Last news in Fakti
  Тема: Украйна

25 Март, 2024 07:56 13 264 186

НАТО разкри защо Путин е започнал война срещу Украйна

  • украйна-
  • нато-
  • русия-
  • война-
  • роб бауер-
  • путин

Руските войски нямат представа за какво се бият, каза адмирал Роб Бауер

НАТО разкри защо Путин е започнал война срещу Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Нидерландският адмирал и председател на Военния комитет на НАТО Роб Бауер разкри защо руският президент Владимир Путин е решил да започне война срещу Украйна.

„Тази война се води, защото президентът Путин се страхува от нещо много по-мощно от всяко физическо оръжие на земята: демокрацията... Но никаква пропаганда не може да скрие истината, че той не е постигнал нито една от стратегическите си цели“, каза Бауер, цитиран от агенция УНИАН.

„Руските войски нямат представа за какво се бият. Така че би било ужасна историческа грешка да го оставим да победи. Би било опасно за всички нас, защото изходът от тази война ще се отрази на съдбата на целия свят“, заяви високопоставеният военен командир на НАТО.

Вече трета година Русия води пълномащабна война срещу Украйна. Страните в НАТО подкрепят Киев с оръжия. Франция не изключва и изпращането на сухопътни сили в Украйна в даден момент, за да се спре руската агресия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 165 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    179 58 Отговор
    Руските войски нямат представа за какво се бият, каза адмирал Роб Бауер.

    Ма верно ли м-р Паун ?!?!

    Тез обяснения вървят ГМО-ланд и вашите ГМО КФЦ-хипопотами .

    Коментиран от #44, #52, #151

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    83 19 Отговор
    Имате представа от ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА ❗❗
  • 3 Реалист

    152 40 Отговор
    Американските демократи с биолабораториите за опасни вируси в Окрайна

    Коментиран от #57

  • 4 Професора

    139 39 Отговор
    Демократичните американски спонсори на фашизма
  • 5 ще дойде и вашият ред

    124 28 Отговор
    Драги ми бауер,върви бери лалета и прави вятър с уста белкем ви изсъхнат мочурищата от измислената ви територия,че виж ти понесе ли се вълничка от океана и сте се превърнали в плавателна част от него.Бери лалета и си затваряй г-за служещ те за приемане на храна през него.
  • 6 Налагащите демокрация

    167 21 Отговор
    Като чуя клишета като "бие се срещу демокрацията" или "демокрацията е застрашена" и тръпки ме побиват.

    Коментиран от #32, #42

  • 7 Истината

    124 20 Отговор
    Какво прозрение!!!
    Каква промисъл!!!
    Сега вече и ние разбрахме!!!
    Браво генерале!!! Машааала Холандия!!
  • 8 Окраинец 🇺🇦

    123 30 Отговор
    Ние фашистите знам, че се бием и умиране за интересите на ФАЩ

    Коментиран от #22

  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    110 18 Отговор
    Както казва Сталин , обяснили момче ДЕМОКРАЦИЯ е когато властта е в АМЕРИИАНЦИТЕ ❗
    Явно власта на другите е ДИКТАТУРА ❗
  • 10 Българските турци

    137 19 Отговор
    "Една от силните страни на американците е способността им да представят това, което всъщност е американски интерес, като универсална ценност. Това изглежда като малък трик. Но това има сериозни интелектуални последствия, защото ако градиш външна политика, основана на ценности, криейки интересите си, тогава се лишаваш от възможността да водиш смислен диалог. "

    Днес, които осъзнават този трик, един по един започват да се сформират в противоположен фронт срещу тази изопачена действителност !...Сатанизираха Путин !... Орбан стана Троянски кон !...Ердоган диктатор - султан ,касапин на ПКК и сирийските им разклонения !... Обявиха Нетаняху и Израел за Ангели небесни и доблестни борци срещу кръвожадни "цивилни" терористи !..Това е един ултра Гьобелски трик, на който е способен само един Сатаничен евангелистично - ционистичен манталитет !!! ...

    Коментиран от #135

  • 11 Стига приказки.

    27 96 Отговор
    НАТО влиза и всичко приключва.

    Коментиран от #29, #30, #121

  • 12 Как и защи

    39 74 Отговор
    Войната се води за да може мъжлето на токчета да има поводи да се показва по телевидението..той така или иначе нищо друго полезно не върши

    Коментиран от #26

  • 13 Маро

    62 11 Отговор
    Пак си спала на непредизвикано пълномащабно течение.
  • 14 хаха

    79 16 Отговор
    Нато разкри защо им миришат адниците не само когато акат, но винаги – а то е защото просто си сменят памперсите без да се подмиват, истината е, че просто нямат време за подмиване, защото ще започнат да замърсяват навсякъде поради... "смелостта" която от смъртта, която винаги виждат пред себе си поради тероризма, който разпространяват по Света и милионите убити от тях.
    Нато е сатаниннска организация.
  • 15 незнайко

    123 14 Отговор
    Този адмирал Роб Бауер вярва ли си на това което говори ? ДЕМОКРАЦИЯТА била най голямото НЕ физическо оръжие ! Вярно е и ние в БЪЛГАРИЯ виждаме това ОРЪЖИЕ как ни УБИВА държавата вече 30 години ! СМЕШНИК !
  • 16 Хохо Бохо

    66 15 Отговор
    Тоя ли е НАТО? Жалка картинка
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    72 13 Отговор
    "Попитах г-н Рузвелт, да ми обясни, каква народна власт представлява „демокрацията“, а той ми отговори, че демокрацията е власт на АМЕРИКАНСКИЯ народ!“

    Йосиф Сталин
  • 19 Сандо

    60 15 Отговор
    Закъде е тръгнал Западът с такива невежи адмирали и генерали?С такива заблудени хора на ръководни постове катастрофата за "демокрациите и свободния свят" е неизбежна.Да ни е як гърбът,чакат ни тежки времена.

    Коментиран от #173

  • 20 дядото

    77 14 Отговор
    нагли хора.защо си въобразявате,че всички народи и държави по света са длъжни да приемат вашата демокрация,създадена от колт-а, линча и пиратството.това не е демокрация,а стремеж с оръжия и война да налагате интересите си по света.няма да стане
  • 21 Марш

    10 26 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен-_ Язовец":

    по кофите!
  • 22 Хохо Бохо

    57 11 Отговор

    До коментар #8 от "Окраинец 🇺🇦":

    Не за ФАЩ, и там живеят добри и честни хора, за благото на Хънтър и бай джо, еврейката ню ланд се биете, за демонократите, не за демокрация
  • 23 Тоя е по-голем tъпанар

    55 15 Отговор
    от Бен Ходжис.
    И да му кажем, руснаците много добре знаят за какво се бият, последния път Западът като дойде им струваше 20 милиона жертви и половин държава разрушена.
    Ваати и адмирала, по-зле от нашия.

    Коментиран от #183

  • 24 Име

    53 10 Отговор
    Каква демокрация - като пенсиите са на нулево ниво - има хора с 300 лева на месец - побъркани, какво може да си купиш с 300 лева.

    Отделно - какво имате работа в Русия - бре те са капитализъм - или - се борим вече и с гнилият руски капитализъм, що ни връзвате мартеници.
  • 25 Лелемале

    68 12 Отговор
    Всъщност след като америте нагло бомбардираха Югославия и създадоха ислямско Косово в сърцето на Европа, тогава те унищожиха всички международни правни норми и договорки. Оттогава саксите започнаха да реализират плана си за Украйна и да разширяват нато до пълното унищожение на Русия. Майданът беше една от стъпките. А има ли нормална държава, която безучастно да търпи провокации до границата й и непрекъснати издевателства и убийства на сънародници/Донбас, Запорожие/?
  • 26 хаха

    44 9 Отговор

    До коментар #12 от "Как и защи":

    Те скоро господарите му ще довършат това джендърче, защото нищо не може да направи срещу Русия както му е поръчано, и затова ще го направят посмъртно Герой, както са свикнали даправат Сащ със всичките си слуги. Зеления заминава в канализацията, като пореден некадърник, каквито са им всичките слуги на ЦРУ Сащ.
  • 27 Минувач

    69 10 Отговор
    Интересно, че подкрепата за Путин е огромна и сред войниците, и на изборите. Само, че там не се крият нацистките реторики и организации в Украйна. Там хората ги боли за 8-годишното избиване на етнически руснаци в Донбас. Там хората разбират, че чрез Украйна НАТО може да има бази на 500 км от Москва, а тези бази биха били не просто бази, а авангарда на НАТО и ще ги въоръжат с най-опасните натовски ракети, защото за САЩ ролята на Украйна е да държи Русия под заплаха, та дори руският ответен удар да унищожи Украйна нацяло. Но нали САЩ ще са далеч и с възможност за реакция! Отделно и Русия ще се замисли дали да удари ядрено Украйна, защото радиацията лесно може да се пренесе и на руска територия.
    Нека тоя натовец да отговори на основния въпрос не само за Украйна, но и за цяла източна Европа - защо на тези по-бедни държави, искащи членство в ЕС, то им се дава само и единствено при условие, че влязат първо и в НАТО? Нека да отговори, каква е връзката между икономичвески и военен съюз! И тогава ясно ще проличи, че цялото членство е ЕС е подвластно на НАТО и инструмент за политечески поръчки за влияние, насочени срещу Русия.

    Коментиран от #39

  • 28 Др Иванов

    7 43 Отговор
    Копейки
    Скоро ще бъдете ваксинирани от украинските лаборатории
    ГОТВЕТЕ СЕ

    Коментиран от #35, #63, #78, #167

  • 29 Сандо

    22 3 Отговор

    До коментар #11 от "Стига приказки.":

    Забрави само да ни информираш ЗА КОГО?Може би от срам или от страх?
  • 30 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    28 5 Отговор

    До коментар #11 от "Стига приказки.":

    БЕЗникова с нови БЕЗумства❗
    НАТО отдавна е там и складовете му вече са ПРАЗНИ ‼️
  • 31 Хахаха

    28 7 Отговор
    Поредния виц от някакъв адмирал.
  • 32 Хохо Бохо

    50 8 Отговор

    До коментар #6 от "Налагащите демокрация":

    Тръпки ги побиват от това, че Путин демократично беше избран от целият народ. Нещо, с което нито един бранещ демокрацията неможе да се похвали. Излиза, че Русия е в пъти по-демократична от колективните сатрапи
  • 33 Така Така

    34 10 Отговор
    Кой се страхува от жалката ви демокрация бе.......тя за нищо ме стаеа. По добре диктатура
  • 34 Интересно

    26 6 Отговор
    как Роб Бауер би формулирал съдържанието на думата ,,демокрация".

    Коментиран от #47

  • 35 Сандо

    30 4 Отговор

    До коментар #28 от "Др Иванов":

    Ами бъдете нащрек в софето,че и там ви организираха една мъъъъничка биолабораторийка!
  • 36 Само да питам

    35 5 Отговор
    Американските окупатори колонялисти какво общо имат с демокрацията?
  • 37 Нобел

    34 2 Отговор
    Нобел! Тази война е за отвличане на вниманието, докато въведат тоталният контрол. Дори сенатори в САЩ се оплакоха, внесли законопроекти за запазване на Кеш. Колкото сателитите на Мъск бяха за интернет в Африка, а не за военни цели! Когато на един остров, архипелагът Свалбард построиха огромно хранилище за всички семена и ДНК на животински видове, ми стана ясно, че се готви унщожение на човечеството, и то 2008 година започна. Защо?
  • 38 Заради вас

    30 5 Отговор
    Се започна войната. Лицемери такива.
  • 39 Тоя НАТО-вец много добре ги

    22 4 Отговор

    До коментар #27 от "Минувач":

    знае тия работи.
    Само че се прави на ударен за полза на целокупния западно-европейски народ.
  • 40 Фен

    39 6 Отговор
    Бе Путин си ги постига целите. САЩ - също, донякъде. Съсипаха Европа, но не успяха с Русия. А за Европа, приказката свърши, идват лоши времена.
  • 41 провинциалист

    38 4 Отговор
    "Путин се страхува от нещо много по-мощно от всяко физическо оръжие на земята: демокрацията... " - след като видя какво причини демокрацията на България, Путин се страхува много основателно.
  • 42 Аз съм прост като Бочко

    5 31 Отговор

    До коментар #6 от "Налагащите демокрация":

    Бегай в Русия-да славиш джуд.жето и не пиши глупости, че демокрацията е клише, защото преди 1989г.вкарваха в кауша за политически виц, а демонстрациите бяха само за слава на партията!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Реконтра адмирал:

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    - Колегата е много умен. По цялата глъвъ !
  • 45 ТРИДНЕВНИЯ ПУН-ДЯ СТАНА ЗА

    10 27 Отговор
    ПОСМЕШИЩЕ НА ЦЯЛ СВЯТ! НЕ УСПЯ ДА ИЗПЪЛНИ НИТО 1 ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВЕНИТЕ СИ ЦЕЛИ! А ЕДНА ДЪРЖАЕА КАТО УКРАЙНА НАПЪЛНО РАЗКРИ И ПОПИЛЯ БЕЗАНАЛОГОВИТЕ ВАТЕНКИ И ХИПЕР-АНИМАЦИИ .
    ФАКТ

    Коментиран от #53, #54, #55

  • 46 007

    27 3 Отговор
    Нищо ново под слънцето, човешката историята е една безкрайна поредица от войни и така ще бъде. За Русия е ясно, но защо благоденстващият запад продължава да прави войни? Дали не е от опасение, че ако не доминира, ще трябва да отговаря за всияко сторено на света за да имат тази удобна демокрация и това благоденствие и да се наложи да повърнат заграбеното и да отговарят за стотиците милиони убити в колониите.

    Коментиран от #126

  • 47 незнайко

    12 4 Отговор

    До коментар #34 от "Интересно":

    Да не мислите, че може да Ви отговори ? Той знае само ДУМАТА и нищо повече ! Аака ги учат в академията !!!

    Коментиран от #58

  • 48 Алиев

    13 2 Отговор
    Отказа среща на Столтенберг който ходи в Баку и Ереван
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Денис Джамбазов

    18 5 Отговор
    Поредните хайли лайкли,тинтири минтири,шменти капели и азтягане на локуми за замазване на очите на раята.
  • 51 Име

    15 2 Отговор
    Бе само глупотевини от военните - не с спряха тези хора.
  • 52 Наистина нямат

    11 19 Отговор

    До коментар #1 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Никой руски войник няма нито аргументи нито логично обяснение,някой чувал ли е руски гражданин да има собствено мнение?

    Коментиран от #56, #59, #61

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 5 Отговор

    До коментар #45 от "ТРИДНЕВНИЯ ПУН-ДЯ СТАНА ЗА":

    БЕЗниковице, ГОЛЕМИТЕ БУКВИ НЕ ТЕ ПРАВЯТ ГОЛЯМА РАБОТА‼️
    ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОВА ЗА "ТРИТЕ ДНЯ", НЕ Е КАЗАНО ОТ ПУТИН‼️

    Коментиран от #64

  • 55 Милен Ганев

    10 7 Отговор

    До коментар #45 от "ТРИДНЕВНИЯ ПУН-ДЯ СТАНА ЗА":

    Питай 600000 хохохола под земята и още толкова осакатени и негодни ,дали е успяла операцията.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Всъщност,

    16 4 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    И аз се страхувам от Демо(н)крацията
  • 58 незнайко

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "незнайко":

    Така ги учат...
  • 59 Ария Матанасова

    9 0 Отговор

    До коментар #52 от "Наистина нямат":

    А на теб какъв ти е аргумента,който е спуснат от Маман Галя?
  • 60 дядо поп

    23 2 Отговор
    Каква демокрация бре Джендьо , нали в момента я изпитваме на гърба си. Демокрация , трънки , ако на това му викате демокрация , едни да умират от глад и да ровят в казаните за боклук , други да умират за това , че не знаят какво да си правят парите и ги дават за разходки из космоса и до потъналия Титаник!
  • 61 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 1 Отговор

    До коментар #52 от "Наистина нямат":

    И ние като имаме СОБСТВЕНО МНЕНИЕ , какво става в България❓
    Някой пита ли ни искаме ли в ЕсеС❓
    Някой пита ли ки искаме ли в НАТОТАН ❓
    Защо Калин дето е изнесъл пред "нотариуса" , че е осветен вместо да е вече разследван е повод за падане на правителството ❓
  • 62 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    5 12 Отговор
    Но все пак не му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...❗❗❗

    Коментиран от #68, #70, #71

  • 63 Бат Котьо

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Др Иванов":

    Ела да ти ударя една ваксина.Внимание ,води до пристрастяване.
  • 64 Абе

    12 2 Отговор

    До коментар #54 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Той от къде да знае кой го е казал това за трите дни, той даже не знае кой тоя генерал Мили.
  • 65 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    5 14 Отговор
    А кармата на пycлеpoвич е да доведе руската империя на злото до нов разпад ❗ ❗
    И го прави. Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗
    пycлеp, освен всичко друго прекрасно, ще доведе до катастрофа и шпионската мрежа на Москва. Изгонените досега в Европа и Америка стотици руски шпиони със статут на дипломати са само върхът на айсберга. Тепърва ще бъдат разкривани още шпиони. Особено нелегали. Колкото повече недоволни има в Москва, колкото повече се оформя и разразява борба между клановете на властта, толкова повече засегнати и недоволни ще има. Ще текат като пробита лейка тайните им служби ❗ ❗
    Предателствата ще бъдат много. Умните руски служители с достъп до тайни ще гледат да получат убежище на Запад, като в замяна изтъргуват информацията, която знаят ❗ ❗
    Включително като предадат самоличността на агентурата на Кремъл в държавните по света, включително и у нас. А страната е в зона на нарастващ стратегически интерес❗❗
    Да го имате предвид това руски продажници, "четирихилядници" и вся остальная❗❗

    Коментиран от #73

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Нидерландците

    24 1 Отговор
    Мислят като неандерталци !
    Освен в областта на търговията и цветарството не могат да се бият в гърдите с технически постижения!
    Нидерландия са колонизатори, тоест експлоататори! А сега радетели на наркомания, проституция, джендърство- все “ демократични ценности”

    Коментиран от #77

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Иван

    12 2 Отговор
    И този боклук е обладан от гнусните равини.

    Коментиран от #76

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Професор Герджиков

    7 2 Отговор

    До коментар #62 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Що ти трябваше и на теб мокро влахче Илиян Илиин от Видин да зарежеш занаята на магистралата и да станеш сега слуга на Маман Галя за жълти стотинки и да обикаляш кофите.Още настръхвам като се сетя за виртуозните ти менуети.
  • 72 Да ти се връща

    3 4 Отговор

    До коментар #66 от "Отец Дионисий":

    Ти за това нямаш поколение!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ако този

    21 1 Отговор
    пишман адмирал може да прочете коментаририте тук, нека да знае, че ние знаем защо Путин започна тази СВО в Украйна и не е необходимо да се опитва, а и не само той, някакви фантасмагорични причини за това! Нека НЕуважаемият адмирал знае, че огромна вина са всичко това имат ония зад океана и я делят със западняците... И не мога да разбера как и защо представители на една мракобесна управленска върхушка се опитва да ни убеди, че това е битка срещу т.н. "демокрация", мислейки, че онова, което царува на запад, е демокрация... Да, може да е всичко друго, но не и демокрация! Спокойно може да се нарече "плутокрация", защото обикновените хора имат много слабо влияние върху управляващите, които са на къса верижка от съдружниците на Мамона...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Луд с картечница

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "Иван":

    Бей хазаров!
  • 77 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "Нидерландците":

    Мешията харесва тези " ценности".
  • 78 САЩисан вие на поляна

    11 2 Отговор

    До коментар #28 от "Др Иванов":

    Козяшкият зюмбюл, на теб лично Кадиров ще ти бие бустера.
  • 79 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    15 1 Отговор
    Добре че беше този адмирал от най-надрусаната държава в Европа,
    че да разберат руските войски, за какво точно се бият...
  • 80 Лап

    1 2 Отговор

    До коментар #70 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й 😝😝😝":

    Ай го

    Коментиран от #84

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    8 2 Отговор
    ТОЗИ Е БОЛЕН МОЗЪК
  • 84 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "Лап":

    БВЗниковице, ти ли си КРАДЛАТА❓
    Или и теб те Е-митират‼️
  • 85 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    5 17 Отговор
    А цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на борбата за свобода и независимост от тиранията ❗
    Цял свят ненавижда масовия убиец пycлеp❗
    Думите на Президента Зеленски ще се помнят векове❗
    "Дори през непроницаемата тъмнина Украйна и цивилизованият свят ясно виждат тези терористични актове❗
    Умишлени и цинични ракетни по гражданска критична инфраструктура. Не по военни съоръжения❗
    Все още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни накарате да отстъпим?
    Наистина ли нищо не разбрахте?
    Не разбрахте ли кои сме ние? За какво сме? За какво говорим?
    Четете по устните ми:
    Без газ или без вас? Без вас.
    Без вас или без светлината? Без вас.
    Без вода или без вас? Без вас.
    Без храна или без вас? Без вас.
    Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето „приятелство и братство“.
    Но историята ще постави всичко на мястото си.
    И ние ще сме с газ, осветление, вода и храна… и БЕЗ вас❗

    Коментиран от #87, #90, #94, #102

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 4 Отговор

    До коментар #85 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Д🇺🇲У🇺🇲Х🇺🇲А🇺🇲Й 🇺🇲🇺🇲Г🇺🇲О‼️
  • 88 ТаУмВзе

    3 8 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 89 Медведчук

    0 8 Отговор
    Още чака
    А трябваше след 3 дни Киев
    Да бъде новия президент на Украйна.

    Хахага
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    3 9 Отговор
    пуслер искаше да разколебае, уплаши и разедини украинците – получи обединена нация, готова на всичко, за да защити независимостта си.

    - Искаше денацификация, но се оказа, че неговите войски действат по нацистки модел в окупираните територии, извършвайки военни престъпления на всяка крачка.

    - Искаше свиване на НАТО – поучи разширен Северно-атлантически блок с нови членове.

    - Искаше да наложи нов световен ред – „руский мир“, - оказа се в изолация и под санкции.

    2024 г. ще е преломна за рабссия, за жалост това ще стане чрез много кръв и жертви, по стара руска традиция. Защото пуслер изповядва теорията, че „ключеви за развитието на рабссия са военните, а не икономическите фактори“.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    3 13 Отговор
    Глобализмът или по-точно Американският ред на земята води до създаване на огромно богатство, което многократно надвишава сумарното богатство, което би се създало от национални държави. Баснословното богатство на Британската Империя в миналото е създадено най-вече от търговията през океани и континенти. Свободното движение на хора, стоки и капитали е много, много по-могъщо в производителните си и творчески сили от всяко национално затворено стопанство. Затова, Глобализмът няма алтернатива и да знаете - епохата на националните държави приключи. Европа ще се превърне в нещо като Съединените Щати, макар и бавно, но тенденцията е определено в тази посока. И това е в интересите на 80% от хората❗❗

    Коментиран от #100

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Жужето е подлога на сащ

    5 8 Отговор
    Ако беше истински президент щеше да удари директно сащ и европа с ракети а не да праща своите да мрът със братята украйнци....това искаше сащ да ги сбие и успя а жужето е проводник на американските интереси
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Хм...

    8 1 Отговор
    Партийния секретар на село ги дрънкаше абсолютно същите лафове в киносалона на Долно Камарци през 1982г.
    Странна работа...
  • 98 Сиромах

    15 1 Отговор
    Как може да се задава такъв тъп въпрос?Кой забраняваше език, култура,кой унищожаваше рускоговорящите в Донбас, кой лъга в преговорите?
  • 99 Последния Софиянец

    1 12 Отговор
    Ботокса е пътник за бунището при копейките.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Плевнелиев

    8 3 Отговор
    Генералът е напълно прав и мъжът му го подкрепя.
  • 102 Хахаха

    15 3 Отговор

    До коментар #85 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    А цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на наркоманите по цял свят.

