Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 07:21 2 095 11

Тръмп напусна за кратко болницата

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • коронавирус-
  • здраве-
  • болница

Американският президент е заразен с COVID-19

Тръмп напусна за кратко болницата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът Доналд Тръмп, който се лекува от коронавирусна инфекция в болница, направи ново видеообръщение към своите последователи в социалните мрежи. Във видеото Тръмп благодари на медицинските специалисти, които се грижат за него.

"Беше интересно пътуване. Научих много за COVID-19. Научих го като наистина се върнах на училище. Това е истинското училище. Но го схванах, разбрах го. Много е интересно, ще ви го разкажа... Междувременно... Обичаме Съединените щати и това, което се случва. Благодаря ви!", каза Тръмп, цитиран от БНР.

По-рано се появи информация, че американският президент може да бъде изписан от болницата. Тръмп напусна за кратко военната болница "Уолтър Рийд" в предградие на Вашингтон, предадоха световните агенции. Тръмп беше с маска в кола, в която се намираха най-малко още двама души също с маски. През стъклата на возилото си той помаха на свои симпатизанти, събрали се близо до сградата на болницата. След това той се върна в лечебното заведение.

Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън даде пореден отрицателен тест за коронавируса, предаде AP. Това е трети тест, на който той се подлага от петък насам, след като стана ясно, че президентът Доналд Тръмп, с когото бяха на диспути в Кливланд, е заразен.

Междувременно Белият дом е предоставил на властите на щата Ню Джърси имената на над 200 души, които са били на прояви, свързани с обиколката на Доналд Тръмп за набиране на средства за предизборната му кампания в Бедминстър в четвъртък, предаде Ройтерс. Здравните власти на Ню Джърси са се свързали с хората, които са били на проявите и са им препоръчали да се наблюдават за симптоми и да се самоизолират, ако са били в тесен контакт с президента и с хора от персонала му.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ким Чен Ун

    13 1 Отговор
    Всичко ще е наред чичо Дони #БъдиСелен!
  • 2 MERS

    6 1 Отговор
    Белина била много добра хаха :D

  • 3 рада дълбоката

    9 3 Отговор
    Тия с милионите и милиардите са "имунизирани" . Целта е простолюдието !

    Коментиран от #5

  • 4 SARS

    4 1 Отговор
    Очакваше се днес Тръмп да бъде изписан, но се появиха съмнения, тъй като нивата на кислорода му са спаднали два пъти през почивните дни
  • 5 Тия с милиардите

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "рада дълбоката":

    Имат отговорно отношение към здрвето си и се поддържат във форма за разлика от нашите тулупи. Дончо пиян и с цигара няма да го видиш.

    Коментиран от #6

  • 6 Така така

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тия с милиардите":

    Но няма да могат да занесат милиардите на ония свят и наследниците ще ги изпият и изпушат с голям кеф.
  • 7 Кински

    6 2 Отговор
    Голям цирк .и как заразен пациент обикаля по улиците.кво стана с карантината.пълен цирк.нищоо му няма.иска само да си вдигне рейтинга за изборите.просто поредната измама .Trump Gate

    Коментиран от #9

  • 8 Дед

    8 1 Отговор
    Нали е много,, страшен,, този вирус. Как така го пускат временно от болницата. Нали ни втълпява! а, че от този псевдо вирус ще се мре
  • 9 някой си

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кински":

    Ами кой и как ще спре Президента на САЩ ? Това може да стане в Холивудски филм.А точно тоя ,дето ни се води ,ни се кара .Плюс това не се разхожда по улиците , возят го в брониран автомобил, в който даже въздух не влиза отвън.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 2020

    3 0 Отговор
    Тръмп не е болен.Идеята е покачване на процентите на изборите.Дори да е носител на ковид 19 ,не може да се явява пред телевизията,а трябва да спазва поне 14 дни карантина.Заблуда за българската преса/подлоги ,като в."Монитор" и в."Телеграф" на олигарха Делян Пеевски,в. "24 часа", в."Днес" и др.Националната Телевизия и Националното радио също тиражират тази лъжа.По добре е да покажат в какво е уличена Герб и Бойко М. Борисов/Барселона ,пране на пари, връзки с Васил Божков и Цветан Василев-негови приятели и приемани в Мин. съвет,връзките му с подземния свят/всички мафиотски групировки/.Не ни занимавайте с индивида тръмп.