2 Август, 2021 17:54 10 493 101

Доц. Мангъров с коментар за ваксинацията

  • доц. атанас мангъров-
  • доц. мангъров-
  • ваксинация-
  • ваксини

Инфекционистът подчерта, че ваксинирането на деца е особено рисковано заради факта, че ваксините не са достатъчно добре проучени

Доц. Мангъров с коментар за ваксинацията  - 1
Снимка: БГНЕС

Прилъгването на деца и бременни да се ваксинират е рисково и безотговорно. Това каза инфекционистът доц. Атанас Мангъров. Пред медиите той коментира хипотезите за задължителна ваксинация на населението.

През тази седмица се натрупаха някои интересни данни за ваксините за COVID и за ваксинираните с тях. Тези данни са от страни, които са много силно ваксинирани. Това са страни като Израел, САЩ, Великобритания, Малта, Кипър. В САЩ и Израел над 50% от хората, които са заразени, са били ваксинирани. Това дава основание да се направи заключение, че хората, които са ваксинирани, се разболяват. Освен това, ваксинираните могат да заразяват хора. Във връзка с последното, в САЩ се каза, че хората, които са ваксинирани, трябва да продължат да носят маски, да спазват социална дистанция и всички тези мерки, както досега. Тези, които са ваксинирани, когато са заразени, отделят вируса в не по-малко количество от тези, които не са ваксинирани и са заразени. Във връзка с тези неща, звучи странно напънът за задължително ваксиниране на лекари, учители, може би, полицаи. Т.е. тези групи професии, които са най-изложени на контакти с населението“.

Доц. Мангъров акцентира и върху въпроса за поставяне на ваксини срещу COVID на деца.

„Вижда се, че тези, които са ваксинирани, могат да се заразят, да се разболеят и да заразяват други. От тази гледна точка ваксинирането на децата под предлог, че по този начин ще се намали разпространението на вируса, е безсмислено".

Доц. Мангъров подчерта, че ваксинирането на деца е особено рисковано заради факта, че ваксините не са достатъчно добре проучени. Той обясни, че за да бъде прилаган даден медицински продукт, той минава около 10-годишен тестов период на клинични проучвания и когато са преминати всички етапи, едва тогава той може да бъде приложен и върху деца. Правилото е същото и когато става въпрос за бременни жени.

„Вчера един виден наш академик каза, че на всяка цена бременните трябва да се ваксинират, защото е безопасно и защото е хубаво да се ваксинират. Защо е хубаво? В САЩ до момента са ваксинирани над 100 хил. бременни жени, като тяхното решение да се ваксинират или не се основава на това, че те заедно със своя гинеколог, е трябвало да обсъдят наличните данни и да вземат решение. Такива данни все още няма до момента, защото в тези клинични проучвания, които доведоха до получаване на разрешение за употреба от фирмите, производителки на ваксините, нямаше нито едно дете, нито една бременна жена. Ваксинирането на децата в САЩ и в други страни в тези клинични проучвания при бременни, които обаче започнаха след като производителите бяха освободени от отговорност за страничните реакции на ваксините, се основаваха на това, че многобройните проучвания при бременни животни - при мишки, не давали основание да се очаква, че при хора могат да се наблюдават странични действия на ваксините. В резултат на това в САЩ над 100 хил. бременни са ваксинирани от началото на тази година досега, във Великобритания около 40 и няколко хиляди са ваксинирани, без наличието на достатъчно доказателства за това. Това са цифри, на които д-р Менгеле би се обидил и би се обърнал от завист в гроба. Това си е чиста проба експеримент върху хора и то върху деца и бременни при това, което този, който провежда експеримента, е напълно освободен от отговорност. Ако хората поотделно не се опълчат на фашизма с ваксините, нещата ще вървят от зле към по-зле“, каза инфекционистът.

Председателят на ПП АБВ Румен Петков подчерта необходимостта Европейската прокуратура да разгледа цялата процедура за одобряване от ЕС на ваксините от съответната медицинска агенция. Той подчерта, че темата излиза далеч от границите на България и Европа.

„Една тема, която поставя под въпрос способността ни като граждани да защитим своите права, в това число и здравето си, и една тема, чрез която се манипулира обществото - така наречената COVID пандемия и мерките, които се приемат. В България и като че ли в ЕС, не се води статистика за броя ваксинирани, които заболяват в последствие от COVID, биват хоспитализирани. Няма статистика на смъртните случаи на ваксинирани. Това са неща, които от гледна точка на информираността на обществото, са престъпление на правото на хората да бъдат информирани. Тук отново се връщам на нашето настояване от април месец да бъде предприето незабавно разследване на СЗО и към него трябва да добавим необходимостта Европейската прокуратура да разгледа цялата процедура за одобряване от ЕС на ваксините от съответната медицинска агенция“, заяви Петков.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    238 21 Отговор
    Къде се достойни български ЛЕКАРИ, МЕДИЦИ да подкрепите този доблестен ЧОВЕК

    Коментиран от #7, #9, #20, #23, #29, #99

  • 2 честен ционист

    10 172 Отговор
    Ваксинацията на деца е неизбежна, ако не искате разбира се детето ви да бъде преместено в смесените паралелки с питумниците от махалата. Дистанционно обучение е скъпо мероприятие и тази година няма да има такова, ако някои майки се надат предварително..

    Коментиран от #8, #16, #39, #41, #93

  • 3 сара

    175 17 Отговор
    Ще дойде време и ще го цитираме на тези, които сега го хулят.

    Коментиран от #13, #33

  • 4 Коментар

    200 16 Отговор
    БРАВО ДОЦ. МАНГЪРОВ!
    ВИЕ СТЕ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР!
    ДАНО ГОСПОД ВИ ДАДЕ ЗДРАВЕ И СИЛИ ДА ПОМАГАТЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ НА ХОРАТА!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Миризлив пор

    19 142 Отговор
    Никой не е казал че ваксината ще те спаси да не се заразиш и разболееш. Просто ще мине като грип и няма да слезе в дробовете, няма да развиеш пневмония и няма да те държи 7-8 дена с висока температура. От там риска да ти трябва болница, да няма места и близките ти да не реват по телевизията "умря щото доктора го уби" вече е минимален.

    Коментиран от #14, #42

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сара

    53 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Пише се "питОмци". И като не си от махалата не ти е в помощ.
  • 9 Миризлив пор

    11 93 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Къде са достойните лекари? Ами живите лекуват тези които имат нужда, не ходят по телевизиите да им лъскат егото.

    Коментиран от #87

  • 10 бобчо

    17 36 Отговор
    Прав е Мангъров ще си поживеем 10 години с вируса, докато минат проучванията на ваксината и оцелелите ще могат да се ваксинират! Милиони са загиналите на времето от Малария, а оцелелите са оцелели защото кръвта им е мутирала, и днешните наследници на тези оцелели носят тази мутация наречена Таласемия !! Дано не се стигне и сега до нещо подобно.
  • 11 Мангъров

    113 7 Отговор
    Не пипайте децата че ще ядете дървото!
  • 12 Бай Манол

    115 10 Отговор
    Прав е.Родители не Ваксинирайте децата си.Защото ако им се случи последствие нещо вие сте виновни.
  • 13 333

    12 94 Отговор

    До коментар #3 от "сара":

    Веднага го цитирам! Май месец миналата година каза, че половината сме го изкарали. Декември не смогвахме да погребваме близките си. Април също.
  • 14 ъъъъ

    93 5 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    До сега ваксините са се слагали да те предпазат, а не да караш леко. Кой ти каза че тези "вака-сини" са като старите с изолиран вирус? Както вече се видя, че дори и това което ти казва СЗО - не работи.

    Коментиран от #19

  • 15 вбнмнбн

    11 118 Отговор
    Ако всички са ваксинирани, хората може и да се заразят, но няма да стигат до болница и да умират!

    Но този пси хо пат мрази идеята хората да не се разболяват тежко и да не умират. Той лелее болести и смърт, мръ с н и кът !

    Виновни са ш и б аните медии, които дават трибуна на този из род - пси хо пат!
    Мангъра и мангъривщината на детергенти!

    Коментиран от #30, #62

  • 16 Татарина

    40 6 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Навсякъде компетентен! На тати умното момче!
  • 17 Васил

    82 4 Отговор
    И аз да изкарвах милиони от пандемията щях да разправям така. За фармацевти лекари и лаборатории тази пандемия е дойна крава и ако може да не приключва.
  • 18 qwerty

    73 8 Отговор
    Искаме смъртни присъди за Каунчев и компания - ако може нещо по зрелищно за назидание на другите като тях за геноцид.
  • 19 Миризлив пор

    9 32 Отговор

    До коментар #14 от "ъъъъ":

    Астра-та и Спутник са със вирус, другите са рнк, имаш избор.

    Коментиран от #59

  • 20 По Мутафчийски

    83 7 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Винаги съм споделял позицията на д-р Мангъров. Вчера видях с очите си и психично увреждане след третиране с РНК препарат. Между другото фирмата съвсем честно си е написала в листовката за тази възможност.

    Коментиран от #43

  • 21 Лице

    87 4 Отговор
    което безотговорно инжектира неустановени субстанции на здрави хора, с цел материална облага , няма основание да се нарича лекар.
  • 22 Да, ама не!

    46 3 Отговор
    Колкото ядоха дървото за хилядите други безобразия, които извършиха до сега! Овчи народ сме си ние, овчи…
  • 23 вгбхнйкмл;

    5 36 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    "Доблестен" из род!
  • 24 67778

    77 3 Отговор
    Сещам се за ония несретници, които ги интервюираха по опашките за ваксини - само така щели да си върнат живота, те били интелигнтни, не вярвали на конспирации бля бля бля - и какво стана, сега и за тях маски, пак болни и си чакат и тромбите
  • 25 Христо

    87 6 Отговор
    Поздравления, доцент Мангъров! Вие сте достоен лекар и българин! Пазете се от гадовете!
  • 26 Спасов

    10 79 Отговор
    Глупакът си е глупак! Изключително нагъл и безотговорен човек!
  • 27 Jacques Yves Moineau

    63 4 Отговор
    ЖЕЛЕЗЕН!!!
  • 28 Зомби

    50 7 Отговор
    Смърт на злобните,фашисти не вярвайте на ваксинираните те са вече мутанти единствена цел да зомбират всички, важно правят го несъзнателно защото получават команда с код

    Коментиран от #68, #71

  • 29 push

    34 4 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Достойнство и лекар са противоположни неща. Никой с достойнство няма да работи в система, където целта е на първо място печалба и в изключително редки случаи излекуват някой от нещо - например настинка
  • 30 По Мутафчийски

    67 5 Отговор

    До коментар #15 от "вбнмнбн":

    И заразяват, и боледуват, че и умират. Не чети само рекламните брошури. Нямаш капацитет и знания, за да даваш оценка на д-р Мангъров. Човекът съвсем честно ви излага фактите, а вие си ползвайте главите, вместо да рецитирате клишета, като на комсомолско събрание.

    Коментиран от #96

  • 31 Бай Манол

    32 3 Отговор
    Тя и моята жена се ваксинира и психически се промени.То немам думи
  • 32 111111

    57 3 Отговор
    Aнтивaкcър нe тe прaви тoвa, чe нe иcкaш дoбрoвoлнo дa cтaнeш учacтник в клиничнo прoучвaнe, прaви тe тoвa чe нямaш нитo eднa вaкcинa и oтричaш вaкcинитe кaтo цялo. Втoрo и хoрa c мeдицинcкo oбрaзoвaниe нe cмятaт дa ce вaкcинирaт, тъй кaтo ca нaяcнo c фaзитe нa прoучвaнe и cъздaвaнe нa лeкaрcтвeни и биoлoгични прoдукти.
  • 33 д-р БОЦ

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "сара":

    Надали, по-скоро ще е обратното!
  • 34 111111

    34 4 Отговор
    В инфoрмирaнитe cъглacия къдe e ....инфoрмaциятa зa химичecкия и нуклeoтидния cъcтaв нa инжeктирaнитe иРНК-и!? Тoвa e вce тaкa дни дa cкриeш химичecкaтa фoрмулa нa eднo лeкaрcтвo!!!. Нa нEкъв caйт нa CЗO бeз aвтoрcтвo или рeфeрeнции към цитирaни eкcпeримeнтaлни нaучни cтaтии e публикувaнa нуклeoтиднa пocлeдoвaтeлнocт нa ГМO- и химичecки мoдифoрмaцирaнa РМК oт нaд 4200 нуклeoтиднa, кoятo имa три трeвoжни мoдификaции, гoвoрeщи зa бeзкрaeн живoт нa тaзи иРНК , a имeннo 1) химичecкa мoдификaция нa урaцил, криeщa иРНК oт клeтъчнитe никлeaзи; и 2) към тaзи иРНК e пришит 3' нeкoдирaщ учacтък взeт oт гeнa нa 12 S рибoрoзмaтa РНК, кoятo e c мнoгo дълъг живoт имeннo зaрaди тoзи cвoй 3' нeкoдирaщ учacтък..
    Тoвa oзнaчaвa бeзкрaeн живoт нa cпaйъ иРНК c кoитo ca инфeктирaни вcякaкви клeтки в тeлaтa нa инжeктирaнитe...Друг дeтaйл нa ГМO РНКитe зa cпaйкa нa Пфaйзeр ca двe тoчкoви мутaции, зa кoитo никoй нe знae кaк тoчнo прoмeнят прocтрaнcтвeнaтa cтруктурa нa тoзи oпaceн cпaйк тoкcин, кoйтo блoкирa вcички АСЕ2 рeцeптoри в тeлaтa нa инжeктирaнитe, a И В ТEЛAТA нa нeинжeктирaнитe , зaтвoрeни нaд чac и пoвeчe в пoмeщeния c инжeктирaни...Пocлeдицитe oт блoкирaнeтo нa ACE2 рeцeптoритe ca cмъртoнocни, ocoбeнo върху клeткитe нa cърдeчния муcкул ..

    Коментиран от #72, #74

  • 35 пенсионер

    1 34 Отговор
    този е абсолютен гарбидж !

    Коментиран от #40

  • 36 111111

    33 2 Отговор
    oщe oпacни ГМO хaрaктeриcтики....нa ГМO РНКитe , зa кoятo РНК, пaк дa пoвтoря, имa инфoрмaция, нo бeз имe нa чoвeк зa aвтoрcтвo и бeз цитирaния нa кaквитo и дa e нaучни публикaции c eкcпeримeнтaлни дoкaзaтeлcтвa....Тa нa CЗO caйтa e публикувaнa дългa нуклeoтиднa пиcлeдoвaтeлнocтcт нa иРНК, зa кoятo ce твърди чe e тaзи , кoятo ce инжeктирa в хoрaтa oт Пфaйзeр в кoнцeнтрaция 30мгр ....В нуклeoтиднaтa пocлeдoвaтeлнocт нa тaзи и РНК пoли A oпaшкaтa нa 3'крaя нa иРНК имa никлeoтидни линкъри, кoитo прeкъcвaт пoлиA мoнoмeрнитe eдиници, кoeтo e oщe eдин знaк , чe живoтът нa тaзи иРНК нямa дa ce oпрeдeля oт cкъcявaнeтo нa нeйнaтa пoлиA oпaшкa....тoecт тoвa ocигурявa бeзкрaeн живoт нa тaзи вируcнa ГМO мoдифицирaнa РНКa, кoдирaщa oпaceн тoкcин, oтрaвящ вaжeн рeцeптoр пo пoвърхнocттa нa клeткитe нa вaжни чoвeшки oргaни - cърцe, бял дрoб, кръвoнocни cъдoвe...Тaзи инфoрмaция зaщo я нямa в инфoрмирaнoтo cъглacиe у зaщo нe ce кoмeнтирa oт купeнoтe фaшиcти , нaлaгaщи зaдължитeлнa вaкcинaция!?
  • 37 Паразит

    40 1 Отговор
    Мангъров е мъж! Трябва да го пазим! Агентите на СЗО са навсякъде!
  • 38 Анонимен

    23 0 Отговор
    Ваксиниран 1403 в отпуска ли е пуснат!? Някак си ми липсват 10-те му логореи под всяка статия по темата,!

    Коментиран от #46, #66, #81, #89

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 С тези приказки

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "пенсионер":

    Вие пък сте абсолютна сволач. Къде е Бойко с 50 кинта......?!
  • 41 да те запитам

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Ти откъде си сигурен какво ще има и какво няма да има?

    Коментиран от #45, #47, #55

  • 42 kkk

    34 1 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Бегом да четеш що е то "ваксина", що е то "имунитет" и какво общо имат двете неща. Кратка версия:

    - Ваксината създава Имунитет, а този Имунитет ПРЕЧИ ДА СЕ ЗАРАЗИШ с вируса.
    - Ако "нещо си там" НЕ СЪЗДАВА ИМУНИТЕТ тогава това "нещо си там" просто НЕ Е ВАКСИНА.
    - Какво е това "нещо" има купища теории, но ГАРАНТИРАНО ТОВА НЕ Е ВАКСИНА.

    Сега схвана ли?
  • 43 kkk

    30 1 Отговор

    До коментар #20 от "По Мутафчийски":

    Тя фирмата честно си е написала възможните странични ефекти, но НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО.
    Отключила ти се е шизофрения- ТВОЙ ПРОБЛЕМ
    Отключил ти се е диабет- ТВОЙ ПРОБЛЕМ
    Бъбречна недостатъчност- ТВОЙ ПРОБЛЕМ
    Още 300 други сериозни проблема- ВСИЧКО СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ, ФИРМАТА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. ТЯ САМО СЪБИРА ПАРИТЕ...

    Коментиран от #53, #77

  • 44 Ваксиниран

    4 37 Отговор
    Тоя е болен човек! В нормална държава щеше да бъде въдворен в психиатрия. Чета постовите тук и съм учуден колко много съмишленици има! Дали и те не са за психиатрия!?
    Ваксинираните, дори и да се заразят боледуват леко! Мутациите на вируса са изцяло "заслуга" на не ваксинираните. И най-боязливите вече се убедиха, че ваксината не е вредна, а още по-малко пък - да е опасна.

    Коментиран от #48, #49, #67

  • 45 Варненец

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "да те запитам":

    Може да е част от статистиката вече :)
  • 46 Варненец

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "Анонимен":

    Може да е част от статистиката вече :)
  • 47 Варненец

    8 2 Отговор

    До коментар #41 от "да те запитам":

    Остави го тоя, ваксината вече му е отключила психичните разстройства :)
  • 48 Бай Манол

    12 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ваксиниран":

    Ооооо..пак ли ти бре младеж.Абе я те питам ти коя от всички ваксини си би?

    Коментиран от #50

  • 49 Варненец

    14 3 Отговор

    До коментар #44 от "Ваксиниран":

    Дали той е болен или ти? Защо не следиш реалността , а вярваш на рекламите? Може би защото вече си се прекарал и сега искаш да не си единствен.
  • 50 Варненец

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Манол":

    Не го питай, първо с някоя от отровните, после вече само кожената :)

    Коментиран от #56

  • 51 Ваксниран

    2 12 Отговор
    На гласовития доктор, мога само да отговоря - пътя към ада е покрит с добри намерения.

    Коментиран от #54

  • 52 ГОЛЯМ УЧЕН!!С ГОЛЯМ ОПИТ!!

    24 1 Отговор
    НО ПОНЕЖЕ НЕ ВЪРВИ ПО ГАЙДАТА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ВСИЧКИ ГО ПЛЮЯТ 😇
  • 53 Ваксиниран

    5 18 Отговор

    До коментар #43 от "kkk":

    А ако се разболееш от изброените болести след като си се спасил от Ковид..... и не си умрял, кой носи отговорност за твоето здраве!? Ще те лекуват дълги години /не е ясно дали въобще те те излекуват/, и то с моите пари, с парите, които са взели от мен и всички други съвестни, ваксинирани граждани!? Подпиши, че се отказваш от лекарска помощ, пък тогава ако искаш не се ваксинирай!

    Коментиран от #57, #84

  • 54 Варненец

    16 2 Отговор

    До коментар #51 от "Ваксниран":

    Това си го кажи на себе си, защото скоро ще усетиш ефекта от отровата, която си боцна, после ще те видим, какви мъдри слова ще редиш.
  • 55 честен ционист

    2 12 Отговор

    До коментар #41 от "да те запитам":

    Присъни ми се. Студентите ще видат общежитие ако не са ваксинирани през крив макарон. Даскалите без ваксина ще си търсят друга работа, има достатъчно много чакащи за техните места.

    Коментиран от #58

  • 56 Бай Манол

    14 1 Отговор

    До коментар #50 от "Варненец":

    Абе да го питам,защото и моята жена нали е патка се ваксинира.От ваксинацията нещо и стана и не е добре с главата.Да не би да са си били една и съща марка ваксина.

    Коментиран от #60

  • 57 Варненец

    17 4 Отговор

    До коментар #53 от "Ваксиниран":

    Абе ей, отворко, за 30 години трудов стаж, без да съм ползвал медицинска помощ, мисля че имам право да се лековам безплатно. Не ми се прави на голям плащач. Ти, както и аз, храним и лекуваме патладжаните.

    Коментиран от #73, #83

  • 58 Варненец

    10 1 Отговор

    До коментар #55 от "честен ционист":

    Тук си е объркал нещо, желаещи за даскали няма, а студентите, ше се справят.

    Коментиран от #63

  • 59 Точно така

    20 0 Отговор

    До коментар #19 от "Миризлив пор":

    Имам избор ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАМ!

    Коментиран от #61

  • 60 Варненец

    1 4 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Манол":

    Абе и той в главата е патка, нали му виждаш словоизлиянията, без връзка с главния.

    Коментиран от #65

  • 61 честен ционист

    4 20 Отговор

    До коментар #59 от "Точно така":

    Изборът е абстрактно понятие. Щом изборът ти става опасен за останалите, то той става незаконен.

    Коментиран от #69, #70

  • 62 Гост

    22 2 Отговор

    До коментар #15 от "вбнмнбн":

    Лично познавам човек, който се спомина тези дни боцнат и то точно от Нещото /Бог да го прости/! Факт - такива случаи не ги съобщават официално! И що да не дават "думата" на Мангъров, нали сме "демокрация"!? Искаш да слушаш само Правилните хора, изразяващи Вярната Линия на Партията ли - ботокса, Балтоф, нечистоплътния математик, Кунчеффф и пр. "специалисти"....
  • 63 честен ционист

    2 10 Отговор

    До коментар #58 от "Варненец":

    България отдавна гласува закон за временни преподаватели без необходимост за завършено педагогическо образование. Всеки ню ейдж млад човек готов да изджендъресво децата е добре дошъл да замени износените бабишкери.
  • 64 Боце

    25 0 Отговор
    вчера в Берлин полицията уби човек на мирен протест, човекът почина от раните си по късно в болница. Сорос финансира и е купил всички правителства. Решението е мустафата вън от БЪЛГАРИЯ! И обявяване на независимост от краварите , каквото и ще да ни струва свободата.
  • 65 Бай Манол

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "Варненец":

    Младок е още.хвърля се като малко пале.Няма стаж в живота.Не е ял шамари от наивността.
  • 66 Рошко

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "Анонимен":

    Сигурно е в и интензивното нали е ваксиниран
  • 67 д-р БОЦ

    2 18 Отговор

    До коментар #44 от "Ваксиниран":

    Колко много да са поклонниците на гуруто Мангъров тука?! - 5 антиваксъри, не повече, цъкащи си плюсчета на коментарите през проксито (VPN).
  • 68 Хахахаа

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Зомби":

    Не знам за ваксинираните,но ти си пълно куку.
  • 69 Ами ако се окаже,

    22 2 Отговор

    До коментар #61 от "честен ционист":

    Че ваксинирането с/у Ковид е по вредно от самият вирус? Да няма после, Ами сори?

    Коментиран от #76

  • 70 Гост

    22 1 Отговор

    До коментар #61 от "честен ционист":

    Що да съм "опасен" за боцнат през 6 месеца, като теб? Нали си "защитен" с боца? Според "експертите" "повече" от мен, който съм боледувал и нямам намерение да си правя боц...
  • 71 Пецо

    2 12 Отговор

    До коментар #28 от "Зомби":

    Ти май си изкарал Ковида и вече започва да ти личи! Да беше се ваксинирал,...... сега нямаше да си тотално изперкал! Горкия, съвсем си се ошашавил! Търси лекарска помощ на 4-ти километър! За ваксина вече ти е късно!
    Не правете като този нещастник.
  • 72 Какви са

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "111111":

    тези ,информирани съгласия? Ваксинирах се в Испания и нищо ,никъде не съм подписвал.🙄
  • 73 Женя

    2 15 Отговор

    До коментар #57 от "Варненец":

    Като си плащал 30 години, и щом си такъв отворко - ваксинирай се. И да си плащал и да не си - Ковида няма да ти прости!
    Жалки са индивидите като теб. Жалко е също, че сеете зараза наляво и дясно.

    Коментиран от #75, #79, #80

  • 74 Дядо Йоцо

    3 4 Отговор

    До коментар #34 от "111111":

    Ти си тотален параноик! За теб спасение няма. И вируса няма да ти помогне.
  • 75 ЗАРАЗНИ СА ГЛУПОСТТА

    8 0 Отговор

    До коментар #73 от "Женя":

    НАИВНОСТТА и ЛЕКОВЕРИЕТО! И то за съжаление Много заразни!
  • 76 Катя

    4 15 Отговор

    До коментар #69 от "Ами ако се окаже,":

    Ами ако пък не се окаже така? Ако се окаже, че ваксинираните ще живеят, а "умниците" като теб......... Да няма после сори, защо ли не се ваксинирах като разумните и отговорни хора!?

    Коментиран от #78, #82

  • 77 По Мутафчийски

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "kkk":

    Така е, но не е луд този, който яде "баницата", а този, който му я дава.
  • 78 По Мутафчийски

    14 1 Отговор

    До коментар #76 от "Катя":

    Вие нали сте ваксинирана?!!! Не плачете на чужди гробища.
  • 79 Варненец

    9 2 Отговор

    До коментар #73 от "Женя":

    Виж ти, казваш, че 2 години ми е прощавал, но точно сега измисленото нещо, няма да ми прости. Я ела на мене си.
  • 80 Варненец

    18 1 Отговор

    До коментар #73 от "Женя":

    Освен това, точно вие боцнатите сеете зараза и създавате нови шамове.
  • 81 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 3 Отговор

    До коментар #38 от "Анонимен":

    Англичаните днес минаха хилядарката на гушнали букета на 14дневна база....,а са само на 676,860/100000.......и нямат ...........епидемична обстановка...Ние сме на Публикувано във факти.бг: България
    19.07–1.08
    Общ брой случаи 2 183
    Смъртни случаи 41....31,637/100000 и сме в епидемична обстановка......Заради тези англосаксонци,ни правят на иди..ти!Нещото ще ги унищожи до края на годината ще се пържат.Сега трийте,но това ваше триене няма да ги спаси-Англосаксонците.Поздрави от Фамилия Кадафи към техните убийци-Англосаксонските хиенови кучета!Този е онзи от Картинката горе дясно.....
  • 82 Варненец

    17 3 Отговор

    До коментар #76 от "Катя":

    Като гледам статистиката, май точно ваксинираните мрете, хайде не копай гроб другиму, че може да паднеш в него.
  • 83 Варненец1

    2 14 Отговор

    До коментар #57 от "Варненец":

    Ти от Максуда ли си бе юнак? Признай си! Какъв варненец си ти? Във Варна хората са мъдри и се ваксинират, само твоята Максуда изостава поради високата степен на образованост на хората там.

    Коментиран от #85, #86

  • 84 По Мутафчийски

    14 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ваксиниран":

    А вие, ако развиете някое от усложненията на "ваксините" и останете жив, кой ще плаща лечението ви?!!! Айде без тези елементарни манипулации.
  • 85 Варненец

    14 1 Отговор

    До коментар #83 от "Варненец1":

    Няма никой пред пунктовете за вакси, а дали съм от максуда, прецени. Онези не могат да четат и пишат. Явно вече те е ударил боца, в главата.

    Коментиран от #90

  • 86 Варненец

    11 1 Отговор

    До коментар #83 от "Варненец1":

    А дали си мъдър, след годинка ще си покаже, щото мъдрите евреи и британци, че и други, нещо взеха да си отиват все по-мъдри.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Българин

    21 1 Отговор
    Вярвам на д-р Мангъров, по образование съм вирусолог.
  • 89 Гого

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "Анонимен":

    И Диверсанта изчезна .......май не са толкова лоши Шваб и Билиту.....естествен подбор, който няма акъл се ваксинира.....но предчувствието ми е лошо...ще ни натикат в концлагери...
  • 90 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 1 Отговор

    До коментар #85 от "Варненец":

    Йодна недостатъчност,се проявява след боц,боц,...и пак боц,боц-през 4 месеца....нарушава се работата на щитовидната жлеза!тежката форма на йодната недостатъчност при боц..натите води до идио....зъм!

    Коментиран от #91

  • 91 Варненец

    8 2 Отговор

    До коментар #90 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Това казвам и аз, ама им личи на боцнатите, че вече не са адекватни :)
  • 92 Посетител

    13 0 Отговор
    Слушах и го гледах въпросния... академик... Единия ден при Хоро Любенов, на следващия в "Неделя 150". Честно казано, вече ми се гади от него! Подкрепям Мангъров изцяло!!!

    Коментиран от #94

  • 93 естир

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Това ли е БЕЛЕГЪТ НАЗВЯРА?
  • 94 Посетител

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Посетител":

    Уф, ЖОРО Любенов.
  • 95 Сульо

    3 15 Отговор
    Няма ли някой да се жертва най-сетне да го утепа този самозванец?
  • 96 вбнмнбн

    0 6 Отговор

    До коментар #30 от "По Мутафчийски":

    Не ми знаеш нито капацитета, нито знанията, за да прецениш дали мога или не да давам оценка на из рода мангър.

    Коментиран от #101

  • 97 Bgбг

    2 9 Отговор
    Много елементарна манипулация прави Мангъра, и се учудвам как му се връзва цял един народ. Изнася частично едни данни и заявява -ето ваксината е вредна. Примера с щатите и типичен - 76% от заразените в масачузетс били ваксинирани. Ми това е нормално при масовата ваксинация която тече в америка. Това не означава че вируса пропуска не ваксинирани хора. Освен това не казва че заразените с ваксина го изкарват вируса като настинка. Това което върши този човек е престъпно. Днес ще се видя с вдовицата на един приятел който почина преди 2 седмици от ковид - те отказаха да се ваксинират, точно заради хора като мангъра. Това ли да обясна сега на двете им деца?
  • 98 Много е рано!

    9 0 Отговор
    Мангъров излага факти. А другите говорят ей така, на ангро! Ваксината била безопасна и полезна. Чакайте, откъде разбрахте? Много малко време е минало, за да се твърди със сигурност, че няма да има вредни последствия, нови странни симптоми и заболявания и трагедии за толкова много хора! А пропагандиране на ваксиниране на малки деца и бременни жени направо е ,меко казано, недоразумение! Особено ако не носиш никаква отговорност!
  • 99 пенсионерка

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    този доблестен човек до сега да баше казал как да се измъкнем от тази ситуация, ане да ми бръшолеви глупотсти.
  • 100 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    КАТЪРОВ ЛЪЖЕЦ ....................УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ --------- КОМУНИС УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 101 начинът

    1 1 Отговор

    До коментар #96 от "вбнмнбн":

    по който се изразяваш не предполага капацитет и знания