Last news in Fakti

25 Януари, 2024 17:19 1 809 5

Шест трупа бяха открити в пустинята Мохаве

  • пустиня-
  • мохаве-
  • трупа-
  • калифорния

Съобщава се също, че на мястото на инцидента са открити два автомобила, единият със счупен прозорец, а другият с отворена врата

Шест трупа бяха открити в пустинята Мохаве  - 1
Снимка: Shutterstock

Открити са шест тела в пустинята Мохаве в югоизточната част на американския щат Калифорния, съобщи Асошиейтед Прес и Фокус.

Мара Родригес, представителката на шерифа на окръг Сан Бернардино, съобщи в изявление, че екипът, изпратен след сигнал за здравна проверка в отдалечен район в пустинята на няколко километра от центъра, е открил 5 тела.

Започнало е обхождане на местността, в резултат на което е намерено безжизненото тяло на още 1 човек. Родригес е заявявала, че причината и времето на смъртта на неидентифицираните лица все още не са установени.

Съобщава се също, че на мястото на инцидента са открити два автомобила, единият със счупен прозорец, а другият с отворена врата. Докато е започнало разследването на убийството, полицията е отцепила мястото на инцидента и е започнала да събира доказателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    13 1 Отговор
    НАРКОС...... САНТА МУЕРТЕ
  • 2 Хосе Арман Де Сова

    11 7 Отговор
    Така става когато заявиш публично, че няма да гласуваш за бай-Дрън. Настига те демократичното правдиво проклятие на фараона-владетел и те намират в някоя пустиня.
  • 3 Дааа

    14 3 Отговор
    Значи в гората са умряли няколко лисици,абе кво ме интересува че някъде на 10 хиляди километра в пустинята са умряли 5 души
  • 4 И така

    11 5 Отговор
    А в Газа всеки ден Израел убива 250 жени и деца
  • 5 върти ми се нещо

    0 0 Отговор
    тези може ли да са се избили по между си?