11 Септември, 2024 10:46 2 510 26

Тръмп се появи неочаквано пред журналисти след дебата с Харис, за да си осигури допълнителна трибуна

  • доналд тръмп-
  • камала харис-
  • журналисти-
  • дебат

Бившият президент и републикански кандидат използва трибуна, за да се защити след интензивния дебат и да подчертае своето представяне.

Тръмп се появи неочаквано пред журналисти след дебата с Харис, за да си осигури допълнителна трибуна - 1
Снимка: БГНЕС

Появил се изненадващо пред журналистите няколко минути, след като по време на предизборния им дебат на моменти беше подлаган на изпитание от опонентката си Камала Харис, Доналд Тръмп искаше да си осигури допълнителна трибуна, съобщава Франс прес, цитирано от БТА.

Тъй като конфронтацията между двамата претенденти току-що беше приключила, се чуха викове на изненада от входа на помещението с пресцентъра. Тръмп отиде в залата, където обикновено се събират говорителите и поддръжниците на кандидатите, за да се опитат да повлияят на мнението на присъстващите журналисти.

С камери и микрофони в ръце, десетки репортери се скупчиха максимално близо до кандидата за президент на САЩ. Милиардерът републиканец отговаряше на въпроси на журналистите, някои от които понякога трябваше да бъдат удържани от агентите по сигурността.

„Ами чернокожите гласоподаватели?“, попита репортер, успял да надвика околния шум. „Обичам ги и те ме обичат“, отговори Доналд Тръмп.

В какафонията други журналисти се опитваха да разберат какво мисли Тръмп за 90-минутния дебат, по време на който 59-годишната демократка го нападаше безпощадно.

„Мисля, че това беше страхотен дебат“, каза Доналд Тръмп, „това е най-доброто ми представяне, всъщност“.

„Страната ни е в упадък. Ние сме нация в упадък. И мисля, че когато извадихме това наяве, те (демократите) не успяха да се защитят“, добави той.

Няколко минути по-късно Тръмп, все още следван от десетки журналисти, тръгна из залата, за да изчезне най-накрая зад черни завеси.

Не сме виждали от години кандидат да се появи по този начин при журналистите, каза Арън Кол от Мичиганския университет. Според него това показва, че кандидатът на републиканците иска "да смени темата възможно най-бързо".

И Доналд Тръмп, и Камала Харис се връщат днес към предизборните си кампании по-малко от два месеца преди изборите, насрочени за 5 ноември. Те ще участват поотделно в церемонии за почитане на паметта на жертвите на атентатите от 11 септември, особено в Ню Йорк, отбелязва АФП.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    36 17 Отговор
    Тръмп Победител
  • 2 баз съмнение

    33 13 Отговор
    И ... следващият Президент на САЩ е Доналд Дж. Тръмп !!! Без значение какво се пише и говори !

    Коментиран от #15

  • 3 Русия перчем

    15 12 Отговор
    Печели бензапилационно

    Коментиран от #12

  • 4 сащисан кравар

    25 11 Отговор
    Соpocoидните, либераcтки медии усилено се опитват да прокарат внушението, че Бай Дончо е "загубил" дебата, но нещо хич не им се получава! Независими проучвания показват точно обратното и няма, как да бъде друго яче с лицемерната, фалшива Камила!
  • 5 Българин 🇧🇬

    15 5 Отговор
    Ако Харис спечели - украинска война , Западът избива два братски на българите народа . Ако Тръмп спечели - война в близкия изток и Турция ще ни набутва още повече ислямисти-мигранти през границата . Нищо добро не можем да чакаме от белия дом .

    Коментиран от #7

  • 6 Ако това е демокрация

    16 4 Отговор
    Здраве му кажи
    В САЩ има само две партии които по нищо не се различават освен по някои детайли за начините по които да осигурят своето влияние над целия свят

    Няма друга държава която претендира да е демократична и да има само двама кандидати за президент

    Коментиран от #17

  • 7 Имм 1 въпрос само

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българин 🇧🇬":

    Защо путин не удари директно сащ и европа с ракети ами трепе народа си?
  • 8 Мдааа

    1 5 Отговор
    видял е от Борисов и Радев
  • 9 Дааа

    3 7 Отговор
    Путин подкрепа Харис!
  • 10 На плажа

    1 6 Отговор
    Късмет, чичо Дончо от село Трън!
  • 11 Пешо

    7 3 Отговор
    Всички помним как артиста изкара коронавируса: в петък е приет в болницата,в събота обикаля с кола да приветства симпатизанти, в неделя е изписан и се прибра в къщи! Страшен вирус беше!
  • 12 Печели

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Русия перчем":

    В Комедийното шоу .

    Там е ненадминат.
  • 13 Баце ЕООД

    3 4 Отговор
    Има грешка горе, "докато Демократката го нападаше БЕЗПОМОЩНО".. не знам как сте успели да го объркате така
  • 14 Перо

    9 5 Отговор
    Харис е казала на дебата, че ако Тръмп е бил Президент, сега Путин да е в Киев. Защо Тръмп не е попитал, колко билиона $ са дадени и 30% от Украйна е под руски контрол, под ръководството на джендърската партия на Байдън и Харис!
  • 15 Ако оживее

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "баз съмнение":

    Това е много важно! Да преобърне света и после ще видим. Трябва да победи индустриалния капитал, а не, както досега - финансовия.
  • 16 Факти

    5 11 Отговор
    Камала го попиля. Час и половина дебат Тръмп не посмя да го погледне веднъж към нея. През цялото време свинските му очички бяга насочени надолу и почти не се виждаха. Камала гледаше право в лицето му и му сипваше с големия черпак.

    Коментиран от #26

  • 17 М3 голд

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ако това е демокрация":

    При това демократичната партия, партията на финансовия капитал, се води лава, социалистическа!?!
  • 18 Смях се много

    6 8 Отговор
    Тръмп изплиска легена и започна да разправя, че американците нямали пари за храна, не можели да си купят зърнена закуска и яйца и започнали да ядат домашните си любимци, кучета и котки. Модераторите бяха принудени да го прекъснат и да сменят темата за да го спасят. Камала се подхилваше и й беше много забаво как Тръмп сам се бие.
  • 19 така

    3 1 Отговор
    Да каже чао.
  • 20 Ххххххххххххххх

    6 5 Отговор
    Тръмп сгази Харис, като куцо пиле домат.
  • 21 Смях до пръсване

    4 3 Отговор
    Харис: "Като вицепрезиден пътувах по целия свят и чуждите лидери се присмиват на Тръмп." Тръмп: "Виктор Обран от Унгария много ме харесва."
  • 22 флипп

    2 2 Отговор
    САЩ е една от страните, с които фирмата ми работи много тясно, през управлението на Тръмп, получавахме между 400 и 700 лийда на ден, икономиката им бумтеше, в момента получаваме 15-20 на седмица. Всички нормални, работещи американци са ужасени от переспективата тази администрация да изкара още 4 години. Средната им класа, до колкото такава все още съществува е на колене, а факта, който ги отчайва най-много е, че осъзнават, че изборите отново няма да се честни и тяхните гласове няма да променят нищо. Черни времена очакват САЩ ако глобалистите окупирали властта там вземат и тези избори.

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Подложена На Изпитание

    0 0 Отговор
    Потрудих се колкото мога, за написването на тази статийка.
    "след като по време на предизборния им дебат на моменти беше подлаган на изпитание от опонентката си Камала Харис"....."за да се опитат да повлияят на мнението на присъстващите журналисти"- като че ли журналистите имат право на собствено мнение и им се плаща за това?:).
  • 25 Оранжевият клоун

    0 0 Отговор
    Само се излага
  • 26 Налудник

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Факти":

    Кикотеше ли се идиотски ме интетесува?