9 Юли, 2024 04:29 1 028 19

Белият дом: Байдън не се лекува от Паркинсон

  • джо байдън-
  • белия дом-
  • паркинсон-
  • президент

Появиха се съобщения, че лекар, специализиран в това заболяване, е посетил официалната резиденция на американския президент осем пъти през последната година

Белият дом: Байдън не се лекува от Паркинсон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън не се лекува от болестта на Паркинсон, заявиха от Белият дом, след като се появиха съобщения, че лекар, специализиран в това заболяване, е посетил официалната резиденция на американския президент осем пъти през последната година, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Опасенията, че президентът може да страда от неразкрито заболяване, се засилиха, след като на 27 юни Байдън се представи неубедително в дебата си с републиканеца Доналд Тръмп.

Според в. "Ню Йорк Таймс" списъците на посетителите в Белия дом показват, че д-р Кевин Канард, невролог, който специализира в областта на двигателните разстройства и наскоро публикува статия за болестта Паркинсон, е посетил Белия дом осем пъти от миналото лято до пролетта на тази година.

По време на изпълнен с нападки брифинг прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер отказа да потвърди посещенията на Канард, като заяви, че от съображения за сигурност иска да уважи личния живот на всички засегнати лица.

Тя каза, че Байдън е посещавал три пъти невролог, във връзка с ежегодните му медицински прегледи и заяви, че президентът не се лекува от Паркинсон.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    10 1 Отговор
    По-скоро е напрегнат, но все пак - тези години не са подходящи за решения.

    Познавам страци - не е обидно аз съм старец, не знам, времето си минава.

    Няма мъдрост - в нас - старите.

    Коментиран от #12

  • 2 Бако

    13 0 Отговор
    А трябва!
  • 3 Град Козлодуй

    13 2 Отговор
    кукла на конци
  • 4 Демократ

    2 20 Отговор
    Живее човека 81 на запад са нищо. Руснаците да му мислят на 50 си алкохолен дроб
  • 5 Иван

    15 1 Отговор
    Нещо там - ръкомаха, говори - но е възрастен, напрегнат е много все пак.

    Не знам - може и млад да е - но е някак възрастен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дико

    8 1 Отговор
    а трябва
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тонката

    15 0 Отговор
    Много постна публикацийка, която идва като след дъжд качулка.....От канцеларията на президента били отрекли...А какво да кажат?🤣
    И тъй като смея да твърдя, че аз бях първия, който спомена за тези посещения на въпросния лекар, мога да дам достатъчно подробности по темата, но смятам, че е безмислено да го правя тук....Вместо това, ще насоча вниманието ви към личния лекар на Байдън, който сега ще трябва да дава обяснения за предполагаемото му участие в семейния бизнес на семейство Байдън.

    В неделя председателят на комисията по надзора на Камарата на представителите Джеймс Комър, поиска да интервюира личния лекар на Байдън и предположи, че участието му в семейния бизнес на президента, „може да е повлияло“ на медицинските му оценки за здравето на Байдън.
    По-конкретно, ОКонър е съветвал Джеймс Байдън(брат на Джо Байдън) във връзка с предполагаема работа, която е извършвал за Americore Health, LLC, която му е платила 200 000 долара в същия ден, когато Джеймс е написал на Джо чек за същите 200 000 долара....Спирам до тук....Сами си правете изводите....🤣
  • 10 Той е неизлечимо

    17 0 Отговор
    Болен. Няма лекар който да те излекува от жаждата за власт, пари и оръжия. Ръцете му са в кръв от убийства. Неговите решения и алчност водят до смъртта на хиляди хора. Болестна му е божие наказание.

    Коментиран от #13

  • 11 Ний ша Ва упрайм

    10 0 Отговор
    тоя сигур не помни кое ял на закуска и га е пикал и ги управлява на ужким?!
  • 12 Ксаниба

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Познавам млади, и те не се лекуват . То като си наумил нещо, и така...
  • 13 Тонката

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Той е неизлечимо":

    "Неговите решения и алчност водят до смъртта на хиляди хора."

    Мммм...Не биха казал. Не той взема решенията, не той пише публикациите в социалните мрежи....Не той управлява Америка. Не го защитавам, а само казвам, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Някой замислял ли се е , защо точно Байдън е президент? Защото е най-способен? Защото няма друг подходящ кандидат? Нито едно от двете! Кандидатите за президент, които по правило вече са минали разцвета на силите си, стават президвнти, защото имат най-големите мрежи от колеги политици, дарители и партийни активисти. Политиката отдавна е олигархия и нищо повече....Хората си мислят, че изборите решават нещо, но истината е, че те са най-маловажната част от политиката. Всички важни решения се вземат зад затворените врати на кабинетите. Политиците не се кандидатират за офиси....Те работят в "мрежа", осигуряват сделки и като цяло планират кариерата си....Кой да бъде кандидат, не решават избирателите, а го решават стратезите, лобистите, донорите, съюзниците и по-неясни субекти, известни като "приятели“, които всеки политик натрупва през годините. Те инвестират в неговия успех и печелят от него....И няма да се откажат лесно от него....Та така...Нещата са много по-сложни и не важат само за Америка....Ивелин Михайлов и партия "Величие" са идеален пример в това отношение...Ивелин не кандидат за президент, както и Величие няма да управляват България, но са в горе-долу същата схема....
  • 14 Доктор Гълъбова

    2 0 Отговор
    А трябва!
  • 15 Бай Благой

    2 0 Отговор
    От Паркинсон няма как да се излекуваш...
    Можеш да поддържаш някакво ниво...да забавиш до някаква степен...но няма лекуване..
    Този изрод да си ходи в старчески дом и това е...
  • 16 Президент

    3 0 Отговор
    До коментар 13 от "Тонката":

    Той е това което виждаме и чуваме, другите не са ясни те са зад кулисите, него го коментират . Неговата болест и неясен ум. Бих могъл да на пиша те и да визирам демократите, но и това няма да е точно. Наясна съм, че той е послушна пионка със скелети в гардероба, най малкото заради синът си. Наясно съм че големите финансови интереси и схеми управляват целия свят. Но така изразявам гневното си недоволство от този сбъркан свят.
  • 17 Факти

    1 0 Отговор
    Правилно. Байдън го ликуват от алцхаймер във вече напреднал стадий.
  • 18 Сократ

    1 0 Отговор
    Ами да. Лекува се от слабоумие.
  • 19 Кую

    0 0 Отговор
    Използува Дегазин.