    Коментиран от #106

  • 103 Механик

    5 16 Отговор
    Германия, а и целият Запад може съвсем добре да се справя без НИЩО от рабсия. Западът по никой начин няма да зависи нито от рабсия, нито от когото и да било. Защото има ЗНАНИЕ. Оттам - три-четвърти от постиженията на фундаменталните науки и като следствие - почти всички технологии. Полезни изкопами и петрол има по цялата земя в изобилие. Отделно от това, само едните перки по света тотализират 300 Гв мощ (колкото 300 Козлодуя), а като включим соларните енергийни системи, които в много страни имат ръст от 30 -50 та до 70% годишно, рабсия не може да мечтае за енергиен монопол. Фиброптичните кабели се нуждаят от кварцов пясък за да се направят - има го навсякъде. Хората синтезират метан (природен газ) от водород (електролиза на вода) и СО2 отпадъка от металургия и циментопроизводство с излишъка от енергията на соларните панели (Германия). Западът може без рабсия, но рабсия не може без Запада (или ще си стоят в крепостните колхози и калта).

    Коментиран от #107, #113, #115, #125

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Ксаниба

    10 1 Отговор
    тоя е прекалил със субстанциите в холандия. оркаина и демокрация е нонсенс. След няколко седмици зеленченцки автоматично се превръща в диктатор. Майдауна на 2014 доведе на власт в оркаина назионалистината хунта - десен сектор, С14,азив и т.н. Ако това е демокрация, предпочитам китайският социализъм пред този сатанизъм!!!
  • 106 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    4 9 Отговор

    До коментар #102 от "Хахаха":

    Важното е че завря бункерния страхливец в миша дупка и унищожи блатницата за два года❗❗

    Коментиран от #119

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Мишел

    13 3 Отговор
    Войната в Украйна бе подготвена с разширението на НатО до границите на Русия и запалена с майдана в Украйна. Това бе опит да бъде ликвидирано пълното преимущество на Русия в новите оръжия. А това преимущество в оръжията беше причината да няма унищожителна ядрена трета световна война.
  • 109 Ксаниба

    6 13 Отговор
    Бункерното върна алкохолния султанат в 17 век, ревеете копейки.

    Коментиран от #116, #117

  • 110 Мишел

    5 15 Отговор
    И още нещо - няма как Западът да допусне Русия да кара влака, понеже просто Русия не може да кара влака, няма знания за това. Европа няма да се превърне във външна тоалетна, нито в кална кочина за кефа на Русия. Влакът го карат най-достойните и за момента това не е просто Западът, а Англо-Американците. Защото системите на държава и право при тях са най-оптимални и най-ефикасни. Затова привличат най-добрите от цял свят във всички области. Западът е в основата на всички иновации, просто защото Свободният Човек създава и мисли. Робите и крепостните изпълняват заповеди и превиват гръб пред разни диктатори и морални изроди. Русия имаше гении и които не избягаха, бяха повечето в концлагери. И създаваха лоши копия на Западни образци, информацията за които беше от шпионажа на КГБ.

    Коментиран от #118, #172

  • 111 Войната ще е 10 годишна

    7 2 Отговор
    Както Иран и Ирак водиха окопна война
  • 112 Гоорил

    5 9 Отговор
    Що трябваше на един 71г. комлексар да си търси белята. С шойгу на лов и риболов(той от друго не разбира), с кабаева и недоносените деца на дачата в Геленджик, на водка с медведя, маша, лавров и песков, мезетата от пригожин, от кадир козара печеното яре. Печелеше по $2млрд. на ден от газ, нефт и ценни метали, на всеки руснак по $15 на ден. Щяха да пият, пеят и да те възхваляват в цяла рабсия. Какво гледаш петър първи, екатерина втора и иван грозни - те са били млади когато са правили грабежите си, двамата починали на 52г., 53г., а екатерина на 67г. Стар глупак си пуся

    Коментиран от #123

  • 113 Дирникъ

    9 1 Отговор

    До коментар #103 от "Механик":

    оркаинизирано мацедонизиран гьотверен, какво отношение имаш и към запада или към която и да е цивилизация!!! райнииран кенефистанцки башибозук, тръгнл срещо Руската Империя да цвири...
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Енергетик

    8 0 Отговор

    До коментар #103 от "Механик":

    Хал-хабер си нямаш, за какво говориш!

    P,S. ПАЗИ СЕ ОТ ЧОВЕК ДЕТП Е ЧЕЛ ЕДНА КНИГА!
  • 116 Дирникъ

    3 10 Отговор

    До коментар #109 от "Ксаниба":

    шучпанче гьотверенце, нямой да те е питал за бункерното жуже наркоманизирано!?
  • 117 Ксаниба

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "Ксаниба":

    няма нужда да ползвате никнейма , ползувайте си вашият, който ви приляга - нужниккк!!!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #106 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Унищожил ти е на тебе сивото вещество.
  • 120 Блиц аншлус на Украйна в НАТО и ЕС

    3 11 Отговор
    Това е спасението за Украйна

    Коментиран от #124

  • 121 Читател

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Стига приказки.":

    Кога?
  • 122 УжасТен УжасТ

    10 2 Отговор
    Изключително повърхностна статия отразяваща неспособността на единиците на високи постове в НАТО да мислят трезво .
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Стойко

    5 1 Отговор

    До коментар #120 от "Блиц аншлус на Украйна в НАТО и ЕС":

    Ша стане като налъми цъфнат.
  • 125 КОТарАК

    2 3 Отговор

    До коментар #103 от "Механик":

    То и ти синтезираш метан в опррдяния си гъ333,слагай маркуч да пълниш.
  • 126 Читател

    2 6 Отговор

    До коментар #46 от "007":

    Много точен коментар. Всичко написано от теб е вярно, но не си уточнил, че днес това се нарича "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ".
  • 127 атеш айдар марийка джамбаз

    9 1 Отговор
    рекорд,руснаците пратиха под земята584ООО фашисTкиYрки23ОООза януари11ОООзафевруари
  • 128 Тоя зомбита западняците

    14 2 Отговор
    Русия се бие за суверенитет след като НАТО стигна до границите и, освен терора от режима на Зеленски над Източна Украйна.
  • 129 Перо

    13 2 Отговор
    Тоя потвърди БГ поговорката, че когато господ е давал акъл на хората на един мост, военните са форсирали реката! За повече от 2 г. нищо не е разбрал и мисли като джендър за БГ демокрация! Преди време комунизма беше виновен да има НАТО, ЕС, Радио Свободна Европа, Свобода, РГА, Дойче веле и т.н., но комунизма в Русия изчезна и нищо не се промени в тези организации, освен упорките! Това доказва ционистката версия за борба за световно господство, а демокрацията и правата на човека си останаха от миналия век като същата маскировка!

    Коментиран от #133

  • 130 Ти да видиш

    12 2 Отговор
    След мащабни ракетни атаки страните от НАТО се отказаха от плановете си да разположат войски в Украйна
    НАТО внезапно отмени плановете за разполагане на свой военен контингент в зоната на специална военна операция в Украйна. Решението е последвано след серия от мощни ракетни атаки на руските въоръжени сили срещу украински военни цели. През последните седмици на Запад активно се обсъжда идеята за изпращане на войски на НАТО в Украйна. По-специално френският президент Еманюел Макрон направи предложение за разполагане на военен контингент, а унгарският премиер Виктор Орбан посочи плановете на Запада да изпрати войски на украинска територия през следващите 2-3 месеца.
    Въпреки това, според наличната информация, след последните руски ракетни атаки, включително седем ракети срещу позиции на чужди наемници, амбициите на НАТО да засили значително присъствието си в Украйна значително са намалели. Адмирал Роб Бауер, който заема висока позиция в алианса и по-рано заяви готовността на НАТО за конфронтация с Русия, обяви, че се отказва от намеренията си да изпрати войски в зоната за специални операции. В обръщението си той призова страните членки на алианса да не забравят отговорността си към другите членки на НАТО.
  • 131 бай Иван

    14 2 Отговор
    НАТО разкри защо Путин е започнал война срещу Украйна

    Сериозно ли? Минаха две години . Путин говори , обяснява десетократно, но НАТО чак сега вече е разкрило защо е започнал войната. И. ди . оти .
  • 132 мммда

    14 3 Отговор
    Офф! То една демокрация, по-голям тоталитаризм сигурно и от руския. Визирам точно Холандия и Германия.

    Коментиран от #134

  • 133 бай Иван

    11 3 Отговор

    До коментар #129 от "Перо":

    Нашите опорни точки на русофобите са свързани със злостният комунизъм в Русия. Въпреки ,че такъв там няма от повече от 30 години. Но комунизма си е останал в главите на нашите евроатлантици с които да плашат стадата от заблели вакли овчици наречени гласоподаватели.
  • 134 Анонимен

    4 3 Отговор

    До коментар #132 от "мммда":

    Сигурно си живял там с години! Нидерландците и немците дали са на същото мнение?

    Коментиран от #137, #162

  • 135 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българските турци":

    До 10 ком - интересен случай си - турчин кумунис- щом е за пари може нали
  • 136 ...

    1 4 Отговор
    Бият се за тор.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Офицер от БНА

    16 1 Отговор
    И този ми бил председател на Военния комитет на НАТО?! Руснаците не знаели за какво се бият, войната била от страх от демокрацията .... С такива адмирали и генерали чакай "нито един инч" от територията на страните-членки да не бъде предадена!
  • 139 случайният

    17 0 Отговор
    генерал Роб Бауер потвърждава тезата ми, че днес този чин се раздава на "куцо и сакато".
    Но, какво да правиш, в общества с налагана ЛГБТ култура и усвояващи легално определени вещества, то друго и не може да се очаква - доблест, чест или почтенност, не могат да се очакват. Пагона е аксесуар и източник на доходи.
    Та, на случайния генерал му просветнало защо Путин води война, ти да видиш! Сякаш, Путин е дошъл вчера на власт в Русия и го е нямало в последните 30 години. Смешникът дори не осъзнава, че Путин прави това, което би направил всеки американски президент, ако му се пръкнат чужди военни бази на границата (не визираме бази като тези в Прибалтика, които дори и днес са с по 5 войника и никакъв военен капацитет). Недоразумението е решило да подменя въпроси на сигурността с философски, при това качеството на демокрацията в ЕС или САЩ е не по-малко съмнително спрямо онова в Русия, та да посочиш демокрацията като основен мотив - да ходи и да хвърля оставка, че ми жал за водените от него поделения.
    Виж, за едно е прав - изходът от тази война ще се отрази на съдбата на целия свят. И това вече е в ход, но също така, този резултат е търсен от Путин, т.е. някак се осъществяват набелязаните от Путин цели - може да е бавно, но е систематично.
    Горката ЕС - с такива титанични умове, начело на армията - ясно е, че който не е решил, то той не ни е покорил.
  • 140 касата

    3 10 Отговор
    Ботоксовия палячо с токчетата е пътник!
  • 141 Аспарух

    2 10 Отговор
    Историческа грешка беше и да оставят Хитлер да завладява Европа с милиони избити така, че не трябва и на Путлер да се допусне победителите драстично закъсняват.

    Коментиран от #145

  • 142 дядо поп

    13 0 Отговор
    Грешен превод , да не се чете нидерландски адмирал , правилното е , неандреталски!
  • 143 МДАА...

    10 0 Отговор
    ....САМО ДЕТО НЕ ЗНАЕТЕ ... ТОВА, КОЕТО ЗНАЕМ НИЕ ОТ РУСИЯ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!ааа... дали ще бъдете ЖИВИ?!?!?!?!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Якоши ИБа

    5 0 Отговор

    До коментар #141 от "Аспарух":

    Май скоро не съм ти продухвал Ауспуха?Заповядай,добре си ми дошъл,цени като за приятели.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Язе

    14 0 Отговор
    Демокрацията е химера. Години наред и аз си мислех, че съм на правилната страна на страната на демоктацията, но нещо последните години тези които се опитват да наложат демокрацията все повече се дънят, гафят и се издават, че всъщност тяхната интерпретация на демоктация е нещо съвсем различно от справедливостта, свободното изразяване и свободната търговия.
  • 148 БАНко

    10 1 Отговор
    АНАЛОГИЧНО ИЗКАЗВАНЕ НА ТОЗИ ГЛУПОВАТ АДМИРАЛ КАКТО НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ : ,, РУСНАЦИТЕ КРАДАТ ПЕРАЛНИ ЗА ДА ПРАВЯТ РАКЕТИ " !!! ТАКИВА СА УПРАВИТЕЛИТЕ НА СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!
  • 149 НАВИ

    0 9 Отговор
    По време на соца, попитали един преподавател по научен комунизъм, каква е разликата между буржоазната демокрация и социалистическата демокрация. Отговорът бил следния: при буржоазната демокрация можеш да говориш каквото си искаш, а при социалистическата не можеш да говориш срещу партията и правителството. Сега в Русия не може да се говори за войната. Въпросът е къде има демокрация в България или в Русия?
  • 150 Вярно

    1 9 Отговор
    Много точна оценка.
  • 151 Специална Военна Опсерация

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    СВО е палеж,който цели да прикрие следите от грабежа в Русия през последните 30 години!
    А, съвременна Русия е доказателството за тоталният провал на Путин, като президент!
    Колкото по-дълго е на власт, толкова повече ще страдат руснаците!

    Коментиран от #160

  • 152 россиян..

    12 1 Отговор
    Тоз му има нещо,вова си иска земите на великите екатерина и петър,половината от тях даже и азовско море ги върна на имперята с референдум,дезинфекцията на укрофашагите продължава,със селцата взети през миналата седмица вече 1/3 от бандерско е фююють.
  • 153 БАНко

    14 3 Отговор
    ДА КАЖЕШ , ЧЕ РУСИЯ НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО ВОЮВА , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ОСВОБОДИ ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА , ЛУГАНСКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ И ПРИБРА В РОДИНАТА ИМ 15 000 000 РУСНАЦИ ---- ТОВА Е ДОСТА ГЛУПОВАТО !!!

    Коментиран от #156

  • 154 Поредната глупост

    11 0 Отговор
    която отвращава и показва дъното което са ударили в САЩ!
  • 155 касата

    2 11 Отговор
    Пазете се, защото Копейкин, Плюнчо и палячовците от Възраждане, могат да направят някой атентат,били си получили парите от Кремъл!
  • 156 1312

    2 8 Отговор

    До коментар #153 от "БАНко":

    Така ги освобождава, че тия техни родни земи ги изравнява със Земята с бомби.
  • 157 стоян георгиев

    1 10 Отговор
    Това е истината.страха от демокрацията която след украйна ше се настани и в русия кара диктатора да се опита да я спре с помоща на крепостните си селяни!
  • 158 Тодоров

    13 1 Отговор
    Този ли ще ми говори за демокрация ! Където холандци са минали, трева не е поникнала. Също и белгийците. Да не би да иска да каже, че колониалната политика е висша степен на демокрация, или, че Холандия е ярък носител на "европейските ценности" - наркотици, проституция, джендърство и т.н. Жалък/и натовси лицемери.
  • 159 Абе

    10 2 Отговор
    Друго си е да падат демократични натовски бомби, както в Югославия преди 25 г. От тях някакси хората си отиваха от този свят демократично усмихнати.
  • 160 россиян..

    11 2 Отговор

    До коментар #151 от "Специална Военна Опсерация":

    И тоз с бустрна доза,за милиардите който зелен просяк получи от деменцията,зеления е продал на краварските монсантодюпон над 50 % от обработваемите бандерски земи в николаевска,сумска и херсонска область,а на дъртофелник урсуль,най върлата му ухажорка,е харизал % от киевския и днепропетровски регион..вова никога няма да даде на шмъркачовь да продаде земите на великите екатерина и петър.
  • 161 зле

    7 8 Отговор
    не е прав иванущка зне за кво се бие, за пералня и за клекало за гириза ако може да се добере до имот и земя е бонус както в момента си присвояват имоти на напуснали украинци от
    южна украйна. преоритетите са им ясни
  • 162 мммда

    10 6 Отговор

    До коментар #134 от "Анонимен":

    на същото са, от 14 години живея в Германия и вече пуснах известие за освобождаване на квартирата, по градовете е джунгла, грабежи, нападения, плюс германия директно си върви към комнизм(глад и безпаричие).
  • 163 Цицоманов

    11 5 Отговор
    Въъйййй не думай, добре ,че беше НАТО та да ни каже . Тия ептен са изгубили връзка с реалността .
  • 164 кална вена

    10 4 Отговор
    няма смисъл да се чете!!!!!
  • 165 ТАКА ЛИ

    13 5 Отговор
    ако тоя холандец има тяхната демокрация за еталон свободно да се продават наркотици,свободна проституция на всяка улица,Холандските пристанища са гара разпределителна за нарко бизнеса в ЕСи света, да не говорим за най голямата незаконна търговия с диаманти в света и най много кораби с фалшиви регистрации много е объркан в изказа си лошо за НАТО света върви към лошотията!
  • 166 Павел пенев

    11 5 Отговор
    Еврейската държава Нидерландия за каква демокрация говори? Вижте какво правят терористичните демократи в Израел? Жалко че Хитлер не успя да ви довърши.
  • 167 Павел пенев

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "Др Иванов":

    Не се притеснявай,ти си ваксиниран сигурно с ваксините на Урсула и нейния съпруг.
  • 168 ВЕНЪМ

    11 5 Отговор
    фашизма и в колониална Холандия още не си е тръгнал,харесва им колониалната политика и свободната дрога и проституция това е тяхната теза за демокрация!
  • 169 Пурко

    7 4 Отговор
    Още един побъркан третополов
  • 170 ЗА КОЯ ДЕМОКРАЦИЯ

    8 5 Отговор
    реве тоя холандец за бандеровският и азовският фашизъм май? същите дето избиха и хиляди българи живущи там абсолютно невинни и далече от драмите им!за тази демокрация ли плачка този адмирал много странно схващане за демокрация имат в Нидерландия?
  • 171 шааа

    7 3 Отговор
    нормално е за натювец да проектира своите недъзи върху другите. нормално е и отварачката да го подкрепя в ролята си на негов безропотен рупор. къде тук е новината?!?
  • 172 Мишел

    7 1 Отговор

    До коментар #110 от "Мишел":

    Псевдомишеле, западът вече не кара влака, само опитва, с риск да предизвика унищожителна световна война, да измести тези, които го карат. Западът изгуби колониите си, несполучливо заложи на глобализията да замести колониалната система. Западните армии силно ослабнаха и това повлия зле на господството на долара, прилагането на политиката на санкциите работи само срещу слабите държави. Политиката да се живее на кредит води много западни държави до неминуем фалит .
    Всичко това не позволява на западът да кара влака.
  • 173 Оракула от Делфи

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "Сандо":

    С коментара си показваш на какво ниво на толерантност се намираш, а също така и на
    изградения ти манталитет на самосъзнание в демократичното общество в което живееш!
    Ако не разбираш от демокрация , и не се интересуваш от този начин на живот, то ти тук
    поне имаш свебодата да заминеш на фронта и да се биеш на страната на обичаната от теб диктатура!
    В Русия , за тази постъпка ще те убият!
    Ето това е демокрация, да имаш възможността да избираш , но не само Путин !

    Ако " пищиш" с такива критики в една руска преса , досега да си последвал, Алексей Навални!
    Ето това е разликата , между демокрацията в България и тази, която липсва в Русия!
    Адмирал Боб Байер , казва абсолютната истина!
    В едно отворено и демократично общество, олигаррхията е под натиск, дори и водещия в нея,
    в този случай , Путин!
    Путин започна войната от страх, де не би демократичния процес , в Русия да разкрие ,
    тотално милиардите, които той лично съхранява! А и не само неговите???
    Въпросите за личното му богатство се рояха всеки ден, днес тези въпроси ги няма,
    Диктатора Путин, постигна поне за момента , лично спокойствие!
    Няма прокурор ,който да го съди, за" Вагнеровците",за разлика от България, въпреки корупцията ,
    тук се придържаме , от хорски срам ,към поне фиктивна рамка на закона, който закон без ЕО,
    НЕ ЗНАЧИ НИЩО, дори и България , АКО ДЕМОКРАЦИЯТА БЪДЕ ПОГАЗЕНА!
    Демокрацията е свобода с лична отговорност, и това е великоТО нещо!

    Коментиран от #175, #176, #178

  • 174 митко

    8 0 Отговор
    „Тази война се води, защото президентът Путин се страхува от нещо много по-мощно от всяко физическо оръжие на земята: демокрацията... " Наглостта , високомерието, подлостта , хитростта , коварството , лицемерието е в ДНА на тези цивилизовани престъпни колонизатори. Същите които наричаме и ни убеждават да ги считаме "елите " са хора с тези качества. Тоя не може да бъде толкова елементарен , и да говори глупости, по скора това което казва , е част от качества които притежава .
  • 175 !!!

    3 1 Отговор

    До коментар #173 от "Оракула от Делфи":

    Примитивен балкански плъх!
  • 176 Вале-каро

    5 2 Отговор

    До коментар #173 от "Оракула от Делфи":

    Драги ми Оракуле , тотално си се объркал. Ще посоча само един единствен пример и няма да споря с тебе. Демокрацията е , цитирам " свободно движение на хора и капитали". Къде в така прокламираната от теб "демокрация " виждаш това " свободно движение на хора и капитали"?

    Коментиран от #181

  • 177 Ще се отрази

    3 1 Отговор
    А дали злият дух ще бъде върнат в бутилката? Не вярвам, че дядо ти Горби не е прдупреден да не отвинтва капачката. Много хора разбраха по трудния начин, какво са загубили, като спечелиха банани. По лошото е, че горбо-елцинци решиха, че бананите за народа са милиарди в офшорките. Вече знаят че не е така, но не е като да не са ги предупредили навреме.
  • 178 кооператор

    2 2 Отговор

    До коментар #173 от "Оракула от Делфи":

    "да имаш възможността да избираш , но не само Путин" -Избор не е когато казваш на другите какво да не изберат, нали? Обратното на диктатура не е демокрация, а е контрадиктатура.
  • 179 ами

    6 3 Отговор
    вече трета година 57 държави водени от сащ и нато не могат да изгонят русия от украина, ама важното е, че русия губи стратегически нищо че е окупирала 20% от територията на украина
  • 180 Обаче

    4 2 Отговор
    Не разкри защо техните служби подготвяха заедно с американците провокациите, които доведоха до тази война. Сваленият малайзийски самолет пълен с холандци трябваше да бъде отмъстен. Знаем ви евтините еврейски номера.
  • 181 вале глупак

    2 2 Отговор

    До коментар #176 от "Вале-каро":

    явно нищо не си разбрал що е демокрация тъпак такъв
  • 182 Умирам от смях

    4 1 Отговор
    когато чуя за хомоландската армия.
  • 183 e, време да ликвидираме

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Тоя е по-голем tъпанар":

    ..и другата половина
  • 184 МИТ

    4 0 Отговор
    САЩ също незнаеха защо воюват с милион армия в Виетнам, Лаос, Камбоджа, и то над 20 години с масови протести в АМерика, а тезе в Русия знаят, защото те за близо 2г са на път да спечелят и яростно Запада казва че войната се губи от Укарйна, и защо три вълни руски мобилизации искат да воюват в Украйна а такива американски мобилизации масово избягваха военна служба
  • 185 Демокрация

    3 0 Отговор
    има ли в Украйна ? Забраниха с декрет на Радата руски език , литература
    музика , училища . Построиха се нови паметници на Бандера .
    В Лвов и Киев честват годишнините на SS Галиция .


    Демокрация бол в Газа , адмирала за там мълчи .
  • 186 Уса

    2 0 Отговор
    Всеки на запад,който работи за държавната администрация боготвори демокрацията,но местата са превилегировани за богопомазаните.Дълги отпуски,бонуси и бенефити,каквито и през комунизма не е имало и всичко това на гърба на народа.Всички останали бъхтят, като зверове и ненавиждат фалшивия модел наречен демокрация.Имаше нещо такова до преди 20 години,но всичко свършва
Новини по държави: