Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 04:07 1 105 13

Полша: Трябва да се подготвим за заплаха от война с Русия

  • владислав кошиняк-камиш-
  • полша-
  • война-
  • русия

Министърът на отбраната Кошиняк-Камиш заяви, че страната възнамерява да играе много важна роля в общата отбрана на ЕС

Полша: Трябва да се подготвим за заплаха от война с Русия  - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Полският министър на отбраната Владислав Кошиняк-Камиш заяви, че страната му трябва спешно да се подготви за заплахата от война с Русия, предаде ДПА, цитирана от БТА. Министърът заяви това пред в. „Супер Експрес“ в отговор на въпрос дали смята за възможно военното поражение на Украйна и последващо руско нахлуване на полска територия.

"Очаквам всеки сценарий и се отнасям най-сериозно към най-лошите от тях. Това е задачата на един министър на отбраната в ситуацията, в която се намираме днес", отговори консервативният политик.

42-годишният Кошиняк-Камиш добави, че "не е казал тези думи просто така", а ги е преценил внимателно.

Министърът заяви, че подчиненото му ведомство вече е започнало конкретни стъпки за подготовка за заплахата, включително проучване на пропуските в доставките на въоръжение за армията.

Въпреки че мащабните поръчки за въоръжение са много важни, индивидуалното оборудване на всеки войник трябва да се разглежда също толкова сериозно, каза той.

Кошиняк-Камиш заяви, че Полша възнамерява да играе много важна роля в общата отбрана на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НИЩО НЕ ВИ СПАСЯВА , СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ТАМ

    13 3 Отговор
    ПУДЕЛИТЕ НА ГОСПОДАРЯ ЯКО ЗОМБИРАНИ. ПРАЩАТ ОРЪЖИЕ В У ЗА ВОЙНАТА НА СЪЩИЯ С/У РУСИЯ И КРЯКАТ ,ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ЗАПЛАХА ОТ ВОЙНА С Р.???????????ЗАЩО УЧАСТВАТЕ В ТАЗИ ВОЙНА БЕ МИШОЦИ????РУСИЯ НЕ ВОЮВА С ВАС , НЕ ВИ Е НАПАДАЛА, ВИЕ ВОЮВАТЕ С Р !!!!!ЗАЩОТО СТЕ В ЦИГАНСКИЯ КАТУН НАТЮ ЛИ?? ТАКА СТЕ КУРНАС В КАТУНА, А ??КАКВО САМОУНИЖЕНИЕ - ДА СИ В РОЛЯТА НА СРЕДСТВО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ДИТАТОРА ГОСПОДАР С/У НЯКОГО ,БЕЗ ТИ САМИЯ ДА ИМАШ ПРИЧИНА ЗА ТОВА . ТАЗИ ПОДЛОСТ Е СКРЕПЕНА В ТН.Т 5 , КОЯТО ЩЕ РЕЧЕ - НИЕ ОТ КАТУНА СМЕ БОГОНАМАЗАИ И НИКОЙ НАС НЕ МОЖЕ ДА НИ НАПАДА , НО НИЕ МОЖЕМ !!!!! НА ТАЗИ ПОДЛОСТ СЕ НАДЯВАТ ПУДЕЛИТЕ ,КОЯТО НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ТЪПО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА СВ. НО ЗА ДА ГО ОСЪЗНАЕШ ТОВА СЕ ИСКА ДА НЕ СИ ЗОМБИРАН , ДА СИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ , ДА МОЖЕШ ДА СЕ ПОСТАВИШ НА МЯСТОТО НА ОТСРЕЩНАТА СТРАНА ЗА ДА ТИ СВЕТНЕ!!!! ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ , КОПАТ ЛИ КОПАТ ТРАПА ЗА ОТВЪДНОТО.

    Коментиран от #8

  • 7 Ку....рва мач

    12 2 Отговор
    Тия дето всяка втора дума им е КУ........ВАТия най мразят РУСИЯ от личен опит го знам.Страх ги е много от Русия и има защо.Полша е пьлна сьс орьжие от ФАЩ и продьлжават да ги помпят.
  • 8 Левскар

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "НИЩО НЕ ВИ СПАСЯВА , СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ТАМ":

    Браво за адекватния коментар.Абсолютно точен.
  • 9 Русофил

    2 4 Отговор
    Аз съм подготвен. Ще дам жената, колата, хладилника и всичко каквито трябва. За братушки те всичко. А и вазелинн ще взема да е по лесно. Но като си вземете и вие го проверете, че теро ри стоте слагали вътре пясък
  • 10 Жоро

    6 0 Отговор
    Да слушаите алчните американци и се шашкаите.То и България се готви въобще цялото нато се готви.
  • 11 инфо

    5 1 Отговор
    Още един папагал, който не е помирисвал казарма, но много му се "воюва". Тъпи дърдорковци на високи обществени позиции!
  • 12 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    5 0 Отговор
    Хайде, и тези пикльовци се плашат от нападение...
  • 13 Проверете тази информация сами

    1 0 Отговор
    Във Великобритания събират войници за война с Русия. Точно така им казват в прав текст. Много български мъже, които са получили британско гражданство, ще се върнат в България именно по тази причина. Информация по този въпрос потърсете от свои близки, които живеят на острова. Информацията е точна.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания