Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Юни, 2024 05:30 3 686 81

Руски дронове атакуваха Бесарабия

  • бесарабия-
  • дронове-
  • одеса-
  • украйна-
  • русия

Зеленски поздрави Ален Берсе за избирането му за генерален секретар на Съвета на Европа

Южната част на Одеска област, така наречената Бесарабия, е атакувана с дронове откъм Черно море. Сирените бяха задействани снощи в 22:48 ч., предаде БТА.

"Дроновете се движат на юг в областта - в Болградски, Белгородднестровски и Измаилски район", съобщи кметът на Одеса Генадий Труханов в приложението "Телеграм".

Българите в Одеска област наброяват над 150 000 души и са трети по численост според официалното преброяване в Украйна през 2001 г. В самия град Одеса живеят 50-60 хиляди българи. Най-голямото компактно българско население е съсредоточено в споменатите райони - Болградски, Измаилски и Белгородднестровски.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски поздрави Ален Берсе за избирането му за генерален секретар на Съвета на Европа, предаде Укринформ, цитирана от БТА. Бившият швейцарски президент надделя снощи в надпреварата в две гласувания над естонeца Индрек Сар и белгиеца Дидие Рейндерс. Украинският държавен глава отправи поздравленията си с публикация в социалната платформа "Екс".

"Искрени поздравления за Ален Берсе по случай избирането му на поста генерален секретар на Съвета на Европа", написа Зеленски.

Той подчерта, че Украйна е ангажирана с поддържането и разширяването на тясното си сътрудничество със Съвета на Европа в стремежа към демокрация и справедливост. Освен това президентът на Украйна изтъкна, че е от решаващо значение основните европейски организации да защитават европейския начин на живот и да представляват Европа като пример за върховенството на закона.

"Пожелавам на новия генерален секретар успех във всяко негово начинание по време на мандата му", добави Зеленски. Берсе е заявил, че Украйна ще бъде негова първостепенна мисия, като става въпрос за всички инициативи за подкрепа и защита на Киев, припомня Укринформ.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Даньо

    78 11 Отговор
    Нерде ямбол нерде стамбул...Уж статията е за руски дронове, а четем някакви поздравления

    Коментиран от #4, #26, #27, #35, #80

  • 2 Маскалските Фаш'ис'ти не се срамят

    30 76 Отговор
    Да бомбардират Бесарабските Българи ! Фюрера Йухло и монголоидите воюват не само с ПРАВОСЛАВИЕТО но и с Велика България

    Коментиран от #3, #44

  • 3 Фактите говорят

    29 36 Отговор

    До коментар #2 от "Маскалските Фаш'ис'ти не се срамят":

    Всеки който се е изправил пред Великите Българи е приключвал Земният си Път!
    Слава, Велики Българи
  • 4 Дедо ви...

    53 53 Отговор

    До коментар #1 от "бай Даньо":

    Ами какво да пишат, баластра!
    Крах на украинския фронт KM Deep: Първият голям руски напредък от началото на войната – падане на Сокол, Карловка, Евгеновка. Големи загуби за Брадли и Ейбрамс.
    Руската армия "смазва" украинския фронт, като успява да навлезе на 15 км навътре в отбраната на Киев по оста Покровск-Охретино, поставяйки под контрол голяма територия. Руснаците окупираха редица селища и стигнаха до Карловка и нейното езеро. Украинските сили бяха принудени да отстъпят километри на дълбочина до следващата отбранителна линия. Безпорядъчно отстъпление на украинските части: Руснаците превзеха Охеритино – Какви земи отстъпва Киев и къде се измества новата отбранителна линия
    По време на руското настъпление в тази част от фронта бяха унищожени няколко TOMA Bradley и няколко Abrams, които украинците бяха хвърлили в битките, за да сдържат руската армия. Положението на украинските сили продължава да се влошава с всеки изминал ден, тъй като украинското военно командване беше принудено да изтегли някои части от тази посока, за да ги прехвърли в района на Харков. През последните 24 часа части на руската армия навлязоха в селището Евгеновка и изтласкаха украинците от източната му част. Понасяйки тежки загуби, украинските сили се оттеглят на запад от т.нар. Евгеновска клисура, включително селището Восход, разположено южно от Евгеновка. Руските войски поеха контрол над район от най-малко 3 квадратни километра североизточно от Евгеновка, като продължиха да напред

    Коментиран от #7, #13, #31

  • 5 Дедо ви...

