Last news in Fakti

17 Март, 2024 04:30 687 4

Социалистите издигат Мадуро за нов президентски мандат

  • венецуела-
  • президент-
  • избори-
  • мандат-
  • николас мадуро

Изборите във Венецуела са през юли

Социалистите издигат Мадуро за нов президентски мандат  - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Венецуела Николас Мадуро ще се кандидатира отново на изборите за поста, за да си осигури още един шестгодишен мандат на вота, планиран за 28 юли, съобщи управляващата Социалистическата партия днес, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Мадуро, 61-годишен бивш профсъюзен лидер, беше обявен за кандидат на Социалистическата партия от Диосдадо Кабельо.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 1 Отговор
    Социалистите издигат Мадуро за нов президентски мандат.......а у нас капиталистите (също социалисти по роднинска линия ,бащи дядовци,ама сега пребоядисани)издигат ДУПАРО(Хасан Банго Василий ),за нов мандат.
  • 2 Нежно евроатлантиче с шарени чорапки

    0 1 Отговор
    А къде онзи другия Хуаидо, който го бяхме обявили за президент? Каква стана тя…, не мога да повярвам.
  • 3 Демократ

    5 0 Отговор
    Всички диктатори са вечни, защото задушават хората и съсипват държавите си, довеждат до пълна мизерия всичко, защото за тях е важно да са на власт с цената на всичко. Те не се интересуват от нищо друго, освен от себе си и с терор стоварват хората от страх. Спасението от диктаторите е бягството от тях, милионите бежанци по света са хората, които търсят начин на живот. Такъв нямат в собствените си държави. Този комунист Мадуро вече 11 години тормози Венецуела, глад и мизерия принуди милиони да бягат, а отърване от него няма. Така е и в Русия с вечния терорист Путин, в Сев. Корея, в Куба. Изтерзани хора и съсипани държави. Светлото бъдеще на комунизма - унищожение и смърт. Който го харесва да заминава да живее там, но да иска България да стане такава, няма как да им се получи.
  • 4 Социализъм =

    1 0 Отговор
    глад и шипса на тоалетна хартия, когато имаш море от петрол!

    Ура, др Огарииииии, урааааааа...