1 Август, 2024 05:22 1 668 6

Тръмп е против всички да притежават електрически автомобил

  • илон мъск-
  • доналд тръмп-
  • електрически автомобили

В същото време Илон Мъск му даде подкрепата си за президентския пост

Тръмп е против всички да притежават електрически автомобил - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп заяви вчера, че е против това всички да притежават електрически автомобили.

Това стана въпреки получената подкрепа от милиардера Илон Мъск, който е изпълнителен директор на компанията производител на електрически превозни средства „Тесла“, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

„Илон Мъск ме подкрепи и ми е приятел, но съм против всички да притежават електрически автомобил“, каза Тръмп на конференция на Националната асоциация на чернокожите журналисти, която бе проведена в Чикаго.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе то десет процента

    13 6 Отговор
    от хамериканците спят в кашони на тротоарите а на тоя му проблем електромобилите
  • 2 Край

    22 5 Отговор
    То не е и възможно. Идеята на ел колите беше - забрана на двг колите и само 10-20% от хората да имат коли. Бедните да нямат.
  • 3 Да де

    5 12 Отговор
    На Националната асоциация на чернокожите журналисти, която бе проведена в Чикаго.

    Тръмп беше пълен резил.
    За това пишете .
    Хаха
  • 4 Факти

    4 13 Отговор
    Мнението на Тръмп няма никакво значение. На есен ще загуби с разлика и после изчезва завинаги. За него ще се говори само покрай съдебните му дела. Като нищо на 80 години може да влезе в затвора и да си умре там.
  • 5 Механик

    15 0 Отговор
    Ми не е казал това. Казал е, че против НАСИЛСТВЕНОТО електрифициране. Тоест човек да има избор да си купи или електричка или кола с ДВГ. Е това е казал. Ама аз като видях кой е писал статията и като му знам познанията по английски.... абе всичко ми се изясни.
  • 6 Тръмп

    7 0 Отговор
    не каза това