Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 04:29 1 470 20

Републиканците потриват ръце преди интервюто на Карлсън с Путин ВИДЕО

  • сащ-
  • конгрес-
  • владимир путин-
  • тъкър карлсън

Това е истинската журналистика, изтъкват сенатори от опозицията в Конгреса

Републиканците потриват ръце преди интервюто на Карлсън с Путин ВИДЕО - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Конгресмените от Републиканската партия реагираха положително на изявлението на американския журналист Тъкър Карлсън, че скоро ще интервюира руския президент Владимир Путин.

Те нарекоха интервюто истинска журналистика.

"Така изглежда истинската журналистика от Тъкър Карлсън" - написа на страницата си в Х конгресменът Марджъри Тейлър-Грийн - републиканка от Джорджия. Тя допълни, че решението на собственика на платформата X Илон Мъск да не блокира бъдещото интервю на Карлсън с руския лидер "защитава свободата на словото и свободата на пресата".

Сенаторът републиканец Мат Гаетц от Флорида също подкрепи идеята за интервюто. "Истинска журналистика"", коментира той видеоклипа, публикуван от Карлсън.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пурво не е сигурно

    6 34 Отговор
    с Путин номер едно, две , три, четири, пет, шест ли ще.е.интервюто, или с оригинала.
    Никой не вярва, че ще е с оригинала, заради параноята му.
    Тоест слушам някакъв коментатор със слушалка в ухото, който декламира каквото му кажат, по предварително уговорени въпроси.

    Коментиран от #14

  • 3 Гост

    5 36 Отговор
    Когато иде в Турция то Владо Путина ще бъде арестуван и заточен в кула.
  • 4 Ами айде, давайте го

    26 3 Отговор
    Къде е това интервю с Путин?
    Путин отдавна иска да покаже на западналите тяхната, руска позиция за войната, за всичките, тези отношения сега Русия- западна Европа/сащ

    Коментиран от #11

  • 5 Колко струваше гафът на Карлсън?

    1 20 Отговор
    Телевизията Фокс нюз, в която Тъкър Карлсън беше водещ, плати на компанията Dominion Voting Systems, осигуряваща машинното гласуване в САЩ, 787 милиона долара, за да предотврати съдебен иск за клевета, свързан с твърдения Карлсън за фалшифициране на предните президентски избори. Това е конкретната цена на конкретната журналистика на този бивш водещ. Искът, който Фокс Нюз избегна, беше за 1.6 милиарда долара.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Браво

    31 5 Отговор
    Истинската журналистика е това-да представи всички гледни точки по даден проблем. А не каквото ви диктуват от нео-либералният щаб!!!!!

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Обясни го на Кремъл

    1 16 Отговор

    До коментар #7 от "Браво":

    и на руските медии
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Чичо Мюмюн

    0 24 Отговор

    До коментар #4 от "Ами айде, давайте го":

    Путин лъже като дърт влашки ром
  • 12 Никой вече не вярва на Путин

    2 23 Отговор
    Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че е платил всички разходи за пътуването си до Москва и за интервюто с руския президент със собствени средства, Но прекрасно знае че след интервюто с предварително обмислените и съгласувани въпроси които ще бъдат зададени за Путин, ще бъде богато и пребогато възнаграден на връщане от Москва... !!!

    А от това интервю няма какво да се очаква, за да се научи нещо ново, защото всичко се знае !?
    Първо Путин ще дръпне една марксистка пропаганда с обвинения към САЩ и колективния Запад каквато вече е казвал пред Макрон и други западни лидери, след което ще каже че руснаците и украинците са един народ които Запада иска да раздели и че Москва само освобождава украинския народ и Украйна от разрушителното влияние на Запада с желанието на украинския народ и Украйна да станат членове на НАТО и ЕС И че не Русия първа е нападнала Украйна, а Русия само се активно защитила от украинска инвазия защото Украйна щеше първа да нападне Русия, а също и че Украйна е виновна, а Русия се отбранява от ЗАПЛАХАТА към Русия от разширението на "агресивния и нападателен" съюз НАТО, - все руски опорки и масова руска пропаганда за промиване на мозъци , които се повтарят всеки ден по руските телевизионни канали за вътрешна употреба от руския народ и за русофилите в БГ , които да бъдат поднесени и на американците...!!!

    Коментиран от #16

  • 13 Сър Пичук

    2 15 Отговор
    От интервюто ще разберем какъв добър човек е Путин. Какъв човеколюбец е и колко е загрижен за съдбата на обикновените украинци, които всъщност са руснаци, но са се объркали. Колко са глупави, като искат сами да решават съдбата на страната си да ползват ресурсите и колко по-добре ще са под руския ботуш, където Кремъл ще се разполага с всичките им ресурси, включително човешки, и ще ги освободи от всякакви грижи. Колко лош е Запада и как не разбира, че Путин и кликата му просто искат да си изградят Руски свят, където всички други да живеят щастливо, хранейки и обслужвайки Великата Руска Империя. Какво толкова много иска Путин?!?! И какви са тези международни норми и закони, които го обвиняват за престъпник и му пречат да изравни градовете в Украйна със Земята. Та нали той иска само да демилитаризира Украйна, а всички нейни граждани са потенциални войници срещу Русия. Дори децата, нали утре ще пораснат. Затова и бомбардира и обстрелва с ракети мирни жилищни квартали дълбоко в Украйна. А чичко Сталин отдавна е казал "Няма човек, няма проблем". И нали Сталин беше съюзник през ВСВ, как може да имат нещо против методите му. Нали благодарение на тях СССР САМИ спечелиха ВСВ. И в Европа, и в Африка, и в Азия, и в моретата и океаните и навсякъде.
    Изобщо, Путин е един добър, но неразбран човек. Нима не виждат колко мирно се живееше след като му дадоха Крим. Цели 8 години мир. Ако му дадат Украйна пак ще настъпи всеобщо щастие - още няколко години мир.
    А после ще им

    Коментиран от #17

  • 14 Сандо

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пурво не е сигурно":

    Продължавай да бълнуваш.А ако си буден,то тогава се лекувай.
  • 15 Успех

    3 0 Отговор
    Трябва да се разчупи цензурираната фейк-преса
  • 16 Що Бе,

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Никой вече не вярва на Путин":

    Може пък да научим още някои факти за фашстката хунта на власт в Украйна и за добре известния терор на който бяха подложени рускоговорящите в Украйна (преди СВО), също и за майданския преврат на законно-избраното украинско правителство, за биологичните лаборатории и за всякакви други атлантически конспирации
  • 17 Симпатизант

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Сър Пичук":

    Без съмнение едно инттервю с Путин ще затвърди представата на мислещите, че той е спасителят на съвременна Русия, на нейната независимост и суверенитет

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Сър Пичук

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Симпатизант":

    Русия и без него си е суверена и независима държава.
    И защо това трябва да е добре, след като нейната политика е агресивна и враждебна, расистка, фашистка и за сметка на други страни и народи.
    Ако някой нападне Русия, аз ще съм един от първите, които ще застанат на нейна страна, но сега не смятам, че с разрушаването на Украйна, избиването на мирни хора и заграбването на територии и природни богатства, Русия защитава себе си. Не, тя просто граби. Грабеха солдатите и, граби и държавата като цяло. Такъв им е манталитета, такова им е мисленето, такива са им целите.
    И ако вие "мислещите" не го виждате или не искате да го видите, трябва да станете от това, с което мислите и де се опитате отново да разберете какво става.
  • 19 Сър Пичук

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Симпатизант":

    Русия и без него си е суверена и независима държава.
    И защо това трябва да е добре, след като нейната политика е агресивна и враждебна, расистка, фашистка и за сметка на други страни и народи.
    Ако някой нападне Русия, аз ще съм един от първите, които ще застанат на нейна страна, но сега не смятам, че с разрушаването на Украйна, избиването на мирни хора и заграбването на територии и природни богатства, Русия защитава себе си. Не, тя просто граби. Грабеха солдатите и, граби и държавата като цяло. Такъв им е манталитета, такова им е мисленето, такива са им целите.
    И ако вие "мислещите" не го виждате или не искате да го видите, трябва да станете от това, с което мислите и де се опитате отново да разберете какво става.
  • 20 дедо Герчо

    2 0 Отговор
    КАРЛСОН,КОЙТО ЖИВЕЕ НА ПОКРИВА НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ СВЯТ,ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА...ХЪХЪХЪ...