Last news in Fakti

29 Юли, 2021 17:17 4 941 16

Премълчават ли нещо САЩ относно първоизточника на COVID-19?

  • форт детрик-
  • първоизточник-
  • ковид 19-
  • сзо-
  • лаборатория

Предлaга се СЗО да проучи американската лаборатория във Форт Детрик

Премълчават ли нещо САЩ относно първоизточника на COVID-19? - 1
Снимка: Shutterstock

На 27 юли председателят на Партията за демократична независимост на ЮАР и депутат от Кейптаун - Анвар Адамс, публикува статия в местна медия със заглавие „Опасно е да се политизират усилията за овладяване на пандемията от Ковид-19“.

В нея се казва, че когато останалите страни по света полагат усилия за овладяване на епидемията с научен подход, САЩ се опитват да политизират въпроса. Той предложи СЗО да проучи американската лаборатория във Форт Детрик.

В статията Адамс заявява, че в американската лаборатория Форт Детрик се съхраняват различни смъртоносни вируси, като например вирусите на ебола, едра шарка, SARS, МЕRS и други. Имаше съобщение преди, че през есента на 2019 г. преди избухването на епидемията от Ковид-19, в лабораторията се е случил инцидент с изтичане на вирус.

Адамс предлага при проследяването на източника на Ковид-19, СЗО да проучи и лабораторията във Форт Детрик. Той посочи, че политизирането на въпроса от САЩ е доказателство, че те имат нещо да крият, предаде Радио "Китай".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    42 1 Отговор
    абе , ясно е, че се спазва омертата !

    Коментиран от #9

  • 2 Разбира се

    70 4 Отговор
    че Америка го изтърси тоя вирус .Тия отричат за всичко.
  • 3 Разбира

    70 1 Отговор
    Никога няма да кажат истината.
  • 4 Рошко

    67 2 Отговор
    Това е публична тайна. Най голямата световна лъжа в човешката история, няма по долно племе от масонското
  • 5 Браво на ФАУЧИ !

    22 10 Отговор
    Тази паплач само замърсява Земята ! ЛАБОРАТОРИИТЕ са му и м Румъния, Молдова, Украйна, Грузия , Армения в Кавказките републики , Китай и др. Но това е ДРУГА ТЕМА ! А Целта ? И тя е Друга тема ! Лаба Плезич не ви ли го е разказала ? Тя има голя я я ма уста А от АЛТЕРНАТИВАТА Илиян Василев, а Асен Генов а Росен Петров ? О о о бой / байно / а м чи ти хептен мекечек ве !
  • 6 big

    49 2 Отговор
    Нищо не се случва по света без дългата ръка на чичо Сам!
  • 7 Идеалният българин трябва да е

    35 4 Отговор
    ПРОСТ !
  • 8 Димов

    23 1 Отговор
    Те, хората, сами се досещат.
  • 9 мадафакаДонкеле

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "свидетел":

    Хубава дума използваш, браво!
  • 10 Когато Дявола /Чичо/ , закъса

    4 1 Отговор
    Прави Секс с децата си ! САЩ за България !
  • 11 СВОБОДЕН

    10 1 Отговор
    ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ СЗО Е ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ, ТОВА НЕ Е ОРГАНА КОЙТО ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА. ВСИЧКО Е ПРАХ В ОЧИТЕ.
  • 12 чичотоначичоСам

    3 0 Отговор
    само ние и никой друг не може да направи такъв такъв уникален вирус, защото ние сме №1, а пък глупавите китайци не искат да получат славата, която им даваме, да бъде за тях. Същата тъпня се получи и с малайзийския самолет, накарахме "укропите" да го гръмнат, а пък гадните руснаци не искат да поемат вината, въпреки, че им разиграхме и следствие със "свидетели и факти".
  • 13 Аналитик плюс

    3 0 Отговор
    По важното е, че става все по-ясно, че този вирус е изкуствено създаден. Оттам-насетне, всеки трябва да реши за себе си, случайно ли е изпуснат или нарочно е подхвърлен и ако е нарочно, кой е по-вероярният престъпник към човечеството. Едно е ясно, никой не е предполагал, че заразата ще се разпространи толкова бързо навсякъде по света.

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Просветен илюминат

    0 0 Отговор
    Аз мога да ви кажа кой е първоизточника на вируса.
    Всичко разбрахте и разбирате от от медиите нали?
    Провери ли някой дали министерството на здравеопазването има документ от който да ви покаже,че са правени изследвания в държавни или частни лаборатории от които да се вижда наличие на вирус?
    Защо се даваха парични награди за това да бъде изолиран вирус още по СПИН пандемията и сега и няма такова доказателство?
    Хора,много зле положението ако всичко написано за истина и казано по медиите го приемате за чиста монета.
    Последствията от глупостта,мързела ви и наивността все повече ще виждате какво ще ви донесат.
    Тарикатите живеят на вашия гръб защото вие им позволявате да бъде така.
  • 15 Просветен илюминат

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Аналитик плюс":

    В нета като пуснеш един вирус бързо ли пламва света?
    По медиите пусни една лъжа и до 24 часа света е пламнал.
    Какво толкова има да се обяснява всичко това?
    Вярваш в нещо повторено дори и да е лъжа и стреса и нервите от лъжата и натиска на властите ти носят болести от емоциите ти.
    Ето ти го механизма и първоизточника.
    Ти търси навън нещо и се блсъкай,а той вируса е в теб,в твоята глава с черногледите ти мисли и погрешно възприемане на реалността.
    Спори с който искаш и винаги ще си прав защото ти винаги ще намираш и виждаш доказателствата,които ще те подкрепят,че си прав.
    Оптимиста също като теб обратно ще ти показва доказателства защо той е прав.
  • 16 Просветен илюминат

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Аналитик плюс":

    Най-коварният враг се крие там, където няма да го търсиш
    Гай Ричи за врага, играта и войната с егото в култовия филм Револвер 2005г
    Най-коварният враг ще се крие там, където няма да го търсиш. Къде е най-доброто място за опонента да се скрие? В последното място, където би го потърсил. Той се крие зад болката ти, Джейк. Ако се освободиш от болката, ще спечелиш тази игра.
    Използвай въображаемия си враг, за да унищожиш истинския. Никой не знае къде е врагът. Никой не знае, че той съществува. Той е в главата на всеки човек. И те му вярват. Защото мислят, че това са те самите. Опитай се да го унищожиш...