #56 от "Сталин":

    В ТАСС го качиха кото новина обаче за тази работа трябва да се научиш да четеш.

    Коментиран от #77

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Украинския чернозем

    7 2 Отговор
    Най наТОРения чернозем на света всичко стана тор и танкове като разтворени консерви
  • 67 Наум и Ангеларий

    12 10 Отговор
    Нация, която няма собствен език, не заслужава да има и държава! Полско-руският диалект, който бил уж украински език, е като сръбско-българския в съседна нам държава!
  • 68 Реклама на фашистите от Укрия , без да

    8 7 Отговор
    Казват колко бой са отнесли!

    Коментиран от #70

  • 69 россиян..

    6 4 Отговор

    До коментар #59 от "Факт":

    Скоро тиквуните толкоз ще намалеет..че банго васил ще им стане национален празник..
  • 70 Кой бе

    5 6 Отговор

    До коментар #68 от "Реклама на фашистите от Укрия , без да":

    Рушистите дето избегаха от Киев Харков и Херсон ли?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ама

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма кой да му даде виза...
    Щото сме най-послушни - за нас визи не издават... Или почти...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Кой КонтраНаступ?!

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Коя Москва":

    Пролетният ли...?!?!

    Коментиран от #103

  • 77 Сталин

    7 6 Отговор

    До коментар #62 от "стоян георгиев":

    Един час сричам,освен че издирват двама изчезнали американски спецназ,друго няма.Нито за потопени бойни кораби,нито за свалени американски самолети.Ама видях,че Путин и Лавров не знаят казахтански.Токаев ги занули.Не моат си намерят слушалките.И той отсвири Руският свят.Бай бай,Байкунур.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 НноПрвзхдтлство кобилкина

    4 1 Отговор
    руската армия също така използвала 1 танк - да ви п-кам на транслаторите

    Коментиран от #80

  • 80 Не може само с един танк

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "НноПрвзхдтлство кобилкина":

    На Арматата и трябва втори танк да я тегли с въже, по едно не вървят
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 САЩисан вие на поляна

    5 3 Отговор
    3 перални, 2 лопати, 5 гугутки и 6консерви"Русенско варено" всичко бе свалено. Кличко и Укрийнская правда
  • 84 Дежурен психиатър

    3 5 Отговор

    До коментар #82 от "Зимна жътва 😁":

    Господине, жънете си колкото ви душа иска, но след визитацията и без да мачкате чаршафите.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Наум и Ангеларий

    5 6 Отговор
    Нация без език, не заслужава да има държава! Полско-руски диалект наричан украински, прилича на сръбско-българския на макетата!
  • 87 Наум и Ангеларий

    1 8 Отговор
    Нация без език, ве заслужава да има държава!
  • 88 Абсолютни лъжи

    18 3 Отговор

    До коментар #43 от "Мишел":

    си съчинил... Всички Кинжали са свалени.
  • 89 Ровиш

    15 1 Отговор

    До коментар #44 от "Халил":

    по контейнерите с бoклук... е по-вероятно...
  • 90 Мишел

    5 21 Отговор
    При вчерашната руска ракетна атака в Украйна са унищожени основния склад с ракети за Патриот и двата склада за Сторм Шадоу(из западни медии днес).
  • 91 Дедо ви ...

    4 21 Отговор
    И с какво ги унищожихте...., започвате да пхравите дронове в домашни условия от картон
  • 92 ттт

    1 15 Отговор
    Е значи побеждавате. Кога е парада пред Кръмъл? А ама то зеления храчко пак обикаля да проси победни оръжия и пари.

    Коментиран от #93, #107

  • 93 В сряда е парада.

    13 4 Отговор

    До коментар #92 от "ттт":

    Тогава ще бесят и късия диктатор в Кремъл.
  • 94 Слушай добре

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чичо Дончо каза":

    какво казва чичо дончо,той казва ,че при тебе нещо се разпада.
  • 95 Бах

    2 7 Отговор
    Вместо да пишат глупости и тотална дезинформация, нека ФАКТИ да пишат къде отиде Американският Лунен Модул , изтрелян преди седмица . Този модул за милиарди трябваше да кацне , но резервоара му се спукал и тръгнал на някъде .

    Коментиран от #100

  • 96 стоян

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "Точен":

    До 9 ком - украинците са получили електронни заглушители на честоти за руската насочваща жпс система глобас - от тук нататък ще е интересно с руските ракети които ще падат по полетата както тия дето са ги приземили днес

    Коментиран от #98, #111, #113

  • 97 Царят на животните

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен-_ Язовец":

    Защо лъжеш побесняло животинче-хигиенист? Докога с тези тлъсти,мазни,долни лъжи в приматски стил?

    Коментиран от #102

  • 98 Не се занимавай

    8 0 Отговор

    До коментар #96 от "стоян":

    да обясняваш на невежите русофили! 😂
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 А бе

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Бах":

    Тръгнал е за Русия,но не се знае какво има в него.Може да е биологично оръжие.
  • 101 стоян

    2 3 Отговор

    До коментар #58 от "Москва":

    До 58 ком - по какво позна - по физиономиите ли - както гледам путин с малките очички се сещам че руснаците са ви правили монголците - все пак сте варяго монголи - а украинците са славяни
  • 102 Сталин

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "Царят на животните":

    Той не лъже.Главата му е промита с митове и легенди за непобедимата руска/съветска армия.Простено да му е!
  • 103 Нее бе

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Кой КонтраНаступ?!":

    Миналогодишния руски зимен?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Даа бе

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Русофил":

    А със САЩ и ЕС по 1.5 милиарда на ден Не е важна големината на териториите,а КОЛКО МОГАТ ДА ПЛАЩАТ!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ще трябват

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "ттт":

    ще трябват за вас!
  • 108 джони инглиш

    0 2 Отговор

    До коментар #82 от "Зимна жътва 😁":

    Тазии игра не я знам , коя е. За един приятел геймър питам.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Всичко е платено

    2 1 Отговор

    До коментар #85 от "артишок":

    И надплатено МОЧАполоннико! Скрий се!
  • 111 А хаааа

    3 2 Отговор

    До коментар #96 от "стоян":

    Ясно! За това ли руските "smart" ракети не знаят къде летят?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Запознат

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "стоян":

    Ще доставят на украинците и такива системи ,които връщат изстреляната ракета там от където е излетяла.Знам че НАТО разполага с такива системи. Вероятно на по късен етап.

    Коментиран от #120

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 А бе

    1 5 Отговор

    До коментар #112 от "Стоенчу":

    МОЧАпрехласнатия не се ли срамуваш от кухите си коментари Евтини енергийни компоненти имахме по времето на соца от сесесерето! Този етап е безвъзратно минало бешело!
  • 117 САЩисан вие на поляна

    5 1 Отговор
    Козяка мучи, а ланцета си лети...тъй ще е тя.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Сократ

    1 1 Отговор
    Аха. От 20 изстреляни, укрите свалят 200. Затова ли е тотал щета в укрия?
  • 120 Сократ

    0 1 Отговор

    До коментар #113 от "Запознат":

    Ще ще ще. Ама сащ казаха кинти йок. Оправяйте се. Сега Европата да плаща. Тагаренко, за какво мислите го привикаха?
  • 121 Рашка в колапс

    0 1 Отговор
    Вечерта на 14 януари, неделя, украинските военни свалиха руски самолет за ранно предупреждение и управление А-50 и самолет Ил-22 над Азовско море.

    Това съобщи народният депутат от Слуги на народа Юрий Мисягин в своя канал в Telegram. „Около 21:00 часа украински подразделения обстреляха два самолета на руските въоръжени сили, а именно самолет A-50 AWACS и бомбардировач Ил-22, които се намираха над Азовско море“, пише той.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: