Last news in Fakti

20 Декември, 2021 19:27 1 077 6

Огнище на COVID-19 е регистрирано в здравен център в Добрич

  • коронавирус-
  • covid-19-
  • добрич

Девет пациенти от отделението за жени с психични разстройства са дали положителен резултат

 Огнище на COVID-19 е регистрирано в здравен център в Добрич - 1
Снимка: БГНЕС

Огнище на COVID-19 е регистрирано в Център за психично здраве "Д-р П. Станчев" в град Добрич, информира бТВ. Според съобщението са заразени девет пациенти в женското отделение.

Всички са настанени в COVID сектора на центъра и са в добро общо състояние. По информация на РЗИ сред тях няма ваксинирани.

Положителен резултат са дали и три лица от персонала на дневния стационар към центъра.

Със заповед на директора на РЗИ - Добрич от 18 декември е преустановен приемът на пациенти в Отделението за жени с психични разстройства. При необходимост хоспитализация пациентите се насочват към Държавната психиатрична болница в село Карвуна, община Балчик.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Омикрон или Делта?
  • 2 Грульо

    9 0 Отговор
    "и са в добро общо състояние. По информация на РЗИ сред тях няма ваксинирани."............... Много шум за нищо.
  • 3 Завърнаха

    6 2 Отговор
    се магистралите от Европа и ето на Коледни подаръци !
  • 4 онзи

    8 0 Отговор
    Жени с психични разтройства. Психично болните хора ги използват за да си оправят стъкмистиката. Жалки боkлуци са тея от РЗИтата
  • 5 Факт

    5 0 Отговор
    Медицинското издание Vaccines публикува в края на юни 2021 г. изследване за рисковете и ползите от ваксинацията срещу Ковид-19. Изследването, валидирано от научната комисия на изданието, съдържаше обезпокояващи изводи - ваксината предизвиквала по два смъртни случая на всеки трима души, предпазени от вируса чрез нея.
  • 6 мафията

    0 0 Отговор
    Я елате в Карлуковската психиатрия да видите кво става. А директорът с три условни присъди си бърка в носа и хич не го е еня какво става.