Last news in Fakti

9 Април, 2021 16:25 1 365 4

Ваксинираха футболисти и служители на Локомотив Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • ваксини-
  • футбол-
  • коронавирус

Доктор Спасов и сестрите Красимира Панова и Лора Дойчева поставиха общо 30 дози на записалите се желаещи

Ваксинираха футболисти и служители на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Мобилен екип на Община Пловдив за имунизация срещу COVID-19 постави днес ваксини на футболисти на Локомотив Пловдив и на служители на клуба. Доктор Спасов и сестрите Красимира Панова и Лора Дойчева поставиха общо 30 дози на записалите се желаещи.

Първо бяха имунизирани служителите от клуба, тъй като по изричното настояване на треньора Александър Тунчев футболистите трябваше да проведат заниманието си и едва тогава да им бъде поставена ваксина.

"До дни ще бъдат имунизирани и играчите и служителите на Ботев Пловдив, които имат желание. От клуба също подадоха заявка, но пожелаха ваксините да бъдат поставени малко по-късно, тъй като в състава има няколко болни и ние се съобразихме с предпочитанията им", заяви директорът на общинското здравеопазване д-р Калин Калинов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    3 1 Отговор
    Със Астра Зенека ли са ваксинирани

    Коментиран от #4

  • 2 Бай Тошо

    2 2 Отговор
    Крушата със коя ваксина го ваксинирахте
  • 3 селтак

    0 1 Отговор
    Точна така ще просперираме и вървим на пред ,защото трябва да си запазим първо най- ценните умове на нацията !!
  • 4 Грамотност

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Имаш много ниски умствено възможности. Не знаеш кога се пише С и кога СЪС. Недей да разсъждаваш на темата с ваксините, прекалено сложна е за ограничения ти интелект.