Last news in Fakti

18 Януари, 2022 09:56 5 464 70

Ангел Кунчев с тревожна прогноза

  • ангел кунчев-
  • тревожна-
  • прогноза

Според главния държавен здравен инспектор е интересно предложението ваканцията на децата да се удължи, а така и според него ще се намали заболеваемостта

Ангел Кунчев с тревожна прогноза - 1
Снимка: БГНЕС

Това, което се случваше в Западна Европа идва и на Изток. В следващите 2 седмици се очаква още покачване на случаите. Това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев в студиото на БНТ." Ако имаш бустерна доза, защитата е над 80%. Целта не е да не се разболеем и да го изкараме леко, а да не влизаме в болница", каза още той. "Има по-голям шанс да се заразим с "Омикрон" при две дози, отколкото при три", допълни доц. Кунчев, цитиран от novini.bg.

Експертът се надява, че след летния сезон вирусът ще премине в плато. Доц. Кунчев разкри, че ще се "прекрои" моделът за интензивните легла и процентът заетост, като допълни, че на места 80% пълни болнични легла значат 8 от 10. Не искаме да носим маски, не искаме зелен сертификат или да се ваксинираме. Добре, ще си платим цената. Доц. Ангел Кунчев коментира, че не може при тази заболеваемост се правят многохилядни митинги, а задължителна ваксинация у нас няма.

Според главния държавен здравен инспектор е интересно предложението ваканцията на децата да се удължи, а така и според него ще се намали заболеваемостта.

Нека този бабаит да влезе и да прочете официалната информация за ваксината, вместо да търси сметка на лекаря, коментира доц. Ангел Кунчев побоя над лекар след смърт на пациент в Русенско.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винаги

    79 3 Отговор
    е имало ГРИПНИ ваканции за учениците !

    Коментиран от #22, #32, #40

  • 2 Интересно коя фондация

    104 8 Отговор
    им плаща на тия паразити да геноцид стават тук

    Коментиран от #10, #45

  • 3 Госあ

    98 8 Отговор
    Защо давате трибуна само на некомпетентни лаици ? Това целенасочено ли е ? Или под давление на европейските калинки ?

    Коментиран от #6

  • 4 КУНЧЕВ ВИТАНОВ И КОЛЕКТИВ,

    10 44 Отговор
    ОТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ 🔐🔐🔐🔐🔐🔐НЕДОВОЛНИТЕ ДА ХОДЯТ ПРИ АДВОКАТИТЕ НА Н🎾ЛЕ ,ТЕ ЗА 💰💰💰ЩЕ ГИ „СПАСЯТ”

    Коментиран от #7

  • 5 Браво!!!!

    22 92 Отговор
    Неграмотните орки в Ганьостан още са в 19 век...Чипове и 5г плуват в празните им кратуни, а хората мрат.
  • 6 А на Путин

    8 60 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    ли да дадем трибуна? Писна ни от червени изостанали пияндета

    Коментиран от #19

  • 7 Теодоро

    31 2 Отговор

    До коментар #4 от "КУНЧЕВ ВИТАНОВ И КОЛЕКТИВ,":

    Слабо изк9869азване
  • 8 Последния Софиянец

    30 6 Отговор
    Това е двойник.Не го слушайте.
  • 9 Добра новина

    3 42 Отговор
    Най после една добра новина за територията.
  • 10 77777

    71 8 Отговор

    До коментар #2 от "Интересно коя фондация":

    Кунчев е служител на Рокфелер и затова е несменяем, но скоро ще бъде подсъдим!

    Коментиран от #52

  • 11 Беги беги

    63 6 Отговор
    Начи така, трябва да се ваксам на мой риск за да спасявам здравната система. Аре, беги, беги!
  • 12 flipp

    57 7 Отговор
    ЗА децата е 30 пъти по-вероятно да потърсят лекар след ваксата, отколкото заради грипа. Интересно как я пропуснаха тази информация

    Коментиран от #17

  • 13 провинциалист

    39 4 Отговор
    Най-много ме тревожи Кунчето като дава прогнози без да е декларирал печалбите си от тотото досега.
  • 14 Копипасте

    36 6 Отговор
    "В края на септември изтича срокът на годност на 300-400 хиляди ваксини срещу COVID-19".каза Кунчев в в интервю за NOVANEWS! И други немаловажни неща каза! И се "поболя" и то не от друго, а от КОВИД и изчезна от светлината на прожекторите за месеци! И това, ако не е съвпадение - здраве!
  • 15 Каква

    33 2 Отговор
    Здравна система бе от здравната ви система сега хората измират.АЛЧНИЦИ.
  • 16 Кольо

    28 5 Отговор
    Грипна ваканция и готово
    Кво толкова да се умува
    Що да се тровят децата с тези ВАКСИНИ
    А Кунчев да каже колко му плащат да гори колко са полезни васините
    Идиоти
  • 17 Госあ

    29 2 Отговор

    До коментар #12 от "flipp":

    Китай освобождава от изискване за ваксинация непълнолетните спортисти за зимната олимпиада. Факт. Иначе, другите имат възможност да отидат три седмици по рано и да стоят карантина, ако не искат да се ваксинират. Хората много добре осъзнават какви проблеми създават западните боклуци на най младите и са ги освободили от това изискване.

    Коментиран от #28

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Госあ

    17 5 Отговор

    До коментар #6 от "А на Путин":

    Путин сам ще си я вземе трибуната, ако иска. Нали знаеш ? Но има все пак търпение и култура човека. За разлика от западното простолюдие.
  • 20 БАН

    31 3 Отговор
    Експерт ли бе да го опишеш?! И набоцкан и болен! Ама нали бития и на ехания не си признават
  • 21 Копипасте

    10 2 Отговор
    13.09.2021г. :/Ани Ефремова/ Доц. Кунчев предлага ваксинирането да е задължително за определени професии
    Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев е предложил да има задължителна ваксинация на работещите в определени сфери. Това обясни той в предаването „Твоят ден” по NOVANEWS.
    „За мен някои групи трябва да бъда имунизирани. Това са медицинските работници, както и работещите в социални заведения”, заяви доц. Кунчев.
    Той не смята, че задължителната ваксинация би нарушила граждански права.
    „Това, което ще постигнем, е да не позволим заради професионалните си отговорности да заразяваме хора. Отдавна се видя, че в домовете за стари хора например, многократно неимунизиран персонал внесе инфекцията и се стигна до епидемични взривове”, коментира Кунчев.
    Той обясни още, че в края на септември изтича срокът на годност на 300-400 хиляди ваксини срещу COVID-19.
    „На ден правим по 15-20 хил. имунизации, с този темп няма как да ги използваме”, обяви доц. Ангел Кунчев. „Ако те не намерят приложение в други страни, защото постоянно вървят такива разговори, и не стане дотогава удължаването на срока, тогава ще е първата по-голяма партида, на която ще ѝ изтече срокът”.
    За трета доза би била препоръчителна за определени групи. Но все пак, доц. Кунчев обясни, че това трябва да се преценява за всеки индивидуално.
    „Оптимистичната новина е, че има задържане на заболеваемостта, не само за България, а и за Европа. За първи път тази седмица падна малко заболеваем
  • 22 кинчиии

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Винаги":

    ТОЧНО В ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА ПИШЕ ЧЕ ИНЖЕКЦИИТЕ СА ЕКСПЕРИМИНТАЛНИ И НИЩО НЕ ЗНАЯТ НЯМА ИФОРМАЦИЯ ТОВА ПИШЕ КУНЧИИИИ ОТВОРИ ЕМА И ЧЕТИ ИМА ПДФ ФАЙЛИ НА БЪЛГАРСКИ КУНЧИЙЙЙ ИДЕТЕ ВИЖТЕ В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ЩО НАРОД ЗАТРИХТЕ С ИНЖЕКЦИИТЕ МОЗЪЧЕТАТА ВИ НЕ ФУНКЦИОНИРАТ ЗАЩОТО В МАЛКИЯ ГРАД ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ ЛЪЖЕЦО!!!!!!!!!!!1
  • 23 Фют

    24 4 Отговор
    Основна съставка на всички иРНК отрови е PEG или полиетилен гликол, .От групата на Диоксините ( Диоксини е обобщен термин на голяма група химични съединения диоксини и фурани, които общо наброяват 210 представители.Всички те се отличават с висока токсичност. )предизвикват ракови заболявания, намален имунитет, разстройства на нервната система, а при бременни жени могат да увредят плода и да предизвикат преждевременно раждане. Всеки може да провери дали лъжа.
  • 24 Копипасте

    15 4 Отговор
    Да довърша пастето : „Оптимистичната новина е, че има задържане на заболеваемостта, не само за България, а и за Европа. За първи път тази седмица падна малко заболеваемостта”, заяви доц. Кунчев.
    Говорил е и за гражданските права! Така се прокарват идеите за засилване на контрола - малко по малко ; стъпка по стъпка!
    Това е немаловажното казано от този Кунчев : "Той не смята, че задължителната ваксинация би нарушила граждански права."
  • 25 Верно ли

    22 2 Отговор
    "Според главния държавен здравен инспектор е интересно предложението ваканцията на децата да се удължи, а така и според него ще се намали заболеваемостта" - тоя т.нар. "здравен инспектор", че и "държавен" за пръв път ли чува за грипна ваканция, че чак и му е интересно....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Gost

    20 3 Отговор
    Съберете го с Витанов и на корабче в средата на Черно море без мотор и ядене. Само вода
  • 28 В Китай ваксинират само с китайски

    10 0 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    ваксини. В училищата им ваксинират масово, но не задължително.Нужно е все пак съгласие от родител. Поне засега. Ваксината, която използват за децата е virocel.

    Коментиран от #43

  • 29 Дилдо

    21 6 Отговор
    До средата на февруари правителството ще се разпадне и април месец Костадин Костадинов ще стане премиер, а Мангъров здравен министър
  • 30 Адвокат София

    22 5 Отговор
    Гледах интервюто. Този човек говори диалектно, очевидно не владее книжовния език, запъва се при формулиране на мислите си. Вижда се, че иска да доминира, да вакса наред, но хубавото е, че е някак си спънат в това желание. Очевидно са му казали, че няма да стане и че протестите и мненията на отказващите ваксината следва да се вземат насериозно и почва да се поспира с ковидиалния си ентусиазъм ...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 gggw

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Винаги":

    грипни, ама грипът е сезонен, а тва не е

    Коментиран от #59

  • 33 БОРУНА ЛОМ

    6 2 Отговор
    МАМИН УБАВЕЦ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Учуден

    20 2 Отговор
    Ангел Кунчев с тревожна прогноза...да не би пак да влиза в болница за три месеца след втория си бустер?
  • 36 Баш софиянец

    21 4 Отговор
    Човече, ваксинацията няма нищо общо с разпространението на вируса. Първо беше - спазвате дистанция, стоите заключени и не говорите с никого и проблемът се решава. После беше - ваксината е изходът, слагате си я и всичко приключва, няма маски ограничения и т.н. После беше - въвеждаме зеления сертификат, за да изолираме болните и всичко си идва на мястото. После беше - ваксинирайте децата, защото те са гадинките, които заразяват и всичко свършва. После беше - слагате си трета доза (четвърта, пета, колкото там) и всичко свършва. После беше - тя ваксината всъщност не пази от заразяване, ама го карате леко. Не го карате леко, а просто не умирате (засега)...Не бе, хора, всяко ограничение води до следващо. Държат кренвирша на пръчка пред вас и ви разправят, че ще го хванете. Няма такова нещо. Тези, които се ваксинираха, живеят с усещането, че са постъпили умно, защото сега са малко по-свободни и "по-отговорни" от другите. По-късно ще стане ясно, че за ваксинираните също има план, който не включва свободата. Може да се окаже и доста по-кофти план от този за другите. Бъдете здрави и си ползвайте главата по предназначение.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гост

    11 3 Отговор

    До коментар #34 от "Как боледува жена ти? До болница ли":

    Ако не беше набодена нямаше и да буха... Защото щеше да я пази естествения имунитет, като децата! Няма нужда да се насилват млади, здрави хора, спортисти, без наднормено тегло или други заболявания да се бодат! На някой дебелак, къркащ, като смок и пушещ като комин, като кунчо са му "виновни" здравите и спортуващите, че не го пази и ваксината.... Да се боцкат, ако искат тези над 65 г., болни, диабетици и дебелаци, но да не насилват останалите...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Рошко

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Винаги":

    Аз по живково време не помня да е имало, в студ виелици дъжд сме ходили на училище и сме си мили обувките с парцал отвън на чешмата, ама сега всичко живо се изполигави не маски ами и ушни марки ще ни сложат
  • 41 Лудница

    17 2 Отговор
    Питайте го докато хората губеха работата и препитанието си, този човек колко апартамента си купи? Колко пари загуби той през тези две години? Лицемери, Лицемери, Лицемери.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Госあ

    8 1 Отговор

    До коментар #28 от "В Китай ваксинират само с китайски":

    Китайските ваксини са от абсолютно всички типове, без рнковите. И повярвай, това не е защото не могат. Просто имат грижа за населението си и не печелят от здравето на хората. Комунизъм е все пак. А, а относно векторните, единствената такава е еднодозова - назална, която действа само в лигавицата на носа. С впръскване. дорстен ли е дростен ли е, обещава че някъде в бъдещето можело да се появи такава 😂 За бустери не се говори много, а ако има, това са протеиновите на Синофарм след двете дози деактивирана или именно тази с впръскване. Чиста работа.
  • 44 Не можеш да знаеш какво те пази. Можеш

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    само да предполагаш. В семейството на сестра ми също бяха преболедували отдавна, но неваксинирани.Разболяха се отново всички без сестра ми. Племенницата доста сериозно, а баща ѝ тежко.В болница е от доста време. Племенникът ми го кара с хрема и температура за няколко дни. Така, че не можеш да знаеш какво те е опазило. Дали естествения имунитет или ваксината. Има хора, на които въобще не им действат ваксините и то немалко. Жена ти може да е от тях. Всеки организъм е различен. Не разбирам гнева в поста ти. Трудно ти е за 7 дни да стоиш под карантина с децата си ли?

    Коментиран от #51, #62

  • 45 Рошко

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Интересно коя фондация":

    Бил гел на сзо, евреина просто е инвестирал пари много пари и сега ще има тотален контрол, демек той има не само пари ами с тези пари вече има и власт просто е

    Коментиран от #55

  • 46 📌🇧🇬

    3 6 Отговор
    🇧🇬Това е ефектът на Стратегическата Българска Идео-ло-гема, която ще бъде записана със Златни Букви от враговете на България които и да са те!🇧🇬Всеки Сам Си Преценя🇧🇬
  • 47 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #31 от "А защо жена ти не я е опазил естествения":

    Не, кантара така казваше - боц плюс боледуване пазело до живот! Оказа се, че не е прав, а вероятно боца е намалил и естествения имунитет... Защото една година не се разболя при всички вълни при положение, че работи с много хора...
  • 48 Крайно време е

    11 2 Отговор
    тоя да яде бухалката
  • 49 Ххххх

    3 13 Отговор
    Коце Възраждане , да не атакува Парламента ,да не отрича маските и ваксините,като е такъв всезнайко нека предложи неговия начин да ни предпази от тази чума. Много близки и приятели загубихме ,може би заради неговата глупост!!Държавните органи да озъптят тези мерзавци ! Децата не са пощадени, млади хора умират!

    Коментиран от #61

  • 50 Баш софиянец

    9 1 Отговор

    До коментар #42 от "📌🇧🇬":

    Тези, които се справят най-добре са Швеция, Африка и още някои извън Европа и Северна Америка. Провери как, ще ти се намести логиката.
  • 51 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #44 от "Не можеш да знаеш какво те пази. Можеш":

    Не бе, гни.ата иска да маха сертификата за антитела, а децата имат такъв и е факт, че същите пазят! Пази и клетъчния имунитет, като много учени по света признават това! Отделно този безумен сертификат следва да отпадне и всеки да се пази информирано, както намери за добре, а не чрез задължително боцкане, което според такива като това Нещо било "единствената панацея", дори да стигнеш до интензивното с два бустера!
  • 52 ахааа

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "77777":

    и много пребит - до неузнаваемост
  • 53 Мамул

    15 0 Отговор
    Финансова ревизия за този симеоновградски селтак!
  • 54 Леле Мале

    12 3 Отговор
    ВАКСИНАТА Първо ни лекуваше, после пазеше, в един момент спирахме да го разпространяваме....А сега Кво Излиза, ЧЕ ВСИЧКАТА ИДИОТИЯ Е ЗА ДА" НЕ ВЛИЗАМЕ В БОЛНИЦА".....То след 3 месеца МОЖЕ И ДА НИ ПОМАГА С ПУКАНЕТО НА ЧУШКИ В ЧУШКОПЕКА
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Има и

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "gggw":

    летни грипове. Но не са толкова масови. Не си ли чувал?
  • 60 guest

    13 1 Отговор
    стига си вдигал патардия продажнико , има направени тестове със закупените от вас тестове които показват ясно че не показват вярно , един лимон , портокал , банан ако направите един ПСР тест или един слюнчен показва положителна проба , стига сте правили стъкмистики , независими хора ви опровергаха че манипулирате данните
  • 61 Млади хора

    9 4 Отговор

    До коментар #49 от "Ххххх":

    Точно млади хора умират след ваксинация!
  • 62 По езуитски

    10 2 Отговор

    До коментар #44 от "Не можеш да знаеш какво те пази. Можеш":

    тролстваш, но само много тъп би повярвал. Имаха грешката да интервюират шефа на ковид отделението на Пирогов. Той в прав текст каза : Преболедувалите изграждат доживотен имунитет. Водим статистика за това. Повече не го показаха по никоя медия.
    Друг случай. Наша близка вдигна кръвно. Извиках бърза помощ. Докторът я пита какви по - сериозни заболявания има. Тя ги изрежда като добавя, че два пъти боледувала от ковид. Докторът веднага я прекъсна с думите: - Стига глупости, невъзможно е два пъти да го преболедуваш.
    Набодените са с отслабен имунитет и всяка следваща игла го доотслабва. организмът им постоянно произвежда спайк протеини, които го атакуват също постоянно. Да не говорим за останалите други увреждания. И последно най - големия терорис, окупаторт и крадец в света те кара насила да приемеш грижата му за твоето здраве. Всеки знае чия собственост е биг фармата.
  • 63 Аватар

    8 0 Отговор
    Г-н Кунчев не коментира отпадането на информираното съгласие за поставянето на ковид ваксина.Значи трябва всеки сам да търси информация за страничните ефекти,което не е много подходящо,тъй като повечето хора нямат медицинско образование.Не е ли редно лекарят,който поставя ваксината,да се информира за евентуални противопоказания при всеки отделен човек,да назначи изследвания и тест преди манипулацията?Медиците не знаят ли кои хора са от рисковите групи за поставяне на тези ваксини?
  • 64 Док

    9 0 Отговор
    “Ако имаш бустерна доза, защитата е над 80%. Целта не е да не се разболеем и да го изкараме леко, а да не влизаме в болница" - каза 3-но бустеризираният, дето изчезна за няколко месеца да се лекува.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Грульо

    3 0 Отговор
    За бога, братя, не се тестувайте! Няма тест - няма ковит геноцид, има сезонен грип. :D
  • 67 Не, какъвто "мозък" носиш, такъв ...

    0 0 Отговор
    ... си и "отиваш", заедно с него. Природата го е измислила, "КОПРИВА" до "могилата" ( по Дьо Мопасан).
  • 68 Никой

    3 0 Отговор
    Първо се прави план с мерки за преодоляване на ковид кризата, от всяко ново правителство,
    После, когато съответните критерии се изпълнят,
    Този план не се прилага,и на практика няма никакви мерки! !!
    И това се повтаря отново и отново и отново
    При всяко НОВО правителство!
    ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! !!!
  • 69 Б.Г.

    1 0 Отговор
    Самият Кунчев има диабет и други болести. Лекар, който себе си не е предпазил и излекувал, как ще лекува други?...
  • 70 Анонимен

    1 0 Отговор
    Какви ваксини пак бре. Пускайте децата във ваканция до края на май, разбихте им психиката с вашето ежедневно облъчване!