Last news in Fakti

30 Декември, 2021 14:14 2 600 13

Руските власти регистрираха лекарство срещу COVID-19

  • русия-
  • лекарство-
  • омикрон-
  • коронавирус

Същевременно Русия обяви, че разработва тест, който едновременно открива наличието на генетичен материал на коронавируса и определя дали той принадлежи към Омикрон

Руските власти регистрираха лекарство срещу COVID-19 - 1
Снимка: Ростех

Лекарството срещу коронавирус „Ковид-глобулин“ премина успешно клинични изпитвания и получи удостоверение за постоянна регистрация от Министерството на здравеопазването на Русия, съобщиха от държавната корпорация Ростех.

„Ковид-глобулин“ е създаден на базата на кръвна плазма на хора, преболедували вируса. Терапията с него в 70% от случаите предотвратява усложнения като бъбречна недостатъчност и тромбоемболия, както и степента на увреждане на белите дробове и влошаването на клиничните симптоми, съобщават от Ростех.

Същевременно Русия обяви, че разработва тест, който едновременно открива наличието на генетичен материал на коронавируса и определя дали той принадлежи към Омикрон. Създателите на теста се надяват, че в най-близко бъдеще ще могат да получат удостоверение за регистрация на медицинско изделие.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бояришник

    3 32 Отговор
    Това е бояришник на хапчета.

    Коментиран от #2, #5, #13

  • 2 РАЗ ПУТИH

    3 33 Отговор

    До коментар #1 от "Бояришник":

    ПО—ТОЧНО АНТИФРИЗ БАЙКАЛСКИ НА ГРАНУЛИ👍
  • 3 Българка

    32 3 Отговор
    Според мен ковид е изпуснато биологично оръжие. Предполага се, че тези, които създават смъртоносни отрови, са създали и противоотрови/ лекарство. Защо ни зарибяват с коктейли, които не са ваксини, а не се лекуват заразените с утвърдено лекарство? Отговорът е един. С ваксините се правят огромни печалби , размазва се цялото човечество.
  • 4 Далеч от всички "лекарства"

    10 4 Отговор
    казваше някога Сократ,а Антоан Л.Лавоазие го коригира - с изключение на С2НО5ОН.И все пак,еваларка на братоците,бодете се само с техните,може и малко водочка да са прибавили в тях,за настроение..

    Коментиран от #11

  • 5 тиквеник

    33 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бояришник":

    Бе важното е че не са от L@ина от краварника.

    Коментиран от #7

  • 6 нннн

    36 1 Отговор
    Лекарството може да е добро, но не е евроатлантическо и политкоректно.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ема

    14 4 Отговор
    Ние като" демократичните , цивилизованите нации" не трябва в никъкъв случай да ползваме Руската ваксина и Тест ваксина защото е " недемократична" ако трябва " геройски ще умрем" но от" демократична " ваксина защото сме горд народ .

    Коментиран от #10

  • 9 Ами ...

    3 1 Отговор
    Браво.
  • 10 Ами ...

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ема":

    Кои сте тези "вие"?
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Далеч от всички "лекарства"":

    копи-пейст:
    ЛЕЧЕНИЕ
    "...Чaй oт мeнтa:
    Пригoтвянe: В гoлямa ТЕРМОЧАША oкoлo 400 мл., жeлaтeлнo cтъклeнa, двe пликчeтa пo 1-1,5 гр. ce зaливaт c ВРЯЛA ВOДA и чaшaтa ce пoхлупвa. Тaкa cтoи oкoлo 1-1,5 чaca . Cлeд кoeтo ce пoдcлaждa пo жeлaниe и ce пиe нaвeднъж.
    Дoзa: НАЙ-МАЛКО двa пъти-три днeвнo, cутрин нa глaднo и вeчeр прeди cън...
    Cрoк: Cлeд 3 дни, чoвeкът cтaнa oт крeвaтa здрaв...
    -Пaрaлeлнo c тoвa, eдин път нa дeн, oбщ рeфлeктoрeн мacaж нa cтъпaлaтa oт "мacaжиcт". Пoчвa ce c дяcнoтo хoдилo. Прoдължитeлнocт 5-7 дни, дo oтшумявaнe нa бoлeзнeнитe зoни.
    Всичко това, заедно с постоянни молитви към Господ и Богородица..."
    --------------------------------------
    Никой не е вечен, но този метод, от форум във Факти, вече го приложих успешно на трима близки хора и те оздравяха от Ковид-19....за голямо мое и тяхно учудване!
  • 12 Цезура Ковид Цензура

    2 1 Отговор
    А във Вулгария регистрираха ОмиМакрон - Омикрон
  • 13 ГЛОБАЛИСТА ПУТИН

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бояришник":

    ГЛОБАЛИСТА ПУТИН НЕ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ СДУХАНИЯ ДЯДКА БИДОН САМО ЛУКАШЕНКО НЕ ИГРАШЕ ИГРАТА НО ПУТИН И ГНУСНИЯ ЗАПАД ГО ПРИНУДИХА НО ПАК Е В ПЪТИ ПО СВОБОДНО В БЕЛАРУС ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ ТЕЖКАТА СЕКТАНСТКА ЗАВИСИМОСТ ПРЕЧИ БЪЛГАРИЯ ДА ПОСТИГНЕ ПЪЛНА СВОБОДА НЯКОЛКО ГРИПАВИ РАЗКАЗВАТ ПРИКАЗЧИЦИ КАК СА БОЛЕДУВАЛИ ОТ ГРИП ,ТЕСТА СЪЗДАДЕН В РУСИЯ ЗА О МАКАРОН И О СПАГЕТИ Е БЪРКАНЕ С ПРЪЧКА В МОЗЪКА НИЩО НОВО БЛЕЕЩИ!