10 Септември, 2024 10:45 2 342 27

Илон Мъск предупреждава: Това са последните истински избори, ако Тръмп загуби

  • илон мъск-
  • предупреждава-
  • избори-
  • доналд тръмп-
  • загуби

Мъск твърди, че плановете на демократите за легализация на милиони мигранти могат да превърнат САЩ в еднопартийна държава и да прекратят честните избори.

Илон Мъск предупреждава: Това са последните истински избори, ако Тръмп загуби - 1
Снимка: БГНЕС

Вече няма да има истински избори в Съединените щати, ако републиканският кандидат Доналд Тръмп загуби президентската надпревара. За това предупреди предприемачът Илон Мъск в социалната мрежа X, цитирано от Фокус.

Той припомни, че лидерите на Демократическата партия искат да легализират 15 милиона нелегални мигранти, а след това да привлекат още десетки милиони чужденци в страната. Според Мъск, изпълнението на този план ще превърне САЩ в "постоянна еднопартийна държава".

"Това са последните истински избори, ако Тръмп загуби", написа Мъск.

На 15 август Тръмп заяви, че неуспешната имиграционна политика на настоящата администрация на САЩ е довела до епидемия от престъпност в страната. Той припомни, че е предупредил за нарастването на престъпленията, извършени от нелегални мигранти, които ще придобият епидемични размери. Той нарече мигрантите "жестоки, подли, зли" хора, допуснати в страната от вицепрезидента на САЩ Камала Харис.

През март Мъск заяви, че американският президент Джо Байдън и неговата администрация не се борят с мигрантската престъпност. Така предприемачът коментира публикация, че полицията в Лос Анджелис е сформирала специален отряд за противодействие на организирани банди от чужденци, които обират къщи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ротшилд принтера

    30 2 Отговор
    Нашата демокрация дето е и ваша Хаха
  • 2 Сорос илюмената

    15 5 Отговор
    Без антисемитизъм, гои
  • 3 Вашето мнение

    35 6 Отговор
    Напоследък в щатите клошарите се увеличават в геометрична прогресия, семействата които изнемогват също, убийствата на битова и идеологическа основа също. Загубата на Тръмп ще е само искрата, която ще запали обора.
  • 4 Всъщност

    33 7 Отговор
    БайДън вече легализира 100 хиляди мигранти . Просто за експеримент , който се прие тихомълком от краварите . Ако демократите си осигурят още 15 милиона "екскурзианта" , властта им е гарантирана и стават еднопартийна държава .
  • 5 ТаУмВзе

    27 5 Отговор
    След убийството на Кенеди, избори във Америка не е имало, няма и да има де! Нова форма на Технократи е явен Факт, които ще връткат човешката представа за Реално.
  • 6 и на предишните пак така беше

    3 18 Отговор
    4-5 процента преднина до последно . падна . по стар ли е и не го одобряват . 1 атентат и още един осуетен . мъск греши . за юса нищо не се променя . харис е млада . огън в кръвта . има пари . тръмп е компроментиран и съден . импиичмънт за бадън и тръмп там не са искали . а трябваше . лоши са .
  • 7 Елончо Путинск

    15 28 Отговор
    Муахахаа.

    Тоя южноарикански бандит си мисли, че избори означава да спечели неговия любим кандидат.

    Това напомня ли ви на една държава, където избри се организират, за да спечели един конкретен човек?

    Коментиран от #18

  • 8 Мъск е идиот

    8 37 Отговор
    Руски пари спасиха Тръмп два пъти от фалит. Мъск купи Туитър с руски спонсори. От Масква им диктуват какво да правят и Тръмп и Мъск изпълняват.

    Коментиран от #16, #27

  • 9 Вашето мнение

    28 9 Отговор
    Неизбежната загуба на войната с Русия ще отключи много процеси в обора. Гответе се за големи катаклизми, щатите няма да потънат сами ще завлекът и европа със себе си.

    Коментиран от #15

  • 10 Тва са щуротии де дрънка

    19 4 Отговор
    В сащ и навсякъде по света управлява мафия криминали и корупционери...вижде видеото на жириновски където обеснява на жена кой управлява целия свят
  • 11 22222

    13 3 Отговор
    Откачалките се подкрепят, защото са последните истински ненормалници и ако загубят няма да се върнат на влас повече.
  • 12 Просто човек

    9 16 Отговор
    Тоя побърканият пак се е напушил...
  • 13 Хаха

    7 17 Отговор
    И тоя вече
    Взе да говори
    Простотиите
    На Рижавия Ненормалник .
  • 14 Тоест да разбираме

    5 18 Отговор
    Че Тръмп трябва ОБЕЗАТЕЛНО да спечели, понеже така искал Илон Мъск ли? И на това му казват "демокрация" ли? Ще спечели този, за който гласуват повече избиратели и този, който спечели сърцата на хората.Всичко друго е "Пунта Мара" и мокри сънища на Илон Мъск свързани с някакви неясни за нас, простосмъртните схеми!
  • 15 На сигурно

    7 12 Отговор

    До коментар #9 от "Вашето мнение":

    Е не се притеснявай, ти нали си правил руска пропаганда, теб ще те спасят руските фашисти.

    П.С. Помечтай си, безплатно е.
  • 16 АХАХАХА

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Мъск е идиот":

    Кажи всичко до края и за рептилите ХАХАХА
  • 17 Последния Софиянец

    13 3 Отговор
    Според Тръмп икономическият план на Камала Харис ще доведе до масов глад и гражданска война.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Елончо Путинск

    9 11 Отговор
    Всеки човек има слабо място.

    Слабото място на Елончо Путинск е в жаждата за величие.

    Наскоро в едно интервю го питаха дали се мисли за зай-богатия на планетта и обърнете внимание какво каза: а аз не съм най-богатия. ПУТИН Е ПО-БОГАТ ОТ МЕН, защото той има цяла армия, а било казано, че не си богат "докато не можеш да си позволиш легион"

    С други думи: тоя егоманиак се е ПОКЛОНИЛ НА ПУТИН, заради това, че Путин има възможността и я използва да е масов убиец и тиран. За него думите "демокрация", "ценности" и т.н. нямат НИКАКЪВ СМИСЪЛ.

    Та ТОЯ ми ти "гений" ще говори за "избори" и "демокрация", който е клекнал пред образа на Хитлер на 21ви век.
  • 20 Елончо Путинск

    7 8 Отговор

    До коментар #18 от "АХАХАХ":

    Конспирациите за рептилите са приказки на руските петоколонници. Объркал си адреса.
  • 21 карате кид оригинала

    3 3 Отговор
    Елон къде са робо-такситата тесли!? Байду и други китайски фирми вече имат по 100к на пътя.
  • 22 Наблюдател

    6 6 Отговор
    След брътвежите несвързани на Тръмп ,че щял да пенсионира всички генерали ,даже участвалите в неговото правителство м-р на отбраната ,съветник по националната сигурност и др.висши военни заявиха ,че няма да го подкрепят. Изобщо Тръмп се държи неадекватно и губи все повече подкрепа ,даже и сред твърдите републиканци.
  • 23 Дупничанин

    6 1 Отговор
    Те пак ше са си истински, само че нагласени. Кат наще.
  • 24 у нас няма истински

    3 0 Отговор
    всеки дърпа кокала .
  • 25 Няколко думи за Мъск

    11 0 Отговор
    За тези, които не знаят причината Илон Мъск да стане върл противник на демонкратите е, че негов син стана жертва на джендър идеологията, разпространявана от тях. Без да споделя с никого става последовател на тази бесовщина и тайно си сменя пола. Това е съпроводено с всички, невъзвратими последствия. Е при това положение, какъв да бъде човек? Който и да е. За нормалните хора иде реч. Знам, че ще има "умници" които ще зафилосовстват по темата, но нека да се поставят на мястото на такъв родител. И не се знае, дали съдбата няма да им изиграе някакъв подобен номер за назидание. Неведоми са пътищата Божии.
  • 26 Факт

    7 1 Отговор
    Ей така ще е и в Европа ! Тия всичките милиони мигранти като получат статус за постоянно пребиваване в Европа и почнат да гласуват... само левите утрепки ще печелят изборите и тежко ни тогава...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.