2 Януари, 2022 08:47 1 166 28

Къде можем да се ваксинираме днес

  • ваксини-
  • софия-
  • коронавирус-
  • мерки

Кампанията продължава

Къде можем да се ваксинираме днес - 1
Снимка: БГНЕС

Днес, 2-ри януари 2022 г., ще работя три пункта за ваксинация срещу коронавирус в София, както и пунктове за ваксинация срещу Covid-19 в още 16 области на страната.

В София ще работят ваксинационните пунктове в "Пиригов", в МБАЛ "Княгиня Клементина" и в Центъра за спешна медицинска помощ, уточнява БНР.

Информацията за адресите и работното време на кабинетите е публикувана на сайта на Министерството на здравеопазването.

И днес в болница "Пирогов" и в кабинетите в Пловдив и Кюстендил ще се извършва ваксиниране срещу Covid-19 на деца от 5 до 11 годишна възраст, но само след предварително записване.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    44 1 Отговор
    Имало конспиративни теории?
    Конспиративна теория беше, че ще ви трябва втора, трета и т.н. доза.
    Конспиративна теория беше, че няма да може да работите без да сте ваксиниран.
    Конспиративна теория беше, че ще ваксинират и деца...

    Е, още ли смеете да го наречете конспиративна теория?

    Коментиран от #6

  • 2 Дед Мароз

    30 1 Отговор
    Няма ли да дадете информация колко общо вече са ваксинирани,че с тези данни по мое мнение излиза,че е вакснирано 2 пъти по голямо население от българското барабар с бустерните дози,а около мене нито един ваксиниран ,за деца да не говорим .
  • 3 James 🇺🇸

    27 2 Отговор
    Чета, чета, чета....и все следното чета: Къде можем да подпишем смъртната си присъда днес.... Къде можем да сме сигурни че ще умрем днес.... Къде можем да гътнем че не ни се живее днес
  • 4 Boxer EZ 3.0

    23 1 Отговор
    Последно, заредих на 30 декември, даже си използвах натрупаните точки и ми приспаднаха 10лв. Хубаво е резервоара да е пълен, особено през зимата.
    Качеството по бензиностанциите, поне го следят, за разлика от ваксиностанциите...
  • 5 ЕВРО НЮЗ

    20 5 Отговор
    За здраве дълголетие ваксинирайте си жените 😁😁😁
  • 6 James 🇺🇸

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "българин":

    Конспиративна теория беше че имало извънземни, докато на сайта на FBI не се разсекрети инфо за инцидента в Roswell с летящата чиния. Добре че е FBI да излизат наяве кирливите ризи на Правителството. Конспирация бяха, да. Миналата година US NAVY пуснаха видео как intercept-ват космически кораб, който ускорява от статично положение нагоре със скоростта на звука , от нула до скоростта на звука за половин секунда. Всяка конспиративна теория се оказва истина, рано или късно

    Коментиран от #22, #28

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 аьссцгджхфкб

    28 1 Отговор
    Който НЕ се ваксинира е защитен на 99.8 процента от коронавируса и 100 процента защитен от страничните ефекти на "ваксините". НЕ СЕ "ваксинирайте" ако искате да живеете. Това не са ваксини а смрт във флакон. Всеки ден в България умират над 10 ваксинирани само дето "медиите" не ви го казват. Ново изследване в САЩ доказа че "ваксините" срещу "ковид" са причина за 98 процента от случаите на миокардит при децата. Изследването е проведено от много лекари, университети, детски болници и медицински училища в САЩ. Това е изследване на американската сърдечна асоциация.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Верно ли

    21 0 Отговор

    До коментар #8 от "аьссцгджхфкб":

    И като имаме предвид, че възпалението на сърдечния мускул е краткосрочен ефект, ще ги видим дългосрочните какви са.
  • 11 James 🇺🇸

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "аьссцгджхфкб":

    FDA не са одобрили нито една ваксина. Тука предния месец четох че уж имало само една одобрена, което е SHADY AS HELL. Явно са ги натиснали и са клекнали. На тоя етап може да се вярва само на FBI. Всяка друга агенция и институция е превзета и ще става още по лошо. Гадното е че FBI няма легален SAY SO във всичко това с ваксините понеже е доброволно.... Заплашват те с уволнение, но можеш да напуснеш. Доброволно е

    Коментиран от #12

  • 12 дфгфблхгн

    20 0 Отговор

    До коментар #11 от "James 🇺🇸":

    То и европейската агенция по лекарствата е издала разрешение за употреба на смъртоносните "ваксини" след натиск от еврокомисията. Всички знаем какви екземпляри нямащи общо с хората има в тази комисия.
  • 13 Хайде

    11 0 Отговор
    на опашката !
  • 14 Поп Алигорко

    17 1 Отговор
    Самоубийството наречено ,,ваксиниране,, продължава !!! КАНАДЕЦА и КОКОРКО - гоум Хоум!!!
  • 15 Д-р Менгеле

    20 0 Отговор
    Може ли да има ,, миокардит,, при децата ??? Мислете бе хора! Защитете децата и бъдещето на Земята !!!
  • 16 Поп Алигорко

    9 1 Отговор
    Най-добре на ,, Орландовци,, ,така ще избегнете разходите ...
  • 17 махайте мерките

    12 1 Отговор
    Пускайте ваксините в аптеките и който иска да си се боде. Хората не искат мерки. Канадското пeдалче ще го разбере на 12ти.
  • 18 ЗЕЛЕНИИОТ СЕРТИФИКАТ

    0 5 Отговор
    А АНТИ ВАКСИТЕ НА МОСТА НА ВЛЮБЕНИТЕ👬👬👬
  • 19 Никой не го интересува

    5 1 Отговор
    Въобще...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тиква

    1 3 Отговор
    С тези три пункта за цяла София какво ще направите? Или правете нещо като хората или не! И си оправете сайта на здравното министерство.
  • 22 Смех

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "James 🇺🇸":

    Кво ме интересуват извънземни бе човек? Какво общо има това с темата.... Тях ли чакаш да дойдат да те спасят ся...
  • 23 2022

    3 1 Отговор
    Прочетете сециализираните медицински учебници за епидемиолози,вирусолози,микробиолози, инфекционисти.Ще ги цитирам:Клинична вирусология под редакцията на проф.Стефан Бърдаров и колегия;Микробиология под редакцията на проф.Герго Митов и доц Юлияна Дочева;Епидемиология с колектив от професори и Главният Епидемиолог в БНА,проф.Николай Кръстев Купенов/не е между живите ,уви/;Инфекциозни болести под ръководството на проф.Тасков,Корона !фалшива тревога,факти данни предпоставки на Бакди и Райс; всички инструктивни материали за микробиологични и вирусологични доказателства на взетите материали.Защо, е тази лъжа?Вместо,да се преиздадат тези сециализирани учебници за специалисти -лекари/могат да се четат и от граждани/ ,се разпространява лъжата за вредните ваксини.Умряха милиони ЧОВЕЦИ!!!А, мисирките пишат за котки и кучета.Корона вирусът принадлежи към СЕМЕЙСТВО CORONAVIRIDAE ,15 вида,с подвидове всеки от тях , ,иРНК,няма ваксина-набийте си го в главата.Западните ваксини-Модерна, АстраЗенека, ПфайзерБайонтех, Янсен, ДжонсънДжонсън,предизвикват без изключение тромби, унищожение на белият дроб/алвеолите се заменят със съединителна тъкан и оттам се получава задух,вентилацията не помага, ;микроскопичните кръвоносни съдиве в мозъка не се оросяват с кислород и се умира или от тромби или липса на КИСЛОРОД .Защо не четете?В целия свят се протестира,само в България, 80% дебили/колко е прав проф.Иво Христов-и на него плужеците от ПП,отнеха думата/,искат да бъдат стадо,с к
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 1100

    2 1 Отговор
    В подкрепа на 2022 ,еврейските безбожни корпорации спечелиха МИЛИАРДИ ДОЛАРИ от вредните и фалшиви ваксини.Евреите от корпорациите в тъпите сащ/нали Израел ги управлява/,не пожалиха своя народ ,еврейският ,а ние Българите искаме да бъдат пожалени а и другите народи.Бил Гейтс ,внесе 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА, в Еврейската корпорация по лекарствата и спечели от отровните ваксини 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЕДНОЛИЧНО.Нека Българите ,да помислят как евреите проиграват на рулетка Човешкият Живот/не се чудете защо са Разпнали Йисус Христос на Кръста, защо не го признават за Месия ;това са Безбожници и БОГ за тях са ПАРИТЕ/Гледайте филма "ЛЕД",всичко за евреите ще ви стане ясно като бялден!!!Но ние Българите добре ги познаваме и затова не ги уважаваме!
  • 26 1100

    1 0 Отговор
    В подкрепа на 2022 ,еврейските безбожни корпорации спечелиха МИЛИАРДИ ДОЛАРИ от вредните и фалшиви ваксини.Евреите от корпорациите в тъпите сащ/нали Израел ги управлява/,не пожалиха своя народ ,еврейският ,а ние Българите искаме да бъдат пожалени а и другите народи.Бил Гейтс ,внесе 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА, в Еврейската корпорация по лекарствата и спечели от отровните ваксини 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЕДНОЛИЧНО.Нека Българите ,да помислят как евреите проиграват на рулетка Човешкият Живот/не се чудете защо са Разпнали Йисус Христос на Кръста, защо не го признават за Месия ;това са Безбожници и БОГ за тях са ПАРИТЕ/Гледайте филма "ЛЕД",всичко за евреите ще ви стане ясно като бялден!!!Но ние Българите добре ги познаваме и затова не ги уважаваме!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Orthodox

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "James 🇺🇸":

    "...intercept-ват..."

    Все пак си има българска дума за това действие - "прихващат".