23 Август, 2024 12:54 1 123 2

Пожар в Нови Сад отнема живота на шестима души, включително четири деца

  • пожар-
  • нови сад

Пожарът е възникнал в жилището на семейство, като най-възрастната жертва е на 29 години, а децата са на възраст между две и седем години.

Пожар в Нови Сад отнема живота на шестима души, включително четири деца - 1
Снимка: Shutterstock

Тази нощ в град Нови Сад, Северна Сърбия, избухна пожар, който отне живота на шестима души, включително четири деца, съобщи сръбският министър на вътрешните работи Ивица Дачич, предава Танюг, цитирано от News.bg.

Пожарът е възникнал в жилището на семейство, като най-възрастната жертва е на 29 години, а децата са на възраст между две и седем години. Пожарникарите успяха да потушат огъня, като се предполага, че причината за инцидента е скутер, оставен на зареждане в електрическата мрежа. Тези превозни средства, популярни и като електрически тротинетки, навлязоха масово в градовете като удобен и евтин метод на придвижване.

Пожарите, предизвикани от електрически устройства, оставени включени, са сериозна заплаха, особено в затворени пространства като домове. Зареждането на електрически превозни средства и устройства трябва да се извършва внимателно, като се избягва оставянето им без надзор за дълги периоди, за да се предотвратят подобни трагедии.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Каспичан

    1 1 Отговор
    алко са ни наште ромулце,та и сръболяшките да ги мислим...
Новини по държави: