2 Април, 2021 07:20 1 643 4

САЩ започват масирана кампания за популяризиране на COVID имунизацията

  • сащ-
  • ваксина-
  • коронавирус

Причината за кампанията е въздържането на американците от ваксиниране, което може да забави възстановяването на страната от пандемията

САЩ започват масирана кампания за популяризиране на COVID имунизацията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американските власти стартират масирана кампания за популяризиране на имунизацията срещу Covid-19.

Здравни организации, религиозни сдружения, профсъюзите и спортисти се включват в рекламирането на трите допуснати до американския пазар ваксини.

Причината за кампанията е въздържането на американците от ваксиниране, което може да забави възстановяването на страната от пандемията.

„Американците искат да чуят мнението на хора, на които вярват“, обясни Къртни Роу, която отговаря за стратегическата комуникация на Белия дом.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 егати снимката

    3 0 Отговор
    Тъмните бият (на) белите (камбаната).
  • 2 Диверсант

    4 0 Отговор
    Хора на които се вярва са учили и практикуват медицина..... Една част от тях са им запушени устата друга част са принизили професията си на наркотрафикснт..... И сега овцете ще трябва да вярват на Мики Маус, Том и Джери, Ну пагади
  • 3 Някой

    4 0 Отговор
    Пропагандната машина ще ускори обороти.
    Интересно, ако след няколко години се установи, че тази ваксина дава масово тежки странични ефекти, тази машина какво ще тиражира? Въобще ще напише ли нещо критично?
  • 4 Хохо

    2 1 Отговор
    Антиваксъра Тръмп е първи