Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 19:25 2 188 12

Задължителна трета доза ваксина за здравните работници

  • унгария-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия

Будапеща съобщи днес за нови 10 767 COVID инфекции – най-висока бройка от края на март

Задължителна трета доза ваксина за здравните работници - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След пореден рекорд в броя на новите случаи Унгария въвежда от събота задължителна трета доза ваксина за работещите в здравеопазването и носенето на маска в затворени помещения, обяви Гергей Гуляш, началник на кабинета на премиера Виктор Орбан, предаде Ройтерс.

Гуляш заяви на брифинг още, че само ваксините могат да дадат защита срещу коронавируса на фона на увеличение на новите случаи.

„Съветът на правителството е всеки да получи подсилваща доза, което е възможно четири месеца след втората“, посочи той.

Унгария съобщи днес за нови 10 767 Covid инфекции – най-висока бройка от края на март. За последното денонощие са починали 131 души.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    26 2 Отговор
    Наднационални организации, финансирани в голяма степен от заговорниците на този преврат " é зебло, се намесват в управлението на отделните нации и в живота, взаимоотношения, и здравето на милиони хора. Те го правят за пари, разбира се, но още повече, за да централизират властта, за да установят планетарна диктатура. Това е Голямото рестартиране на Световния икономически форум, Програмата за 2030 г. на Организацията на обединените нации. Това е планът на Новия Световен Ред, в който Вселенска република поробва всички и Религия на Човечеството отменя Вярата в Христос.

    В лицето на тази глобална преврат " é зебло, е необходимо да се образува международна борба глобалист Alliance, която събира всички, които искат да се противопоставят на диктатурата, които нямат никакво намерение да станат роби на властта безлична, които не са готови да отменят собствената си идентичност, собствената си индивидуалност, собствената си религиозна вяра. Ако атаката е глобална, защитата също трябва да бъде глобална.

    Коментиран от #6, #9

  • 2 Човека Коза

    25 4 Отговор
    Ковид е фарс, ваксините не са ваксини.
  • 3 Варненец

    30 3 Отговор
    Това защо? Защото двете дози не убиха достатъчно ли? Ковидфашисти.

    Коментиран от #7

  • 4 Майна

    11 2 Отговор
    - В продължение на две години ние сме били свидетели на глобално преврат " é зебло, в която един финансов и идеологически елит е успял да превземе част от националните правителства, публични и частни институции, медии, на съдебната власт, политици и религиозни водачи. Всички те, без разлика, са станали роби на тези нови господари, които осигуряват власт, пари и социално утвърждаване на своите съучастници. Основните права, които до вчера се представяха като неприкосновени, бяха потъпкани в името на извънредна ситуация: днес спешна здравна, утре екологична, а след това спешна ситуация в интернет.

    Тази глобална преврат " é зебло лишава гражданите от всякаква възможност за защита, тъй като законодателната, изпълнителната и съдебната власт са съучастници в нарушение на закона, справедливостта, и целта, за която те съществуват. Това е глобална преврат " é зебло, защото тази престъпна нападения срещу граждани се простира на целия свят, с много редки изключения. Това е световна война, в която враговете сме всички ние, дори онези, които несъзнателно все още не са разбрали значението на случващото се. Това е война, която се води не с оръжие, а с незаконни правила, нечестива икономическа политика и непоносими ограничения на естествените права.

    Коментиран от #8

  • 5 Hoho Boho

    26 3 Отговор
    И тия минаха в зоната на здрача...
    Вече рефренът не е задължителна ваксинация с две дози.
    Сега вече стана задължителна третатата доза, ако искаш да работиш.
    Зомбираха ги, горките..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ми прости

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Варненец":

    хора, нямат си море ...
  • 8 Майна

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    5 пъти си написал "é зебло".
    Какво е - é зебло?
  • 9 Просветен илюминат

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ти какви мерки и действия предприемаш като знаеш това?
    Фокуса ти върху споделянето на тези новини ли е само и ако е,то ти след като не се фокусираш върху алтернатива и не говориш за нея защо искаш другите да се събудят?
    Не си ли ти,този който трябва да се събуди?
    Аз от 27г съм спрял да храня с енергията си и парите държавните институции,не ползвам здравната система и нося отговорност за действията и живота си.
    Не е лесно и се искат яки топки,но е правилния избор.
    Има и друга реалност освен тази върху която всеки се фокусира четейки подобни неща.
    Преди години конспираторите и те само хвърлят информация за такива неща,но никой не говори какво предприема и прави за да промени всичко това.
    Бъди промяната,която искаш да видиш в света.
  • 10 Льошо

    15 0 Отговор
    Хора. Братя. Ние сме на една и съща страна на монетата - и ваксинираните и не ваксинираните. И на едните им онемат правата и на другите!!! Нека не се лъжем и не си затваряме учите. За неваксинираните - орязване максимално на всякакви права (включително затварянето им в техен (т.е. безплатен за правителството) затвор), а за ваксинираните - на всеки няколко месеца - задължително ваксиниране на всички (без да се гледа, колко ти е силен организма и имунитета).
    ТОВА изглежда е НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД/геноцид.
  • 11 Ох тежко се живее в българия

    11 0 Отговор
    Егати докога ще ги дупчат тез овце, да се надигне народа

    Коментиран от #12

  • 12 Мани мани

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ох тежко се живее в българия":

    Надупчиха ни мозъците с тези фейкчета.