Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 06:09 6 176 47

Д-р Мирослав Ненков: Миньори се страхуват от чипиране при имунизация

  • д-р мирослав ненков-
  • д-р атанас пелтеков-
  • коронавирус-
  • ваксинации

Раздаването на часовници с томбола за ваксинирани е недоразумение, смята д-р Атанас Пелтеков

Д-р Мирослав Ненков: Миньори се страхуват от чипиране при имунизация - 1
Снимка: БГНЕС

"В управлението на пандемията няма място за политици. Те са готови и на "френски изпълнения" само и само да бъдат избрани. Тези френски изпълнения в нашия случай са псевдомерки – кръщенета с 15 човека са позволени, не са позволени извънкласни занимания с групи от 12 деца. Как ги определят тия цифри?"

Това каза по NOVA д-р Мирослав Ненков, бивш министър на здравеопазването цитиран от Епицентър

Д-р Ненков и общопрактикуващият лекар д-р Атанас Пелтеков съобщиха, че ще посетят рудника в Крумовград, за да разкажат на миньорите каква е болестта коронавирус и как може ваксината да им помогне.

Д-р Ненков, който е бил и в мината в Челопеч, каза, че там хората се притесняват от чипиране при имунизация.

"Не е нужно да се спори с такива хора, нашата работа е да обясним, че болестта я има и може да се помогне чрез ваксиниране", обясни той.

"Въпреки неумението на здравния министър да координира работатата ни, аз не съм спрял да преглеждам заразени. Последните 2-3 седмици имам по 15 човека преминали с коронавирус на ден. За последния месец около 15 души от пациентите ми стигнаха до болница, само 1 от тях беше ваксиниран", каза д-р Пелтеков и допълни: "Аз съм бесен, държавата не направи достатъчно, за да убеди хората да се ваксинират."

Според лекарите да се раздават часовници с томбола за ваксинирани е "недоразумение".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе не сте ли разбрали?!

    79 7 Отговор
    Колкото повече подгонвате хората към "доброто" за тях,толкова повече те бягат от него!
  • 2 Последния Софиянец

    71 17 Отговор
    В предаването Офанзива по Нова нюз Балтов се изпусна че 1 млн ваксини са с изтекъл срок на годност но продължават да ги слагат на хората.Моля ви !Не се ваксинирайте с тези боклуци!

    Коментиран от #5, #8, #14, #42, #45, #47

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аа,що само хората?

    16 4 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    Да захваними от миечкити лисицити и другити рогати жевотни
  • 7 Ами

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    Незнам дали са пАржени яИца,но определено имаш нужда от буквар и спешно връщане в 1-ви клас!

    Коментиран от #17

  • 8 Бай Кольо

    11 26 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Кога точно го каза Балтов,и какво общо има той с ваксините? Или ей така просто да си фейкаш

    Коментиран от #13

  • 9 Лост

    7 0 Отговор
    Ти сигурно отдавна си на 69.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Слав

    55 8 Отговор
    Точно пък миньорите се съмнявам да се плашат от чипиране. Всеки поне средно интелигентен човек вижда, че сезонния грип се представя за нещо друго и се прави всичко всякакви лъжи за да ваксинират хората. Чипиране няма, но депопулация изглежда има, има и прикриване на много умрели от ваксата.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Последния Софиянец

    29 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Кольо":

    В предаването Офанзива по Нова нюз Балтов каза че 1 млн ваксини са с изтекъл срок на годност,но им продължили срока.Как се продължава срока на лекарства?Това да не е кашкавал?

    Коментиран от #18

  • 14 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Я пак, я...нещо не си разбрал.

    Коментиран от #15

  • 15 Последния Софиянец

    24 5 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Гледай предаването Офанзива от миналата събота.Там Балтов се изпусна че на 1 млн ваксини им изтекъл срокът на годност,но им разрешили да удължат срока и продължават да ги слагат на хората.Престъпници!

    Коментиран от #39

  • 16 Неваксиран

    33 6 Отговор
    Мечо колко мои познати дишаха от тоз кислород вече не са между нас и бяха погребани (НЕЧОВЕШКОМ).За ваксината искам да направят едно преброяване на първите имунизирани колко от тях са починали и най важното (ОТ КАКВО )АЗ ДА ТИ КАЖА (1-КРЪВОИЗЛЕВ НА МОЗЪКА ИЛИ 2-СЪРДЕЧЕН УДАР)
  • 17 Факт

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ами":

    Той е от он-лайн образованите.Все по-лошо ще става.
  • 18 Бай Кольо

    5 20 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Там е работата че той каза,че им е изтекъл срока защото е слаб процеса на ваксиниране,Но не е казал че се поставят с изтекъл срок,или това ти го каза Кирчо като ядете кебапчета
  • 19 КОВИД ГЕНОЦИД

    30 4 Отговор
    По-скоро се страхуват от СТРАНИЧНИТЕ ДЕФЕКТИ, за които НИКОЙ не носи ОТГОВОРНОСТ.

    Коментиран от #22

  • 20 И правилно

    12 5 Отговор
    се страхуваме. Като те фане тва 5G под земята, няма отърване!
  • 21 Абракадабър

    7 17 Отговор
    Досега трябваше да сте тръгнали , като Ап0стола , по селца и паланки , по улици и рудници , по училища и магазини , да обяснявате на хората за ваксините и ползата им ! Направете го на ползу роду , а не да ставате ТВ ззвезди , тихо и упорито !
  • 22 Глупости

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "КОВИД ГЕНОЦИД":

    Ние от ПРАВО ПОПАДЕНИЕ НА ВИРУСА не се страхуваме,
    камо ли от некви СТРАНИЧНИ ефекти!
  • 23 108

    17 4 Отговор
    ваксите обвиняват антиваксите, че били тролове. но като се вземе предвид, че първите са около 15% макс. т.е. от 10 души 1 е ваксър, изглежда, че троловете са ваксърите, защото под всяка статия, те пишат поне наравно с опонентите си, с други думи всеки ваксър пише поне 8 коментара Срещу 1 от антиваксър. и опорките са едни и същи: ганьовци, безкнижници , онлайн конспиратори и т. нат. с това количество коментари или всички ваксъри са безработни, което не е факт, или просто на тези им плащат в трол център да плюят по хората с критично мислене и да рекламират боцкането. несъмнено има и някой друг искрено убеден ваксър, но те са единицо сред троловете ваксъри.

    Коментиран от #34

  • 24 Продай България

    10 9 Отговор
    Каква конспирация чипа се развива след третия месец на 20.10 пускат 5G в западна Европа предстои да видим какво ще поискат сатанистите от чипираните

    Коментиран от #27, #32

  • 25 Продай България

    10 10 Отговор
    5G е 10 милиона абоната на квадратен километър защо ли ? За ваксърите молете се да няма грешка в софтуера защото бум
  • 26 Таки Брашнаров

    2 19 Отговор
    Миньорите да гледат на чипирането като на добра възможност за вдигане на IQто.
  • 27 Че то

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Продай България":

    у нас отдавна има 5G, Европа може само да ни диша прахта.
  • 28 108

    20 0 Отговор
    апропо, ваксърите твърдят, че антиваксърите са получили образованието си във фейсбук, но фейсбук е на предната ваксърска луния, всичко извън проваксърския речетатив се трие до 2 минути. ръка за ръка с фейсбук на ваксърската абразура са всички социални и корпоративни медии- гугъл, уики, туитър, ютюб...
  • 29 Аз от БЕХ

    3 19 Отговор
    Радев чао!!!! Като не можеш да озаптиш тези келеши дето ти подливат вода, на изборите всички срещу теб. За Волен или Възраждане!!! Край с теб!!! Всички за Възраждане или Атака!!! На изборите всички за партиите които са срещу КОВИД!!!
  • 30 Азазел

    17 3 Отговор
    Докторе, докторе. Живееш с някакви стереотипи, че миньорите са прости и/или глупави. А ти си някакъв просветител сред местното население.

    Коментиран от #33

  • 31 Българин в българия

    8 2 Отговор
    Найденов, не всички българи сме с големи глави като тебе и не сме достатъчно умни. Учи ни главанако и по-често да те виждаме пред екраните на TV!
  • 32 И аз да кажа

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "Продай България":

    Тъй като много ги разбираш, как точно "се развива" чипЪт? Той и един ром, дето много вдява, обясняваше какво се случвало с мозъчната кора- Абе разбирач до разбирача
  • 33 Айде бе

    5 15 Отговор

    До коментар #30 от "Азазел":

    Човекът говори за личните си впечатления, не по предубеждение. И аз съм смаян какво се дрънка по разни места сред хората. Имам чувство, че някой ги облъчва по целеви групи: неизвестно как, но ВСИЧКИ роми са непреклонно убедени, че ваксината ще ги увреди. Как си обяснявате подобно единодушие? Ама като казвам всички, буквално всички- от богат и с висше образование предприемач, през таксиметрови шофьори, чистачи, до тези, дето не излизат от гетото! Най- ме смая, че наркомани, с които се занимават социалните служби в Германия и които не знаят с какво се боцкат и какво си вкарват, също са твърдо решени "да не се дадат" на ваксина. А най- богатите, пак там, се ваксинираха платено още през март! Ама сигурно щото са овце и са тъпи, нали? А пък аз съм трол, щом не мисля като джипситата, нали?

    Коментиран от #36

  • 34 Луди всякакви

    9 11 Отговор

    До коментар #23 от "108":

    Намери ми един ци.ганин про-ваксър и ела да обсъдим въпроса! Трябва ли да съм трол, за да вярвам на учените, а не на самозванците? Факт е, че огромни хибридни масиви бяха вкарани подмолно да разколебават ваксинационната кампания в Европа. От лекар- имунолог зная, че подобен вирус се е очаквал преди 5 години и затова работата по ваксина е била напреднала, но тогава (пак тръгвайки от Китай), епидемията някак- си е била спряна или е затихнала. Това знам от лекар с 45-годишна практика в тази област, който ходи по конгреси и следи явлението; не се тика в политиката, нито ходи по медии, нито прави пропаганда като Пламен Пасков (ветеринар, доколкото зная), който е гуру за малко по- образованите комплексари
  • 35 Hoho Boho

    7 6 Отговор
    Правилно, не трябва да дават часовници на ваксиниранете,
    защото вследствие на чипирането, часовниците спират или се повреждат
  • 36 Азазел

    7 2 Отговор

    До коментар #33 от "Айде бе":

    Точно така, "всички". Но той не казва всички в Челопеч, не визира ръководния персонал, а конкретно миньорите. По този начин се опитва да изкара конкретно миньорите вярващи в конспирации. Точно той трябва да ограмоти точно тях.
    А защо си си дал оценка "трол", нямам никаква идея🤔

    Коментиран от #40

  • 37 чипирането си е ок

    14 6 Отговор
    Ако можеше да ни сложат някакъв чип и да започтем да приемаме този толкова тежък живот с усмивка и безразличие. Милиони хора умират в света от глад, мизерия и войни, а други харчат милиарди , за да летят ,за по няколко минути в Космоса - къде е нормалността ? Та аз съм за чипирането, ако можеше някак да не разбирам в какъв робовладелчески строй живеем.

    Коментиран от #46

  • 38 Медсестра

    15 2 Отговор
    Какво направи ненков докато беше здравен министър? Обикаляше телевизиите и се правеше на остроумен. А сега източва здравната каса с фалшиви диагнози. Пак сме в същия филм - къде сте виждали кадърен лекар политик - няма такива.

    Коментиран от #43

  • 39 Анонимен

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Това не е новина! Публикувано във ФАКТИ на 14.09.2021г. Той/доц. Ангел Кунчев/ в предаването „Твоят ден” по NOVANEWS "обясни още, че в края на септември изтича срокът на годност на 300-400 хиляди ваксини срещу COVID-19."

    Коментиран от #41

  • 40 Йо Несбьо

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "Азазел":

    Да де, но грамотните, интелигентните хора не говорят глупости за чипиране и "белязване". Това са точно конспиративни теории, с които е трудно да се пребориш най-вече между стадата от глупендери. Обясняваш му, че няма как в течността да има наночипове с размери 1 см дължина или ширина и да минат през иглата, той ти дрънка, че затова са нано. Ами, като са нано, как тогава ще са по 1 см?! Във Фейсбук публикации на схеми на уж наночипове, напишеш опровержение и ти блокират профила като навлизащ в личното пространство. ЕЖК. Съседът бай Дончо някога бил партиен секретар и днес му вярват повече, отколкото на личния лекар. Някъде някой умрял от ваксина. А колко умират без ваксина?! Никой не мисли и представят този процес като борба срещу евреите, Бил Гейтс и световната олигархия и мафия.
  • 41 Историята

    6 0 Отговор

    До коментар #39 от "Анонимен":

    Е, да де! Да не би за две седмици да са ваксинирали 300 000 или 400 000 човека. Боднали, колкото боднали, а на останалите ваксини удължили срока и те така - по нашенски!
  • 42 ПОследния тъпак

    0 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ако се разболееш тешко друга песен ще пееш
  • 43 Медицинска овца

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "Медсестра":

    Нанков говори директно
  • 44 Чепатия чеп

    6 0 Отговор
    Още един тапир се опитва да мисли
  • 45 Дедо Пене

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Балтов вече е политик и не е лекар,а подлога на Тиквоний, който е болен за власт!!! Видите ли доктор като Мангъров да драпа за Парламента не му вярвайте,защото ще мине през тр.упове за да бъде депутат!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Защо се е

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    изпуснал? Разстройство ли е имал?