    40 9 Отговор
    Руските войски поеха контрол над район от най-малко 3 квадратни километра североизточно от Евгеновка, като продължиха да напредват към главния транспортен възел Проодос. Един от пътищата му води към Покровск.
    Това позволи на руските ЕД да разширят предмостието близо до магистралата Покровск-Константиновка. обкръжиха украинските сили и превзеха Яснобродовка.В същото време руските войски, след като първо поставиха украинската армия в оперативна „щипка“ в населеното място Яснобродовка на левия бряг на езерото Карловка, след това го окупираха. Украинските ЕД се изтеглят от Яснобродовка и се насочват към село Скучное, което се намира на северозапад, докато руската артилерия обстрелва украинските сили, пречейки им да се оттеглят безопасно. Сокол пада. Освен това под задушаващия натиск на руските войски украинската армия беше принудена да отстъпи на запад и в пределите на селището Сокол. 60 процента от територията на това селище, разположено югозападно от Охеретин, не се контролира от украинските въоръжени сили.
    Украински източници съобщават, че руските въоръжени сили са напреднали до 800 метра в село Сокол. Карловка падна Украински източници съобщават, че половината от селището Карловка е преминало под контрола на руските въоръжени сили. Руските войски успяха да контролират до половината от територията на селището край Карловското езеро и да навлязат в езерния микрорайон, принадлежащ на Карловка. Намира се на северния бряг на язовира.

    Коментиран от #16

  • 6 Бесарабските българи

    49 19 Отговор
    са за Русия в огромното си мнозинство.

    Коментиран от #9, #47

  • 7 ДедовияТ

    45 44 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо ви...":

    Че кой ще ти чети повръ щните ма вехто?
    Цел свет помни Неземната радост и национални тържества при превземането на 1 СЕЛО след 11 г. Щурм
    Хехехехе
    Молодци

    Коментиран от #10, #50

  • 8 Дедо ви...

    48 50 Отговор
    Русия унищожи 3 пускови установки HIMARS за ден
    Руските военнослужещи продължават успешно да изпълняват задачи в зоната на специалната военна операция (СВО), като нанасят значителни щети на противника. Министерството на отбраната на Руската федерация в последния си доклад съобщи за унищожаването на три пускови установки на реактивни системи за залпов изстрел HIMARS, транспортно-зареждаща машина и чуждестранни специалисти, които осигуряват използването на това военно оборудване.

    Коментиран от #11, #28, #41

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дедо ти

    23 18 Отговор

    До коментар #7 от "ДедовияТ":

    Ми че що рИвеш
  • 11 ДедовияТ

    33 40 Отговор

    До коментар #8 от "Дедо ви...":

    Хехехехе и 12 самальота Ф- 16,..оше по Коледа, така рече шайгу
    Хехехехе
    Влезнахме ли у Харков?
    Хехехехе

    Коментиран от #15

  • 12 Божеее

    34 24 Отговор
    Само да не са онождали БЕСАРАБСКИ ФРОНТ..., че няма кой да ни хибриди!!!

    Коментиран от #65

  • 13 Мечтите са безплатни

    34 49 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо ви...":

    Хайде стига с тези мечти, след края на войната Украйна ще просперира, ще е в ЕС а онези пияндета ще плащат поколения напред.

    Коментиран от #14

  • 14 мдааа

    36 16 Отговор

    До коментар #13 от "Мечтите са безплатни":

    Русия, която предлага край на войната, ще стане основният миротворец в очите за международната общност, а нейният президент Владимир Путин може дори да получи Нобелова награда за мир.

    Това каза в интервю за киевския журналист Василий Голованов бившият съветник на президентската канцелария Олексий Арестович, който избяга от Украйна след уволнението на главнокомандващия ген. Валерий Залужни.

    Коментиран от #18, #24

  • 15 Дедо ти...

    17 8 Отговор

    До коментар #11 от "ДедовияТ":

    Мноогуу мий убаво га някой мърда отдолу ми
  • 16 Баба ти

    15 29 Отговор

    До коментар #5 от "Дедо ви...":

    А стига с Кремълската пропаганда.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Да, бе...

    9 18 Отговор

    До коментар #14 от "мдааа":

    Даже и песен за Йухло пеят по Света
  • 19 Остава само да покажеш

    10 27 Отговор

    До коментар #17 от "Да знайш":

    От всички 22 републики в П едерацията, къде е... република Руска
    Хъхъхъхъхъ

    Коментиран от #32

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ТаУмВзе

    14 27 Отговор
    Но трябва да отбележим, че за 2 години пълномащабна война русия не успя да завземе нито една цяла област в Украйна, дори тези, които е записала в собствената си щонституция като руски. Редовната руска армия беше разбита и се наложи на пусин да мобилизира цивилното население. Умря легендата за "великата" руска армия. Половината от модерното въоръжаване на русия беше унищожено. Над 600 000 са човешките загуби за русия на фронта. Милиони от най-активното руско население избягаха от страната. руски градове се превърнаха във фронтови с всекидневни обстрели, окопи и укрития. русия се оказа в пълна изолация от цивилизования свят. руската агресия възроди НАТО и удвои общата дължина на границата с Алианса. Заради руската агресия Финландия се присъедини към НАТО, а всеки момент това ще стори и Швеция. Над 300 млрд. долара руски активи бяха замразени и конфискувани. Европа прекъсна зависимостта си от руски енергийни източници. русия загуби целия си пазар на газ и нефт в Европа, който гради дълги години. пуcин превърна страната си във васал на китай, като разпродава на безценица природното си богатство. Този период на русия ще стане част от срамната история на страната.

    Коментиран от #29, #55

  • 22 Ново ли е това?!

    35 12 Отговор
    Брей, 150 хил. българи по данни от 2001г.,а защо това се коментира 23 години по-късно?!
    Какво е направила България за българите там?
    Какво прави България за българите в македонско?
    Какво прави България за българите по света?
    Какво по дяволите прави България за българите В България?!
  • 23 Великият Българин ,Христо Ботев...

    17 0 Отговор
    Е бил учител в Бесарабия . Време е за основаване на легия "Г.С.Раковскк"( нова) и легия "Хр.Ботйов" и да им видим сметката !!! До кога ще "носим още синила от бича и следи от теглото" ?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Като ти

    10 7 Отговор

    До коментар #20 от "Отец Дионисий":

    Чета писанията, Господ достатъчно ни е наказал...
  • 26 Смърфиета

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "бай Даньо":

    Точно така! Той е трябвало да БЛАГОДАРИ, а не да поздравява! Кажи му аго, за да му стане драго..! Иначе каква работа ще му свърши?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 И крайцера Москва изплува

    12 18 Отговор

    До коментар #8 от "Дедо ви...":

    , а Киев вдигна белия флаг...?
  • 29 любител

    16 7 Отговор

    До коментар #21 от "ТаУмВзе":

    и кой ти го каза това някой от нааканото натю или краварска подлога. хахаха
  • 30 Аз съм веган

    12 18 Отговор
    Копейките не ги интересува че орките убиват бесарбски българи. Защитават убийци с пяна на устата.

    Коментиран от #39, #51

  • 31 Либерал

    7 16 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо ви...":

    Транкалайчоооо....защото вече 30 месеца тъпчат в тяхната ОПЕРАЦИЯ...палячовци :)
  • 32 любител

    15 9 Отговор

    До коментар #19 от "Остава само да покажеш":

    веднага ти отговарям всичките тези дето цитираш 22 са само една и това е ВЕЛИКА РУСИЯ.

    Коментиран от #49

  • 33 Ксаниба

    22 10 Отговор
    Бамдеровците забранха българския, потъпкаха паметниците в Болград!! У унижаваха бесарабските депутати като го квърляха в кофи за смет, изгаряха и растрелваха българите в Одесса!!!

    Коментиран от #37

  • 34 Бесарабия е Руска Земя населена

    22 9 Отговор
    С Украинци, някой с Блгарски корени, така наречените Гагаузи! В Укрсйна няма Българи, Зеленски и Радата Претопиха, всички и станаха Укри! Половината са из Европа и Света с Български паспорти!! Няма Българско Училище, Забранено говоренето на Български!! Разпарчетосаха тази общност, за да немогат да имат депотати в Радата!! Повториха 1000 пъти една и съща лъжа за някакви 150,000 Българи!! Ганев и ти постоянно тиражираш тази Лъжа! Бие се по складове с Мониции и оръжие по цялата територия на Бивша Украйна! Никой не бомбнадира Населението Ганев, и ти го знаеш много добре! Бесарабия е една малка част от Одеска Област!!
  • 35 любител

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "бай Даньо":

    прав си пич някой си незнаен наркоман поздравявал еди кой си. хахаха
  • 36 Червен кхмер

    9 15 Отговор
    Убийствената политика на Русия към България Г.С.Раковски .Тогава обезлюдиха цели райони на България и докараха дивите черкези та тяхно място.
    Христо Ботев пише за ужасното крепостно отношение към българите живеещи в Бесарабия....и така до днес продължава патобното отношение към тях.В окупираните територий руснаците забравиха българските училища.Но безродния нашенски русороб на колене ще възхвалява до припадък тази руска из...м...т

    Коментиран от #38, #54

  • 37 любител

    18 6 Отговор

    До коментар #33 от "Ксаниба":

    и не само това освен избитите българи сега надрусания забрани българския език училища и читалища в укрия а ние помагаме на тия фашисти.

    Коментиран от #45

  • 38 любител

    14 9 Отговор

    До коментар #36 от "Червен кхмер":

    нещо си в грешка точно в укрия е забранено всичко българско от надрусания бе краваропоклоннико.
  • 39 ........

    13 5 Отговор

    До коментар #30 от "Аз съм веган":

    Какви "копейки" ?!Ти самия по времето на СССР си взимал копейки,а така казваш на хора,които никога през живота са си не са се докосвали даже до това.За теб "копейка" е всеки политически неугоден,който ви пречи да взимате комисионни под масата от сделките с оръжията.Не се наядохте бре!Даже не ви е срам в коментарите Господ да споменавате обаче той отгоре всичко вижда и него не можете да излъжете....
    Вие от платената укро пропагандата поддържате да продължава войната и подкрепихте когато укрите изгориха живи българи в Одеса заедно с българските знамена.Ще горите в ада.
  • 40 Путиноид

    6 14 Отговор
    Руските Терористи
    Убиват
    Бесарабски Българи

    Както каза и
    Пропагандиста Мардан

    Русия няма Братюшки.
    И Сърби и Българи
    Са Ш.люхи
  • 41 Ох ох

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "Дедо ви...":

    Кукушкинков
    Ти ли
    Пияно Кретенче ?
  • 42 Ударена е сградата

    9 2 Отговор
    на редакцията на Бесарабски Фронт
  • 43 Българите

    13 7 Отговор
    Радата забрани езика и училищата .
    Зеленски кварталите им
    Половината Укр се изсели .

    Но твърдят че бият негри в САЩ и българи в Украйна
  • 44 Ти си вземай хапчетата и си

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Маскалските Фаш'ис'ти не се срамят":

    лягай, че пак си развил криза.Утрв пак ще побеждаваш руснаците, айде.
  • 45 Червен кхмер

    5 14 Отговор

    До коментар #37 от "любител":

    Що не отидеш там и да кажеш това на българите и да видим какво ще направят от тебе русороце.
    Вашият вожд Копейката отиде ама много бързо се върна нас..р...ан.Що така бе копейка?

    Коментиран от #48

  • 46 Корекция на заглавието

    10 5 Отговор
    ... атакуваха военни обекти в южната част на бившата държава, в която нацистът и масов убиец Бандера е национален герой.
    Какво да кажем, освен "Успех!".
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ксаниба

    12 3 Отговор

    До коментар #45 от "Червен кхмер":

    Що не одиш при бандеро, българипродавец зорозцки!!
  • 49 Ха ха

    4 14 Отговор

    До коментар #32 от "любител":

    Велека Русия, която проси от държавицата Северна Корея и която краде тоалетни чинии.
  • 50 Не, грешиш, 12 години

    6 18 Отговор

    До коментар #7 от "ДедовияТ":

    И не е едно село, а половин къща от село с три къщи.Толкова от руснаците.Една къща не могат да превземат, докато през това време пролетния контранаступ освободи, Мариупол, Бахмутз Соледар, Авдеввка, Запорожка и Херсонска област, Крим, Донецк и Луганск, и дори освободиха и Курска и Белгородска област.

    Коментиран от #59

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Украинска копейка,

    7 14 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахаха":

    Ко се пенявиш, не знаеш ли вече, че във Фекалти всички статии са лъжа и пропаганда.Порасни и вече.
  • 53 Самозванеца

    12 8 Отговор
    Не спира да се мазни на новоизбраните политически лидери. Управлението на клоуна ще остане като най-бандеровското черно петно в историята на Украйна . Самият той - като човекът накарат народа й на изчезне.

    Коментиран от #60

  • 54 Раковски

    18 4 Отговор

    До коментар #36 от "Червен кхмер":

    Първата Българска Легия обучена в Сърбия и
    финансирана от Русия .

    Българската армия създадена , обучена и
    въоръжена от Русия . Преиначена история и опорки
    от 100 г . Дали японците ги имат след Хирошима .
    Или немците след бомбардировките на Дрезден и Лайпциг ? Само в БГ .
  • 55 Братле,

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "ТаУмВзе":

    Що не се лекуваш???
  • 56 Руски мир

    0 7 Отговор
    Широки руски души
  • 57 Дедо ви...

    9 5 Отговор
    Вселенската патриаршия е премахната от подписалите декларацията за мир в Украйна
    Организаторите на конференцията за мир в Украйна, която се състоя по-рано този месец в Швейцария, премахнаха Вселенската патриаршия от списъка на подписалите съвместната декларация, приета в края на срещата, след реакция от Турция, съобщава в. "Хюриет" и БТА.
    Турция поиска обяснение за участието на Вартоломей в конференцията за Украйна
    След като в медиите се появиха съобщения, че патриаршията в Истанбул е участвала "със статут на държава" в срещата в Швейцария, на която Турция е била представена от външния си министър Хакан Фидан,

    Коментиран от #63

  • 58 В Измаил(Русия) е бил Учител Хр Ботев!

    13 2 Отговор
    Четете книгата на Захари Стоянов за Ботев!! 90,000 жители2004 г, с население 8000 българи и Гагаузи, 59%са Руснаците! Това е най голямото пристанище в Делтата на Дунав! Там става претоварването на оръжие и муниции идващи от Руъния и с Морск кораби!! Никой не пише по какво са били Руснаците!! По Пристанищните складове и съоръжения!! ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ПИШЕ???? Никой не обстрелва Населението!?
  • 59 Всички бандеровци

    5 6 Отговор

    До коментар #50 от "Не, грешиш, 12 години":

    Витаете в облаците.
  • 60 Хахахаха

    5 12 Отговор

    До коментар #53 от "Самозванеца":

    Копейки, бих се радвал да видя един ден раша да "освобождава" така и вас. Все пак сте го заслужили. Лошото е, че ще загиват и нормални хора, но за вас няма да е жалко. Все пак вие ги викате.
  • 61 Хи их хи

    7 5 Отговор
    А дано много нацита при Бандерката и още толкова инструктори!
  • 62 Укрите смазаха Българската общност в

    11 8 Отговор
    Бесарабия!! Заличиха и Разпарчетосаха, като такава
  • 63 Спирай се с твоите, велики

    6 9 Отговор

    До коментар #57 от "Дедо ви...":

    глупостиПедал нaдpycaн! 😂

    Коментиран от #81

  • 64 Хахахаха

    3 10 Отговор
    Само ще напомня на копейките, за рая раша в който всички бягат. За изборите в България, в Москва са гласували около 200 българи!!!! 200 българи, копейки! 200! Само в Слънчев бряг има повече руснаци у нас! Защо не бягате за раша, копейки, а сте тръгнали да обяснявате колко хубаво било там? Покажете го с действия и направете една опашка на границата за влизане в раша. 3 млн българи заминаха на запад, а в раша 200 българи гласуваха за изборите.

    Коментиран от #74, #77, #79

  • 65 Без коментар

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Божеее":

    😂😂😂+++
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 хихихихи

    4 1 Отговор
    Много козяшки рев тъдява!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Да бе, да

    7 2 Отговор
    Тея ли са се загрижили за българите в Бесарабия?! Де ги палиха, затриваха, поругаваха българските паметници и знамена там. Дето забраниха изучаването на български език и преименуваха хората с осРайнски имена. А наЩе полЮтици дума не обелиха в тяхна защита, камо ли да предприемат някакво действие. Отврат.
  • 72 Хмхмхмхмхм

    1 7 Отговор

    До коментар #70 от "007":

    Въпрос и към вас- ако твърдите , че сте бг гражданин, защо поставяте защитата на интересите на чуждата държава русия над защитата на интересите на държавата България- да не би, защото не сте само или изобщо бг гражданин, а... Всяка коза за свой крак- т.е. всеки гражданин си защитава своята държава. Тогава вие защо плюете на България и защитавате русия, дори когато зам шефа на руския парламент през 2023 г. си каза ясно, че след Украйна следва руска агресия към България и Румъния, а...На нас- българите, не ни трябва свят без държавата България в него и не ни е нужен свят, в който държавата България е част от руската федерация- какво толкова сложно има за неразбиране, а...

    Коментиран от #73, #75, #76

  • 73 007

    5 0 Отговор

    До коментар #72 от "Хмхмхмхмхм":

    Не ми отговори на въпроса, а задаваш своя, не мислиш ли, че е нечестно? щом си за нашата държава българия защо плюеш русия и измисляш нещо неказано и насаждаш омраза към руснаците? Плащат ли ви за това? Между другото, къде е Южен поток? Пак ли са виновни руснаците?
  • 74 Без коментар

    9 0 Отговор

    До коментар #64 от "Хахахаха":

    Гривничке, никой не твърди, че "Русия е нашата родина!" Не харесваме зелен бандер еленски, това прави ли ни автоматично руски граждани? И може ли да имаме мнение? Ако, може благодаря! И хайде стига с това примитивно мислене. Сигурно и Сакс, Мъск куп историци и анализатори от САЩ сигурно също са руски граждани. Вие, като харесвате толкова зелен еленски, що не ходите в Украйна? Айде сус.
  • 75 007

    5 0 Отговор

    До коментар #72 от "Хмхмхмхмхм":

    моля назовете датата на нападението на Русия над България? иначе не бяхме подготвени. Заради такива глупаци започват войните, защото изопачавате фактите, изопачавате изказванията на руските официални лица и насявате омраза между народите. ако не харесвам киевската хунта, последователите на Бандера, Азов и Хитлер в Украйна, а вие ме посочихте сред любителите на Русия. Вие самият не ви ли е смешно? Всичко, което прави Украйна, е добро, а всичко, което прави Русия, е лошо, защото тя винаги е виновна, нали по твоята логика?
  • 76 Швейк

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "Хмхмхмхмхм":

    И д и о т о!
  • 77 007

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "Хахахаха":

    че толкова се притеснявахте за Русия и руснаците, пазете се иначе ще получите инфаркт. населението на Русия е почти 152 милиона души, а населението на България е по-малко от пет милиона и всички бягат в Европа, вие се тревожете за вашата страна, не се намесвайте в Русия. щом толкова много мразите русия идете в украина и се бийте с нея, докажете омразата си на бойното поле.
  • 78 стоян георгиев

    2 0 Отговор
    Сирски също е агент на Кремъл, той не щади войниците, отстъпва, предава селища, оплаква се от липса на хора, боеприпаси, финанси, със сигурност е агент на Кремъл, както повечето украинци.
  • 79 Москва

    5 0 Отговор

    До коментар #64 от "Хахахаха":

    Според преброяването от 2020 г. в Москва живеят 1 милион 854 българи. В Русия в паспортите няма графа за националност, а при гласуване на президентски избори никой не може да ви каже колко българи са гласували за Путин. Господин лъжец, от сутрин до вечер измисля приказки. Пак питам украинец ли си или пишеш само за пари?
  • 80 Бай Хуан

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай Даньо":

    Ти остаи туй ами и тоз какаван дет го избрали бил швейцарец , пък уж Швейцаря не е в ЕС ...
    ама да може то съвет на еУропа, то там май до преди войната бяха и Русия .
    Баааххх мааа му то много съвети, комисии, и кво ли не , голямо плюскане ...
  • 81 Дедо ви...

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Спирай се с твоите, велики":

    Ми това са четива за неграмотни продажници
Новини по държави: