Last news in Fakti

1 Ноември, 2020 15:53 2 695 29

Доц. Христо Христев: Акт на политически геноцид - не направиха нужното да укрепят здравната система

  • коронвирус-
  • христо христев-
  • болници

След като допускаме и търпим такова управление, напълно заслужено ще минем през тази криза

Доц. Христо Христев: Акт на политически геноцид - не направиха нужното да укрепят здравната система - 1
Снимка: БГНЕС

Пропиляването на времето от пролетта досега, за да бъде действително и ефективно подготовена здравната система да посрещне истинска вълна от заболяване с COVD-19, защото тази от пролетта в България не беше реална първа вълна, е престъпна безотговорност.
Да се пропилеят толкова много пари за няколко месеца, за да се купува бъдещ вот чрез хвърляне на милиони тук и там, да се захранват отново и отново обръчите от хранени фирми/хора на управлението Борисов/ГЕРБ, а да не се направи нужното, за да се укрепи системата на здравеопазване, е акт на политически геноцид над българските граждани.

След като търпяхме 10 години това унищожително за правата и интересите ни като свободни граждани и за развитието ни като нормално общество управление, ние обаче се намираме напълно засължено тук, където сме. В окото на безпрецедентна здравна криза, с неработеща ефективно здравна система, управлявани от хора, които нито като мислене, нито като ценности, нито като поведение, биха могли да са начело на която и да е нормална държава в Европа.

След като допускаме и търпим такова управление, напълно заслужено ще минем през тази криза, пък белким ни дойде акълът, преди да се срине окончателно това, което е останало от българската държава.

Facebook, доц. Христо Христев


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 3 Отговор
    това е цел на герб за да ни доразболеят да ни зомбират
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 3 Отговор
    герб мафията е навласт а мутра кръв повръща пари не връща
  • 4 Последния Софиянец

    22 2 Отговор
    Познавам един доктор от здравната каса с дворец на морето.

    Коментиран от #6, #29

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 0 Отговор
    30 години капитализъм геноцид олигархия мафия мутри до кога
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    то да е само един а има бяла мафия

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ТОЙ

    10 2 Отговор
    Дeцaтa нe cпaзвaт никaкви мeрки и ce зaрaзявaт,пocлe зaрaзявaт нac и учитeлитe. Зaтoвa ceгa БOЛНИЦИТE БЛOКИРAТ.
    Учeницитe и бeз тoвa ca cи пocтoяннo нa кoмпютърa и ce caмoубoчaвaт
  • 12 Българин

    21 1 Отговор
    Какво стана Бе Бойко, нали бяхме готови да посрещнем ВТОРАТА ВЪЛНА??? ЗАЩО НЯМА ЛЕГЛА В БОЛНИЦИТЕ ??? ЗАЩО ХОРА УМИРАТ БЕЗ ДОСТЪП ДО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ??? ДОКОГА ЩЕ СИ САМОИЗОЛИРАН БЕ Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ???
  • 13 2332

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПСИХИАТЪР":

    Стига с това копи/пейст!
    Едно и също под всяка статия.
  • 14 Зайко Байко многознайко

    9 1 Отговор
    Към цялата палитра в този ден за да ни " развесели" и CoVid19 се яви! Тези "мили" и "умни" гербери ще ни "съживят"! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан "почтен човек" ( на Козяк знаят как да го галят по топките ), Цецо КаунЬя , доказан "внимателен спестовник", Барни Ръбъла, който " може" да каже две думи на кръст, Владко Горанов "внимателен", "внимателен", " внимателен" до безкарайност. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме "умни" оФце и само "добро отношение" и "намалени" данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни "овчарски зайчета" "г-н" Гешев и "г-н" Цацаров , който гледа като "мило розово животинче " из тикви! Жална ни майка! "Свободни" пътища, "свободна" вода, бонус-" бонус" , всякакви "положителни" решения за да "улеснят", " прекрасния" ни живот нема да се очудя ако ни ощастливят и с "персонални апарати" за пречистване на въздуха. Да са ни честити другарЕ и пак да си ги " изберем"!
  • 15 оставка

    7 0 Отговор
    Да видим стадото до кога ще издържи ?
  • 16 Хаджиментов

    5 5 Отговор
    Някои хора плачат по "хубавата държава", която имахме 20г преди ГЕРБ да дойдат на власт...
    Тази, която разруши и разграби България и положи основите на всичко случващо се днес.

    Коментиран от #18

  • 17 Ковид е измислен специално за

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПСИХИАТЪР":

    Отклоняване на вниманието от бутафорните фотошоп-чекмеджета, шкафове, гардероби и скринове и на баба ти раклата, също
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Грейс

    5 0 Отговор
    Положението е трагично, хора! С тест совид 19, преди 2 седмици, преминал карантина, преди 2 дни да направи нов тест, мой много близък роднина с t 37,2,4 няма как да бъде преслушан поради това че джипката няма подходящо облекло, в току да 3 часа чакане, за да му кажат, че ще чака още 2 часа, за да му направят снимка защото са със скафандър и слушалката не върши работа. Добре, че вечерта излезе 2 тест отрицателен, та в торакс го снимаха. Слава богу всичко е наред, но нещата в скоро време ще излезнат от контрол! А има и други болести, тях не ми се мисли въобще ще бъдат ли лекувани?
  • 20 Васил

    5 0 Отговор
    Крайно време лекарите да спрат да лекуват политиците докато не се вземат адекватни мерки за пандемията в момента е пълен хаос всичко работи на макс какво по хубаво за разпространението на вирус. Колко лекари и учители трябва да си загубят живота за да работят бармани и сервитьори?
  • 21 Доктор Ох Боли

    2 6 Отговор
    Здравната система беше достатъчно укрепена според възможностите.
    Гражданина доцент какво повече би направил - щеше да построи нови болници или да обучи нови лекари?!?!?!
    Някои хора само си бърборят за да се легитимират утре пред следващите властници.
    Все повече се убеждавам колко много са девалвирали научните степени у нас. Днешните доценти не могат да стъпят на малкото пръстче на вчерашните асистенти.
  • 22 Пак Правит

    3 8 Отговор
    Пак ли правителството ви е виновно когато поголовно не спазвате мерките? Нали "народът" това искахте, да не ви "стресират", да не ви затварят моретата, баровете, дискотеките. Нали протестирахте срещу онлайн училището и заради вас учители умряха.... Правителството просто се вслушва в "народа" който блести с липса на интелект.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    КАКВО ДА УКРЕПВАТ????ТА НАЛИ...,,,НЕВИДИМАТА РЪКА ..НА ПАЗАРА ПРАВИ ТОВА И върши чудеса!!!!!!Ииии сме свидетели на ,,чудеса,, , нали!!!!!...150 болни БЛОКИРАХА СИСТЕМАТА!!!!!!...направена по амерички тертип и съвет....
  • 25 Некадърни

    2 0 Отговор
    хора какво искаш да направят.Първо трябваше реформа в скапаното здравеопазване.Прозрачност в харчовете за кризата?Ананиев от една каша отиде в друга и никаква отговорност.Дончев само върти-сучи приказки,похарчи 2 млрд.и няма електронно правителство,за да няма прозрачност.Купи ли машини за гласуване?хитреца Дончев само бяга от отговорност,защото и той е за съд-харчене безотговорно.
  • 26 Изход

    1 0 Отговор
    Купувайте тоалетна хартия, като март месец, купувайте яко!
  • 27 ДОКО

    0 0 Отговор
    ЩЕ ОСТАНАТ САМО ТЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО СА ДЕМОКРАТИЧНО НАСТРОЕНИ И ВЕРНИ НА ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ...МУУУ КАЗА ЕДНО ЩАСТЛИВО ТЕЛЕ
  • 28 Пачиент

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПСИХИАТЪР":

    Кои идиот разреши болниците да се продавать без пари и кои ги купи А на борисов грешката е че всички приватезатори на лечебни заведения на стадиона както Пиночет
  • 29 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Като го знаеш пиши му името сигурно има и болница а около софия къщи под един и нагоре миллиона лв има ли и на кого са