12 Август, 2024 04:28 1 768 13

Байдън за Тръмп: Ако той спечели, гледайте какво ще се случи...

  • джо байдън-
  • доналд тръмп

Той е истинска опасност за американската сигурност, заяви американският президент

Байдън за Тръмп: Ако той спечели, гледайте какво ще се случи... - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви в първото си телевизионно интервю, откакто се отказа от надпреварата за Белия дом, че кандидатът на републиканците Доналд Тръмп е "истинска опасност за американската сигурност", предаде БНР.

"Запомнете думите ми - ако той спечели...тези избори, гледайте какво ще се случи", каза Байдън пред CBS News в интервю, излъчено снощи.

"Това е опасност, той е истинска опасност за американската сигурност. Вижте, намираме се в преломен момент в световната история. Демокрацията е ключът", отбеляза Байдън в интервюто.

Той заяви още, че ще агитира за кандидата за президент на Демократическата партия Камала Харис в щата Пенсилвания, който се очаква да бъде от ключово значение за спечелване на президентските избори през ноември, предава Ройтерс.

Байдън отговори утвърдително на въпрос дали ще агитира за Харис. По думите му той и губернаторът на Пенсилвания Джош Шапиро "организират предизборна обиколка в Пенсилвания". "Ще агитирам и в други щати и ще направя всичко, което Камала смята, че ще помогне най-много", добави той.

Харис обяви миналата седмица, че губернаторът на Минесота Тим Уолц ще бъде нейният кандидат за вицепрезидент.

"Той е мой тип човек, той е истински, той е умен, познавам го от няколко десетилетия. Смятам, че това е адски добър отбор", коментира Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    33 4 Отговор
    По интересно ще им е на американците, да гледат какво ще се случи ,ако Тръмп не спечели Доста за гледане и преживяване им се очертава тогава Ако спечели ,няма да им е така интересно ,виж обратното е друга работа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пояснение

    39 3 Отговор
    Гледаме,гледаме Джо - откакто открадна изборите о-с-р-а света с измислената си фашистка демокрация! А колкото до Тръмп той вече беше президент, спря войните и докара просперитет в Америка! Съжаляват само мее-ки-те китки и джендъ-рите!
  • 4 Даааа

    14 0 Отговор
    Старост нерадост.
  • 5 Чичо Скруч

    3 16 Отговор
    И защо трябва да ни интересува какво Байдън говори на американците.За нас дали ще е Тръмп или Харис е все тая.

    Коментиран от #13

  • 6 Демокрация

    19 1 Отговор
    Е станала мръсна дума, откакто ти си на власт. Така , че стига си я размахвал. Може би само американците ти вярват, никой друг. Само войни създаваш, време е вече да изчезващ от световната сцена. Изкривено старче , ти си Антихриста, отивай да даваш отчет на свети Петър.
  • 7 Последния Софиянец

    24 1 Отговор
    В петък повредиха самолета на Доналд Тръмп и кацна принудително в Монтана.После му хакнаха компютрите.Много пречи на Дълбок@ та държава
  • 8 Красимир Петров

    14 0 Отговор
    Страх тресе демократите от Тръмп
  • 9 Тръмп

    9 0 Отговор
    Вече беше президент, какво точно трябваше да видим?
  • 10 Ком

    10 0 Отговор
    Ето така се прави. Заплаха без никакви аргументи. Любим прийом и на българските политици.
  • 11 Гледаме

    6 0 Отговор
    гледапе какво се случи и продължава да се случва в Палестина!

    Аман от глупави и нагли терористи!
  • 12 Луд

    3 0 Отговор
    Прав е , склерозата . Като дойде на власт ще спре войните , поетапно ще си прибере войските от света и ще гони хората които искаха да го убият ционистите. Ето за това не го искат и заплашват , че е зло да ама за някой друг но не и за народа си.
  • 13 Баце,

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чичо Скруч":

    Изобщо не е все едно кой ще е президент на обора.
    И в двата случая циркът ще е грандиозен, но в единия има много голяма вероятност сащ да се сурнат устремно към дъното под третия свят, в другия директно да започнат да се разпадат.
    Има и вариант като се сринат в лaйнaтa просто да натиснат червеното копче, пък после каквото сабя покаже. Тогава за цялата планета наистина ще е все едно.