Тема: Украйна

18 Февруари, 2024 05:27 2 880 8

Politico: Скепсис за съдбата на Украйна цари на Мюнхенската конференция

  • украйна-
  • русия-
  • мюнхенска конференция

Само най-ревностните привърженици на Киев са готови да кажат, че Русия може да бъде победена

Повечето участници в Мюнхенската конференция по сигурността са скептични относно възможността Украйна да спечели конфликта с Русия. пише вестник Politico.

Според информация на медиата, „само най-ревностните привърженици на Украйна са готови да кажат, че тя може да победи Русия“. Мнозинството, както пише изданието, „неофициално изразява скептицизъм относно пълната победа на Украйна над Русия в близко бъдеще, ако изобщо се стигне до такава“.

Още новини от Украйна

Политико отбелязва, че на конференцията има „мрачна атмосфера“. Участниците изразяват загриженост относно ангажимента на Съединените щати да подкрепят Украйна. Те имат "реални въпроси за това какво може да постигне Киев" дори Вашингтон да отдели допълнителни средства за подкрепата му.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събрали се три Мари

    76 5 Отговор
    В Мюнхен на кафе. Треперят от страх, какво ще стане от тук нататък? Знаят, че Русия под Путин за тях е загадка. Чуват се и гласове за "неизбежна война на тях (западналите) с Русия "!
    Подписват се договори с наличната все още 00кра.
    Говори се за усилена подготовка за директно война НАТО Русия... Не чуват те гласовете от Русия.
    Медведев им каза ясно: "Има ли война на нас с НАТО, то тя НЕИЗБЕЖНО ще е стратегическа. Ние (Русия) нямаме такива огромни военни ресурси за конвенционална война с НАТО, така че ще сме ПРИНУДЕНИ да си използваме И ядрения арсенал, за да не загубим Русия "! Това е 100% верно и би нрябвало да се разбере от западналите ДОСЛОВНО! Ама надали? Те живеят в един, техен си измислен свят, дето те са "велики" и "всемогъщи"!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 факти

    45 0 Отговор
    Предприемачът Илон Мъск се съгласи с мнението, че в САЩ разпространяват невярна информация за ситуацията в Украйна и как е започнал конфликтът.

    „Точно така“, написа Мъск в събота в коментар под публикацията на бизнесмена Дейвид Сакс в X за украинската криза.

    Още новини от Украйна

    "Конфликтът в Украйна се основава на лъжи - лъжи за това как е започнал, как протича и как ще завърши. Казват ни, че Украйна печели, а всъщност тя губи. Казват ни, че конфликтът прави НАТО по-силен, докато всъщност го отслабва. Казват ни, че няма възможност за постигане на мир, докато всъщност сме отхвърлили многобройни възможности за разрешаване на ситуацията чрез преговори“, заяви Сакс своята гледна точка.

    Преди това Мъск заяви, че отпускането на нов пакет помощ за Киев и удължаването на конфликта няма да помогне на Украйна.
  • 4 Гражданска война

    33 0 Отговор
    Зеленски е президент на т.нар. Украйна - той не е украинец, а еврей. Главнокомандващият въоръжените сили Сирски е руснак, роден в Русия, родителите му и брат му живеят в Русия и т.н. Та казвате Украйна воювала с Русия?
  • 5 Радо

    21 2 Отговор
    Не скепсис, ами направо аналис.
  • 6 Не скепсис

    15 0 Отговор
    а отрезвяващ реализъм.
  • 7 дайте да дадем

    8 1 Отговор
    Предлагам да подарим на Украйна всичките си подводници, сомолетоносачи, танкови дивизии, невидимите самолети Ф16, които закупихме, ракетни системи Пейтриът, хиляди дронове!
  • 8 БОЛИ МЕ КУРАЦ ЗА УСРАЙНА

    3 0 Отговор
    БОЛИ МЕ КУРАЦ ЗА УСРАЙНА !!!
Новини по държави: