Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 12:33 6 901 167

СЗО: Време е да помислим за задължителна COVID ваксинация!

  • световна здравна организация-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • пандемия

Ден по-рано Световната здравна организация изрази опасения, че починалите от коронавирус в Европа ще се увеличат от сегашните 1,5 милиона души на 2,2 милиона до март 2022 г., ако сегашната тенденция продължи

СЗО: Време е да помислим за задължителна COVID ваксинация! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Може би е време да започнем да обмисляме въвеждането на задължителна ваксинация срещу Covid-19, заяви в сряда изпълнителният директор на европейския офис на Световната здравна организация Роб Бътлър.

"Вярваме, че е време да проведем този разговор за задължителните ваксинации", коментира той в интервю за Sky News.

Роб Бътлър също така призова хората да спазват мерките за ограничаване на коронавируса и предупреди, че броят на смъртните случаи в Европа може да се увеличи с 500 000 през зимата.

Ден по-рано Световната здравна организация изрази опасения, че починалите от Covid-19 в Европа ще се увеличат от сегашните 1,5 милиона души на 2,2 милиона до март 2022 г., ако сегашната тенденция продължи.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 124 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Професор Анастасия Герджиков

    21 328 Отговор
    Задължителна ваксинация за България

    Коментиран от #47, #160

  • 3 Софиянеца

    208 17 Отговор
    Ние с Кирчо сме против задължителната ваксинация!

    Коментиран от #56

  • 4 zeus

    357 11 Отговор
    В момента сме в ковид вълната на ваксинираните, ама тези искат още от същото
  • 5 Време

    441 19 Отговор
    Е да помислим за излизане от Евросъюза

    Коментиран от #18, #24, #74

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИСТИНАТА

    347 8 Отговор
    ФАШИСТИ!!!

    Трябва да отмените Хартата за ПРАВАТА НА ЧОВЕКА и КОНСТИТУЦИИТЕ на всички страни, защото предложението ви е било СТРОГО ОСЪДЕНО В НЮРНБЕРГ преди по-малко от век!
  • 8 MERS

    165 3 Отговор
    Тогава инфлацията ще излезе извън контрол?!
  • 9 Iviviv

    201 4 Отговор
    Аре бе фашаго верно ли.
  • 10 Дежавю

    262 5 Отговор
    Става!!! Само първо трябва да направите ВАКСИНА
  • 11 Анонимен

    331 6 Отговор
    При този бум на заболели ваксинирани, продължаване на боцкането с експерименталните препарати е подобно на гасене на пожар с бензин.
  • 12 ????

    248 4 Отговор
    Все повече се убеждавам, че Нострадамус ряпа да яде в сравнение с новите пророци политически и здравни! На базата на пророкува ще се въвежда задължителна ваксинация! Егати жалките подобия на хора! На ви демокрация!
  • 13 Българин

    312 5 Отговор
    Време е да напуснем СЗО!!! Малко по късно и ЕС!!!
  • 14 Цеко сифоня

    280 4 Отговор
    Въпрос на време беше да го кажете. Изобщо не съм учуден. Обаче тая няма да я бъде !
  • 15 Историк

    228 5 Отговор
    Никой не може да ме принуди да предам своя Бог!По добре да умра прав,отколкото да живея коленичал..

    Коментиран от #79

  • 16 Анонимен

    227 5 Отговор
    Може ли по време на Смъртоноста Пандемия, Главният Държавен Здравен Инспектор, да Отсъства от Работа вече 2 месеца, никой дори не го е виждал и за това време да не си Уволнен и Заменен с друг?!
  • 17 Българка

    235 4 Отговор
    НЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БОДЕНЕ С КОКТЕЙЛИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЕ СА ВАКСИНИ!!! Ваксините трябва да предпазват от разболяване, което очевидно сега не е така!
  • 18 не става

    69 16 Отговор

    До коментар #5 от "Време":

    Нерде СЗО, нерде ЕС.

    Коментиран от #111

  • 19 КОНСТИТУЦИЯ

    229 3 Отговор
    Чл. 29.
    (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
    (2) Никой не може да бъде подлаган на МЕДИЦИНСКИ, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
  • 20 Онзи

    179 5 Отговор
    Задължителна евтаназия ни подготвят от СЗО.

    Коментиран от #30

  • 21 Гост

    192 3 Отговор
    Защо не помислят за хората, умиращи от останалите болести. Които нямат достъп до адекватна лекарска помощ и лекарства освен ако не бръкнат дълбоко в джобовете. Брей, че се загрижиха тия кукловоди.
  • 22 Пипи Чорапчето

    156 2 Отговор
    Възпалиха се и тия в синхрон с богатите държави и фарма акулите - че как иначе - кой ще им пълни гушите ненаситни?!
    А това, че ваксините им за никакъв чеп не стават и определено не спират заразата - е, това е друга тема - че кой е казал, че трябва да я спират? Важното е да ни слагат - производственият поток не трябва да спира, милиарди приходи и печалби са това! Уроди!
  • 23 Анонимен

    153 3 Отговор
    13 март 2020: “Налага се да затворим за 3 седмици за да укрепим здравните системи, който иначе ще се срутят“ /подобно на колабиращи и умиращи по улиците китайци който заливаха ефира/

    3 месеца по-късно: /не 3 седмици/ „ Работим по ваксина която ще смаже вируса“ / респираторен вирус!!!/. Тя ще се дава само на хората от уязвимите групи“

    6 месеца по-късно:/ не 3 седмици/ „Вируса мутира и ще се наложи да работим в посока стаден имунитет т.е разширяваме обхвата на „уязвимите групи“. Ваксинацията ще бъде изцяло доброволна“

    12 месеца по-късно: /не 3 седмици/ „ Започваме кампанията по ваксиниране и не бива да обръщаме внимание на разни антиваксъри“ „ Ние всички имаме дълг към обществото и прочие“. Започва се подготовка за допълнително разширяване на „уязвимите групи“ с добавяне на децата над 5 годишна възраст.

    16 месеца по-късно: „Няма как да избегнем въвеждането на зелен пропуск“ „Ваксинацията няма да бъде задължителна но не можем да позволим някой да застрашава обществото“. Ще дадем „подсилваща доза само на уязвимите групи“

    20 месеца по-късно: Риториката се изостря – до скоршните „антиваксъри“ вече са наричани „ангели на смъртта“ / това е официално изказване на политик от Западна Европа“. Въоръжени с автоматично оръжие!!! Полицай проверяват клиенти на магазин за обувки в голяма европейска столица за наличие на зелен пропуск. „Подсилващата доза вече ще е за всички и ще я правим на 4-6 месеца“.

    След близо 600 дни /не 21 дни/ се оказа че:

    - В Ев

    Коментиран от #163

  • 24 Механик

    99 7 Отговор

    До коментар #5 от "Време":

    Това е решението, ама едва ли ще ни питат. Те за влизането ни в тоя уж съюз не ни питаха, въпреки че искаха от нас да си унищожим селското стопанство, енергетика, здравеопазването, та за излизане е изключено да ни питат.

    Коментиран от #36

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Йоан

    120 3 Отговор
    Сатана, кога ще започнете да разстрелвате неваксинираните и несагласните?

    Коментиран от #80

  • 27 Некой си

    78 1 Отговор
    Тоест е нужна промяна в основния закон на доста европейски държави.
    Очакват ни интересни времена.
  • 28 Оживял

    55 2 Отговор
    А, който не иска, ще получи подарък ОДЕАЛО (американско)
  • 29 Stt

    138 1 Отговор
    Дойдохме си на думата- явно това е крайната цел?
    Не ви ли прави впечатление , че най-много те натиска в държавите с бяло християнско население по света?
    Другата цел е възможно да е в милиони подкупи, но все си мисля , че е първата цел и веднага се отстраняват несъгласните - например Курц, даже и процес му спретнаха!
    Миля, че това няма да мине много лесно- парата ще избие на много места.Когато човек е претиснат става агресивен както е и при животните.

    Коментиран от #58

  • 30 Неееее

    99 0 Отговор

    До коментар #20 от "Онзи":

    Няма кой да им позволи на олиг? френите от СЗО! Има и мислещи и интелигентни хора. Не са всичките послушни мишки, които просто не могат да мислят, на които като им кажеш да се ваксинират и те послушно с наведени главички да се наредят на опашка за ваксинация.
  • 31 Учуден

    62 1 Отговор

    До коментар #25 от "asd":

    Алооо интелигентния, каква е тази нечленоразделна реч??? От ваксината ли така ти се е изгладил мозъка или е по рождение?
  • 32 Историк

    130 0 Отговор
    Историята го е доказала-всяка тирания свършва удавена в собствената си кръв!
  • 33 Бяс

    108 1 Отговор

    До коментар #1 от "Балтия":

    Недопустимо е да се въвежда задължително медицинско третиране с вещества които: 1. са одобрени по спешност и под условие, но са в етап на клиничо изпитване (експериментални продукти); 2. Дори да са одобрени по нормалният ред, не са преминали по-малко от 10 години от прилагането им, като доброволни и не са известни страничните ефекти от прилагането им в дългосрочен план.
    Проучването на подобни продукти не може да се осъществи за период по-кратък от 6 г. тъй като всяка една клетка в човешкия организъм от раждането до смъртта си се дели 52 пъти за период от 6 г. След изтичането на този период на базата на резултатите и наблюденията следва да се направят съответните изводи дали продуктите са безопасн или не са, като безопасността не бива да се извежда по подразбиране, а да бъде научно доказана по безспорен начин!
  • 34 пък

    124 0 Отговор
    аз мисля, че е време за създаване на комитет за освобожсение от новото робство.

    Коментиран от #41, #84

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ????

    83 4 Отговор

    До коментар #24 от "Механик":

    Не си прав! Затова, че не ни питаха ние сме виновни, толкова бяхме доволни на бананите и дънките и шарените хартийки на западните лакомства, че се продадохме като индианците! Кой каквото си направи цяло село не може.

    Коментиран от #164

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бамбука

    3 127 Отговор
    Да излизаме от ЕС някои крещят, други пък искат пари, но без да се ваксинират. Ами излизайте и ходете където искате. Може и в Африка или на южния полюс щото навсякъде по света се спазват изискванията. Така е и в Русия, и в Китай, и в САЩ. Само ако отидете на село при кравите никой няма да ви притеснява. Ще ги пасете, ще ги доите и ще бъдете щастливи.

    Коментиран от #137, #139, #146

  • 39 Отряд К19

    103 1 Отговор
    Не време да помислим за задължителна ваксинация,вие вече сте го решили,въпрос ма време е и кога ще го обявите. По важно е каква съпротива ще окажем ние обикновените хора. Дали ще преклоним глави или ще вадим ги-ло-тини-те по площадите.
  • 40 Guano

    101 2 Отговор
    Време е да помислим да ометем ковидарската секта!
  • 41 ????

    27 9 Отговор

    До коментар #34 от "пък":

    И ще завърши като априлското въстание. Ние,а не само българите сме разделени на ваксинирани и не, със зелен и без сертификат, на пушачи и не. Ти за какъв комитет говориш?

    Коментиран от #45, #54

  • 42 МАРА

    82 0 Отговор
    ПРОБНА МИШКА НЕ СТАВАМ, НЕ НА ВАКСИНАТА-ЗАРАЗА
  • 43 ВирОсолог

    67 0 Отговор
    сзо=сатана 😡🤮😡🤮😡🤮😡🤮😡🤮😡🤮
  • 44 Hsueuedh

    40 0 Отговор

    До коментар #1 от "Балтия":

    Това е проблема в БГ ,много се говори а не се действа въобще
  • 45 еми

    43 0 Отговор

    До коментар #41 от "????":

    кво предлагаш да се дупчим с иглата, като наркомани?
  • 46 Анонимус

    70 1 Отговор
    Има СЗО,има проблеми.Няма СЗО,няма проблеми.Затова един хубав,дълбок и здрав взрив би свършил идеална работа.Къде сте бе,терористи??? :))))Тези вече тотално се на(раха!Всичко най-лошо им желая,а на онзи етиопски бежанец- х2!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 КОКО

    91 0 Отговор
    ВЕЧЕ ПРЕКРАЧИХА ГРАНИЦАТА НА ТЪРПЕНИЕТО НИ!!!
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ да оставим собствения си конфорт, на който все още се радваме, и ДА ИЗЛЕЗЕМ И ЗАЩИТИМ СВОБОДАТА И БЪДЕЩЕТО, НАШЕТО И НА ДЕЦАТА НИ!!!
    Както и на Неразумните и Лековерни, Страхливи хорица!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Партенка е

    89 1 Отговор

    До коментар #1 от "Балтия":

    Нито СЗО, нито ЕС имат правомощия да налагат подобна мярка! В противен случай със същия успех могат да ни задължат да здравите съвместими с нуждаещи се да им вземат единия бъбрек, или парче от черния дроб, или да ни точат от кръвта. Това са глупости противоречащи, както на фундаменталното право, на етиката, морала и на медицинската наука!
    На това се казва ФАЛШИВА новина, тества обществено мнение и настроения.

    Коментиран от #65, #72

  • 51 Ооо

    69 0 Отговор
    всяко живо тяло с боцнато жива рнк се превръща в инкубаор за нови щамове .Так щамовете никога няма да свършат докато получават донори за тяхното бустер :) моделиране в нови и нови варианти
  • 52 След провала

    76 0 Отговор
    с ефективността на ваксините (една доза, две, трета и още; ваксинираните не хващат, хващат ама не заразяват, заразяват ама го карат по-леко и т.н.),
    световния естаблишмент вече влиза с бутоните напред - задължителна ваксинация.
    Истерията е пълна.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Историк

    81 0 Отговор

    До коментар #41 от "????":

    Но на протестите във Виена,Берлин ваксинирани и неваксинирани са заедно-рамо до рамо..
  • 55 Е са вече..

    77 0 Отговор
    Май ще настъпите мотиката и то яко..
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 провинциалист

    65 1 Отговор
    Редовните ваксаджийски пропагандатори да не са в отпуск днес?

    Коментиран от #67

  • 58 Факт

    42 0 Отговор

    До коментар #29 от "Stt":

    В добавка , в по-голяма степен натискът е спрямо католиците . И още пропорционален на външната задлъжнялост на съответните страни.
  • 59 Да се спре!

    44 0 Отговор
    Вчера беше точно обратното. Защо стресирате народа, който и без това е измъчен до край?
  • 60 Историята

    61 1 Отговор
    Роб Бътлър , ако иска, да се боде всяка седмица. Много от нас няма да позволят да се експериментира със здравето им!!!
  • 61 Анонимен

    66 0 Отговор
    А защо не казват, че много ваксинирани умират?
  • 62 ужасТ

    74 0 Отговор
    Ужасно е, че ние сме заложници на няколко корумпирани чиновника. Фармафията прави десетки милиарди и превърна здравето не само в стока, но и в средство за изнудване.

    Да ме изнудват с това, че съм здрав! И искат да ме набодат за вирус, който 85-те хора като мен не го усещат, или го мислят за настиннка.

    Лекувайте болните, не разболявайте здравите.
  • 63 За овце

    52 0 Отговор
    А бе, частната компанийка на Били ГЕЙтс, да не би да закъсахте с приходите?
  • 64 Гост

    57 1 Отговор
    Дончо не можа да ги закрие тези, защото краварите фалшифицираха изборите! Но неизбежно отново ще се върне на власт или някой по.... такъв от него и тогава д-пе да им е яко на тези фашисти от СЗО и началниците им! Не само ще бъдат закрити, съдени, но и ваксинирани в ефир те и внуците им с различни субстанции - файзер, модерна...., а не с витамини! Да им гледаме реакциите в ефир, колко "полезно" е това за поколенията на Гейтс,Фаучи, гейбреселасие и още поне 1000 индивида, като тях по света...
  • 65 КОКО

    57 0 Отговор

    До коментар #50 от "Партенка е":

    НЕ Е ДОБРЕ да се успокоява е, че може да е фалшива новина, защото фактологиета показва, че са много последователни в действията си! Днес фалшива, утре Истинска!
  • 66 Нов

    49 1 Отговор
    Ваксина -Ваксиниран
    Препарат-Препариран...???
  • 67 Ами ...

    32 0 Отговор

    До коментар #57 от "провинциалист":

    На инструктаж са.
  • 68 Годжи

    62 0 Отговор
    Това е лудост! Въоръжавайте се!
  • 69 Матей

    51 0 Отговор
    Абе тия големи ясновидци,ако,може,сигурно,имат опасения,големи фантазьори!да не се е преродила при тях баба Ванга?Да не излезе накраья така ,че ваксините са причина за подновяване на вируса и невъзможност да се придобие колективен естествен имунитет.Да бяха си затворили алчните усти,да не лапат милиарди,а да обричат цели континенти на глад и мизерия,да извършват медицински тероризъм и екстремизъм.

    Коментиран от #97

  • 70 Ами ...

    53 0 Отговор
    Помислихме. Отхвърля се.
  • 71 некойси

    71 1 Отговор
    Как частната организация СЗО ще наложи задължителна ваксинация на различни държави!?
    В кой свят живеем?!
  • 72 КОКО

    59 1 Отговор

    До коментар #50 от "Партенка е":

    Именно за това днес всички ЕС държави ДРУЖНО вдигнаха данните за новозаразените! И после, нямало заговор! Направо са Прозрачни, но Е ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ОТПОР! В Австрия - локдаун за Неваксинирани, и хората скочиха! Смениха го с локдаун за всички за 20 дни, и обстановката се успокои! Докато отстъпваме, ще ни "работят" давно и последователно, докато постигнат целта си!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Въпрос

    70 1 Отговор
    Ако новото правителство иска да падне веднага нека да въвежда задължителна ваксинация.
    Те ако искат да си слагат по една доза от перпарата/наречен ваксина/ всеки ден- но това си е по тяхно желание.
    Всичкои нормални хора са против ваксинационния фашизъм предложен от г-жа фон дер Ла@@Йнен в Европа
  • 76 Ооо

    42 0 Отговор
    Така вариантите никога няма да свършат .Жив РНК в жив донор и всеки е люпилня за нов ариант :(((
  • 77 ЩеВиИзбием

    57 1 Отговор
    А може би е вече време да започнеме да ви изтребваме рептили гнусни.Само през трупа ми ще ме ваксинирате на сила.Българите трябва да се огледат какво става в Европа.Там се води война а ние избрахме лакеите наСАЩ ПП да ни управляват и затварят
  • 78 НЕ НЯМА

    54 1 Отговор
    СЗО НЕ МОГАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА МИ РАСПОРЕЖДАТ КАКВО ДА ПРАВЯ СЪС ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ. ТОЙ СИ Е МОЙ. ЧУПКА МЕДИЦИНСКИ ТЕРОРИСТИ.
    НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ПРИНУДИ ДА СЕ САМОУБИЯ С ТЕХНИТЕ ХИМИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ.
    КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ ДА ГО НАПРАВЯ И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.
    ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ И ВСЕКИ ДА ВЗЕМА СВОЕТО РЕШЕНИЕ ЗА ИЛИ ПРОТИВ. АЗ МОЕТО СЪМ ГО ВЗЕЛ ОТДАВНА И ТО Е ТВЪРДО И БЕЗКОМПРОМИСНО ПРОТИВ.
    АКО ТРЯБВА И ОТ ЕС ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ И БЕЗ ТОВА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО.
  • 79 Heros

    36 0 Отговор

    До коментар #15 от "Историк":

    Точно така, браво. Свобода или смърт. И аз съм историк.
  • 80 abg

    12 3 Отговор

    До коментар #26 от "Йоан":

    В Австралия са по-напреде и вечер ги стгрелят, така, че по-добре недей.

    Коментиран от #82

  • 81 Ba7_Rambo

    33 0 Отговор
    Съгласен съм на задължителна ваксинация за мен самия, но само ако лично Роб Бътлър ме ваксинира, и то без да има 18 човека охрана... Така и аз ще го излекувам от мъките му, а и ще е полезно за много други хора...
  • 82 абг

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "abg":

    "вечер" да се чете "вече"
  • 83 Ahiless

    39 1 Отговор
    Ако имаха ваксина, разбира се. Вече хората разбраха, че това което наричат ваксина не предпазва по никакъв начин.
  • 84 Хайде де

    42 1 Отговор

    До коментар #34 от "пък":

    Какво чака родната ни омбудсманка и Висшия адвокатски съвет, че не подава жалба до Конституциония съд, а и той защо не се самосезира за обявяване на противоконституционност на чл. 61, ал. 2, чл. 63, ал. 4, 6 и 11 и чл. 63в от Закона за здравето, както и на всички заповеди на МЗ, противоречащи на чл. 57, ал. 1 и ал. 3 от конституцията, които постановяват, че "Основните права на гражданите са неотменими." и "При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със ЗАКОН може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37".
    Тази епидемична обстановка не е ЗАКОН и не може да бъде основание за ограничаване на каквито и да е права на гражданите на България.
    Дрън, дрън ярина всичко е толкова незаконно, че чак е противоконституционно!

    Коментиран от #129

  • 85 Вземате

    30 1 Отговор
    шаблоните от Освиенцим и Дахау, за номериране и татуиране на номера на концлагеристи. Така ще ви излезе по-евтино.
  • 86 ракетчика

    44 3 Отговор
    Честито ви евроатлантически вакси ценности . Честита ви евроатлантическа ковид диктатура преминаваща в ковидФашизъм. Ръкопляскайте и вдигайте високо дясната ръка с изпънати два пръста
  • 87 Пильо Гащите

    26 5 Отговор
    цял живот ще живеем с Ваксини Файзер на всеки 6 месеца , докато умрем
  • 88 Деян Икебаната

    39 0 Отговор
    САТАНИСТИ.
  • 89 Cbdup

    34 1 Отговор
    Явно идва време за избори. Тези новите много бързо се овълчиха. Мислят си, че пак излъгаха раята.
  • 90 До 16 от водещ дело срещу сертификата

    27 1 Отговор
    Ангел Кунчев го замества зам. главния държавен инспектор, която е жена, но не се е показвала по медиите, има заповед за това на здравния министър, има ги тия неща - документи по делата срещу зеления сертификат - мерките
  • 91 Киро от блока

    25 2 Отговор
    няма да ни оставят на мира , докато не ни чипират и после чрез G5 ще ни очистят , като кучета
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 СИО

    36 0 Отговор
    Мислете си за война! Някаква частна, мафиотска организация не може да си налага простотиите.
  • 94 Бамбука

    13 14 Отговор
    Безспорен факт е че градското население стана много и носи само замърсяване с коли, мотори, с простотия. Администрацията ни е с над 60% излишна. Хайде обратно на село, докато се оправят нещата. Така ще подпомогнете създаването на електронно правителство, ще се разтовари обществения транспорт, ще намалеят опашките в магазините и най-вече ще повдигнете ръста на родното производство.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Фактически

    32 1 Отговор
    Време е цялото ръководство на СЗО да си вземе дълга почивка на дълбочина 2 метра под земята - там да се ваксинират колкото си искат. Мръшляци долни!
  • 97 Виталия

    23 1 Отговор

    До коментар #69 от "Матей":

    Баба ти Ванга ще се прероди 2096 в Кападокия, където има и християни и мюсюлмани. Оригиналната каза Америка ке падне, но продажни бг политици извъртяха думите й, че била казала Туркиа. Задължителна може да бъде само ваксина, тествана минимум 5 години!!! Ковид=коронавирус, което си е грипен вирус настинка и по-страшен вариант бронхопневмония. Covid19 е размятане на трилиони пари, хартийки бе...
  • 98 Време е

    28 0 Отговор
    СЗО мафията да влезе в затвора
  • 99 един българин

    31 0 Отговор
    Време е да започнем да разбиваме глави.
  • 100 Аватар

    30 0 Отговор
    Обмисляме,вярваме,призоваваме,опасяваме се...Кои вие,г-н Бътлър,кой ви е избирал,на кого служите???!Време е да си припомните,че здраве,според дефиницията дадена в конституцията на СЗО,означава не просто липса на болести и недъзи,а цялостно физическо,психическо и социално благосъстояние!
  • 101 Смех

    17 1 Отговор
    Много взехте да мислите и това взе да става притеснително... Да дойде някой да ме вакса УМИ.РА НЕ МЕСТО....
  • 102 7555

    24 0 Отговор
    След като ваксинираният е преносител наравно с неваксинирания(за това носим намордници), кого освен себе си пази ваксинирания?
    За каква задължителна ваксинация говорят?
  • 103 Истина

    24 0 Отговор
    Крайно време е да помислите да влезеъе в психото защото в това сте вредни за здравеопазването
  • 104 КАШЧЕЙ

    19 0 Отговор
    САМО ДА СТЕ ПОСМЕЛИ! ЩЕ ВИ И3МЕТЕМ
  • 105 ВЪН

    25 0 Отговор
    ТАЗИ ЧАСТНА ЛОБИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ С30 НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА ДА МИСЛИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА,
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Игор

    24 0 Отговор
    Бреме етози цирк да приключи! След като все по явно лъсва измамата за ползите от тези продукти... Те затова бързат да ни надупчат, Щото в близко време дори и промитите от ТВ мозъжци ще разберат истината.. Помните ли в началото как почнаха - слагаш си еднократно "ваксина" и си на 90% защитен.. хахаха
    А знае те ли че които ходят на инвитро процедури, не им се препоръчва да се бодат! Защо ли?
  • 108 Каква ви е крайната цел

    29 0 Отговор
    Няма да си слагам експериментлна отрова в тялото то е мое не ваше.Не искам от моите здравни осигуровки да се взимат пари за измислените ви ваксини.Искам тези от СЗО да носят наказателна отговорност ако се окаже,че има негативни последици за хората.Тсм където има най много ваксинирани сега пак има заболели и какво? Въртим едни пари.

    Коментиран от #116

  • 109 1984

    31 0 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ! въобще не подлежи това на колебание
  • 110 Просветен илюминат

    0 10 Отговор
    Ocтĸeпoтичĸн лĸaop, cпĸциoлиcт пe eбщo xиpypгия и cпĸшнo мĸдицинo, AEP бpигoдĸн xиpypг и диpĸaтep нo Pпĸшнo мĸдицинo в opмиятo нo PMЩ. Иcтинcaи лидĸp в eблocттo нo здpoвĸeпoзвoнĸтe и мĸдицинcaoтo нoyao.

    Д-p Бyтop пpĸдcтoвя yбĸдитĸлĸн opгyмĸнт зo мoнипyлoциятo ТОVІD-19.

    Hcичae, aeĸтe ни aoзвoт зo aepeнoвиpyco, ĸ лъжo!

    Kнĸниĸтe нo Д-p Бyтop зo д-p Mнтъни Фoyчи, Бил Гĸйтc, Pвĸтeвнoтo здpoвнo epгoнизoция (PЗO), Цĸнтpeвĸтĸ зo aeнтpeл и пpĸвĸнция нo зoбeлявoниятo (ТDТ) и фoлшивитĸ пoндĸмични нeмĸpo, aeитe cĸ пpĸдcтoвят eт тĸзи epгoнизoции плюc мнeгe пeвĸчĸ!

    Коментиран от #118

  • 111 Напомняне

    23 1 Отговор

    До коментар #18 от "не става":

    И двете са юдеомасонски структури и инструменти за налагане на Новия световен ред, не се заблуждавай.
  • 112 Sieg

    13 1 Отговор
    Ще чакам в нас да дойдат да ме ваксинират, но дано пратят жените си да видят и те една голяма ваксина.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Историята

    13 0 Отговор
    Генерален секретар на СЗО:
    "...От 2017 г. той е назначен за генерален директор на СЗО (според някои източници в резултат на подкуп)." : - То като се поразшета човек из интернет тук-таме, какви ли не подробности излизат... Само да иска човек да знае повече неща...
  • 116 Виталия

    4 1 Отговор

    До коментар #108 от "Каква ви е крайната цел":

    Ние, т.е. България можем сериозно да развъртим пари чрез една ваксина на наша лекарка, но нямаме политици за тази цел☺. Почти никъде не я поставят, а в САЩ изобщо. Ваксината създава много добър добър имунитет. Ваксинирани сме тук. Естествено ромите скътавци почти не са
  • 117 ежко

    17 1 Отговор
    Откога СЗО се интересува колко хора са решили да се самоубият?!?Задъльителна ваксинация,ама няма да е принудителна?!?Лафове,лафове и накрая политиците ще оберат парсата,а СЗО ще се измъкне нито лук яла, нито лук мирисала!
    Крайно време е да видим какво направи СЗО и ЕС регулаторите,които не пуснаха на европерйския пазар други ваксини освен американските и се държат изключително нагло.Ако ще е задължително -искаме избор на производител!И без това русковете се поемат от хората,а не от производителите!
  • 118 Историята

    8 0 Отговор

    До коментар #110 от "Просветен илюминат":

    Алооооо, Илюмината! Какво искаш да кажеш, бе човек? То само с копи пейст не става! Погледни какво си сътворил!
  • 119 пфууу

    14 0 Отговор
    анатоли - рейтинг ли гониш бе чифук мазен. Явно не осъзнаваш, че точно гнойната рана на всичко това сте вие медията - и ще ревете помни му думите
  • 120 2222222222

    18 0 Отговор
    Шефът на СЗО е терорист и убиец.
    Кога ще го обесите!?
  • 121 КОВИД ИДИОТ

    17 0 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ КАТО БОЙКО И КУНЧЕВ
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Коко

    14 0 Отговор
    Оправете си ваксините в момента те са неосъвършенствани , опасни и безсмислени. Когато това стане хората сами ще пожелаят да се имонизират.Със задължителна ваксинация ще постигнете само,хаос,протести и презрение!
  • 124 само

    20 0 Отговор
    посмейте и ще ви се види тясно сзо- то ви.
  • 125 Хаха

    2 20 Отговор
    Време е. Антиваксите никога няма да поумнеят. Нека им се налее акъл.

    Коментиран от #127, #135, #140

  • 126 АБу Хамза

    14 0 Отговор
    Афганистан победиха Сафавидската,Британската,Руската и Американската Империи. Когато питаха един техен Молла старец за ключа към победата той рвече: Джихад до последната глътка въздух,срещу неверниците дошли да окупират земите и да ни налагат как да живеем Ковидясалите прасета в РЗИ ХЕИ и прочие умопобъркани и слабоумни свинари скоро ще бъдат разложени като Кашоги в локви със сярна киселина.
  • 127 С500

    18 1 Отговор

    До коментар #125 от "Хаха":

    покрай антиваксите ще изгорите и вие ваксите - не си мисли че ще те подмине ВСЕЛЕНСКОТО НЕДОВОЛСТВО
  • 128 Skuka

    18 1 Отговор
    Време е да помислим за чегъртане на всички от здравната мафия и спонсорите и.

    Коментиран от #131

  • 129 8527

    15 1 Отговор

    До коментар #84 от "Хайде де":

    Противоконституционно е. Нали затова Радев бърза да предлага промени в Конституцията ни. И ако някой я спазваше, досега много хора щяха да си платят. Като започнем от петков канадеца.

    Коментиран от #138

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Зъл

    1 6 Отговор

    До коментар #128 от "Skuka":

    Ти при врачки ли се лекуваш?
  • 132 Боц

    15 0 Отговор
    Време е да възстанем срещу СЗО и неговите престъпни намерения, преди да са започнали да ни бодат по улиците и в метрото ! Ваксините, не само не помагат, но и нанасят тежки увреждане на горките хора които си ги поставят !
  • 133 ХАХАХА

    11 0 Отговор
    VAX DETOX: 200 милиона американци може да искат провеждането на програма за детоксикация от ваксини Covid-19, като същевременно избягват всички усилващи средства като чумата
  • 134 КПСС БКП

    18 0 Отговор
    В Конго ваксинираните са 2 % от населението и епидемията отмина там и хората си живеят нормално без ограничения. В Холандия при 75 % ваксинирани се налага локдаун и куп други безумни ограничения ! Извода е, че ваксините НЕ помагат, а целта е Европееца да бъде смачкан и унищожен !
  • 135 еврика

    11 1 Отговор

    До коментар #125 от "Хаха":

    ваксърите са елитната прослойка на безнадеждно тъпите овчи души!
  • 136 ЗЕЛЕНИЯ ЧУРАП 2

    8 0 Отговор
    НАЛИ ПРЕЗИДЕНТ(.....)И „МИНИСТРИ” КИРЧУ И КО КО РЧУ СА ВАКСАНИ.....АМИ ТОВА Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,БЯ🙌🙌🙌🙌
  • 137 Некой

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бамбука":

    А на теб........големио бамбук.
  • 138 Аватар

    13 0 Отговор

    До коментар #129 от "8527":

    Нюрнбергският кодекс е международен закон,който не може лесно да се анулира.Там СЗО няма думата.
  • 139 Непозната

    13 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бамбука":

    В САЩ не е така.В тежас не се изисква ваксина,камо ли задълвителна.Маски се носят само от тези които желаят.Дистаницията също се спазва по усмотрение.Всичко е отворено за всички.Не заблуждавайте.
  • 140 Непозната

    15 1 Отговор

    До коментар #125 от "Хаха":

    Колко трябва да си наивен за да се пазиш с маски,дистанция,затваряне. за да не се заразиш и след това ако не си да отидеш да те заразят с част от вируса/2 епитопа които мутират/.И понеже мутират и не се разпознават от иммуната система да отидеш за още от същото?Докато напълно разбиеш иммуната си система.

    Коментиран от #145

  • 141 Demonaz

    12 0 Отговор
    Сзо са слуги на китай. Вожда им е маотист. Защо искат ваксиниране в белите държави. Нека се погрижим за азия и африка. Нали сме равни? да ги набупчат там всичките и да се намали проблема с населението.

    Коментиран от #143

  • 142 мангърОФФ

    12 0 Отговор
    Да , но с какво ? С тази отрова , на която и казвате ВАКСИНА ли ?
  • 143 Аватар

    12 0 Отговор

    До коментар #141 от "Demonaz":

    Това вече е пробвано с полиомиелитна ваксина на Бил Гейтс.След " резултатите " от нея повторен опит няма да бъде допуснат.Правилно отбелязвате,че атаката за приемане на ваксините е най-ожесточена в ЕС,Канада и САЩ.
  • 144 ivan

    10 0 Отговор
    вaкcини кoитo прeдпaзвaт нe пoвe4e oт 5-6мeceцa, нo и тoвa нe e cигурнo,примeри нa зaбoлeли мнoгo,иcкaт дa cтaвaт зaдължитeлни,нямa eднo изcлeдвaнe в Бългaрия кaквo ce cлу4вa c вaкcинирaнитe cлeд 4-5мeceцa,кoлкo вaкcинирaни ca умряли бeз знa4eниe oт кaквo
  • 145 Имунната

    5 1 Отговор

    До коментар #140 от "Непозната":

    система непрекъснато се бори с милиарди външни патогени, от много видове, както и елиминира собствени заразени, стари, увредени или мутирали клетки.
  • 146 хитлър петър

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бамбука":

    Хубаво ще ги пасеме, ама не очаквайте месото и млякото да стигнат до градовете.
  • 147 Ясно

    3 1 Отговор
    Локдаун,никой не бачка-нема пари у бюджета!
    Не ваксаните направо ще ги разтрелват чекистите по улиците!Куршумите са по евтини от ваксините!
  • 148 дидо

    11 0 Отговор
    Еволюция на tw посланията за кoвид ваkcините:
    1. "Ваkcинираните хора не заразяват."
    2. "Ваkcинираните се заразяват, но не се разболяват"
    3. "Ваkcинираните се разболяват, но леко"
    4. "И ваkcинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение"
    5. "Ваkcинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират"
    6." Ваkcинираните умират, но в лека форма"
    7. "Ваkcинираните умират мъчително, но с чиста съвест"
    8. "Ваkcинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат"
    9. "Умрелите ваkcинирани не боледуват в рая"

    Коментиран от #150

  • 149 Хайдееее

    1 5 Отговор
    нека се набоцкаме....СЕГА...!
  • 150 Хаха

    6 0 Отговор

    До коментар #148 от "дидо":

    Много оригинално :-))
  • 151 Display

    4 0 Отговор
    Модератореееееее, това, че не знаеш чужди езици, не ти дава право да триеш коментарите и мнението на хората......и коментара ми не беше изцяло на чужд език, ама то ако имаше мозък в малкия череп, нямаше да се занимаваш с глупости, а щеше да имаш истинска работа.............
  • 152 Самотака

    0 5 Отговор
    Само така, най-вече в Бг-кочината! Задължителна ваксинация!

    Коментиран от #156

  • 153 Мда

    6 0 Отговор
    Задължителна ваксинация означава задължителни пари за американските суспензии, правени в час по трудово. Не работят срещу който и да е РНК вирус, факт. А е точно обратното. Който си отиде от "ваксина", няма как да попадне в списъка на ковид жертвите. Просто попада в друга графа...

    Коментиран от #158

  • 154 Златка

    5 0 Отговор
    Абе защо никой не казва нищо за Африка? Там нама ли “пандемия”- доколкото разбрах не им пращат и ваксини. Пак ли пазят черните?

    Коментиран от #157

  • 155 Грух

    3 0 Отговор
    Ами мислете бе нещастници. Ние какво общо имаме? На мене Пфайзер не ми е платил.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Зъл

    1 4 Отговор

    До коментар #154 от "Златка":

    Верно си златка, я се поинтересувай какви са правителствата в африка, колко им работят държавите, аре стига простотии, а?
  • 158 Зъл

    1 4 Отговор

    До коментар #153 от "Мда":

    Но ако беше руската нямаше да имаш против, а?
    Що не си караш москвича бе ?
  • 159 Фермер

    4 0 Отговор
    Смъртоносно доверие, или наивност до глупост?
    Пламен Пасков фейсбук
  • 160 Фермер

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Професор Анастасия Герджиков":

    Смъртоносно доверие, или наивност до глупост?
    Пламен Пасков фейсбук
  • 161 Фермер

    4 0 Отговор
    От кой се финансира СЗО?

  • 162 др ливайн

    4 0 Отговор
    англосаксонският фашизъм говори от името на СЗО и колкото повече се опитват да ни заблудят толкова повече ще нараства съпротивата срещу "ваксината"
  • 163 ПРАВДА

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Анонимен":

    Точно това е ефекта на ,,сварената жаба ,,
    Ако това го бяха казали още в началото нямаше да иска нито един човек по света да си направи телесна ИНОКУЛАЦИЯ !
    Сещам се за един , които лъжеше още от самото начало на пЛандемията , ама напоследък не съм го виждал !
    Абе къде е кУНЧЕВ !?...

    Коментиран от #165, #167

  • 164 ПРАВДА

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "????":

    Върни се в комунизма тогава - ще кажеш , че не можеш ,тогава отиди в С.Корея и ще разбереш каква свобода имаш , какви права имаш .
    КОМУНИЗЪМ=КОВИДИЗЪМ !
  • 165 Ти пък

    1 0 Отговор

    До коментар #163 от "ПРАВДА":

    виждал ли си сварена жаба?
    Жабите да не са толкоз прости бе ...
  • 166 Хари хари

    3 0 Отговор
    Ако ваксините действа ха досега вируса нямаше да го има, ато стана точно обратно, ваксини... Се разболяват, и дори умират, значи не действат дори заразяват
  • 167 Фермер

    0 0 Отговор

    До коментар #163 от "ПРАВДА":

    Замести го този