31 Януари, 2024 03:57 2 581 14

Германски изтребители ескортираха руски военен самолет, летящ над Балтийско море

  • германия-
  • русия-
  • самолети

Руският разузнавателен самолет Ил-20М е летял без включен транспондер

Германски изтребители ескортираха руски военен самолет, летящ над Балтийско море - 1
Снимка: Уикипедия

Германските военновъздушни сили вдигнаха във въздуха изтребители, за да идентифицират и ескортират руски военен самолет, летящ без включен транспондер в близост до германския остров Рюген в Балтийско море, предаде Ройтерс, цитирана от БТА, като се позова на техен пост в платформата "Екс".

Според съобщението германски изтребители са излетели от военновъздушната база "Лааге" в североизточната провинция Мекленбург-Предна Померания, като са идентифицирали руския самолет в международното въздушно пространство, съпровождайки го за кратко време, преди той да се върне обратно на изток.

Руският разузнавателен самолет Ил-20М е летял без включен транспондер над Балтийско море, се казва още в поста.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    7 2 Отговор
    Жестоко е а Трябва да Има Мир а не и Войни те са Жестоки
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Възмутен

    16 7 Отговор

    До коментар #5 от "...":

    И какво ни имтерсува Рашата бе? Каква ни е тя?
    Пък и тя си е в икономически растеж и печели войнанта в същото време!

    Разбира се, че ще ни интересува Германия, която беше мотора на ЕС. А ние сме в ЕС. Защо трябва Германия да е в перманентна рецесия и индустриален колапс, заради шепа американски психопати и германския им политически слугинаж??
  • 7 Учуден

    18 5 Отговор
    "Русия призна, че няма възможности да воюва с целокупното американско НАТО"

    Русия никога не е искала да воюва с НАТО! Но ако НАТО реши да воюва, колко ли "целокупно" ще да е? Слугинските политици ще събират насила "желаещи" да воюват заради чужди интереси, по спирки и площади ли, по метода на Зеленски?

    Коментиран от #10

  • 8 Рашия не ми е гемия

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "...":

    Така че не я мисля. Проблем ми е Германията, че нейната гемия гълта вода. А аз съм на нея, както и във ВСВ. От много акъл.
  • 9 Браво

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Артилерист":

    Точен мерник. Точно попадение.
  • 10 Другарино

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "Учуден":

    НАТО отдавна не воюва с копия и лъкове като руслямистите Пускат им една Водородна бомба и мача свърши
  • 11 Орлин

    8 7 Отговор
    Имат си руснаците евтино гориво , разхождат си самолетите, а и не симпатизирам на немски самолети....спомени от филмите за ВСВ , а и сега Германия изпраща най-много оръжие на Киев срещу руснаците
  • 12 Артилерист

    3 1 Отговор
    Написах, че Германия е зависима от САЩ още от времето на плана "Маршал". Има подписан протокол, в който се уточнява, между другото, че изборът на канцлер на Германия се съгласува и одобрява от американците. Сега американците поставиха Германия в още по-голяма зависимост с взривяването на северните потоци. Имаше статия на известен американски болгар, който посочи, че Байдън е заявил, че те имат възможности и ще взривят потоците, за да не се изкушава Германия и ги пусне отново. Сега Германия е в криза заради липса на енергия и сляпо следване нарежданията на американците във войната им срещу Русия в Украйна чрез украинците. Кое от това не е истина или е обидно, за да изтрият Факти коментара ми под N3? Или Факти следват политика да бранят американците от обоснована критика?

    Коментиран от #13

  • 13 Гемията Андромеда

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Артилерист":

    Може да са привърженици на официалната версия, че украинци са тези, които взривили тръбите. Между другото във факти има интересна статия от 4 Януари 2018, озаглавена "Украйна щяла да взриви руски газопровод".
  • 14 помагаме на кукувицата, но .....

    2 1 Отговор
    самолет Ил-20М е летял без включен транспондер
    А колко такива "приятелски" самолети прелитат над нашата територия без да бъдат отразени?
    Само си спомнете кой Ванчо пусна самолетите бомбандирали Югославия, които изпълниха небето ни , но ги нямаше отразени на картата?
Новини по държави: