30 Май, 2024 17:05 2 637 85

Блинкън осъжда руската дезинформация, намеква за украински атаки в Русия

  • антъни блинкън-
  • сащ-
  • украйна-
  • русия-
  • дезинформация-
  • украински атаки

Блинкън посети Киев по-рано този месец, където украинският президент Володимир Зеленски призова да стане възможно американската военна помощ да се използва за поразяване на руски позиции, от които се извършват нападения срещу Украйна

Блинкън осъжда руската дезинформация, намеква за украински атаки в Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Днес държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън разкритикува руските опити за предизвикване на спорове в демократичните страни с дезинформация, предаде Асошиейтед прес. Той намекна, че правителството на Байдън скоро би могло да позволи на Украйна да използва предоставени от САЩ боеприпаси, за да поразява цели в Русия, цитирано от БТА.

На срещата на външните министри от НАТО, която се провежда в Прага, Блинкън говори за дезинформацията на Москва, като я нарече "отрова" и подписа споразумение с чешкото правителство за борба с нея. На посещение в чешка военна база той разгледа бронирани превозни средства, които Прага изпраща на Киев, за да помогне в отблъскването на руската инвазия.

"Знаем, че информационният фронт е един от основните фронтове на съревнованието, което имаме, и на враждебните отношения, които имаме, особено с Русия", каза Блинкън. Споразумението с Чехия (17-ото, подписано от САЩ с партньорски страни) ще помогне за "ефикасното справяне с дезинформацията, която е отрова, инжектирана в демократичните страни от нашите врагове", добави той по време на срещата си с чешкия министър на външните работи Ян Липавски.

Липавски изрази съгласие и отбеляза, че чешките власти наскоро са разкрили голяма дезинформационна кампания, подкрепяна от Русия.

"Изправени сме пред конфронтация между демокрация и автокрация", заяви Липавски. "Кремъл започна да взема на прицел демократични страни по целия свят чрез кибервойна, пропаганда и операции, насочени към оказване на влияние, и тази опасност вече не може да бъде подценявана", добави той.

Руската инвазия в Украйна и подкрепата за Киев в отблъскването ѝ ще бъде основна тема на срещите на външните министри от НАТО днес и утре, отбелязва АП. Това е последната важна дипломатическа среща преди лидерите да преговарят отново през юли във Вашингтон, когато ще отбележат и 75-годишнината от основаването на алианса.

Блинкън каза вчера в Молдова, че политиката на САЩ по въпроса как Украйна да използва американските оръжия постоянно се обсъжда, с което намекна, че Вашингтон може да позволи на Украйна да ги използва за нападения срещу Русия.

Въпреки че висши американски представители твърдят, че няма такава официална забрана, те отдавна заявиха, че според тях ползването на американски оръжия за поразяване на цели в Русия ще предизвика отговор от Москва, който ще влоши ситуацията - нещо, което руският президент Владимир Путин обеща.

Тази позиция, изглежда, ще бъде преосмислена и Блинкън отбеляза, че "отличителният белег" на позицията на администрацията на Байдън по въпроса за Украйна е това, че тя се "адаптира и приспособява", когато това е необходимо.

Блинкън посети Киев по-рано този месец, където украинският президент Володимир Зеленски призова да стане възможно американската военна помощ да се използва за поразяване на руски позиции, от които се извършват нападения срещу Украйна.

„С промяната на условията, с промяната на бойното поле, с промяната на действията на Русия по отношение на начина, по който тя упражнява своята агресия и ескалация, ние също се адаптирахме и приспособихме, и съм убеден, че ще продължим да го правим“, заяви Блинкън на пресконференция в Кишинев.

„На всяка стъпка по пътя се адаптирахме и променяхме, когато беше необходимо, и точно това ще правим и занапред“, каза той. „Винаги се вслушваме, винаги се учим и винаги определяме какво е необходимо, за да сме сигурни, че Украйна може ефективно да продължи да се защитава, и ще продължим да го правим“, подчерта той.

По-рано тази седмица френският президент Еманюел Макрон и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заявиха, че западните държави не трябва да се противопоставят, ако се наложи Украйна да нанесе удар вътре в Русия, за да се защити.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    13 88 Отговор
    Безогледно жесток терорист без никакво притеснение каза,че няма да има Украйна, това е целта му. Нашите изроди като проф.историчка от СУ дарина григорова каза путин след като приключи с денацификацията на Украйна трябва да дойде да денацифицира България. Такова гнусно национално предателство може да се разреши само в България безнаказано. Това същество учи нашите деца, съвсем ли са обезумяли всички отговорни органи за национална сигурност? Този изрод трябва да бъде изгонена от България и депортирана в москва при любимия и убиец.

    Коментиран от #53

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Когато Америка влезе в Украйна

    9 74 Отговор
    с руские уже покончено! САЩ разрешават на украинската армия да използва американски средства за ПВО за унищожаване на цели над територията на Русия, ако те застрашават Украйна, съобщава The Washington Post с позоваване на служител на Белия дом.

    За Украйна "няма никакви ограничения" за използването на средства за ПВО, предоставени от САЩ, за да свалят руски ракети или изтребители над територията на Русия, "ако те представляват заплаха за Украйна"

    Коментиран от #17, #80

  • 4 Мишел

    7 59 Отговор
    Глобализмът или по-точно Американският ред на земята води до създаване на огромно богатство, което многократно надвишава сумарното богатство, което би се създало от национални държави. Баснословното богатство на Британската Империя в миналото е създадено най-вече от търговията през океани и континенти. Свободното движение на хора, стоки и капитали е много, много по-могъщо в производителните си и творчески сили от всяко национално затворено стопанство. Затова, Глобализмът няма алтернатива и да знаете - епохата на националните държави приключи. Европа ще се превърне в нещо като Съединените Щати, макар и бавно, но тенденцията е определено в тази посока. И това е в интересите на 80% от хората.

    Коментиран от #10

  • 5 1984

    78 7 Отговор
    Само американската дезинформация е вярна дезинформация, руската е фейк.
  • 6 Гоорил

    8 70 Отговор
    Не му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения.
  • 7 6644

    55 2 Отговор
    Очаквам истински коментари а не обичайните бълвочи. Не копирайте неща които сто пъти вече са поствани!
    Нека да има свеж полъх.
  • 8 Българин

    58 7 Отговор
    "Той намекна, че правителството на Байдън скоро би могло да позволи на Украйна да използва предоставени от САЩ боеприпаси, за да поразява цели в Русия, цитирано от БТА." Хазаринът Антъни Блинкен е наясно, че тази стъпка само ще влоши положението на Украйна и ще засили руските бомбардировки. Защо тогава се хвали и дава напразни надежди на украинците?
  • 9 мдаааа

    9 59 Отговор
    Удряйте , бракя украинци ... Удряйте , щом ви удрят ... Корава нация сте ..

    Коментиран от #58

  • 10 Путин и камарилата под него

    6 43 Отговор

    До коментар #4 от "Мишел":

    са най-богатите хора на света. Не се пръй на утепан!
  • 11 Българин

    9 49 Отговор
    Но що трябваше на един 71г. комлексар да си търси белята. С шойгу на лов и риболов(той от друго не разбира), с кабаева и недоносените деца на дачата в Геленджик, на водка с медведя, маша, лавров и песков, мезетата от пригожин, от кадир козара печеното яре. Печелеше по $2млрд. на ден от газ, нефт и ценни метали, на всеки руснак по $15 на ден. Щяха да пият, пеят и да те възхваляват в цяла рабсия. Какво гледаш петър първи, екатерина втора и иван грозни - те са били млади когато са правили грабежите си, двамата починали на 52г., 53г., а екатерина на 67г. Стар глупак си пуся
  • 12 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 47 Отговор
    За две години, Специална военна операция " загинаха над 530 000 кабзончици, а три пъти повече бяха ранени, някои от тях осакатени. Естествено че Путин ще набира нови и нови военнослужещи за войната срещу Украйна, защото ако загуби тази война, ще загуби и абсолютната си власт и живота си. Все пак Русия, която винаги е изоставала във военните технологии от ,,Запада", разчита на човешкия фактор. С кръв ще удавим германците, е тактиката на маршал Жуков. За това от 50 милиона жертви на ВСВ, 27 милиона са от СССР. Германците дават 6 милиона жертви общо , срещу СССР, Великобритания, Франция, Нидерландия, Норвегия, Полша, Югославия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Демек Германия воюва от 1939- та година срещу,,Колективния запад", а от 1941- ва година воюва и срещу СССР. Е как тогава, Русия ще претендира че е победила ,,Запада" , след като е победила една страна от ,,Запада" с помощта на всички останали страни на,,Запада" ?

    Коментиран от #14, #40, #46

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 6644

    33 3 Отговор

    До коментар #12 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Скучен си!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дедо ви....

    44 4 Отговор
    А бе ще има здраво шамаросване на самозабравилите се англосаксонци и поддръжниците им
  • 17 Брачет,

    2 25 Отговор

    До коментар #3 от "Когато Америка влезе в Украйна":

    Един въпрос ... Разликата между чайката и руснята ? Имаш ли отговор ?!
  • 18 хасан двата у....

    16 2 Отговор
    ТЕ НА ТОА АКО МУ ГО ЗАБИЕМ ФСТАТА ,ЕДНА СЕДМИЦА ШЕ КЕН-3А 3ЪБИ
  • 19 Швейк

    3 30 Отговор
    Идва Видовден а, другарчета !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иво

    35 5 Отговор
    Този обезумял ястреб краварски ,как не си намери майстора, днес е убит кандидат политик в Мексико , ЦРУ само това могат ,дебнат и ликвидират неудобните по цял свят, но наркомана кога ???
  • 22 оХЛАДИ МИ

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    ТАРАТОРА
  • 23 Отец Дионисий

    4 32 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни
  • 24 🍊🍋🇧🇬

    5 3 Отговор
    Андрю Наполитано, Д-Р Гилбърт Доктороу.
    Колко близо е Украйна до поражение?


    Европа, НАТО е секунди от Ядрена унищожаване, секунди и едно копче, Владимир Владимирович Путин взима частни Уроци от Андрешко от Банкя, Слънцето на ГЕРБ и Булгар, Булгар територия?

  • 25 6644

    3 32 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!

    Коментиран от #27, #37

  • 26 Остап Бендер

    5 17 Отговор
    Вдигни очи,
    светът е с тях,
    животът днес върви напред,а не назад,
    вдигни очи и просто знай,
    Давид ще смаже Голиат.
  • 27 6644

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "6644":

    И да пишеш с моя ник няма нищо да промениш. Багажа ти е малко.
  • 28 Госあ

    6 32 Отговор
    Правилно настоява Германия. Европа се прояви като беззъба с меки китки. Добре, че е Америка да стегне редиците. Защото както България е просмукана с отровата на КГБ агентура на всички нива, подобно е положението в цяла Европа. Агентурата на Русия е на всички нива в правителства, Евро-структури и най-лошото в големи банки като NHBS и пр. Именно затова, Австрия ни спира за Шенген, понеже продължават да получават Руски газ, понеже част от горния им етаж е свързан с кликата на Путин, а Русия неистово подскача при всяка интеграция на страни към Европа. И Русия е тази, която подклажда взаимна вражда между Македония и България. И аман от тия пакети санкции. Още от деня на нападението, трябваше да се взривят ВСИЧКИ газопроводи, да се изгонят всички Руски дипломати и да се прекрати всяка търговска дейност. Да оставят един консулат на Русия в Париж и да им закрият посолствата. Ето това трябваше да се направи веднага, а не да протакат и дават време на Путин да реагира.
  • 29 Васко делчев

    28 4 Отговор
    Ние сме съгласни да има атаки по империята на злото сащ... Ако искат и други близнаци да им бутнат, но по добре да се целят в центъра на сатанизма - белия дом, Пентагона и други такива измислени...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    27 4 Отговор
    Айде пак Украина ще побеждава Русия и най вероятно ще завземе Масква, ама "ще"
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Аве Ончо

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Ти за Джамес Бонд ли се взе бе бустан?
  • 34 6644

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "Цифровия ,,":

    Дали ще разбереш? Усилващи антени за WIFI и всички отключени рутери са мой. Четири машини, избран IP от друг рутер. И това е. Понял?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Българин

    19 17 Отговор
    "Няма нищо по-гнусно и омерзително, от така наречените "украинци"! Тази измет, подхранвана от поляците измежду най-гнусните отрепки на руския народ (убийци, кариеристи, присламващи се към властта интелигенция), е готова да убие собствения си баща и майка заради докопването си до властта или доходно място!

    Тези изроди са готови да разкъсат сънародниците си, даже не за изгода, а да удовлетворят низките си инстинкти; за тях няма нищо свято, предателство е тяхна норма на живот, те са с плитък ум, злобни, завистливи, хитри с особена хитрост. Тези нечовеци са събрали в себе си всичко най-лошо и низко от руснаците, поляците и австрийците, така че в душите им няма място за доброта. Повече от всичко те мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро; и са готови всячески да се присламчат към силните на деня.

    Те не са способни на нищо и могат да изпълняват само примитивна работа. Те никога няма да бъдат в състояние да създадат своя държава. Много страни са ги подритвали буквално като топка по цяла Европа; робските им инстинкти толкова са вкоренени в тях, че са покрили с омерзителни язви цялата им същност!"

    Ото фон Бисмарк (1815-1898)

    Коментиран от #57, #73

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 И защо да питам,

    15 3 Отговор
    Руската информация да е "руската дезинформация" ? На 96,8 % се оказва истина нали ?
  • 39 ами

    15 2 Отговор
    че те атаките по русия си ги има с украинско оръжие уж
  • 40 И така три години не.можете

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Да биете едно пияни ватници дето се бият само със сапьорски лопатки.срвщи милиардите на Запада и супер най-модерните технологично оръжие на САЩ и НАТО.Срамота!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 От страни

    13 2 Отговор
    То па Блинки един намеквач та няма що. Хората днес са много информаирани и е трудно да ги лъжеш. Всека една дума или снимка моментало се проверява в търсачката от къде е и от колко време е в мрежата. Мрежата помни всичко и нищо не можеш да унищожиш в нея. Индесира ли се инфото по сайтовете става безсмъртна.
    Когато нямаш успехи можеш и да понамекваш, с иниересен вид да правиш вид че нещо имаш в джоба а там е дупка и през тая дупка си чешеш топките...
    В щатите скандал с Блинки че е зарезал интересите на Държавния департамент в угода на некъв клан от дип стейта. Та не знам и тоя докога ще е.
  • 43 коки

    17 4 Отговор
    Гледам соросоидните трошчета нещо са се озлобили и пищят на умряло!
    Края винаги мирише лошо, а платени русофобчета? Мирише ви нали?
    Щото е близо, за това!
    Не остана много на лумпените дето целуват портрета на дедо Байден и Тони Блинкена!
    Денацификацията ще е тотална!
  • 44 От страни

    6 0 Отговор
    Абе Фатки - манете го тоя с партенките че ви прави за смех...
  • 45 И защо да питам,

    14 3 Отговор
    Това което е написано примерно точно в американската WSWS и никога никой не го е оспорил и съдебно дело никога НЕ е завел срещу нещо публикувано в WSWS да го приемаме за "дезинформация" ? А? Щото Блинкен който доказано е най проваленият държавен секретар на САЩ за последните поне 50 години ни го е казал ли? Ъхъъъ......Ей са ....
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Артилерист

    20 4 Отговор
    Заради американците украинците загиват на фронта, Украйна се разорява и е на път да изчезне като държава, а Блинкен отиде не изненадващо, а нарочно да ги насмете да не прекратяват да се бият. Обеща им изобилни и навременни помощи, а укровермахтенци за да го успокоят и уверят във верността си го заведоха в нощен бар. Там успокоения проверяващ началник Блинкен им дрънка на китара, за да не им е гузно заради умиращите украинци...

    Коментиран от #78

  • 48 Аааа деееее ?

    18 3 Отговор
    И защо Ви питам мушмули , Руската информация да е "руската дезинформация" ? На 96,8 % се оказва истина нали ? А китайската дали и тя е "дезинформация" като на 100% потвърждава руската? Кой казва кое е "дезинформация" когато се оказва че е 100% информация
  • 49 Само ви питам хора ?

    15 3 Отговор
    Блинкен има ли изява или някоя международна инициатива която да не се е провалила и Блинкен смешен да не е станал? Има ли поне една такава а? А кажете кога и къде подобно чудо е имало?

    Коментиран от #71

  • 50 МАТЕМАТИК

    12 2 Отговор
    Ем еврей, ем говедар= лъжец на квадрат.
  • 51 Невероятно е хора, замислете се ей ...

    13 2 Отговор
    Първо беше с китайските балони когато Блинкен се изцепи че щял следващата седмица в Китай да ходи и хората му зададоха как точно ще го направи и за виза кандидатствал ли е ?..... После рев и сополи и година по късно го приеха от кумува срама на терминала на летището за товарни полети.... дрънка там някакви глупости и като си тръгваше за САЩ изпращачите бяха точно 6 души и пак на товарният терминал......
  • 52 Eвpоатлантик

    15 7 Отговор
    Затова и рашистофилите са най-гнycнкте и долни лъжци...
    От кой друг да вземат пример, ако не от рашистите в Кремъл и бункерния пcиxoпат...
    Най-големите им лъжи са за "бандеровците" 🤣 които за 8 години убили хиляди руснаци и деца в Донбас и за Одеса където всичко започна от руските провокатори там, изпратени от Кремъл.

    Коментиран от #76

  • 53 Из род!

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    по голям от теб,едва ли има!к ре.Тен!
  • 54 Аре моля, Блинкен хвърчи до Катар

    10 8 Отговор
    И с кой се срещна там ? С портиера и чистачката... хахахаха....
  • 55 Ще принудят Русия

    12 10 Отговор
    да промени статута-от СВО на пълномащабна война,от което от укра няма да остане тухла върху тухла!

    Коментиран от #74, #77

  • 56 50 години поне по нелепо и смешно

    12 9 Отговор
    същество за държавен секретар на САЩ никога е нямало.....
  • 57 Бисмарк

    9 13 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    "Няма нищо по-гнусно и омерзително руснаците !
    Тази измет, измежду най-гнусните отрепки на човечеството (убийци, кариеристи, присламващи се към властта интелигенция), е готова да убие собствения си баща и майка заради докопването си до властта или доходно място!

    Тези изроди са готови да разкъсат сънародниците си, даже не за изгода, а да удовлетворят низките си инстинкти; за тях няма нищо свято, предателство е тяхна норма на живот, те са с плитък ум, злобни, завистливи, хитри с особена хитрост. Тези нечовеци са събрали в себе си всичко най-лошо и низко от руснаците, поляците и австрийците, така че в душите им няма място за доброта. Повече от всичко те мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро; и са готови всячески да се присламчат към силните на деня.

    Те не са способни на нищо и могат да изпълняват само примитивна работа. Те никога няма да бъдат в състояние да създадат своя държава. Много страни са ги подритвали буквално като топка по цяла Европа; робските им инстинкти толкова са вкоренени в тях, че са покрили с омерзителни язви цялата им същност!"

    Ото фон Бисмарк (1815-1898)
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Редакция

    10 13 Отговор
    "Няма нищо по-гнусно и омерзително от племето наречено РУСНАЦИ !
    Тази измет е измежду най-гнусните отрепки на човечеството (убийци, кариеристи, присламващи се към властта интелигенция), е готова да убие собствения си баща и майка заради докопването си до властта или доходно място!

    Тези изроди са готови да разкъсат сънародниците си, даже не за изгода, а да удовлетворят низките си инстинкти; за тях няма нищо свято, предателство е тяхна норма на живот, те са с плитък ум, злобни, завистливи, хитри с особена хитрост. Тези нечовеци са събрали в себе си всичко най-лошо и низко от руснаците, поляците и австрийците, така че в душите им няма място за доброта. Повече от всичко те мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро; и са готови всячески да се присламчат към силните на деня.

    Те не са способни на нищо и могат да изпълняват само примитивна работа. Те никога няма да бъдат в състояние да създадат своя държава. Много страни са ги подритвали буквално като топка по цяла Европа; робските им инстинкти толкова са вкоренени в тях, че са покрили с омерзителни язви цялата им същност!"

    Ото фон Бисмарк (1815-1898)

    Коментиран от #64

  • 60 За съжаление действително Блинкен

    14 9 Отговор
    се оказа най смехотворното и жалко същество което САЩ за държавен секретар са имали в историята си.. Няма нито една негова инициатива която да е завършила дори със частичен успех. Факт ....
  • 61 Щом дори "бясното куче Израел" хранено

    14 9 Отговор
    от десетилетия от САЩ.... Се опъна на Блинкен и му каза да изчезва, сами си направете извода хора , до къде реално стигна "авторитета" на САЩ.... И има ли въобще вече такъв вече ...
  • 62 Аааа деееее? Кажете"защитници" продажни

    13 8 Отговор
    И защо Ви питам мушмули , Руската информация да е "руската дезинформация" ? На 96,8 % се оказва истина нали ? А китайската дали и тя е "дезинформация" като на 100% потвърждава руската? Кой казва кое е "дезинформация" когато се оказва че е 100% информация
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Народния процес

    8 9 Отговор
    Изправени сме пред конфронтация между демокрация и автокрация", заяви Липавски......Изправяте Нас пред смъртна опасност с цел да не се склати хубавия ви живот и натрупаните мангизи.
  • 66 Атина Палада

    10 10 Отговор
    Блинкън излъчва тъга!
    Убедена съм, че чака с нетърпение изборите им за да се освободи от тази длъжност..
  • 67 МНОГО ВИ ВЕРВАМЕ???

    6 6 Отговор
    НЕ ПРИПИСВАЙТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЛА НА ДРУГИТЕ.!!!!ТЕЗИ ПРИКАЗКИ СМЕ ГИ ЧУВАЛИ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ,НО ФАКТИТЕ , ИСТИНАТА СА СЪВСЕМ ДРУГИ.
  • 68 не може да бъде

    2 10 Отговор
    Интересувам се от историята на САЩ и видните политически личност,Според мен никога САЩ не са имали такъв тесногръд неубедителен и безпомощен държавен секретар!А двойката Байдън -Блинкен е просто убийствена -за САЩ на първо място,но и съюзниците на САЩ също ще загазят !? Разбира се зад тази двойка стоят множество експерти и влиятелни хора и те също имат голяма вина за загубените позиции на САЩ в света,но като сравнявам тези двамата с другите двойки президент.държавен секретар,разликата е много голяма!Много слаба звойка- в идеи действия, влияние ,излъчване,комуникативност и т.н....А и вицерлезидентката също...
  • 69 Погнусен

    4 10 Отговор
    Евреинът е пример за демократичност и за достоверна информация. Господи, прибери си вересиите.

    Коментиран от #85

  • 70 мдаааа

    4 10 Отговор
    Не вярвайте на руската дезинформация.... ВЕРВАЙТЕ САМО НА ЗАПАДНАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!!!
  • 71 Запознат

    11 4 Отговор

    До коментар #49 от "Само ви питам хора ?":

    Затова и рашистофилите сте най-гнycните и долни лъжци...
    От кой друг да вземете пример, ако не от рашистите в Кремъл и бункерния пcиxoпат...
    Най-големите ви лъжи са за "бандеровците" 🤣 които за 8 години убили хиляди руснаци и деца в Донбас и за Одеса където всичко започна от руските провокатори там, изпратени от Кремъл.
  • 72 Рузки глупаци

    3 1 Отговор
    Как са се струпали на 30-40км.от Харков при зелена светлина от НАТО така ще ги запукат че свят ще им се завие.
  • 73 какво мислят колосите

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Михаил Булгаков: "Най-важното качество за успеха на украинския народ е садистичната жестокост и отричането на всичко руско в себе си, робството и лицемерието“.
    Максим Горки: "Руснакът ще даде живота си без да мисли в името на светеца, а украинецът е подъл и хитър, той ще ви забие нож в гърба".
    Иван Тургенев: „ Хората, които са били роби на поляците, наричат себе си украинци и някои скитници от Европа разрушават и унижават нещо в името на забавлението.“
    Фьодор Достоевски: „Руският народ е народ, който в името на народа, в името на своя ближен без колебание отдава живота си, воден само от вътрешна свобода, не признава робството, обича родината си до дъното на душата си и обича техните обичаи, има чувство за красота. Той е по природа светлокос и синеок, физически и морално негъвкав, народ,
  • 74 Ночко

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Ще принудят Русия":

    Кога?
  • 75 еврейчето Блинкън

    3 2 Отговор
    да отвори уста и ПАК благодари на съветските войски, че са освободили баща му от концлагер, организиран от коя държава тогава??????
  • 76 ти си джендър

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Eвpоатлантик":

    невроатлантик! Когато човек е мислещ, обективен и не е индоктриниран, то той е "проруски" настроен. Не е нужно да си проруски настроен, за да виждаш реалността такава, каквато е.
    Такава глупава пропаганда срещу Русия и по време на нацизма е нямало! Ясно е на къде отиват нещата, но ние сме си заровили главите в пясъка и сме по-глупави и от Уганда!
    Каквото е писано се случва, защото Господ е с Русия!

    По-добре русофил отколкото туркофилско-американски гьотверен.
  • 77 правата линия

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Ще принудят Русия":

    А пропо, защо не се провеждат избори в окраината? Зеленилото вече не е легитимен. ЯВНО ГО Е СТРАХ, както ги е страх и господарите му, че няма да си намерят такъв удобен слуга.

    Когато нещата не вървят, казвай, че Русия е виновна и всичко ще е ОК.
    Още по-добре е да добавиш и тежка амриканска пропаганда към това.
  • 78 Клоун

    1 3 Отговор

    До коментар #47 от "Артилерист":

    Украинците загиват на фронта от руснаците. Янките просто помагат на украинците да се защитават, което е тяхно суверенно право. А ти не си артилерист, а путинист.
    Волгин е руска п@тка, а копейкин е прикрит х@м@сексуалист
  • 79 Рокзвездата

    1 0 Отговор
    На старческия дом сега съдия ли го раздава.
  • 80 Тези глупости

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Когато Америка влезе в Украйна":

    Ги съчиняват за такива като теб дето хабер си нямат къде се намират.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЕВРЕИН ЦИОНИСТ ---ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ !?!?!? БЪЛГАРСКИТЕ "АТЛАНТИЦИ " - ТРЯБВА ЛИ ДА ГИ ИЗБИЕМ -ДО ЕВРЕЙСКИЯТ ИМ КОРЕН !?!?!?! ДА-ДА -ДА !!!!!

    Коментиран от #84

  • 84 Да се започне

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "ПЕНКО":

    Със Шаломов и Мендел

    Много бързо ще се наредят нещата

    ПЕНЪО
  • 85 Чувам те

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Погнусен":

    Жириновски вече е
    При мене.
    Соловьов , И Късокраките
    Еврейчета
    Които се правят на
    Фюрери в Раша.
    Ще ги прибера .
    вересиите
    Мизерни ще ги прибера .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания