Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 13:18 3 792 27

Проверяват смъртта на 44-годишна, починала пред Спешното отделение във Враца

  • смърт-
  • 44 годишна-
  • спешно отделение-
  • враца

Според близките ѝ тя чакала 40 минути пред регистратурата

Проверяват смъртта на 44-годишна, починала пред Спешното отделение във Враца - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Инцидент с фатален край пред Спешното отделение на врачанската болница. Проверяват смъртта на 44-годишна жена от врачанското село Пудрия. Според информация на близките ѝ тя чакала 40 минути пред регистратурата на Спешното отделение, съобщават от Нова телевизия.

Мъжът, с когото живеела, помолил за помощ на телефон 112, но след като линейка така и не дошла, той я закарал сам до Спешното. Именно там жената изпада в безпомощно състояние, според свидетели, пред очите на детето си. Час по-късно е починала.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    38 23 Отговор
    Не в възможно. Радев няколко пъти каза когато го снимаха камери, че при промяната нито един българин няма да стои пред болница и да умира пред нея. Явно всичко е било докато спрат камерите. После българите кучета ги яли! Вече 10 месеца пълен геноцид над този народ. 15 000 повече българи са починали за миналата година в сравнение за 2020-та!
  • 2 Оставка ПРОДАЖНИЦИ

    44 6 Отговор
    Всичко е по старо му,да не кажа и по-зле.Тия ни смазват по всякакъв начин.Инфлация огромна,здравеопазване все по лошо...

    Коментиран от #7

  • 3 Винкело

    50 0 Отговор
    Да чукам на дърво, ама... Спешното регистратура ли има? Отиваш там, щото си взел-дал, а те първо те регистратурират?

    Коментиран от #8

  • 4 Ужас

    68 3 Отговор
    Хора умират навсякаде,но не по този начин. Пред детето докато мършата срещу тях пие кафе и разсъждава. Грозна картинка има клип. А спешна помощ така и не дошла. Промяна с толкова мръсни и долни хора никога няма да има.Братчедите не ги бият без причина просто са единни.
  • 5 гражданин

    63 1 Отговор
    Намерете видеото, млада българска жена с мъжа и и детето и стои на количка безжизнена пред регистратурата. Тръпки ме побиха и се разплаках :(. Не сме нормални държава :( Нищо добро не ни чака!

    Коментиран от #10

  • 6 Емил

    51 1 Отговор
    Отговорът на въпроса - защо сме номер едно по смъртност! 1. Защото болниците са търговски дружества. 2. Няма връзка между пациент и плащане. 3. Няма връзка между плащане и качество! Вдигането на парите за здравеопазване само задълбочава проблема! За тази починала жена, Здравната каса ще плати на болницата точно толкова, колкото ако беше оздравяла напълно!!!
  • 7 Фгсд

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "Оставка ПРОДАЖНИЦИ":

    Трудно е да се повярва,ама май май много по-зле. Всяка сфера. Рашков няма един арест.Гледах статистика за заловени наркотици на границата и е смешно. В София изведнъж плъзнаха през 2 метра кордони от по 2-3 лимузини.
  • 8 Емил

    39 0 Отговор

    До коментар #3 от "Винкело":

    Как без регистратура?! Така се гарантира, че болницата ще си вземе парите, а това, че си умрял междувременно - божа работа! Докато парите за лечение не се контролират от пациента - така ще е!
  • 9 Кмитева

    31 0 Отговор
    Все пак ще взема отношение. А тук пред спешна помощ в събота и. Е деля се чака не 40 минути, а по 3 часа , само за да те прегледат. И толкова ми е жал за всички хора , вкл. И за себе си. Здравната система се нуждае не само от наливане на огромни суми пари, но и нов начин на обгрижване и лекуване на пациентите.

    Коментиран от #17

  • 10 Винкело

    45 0 Отговор

    До коментар #5 от "гражданин":

    Мда. Жената умира пред детето си, оная иска егенето, егенето знаете ли, не може без егене...

    Коментиран от #18

  • 11 Дон Санчо

    30 0 Отговор
    Докторите, е трябвало да я вземат
    в шокова зала,а не жената да
    попълва бланки.Натресоха ни го
    търговското д-во и нещат да го
    махнат.Влизаш,ако влезеш в
    болница и задължително правиш
    завещание.Хубаво ще е,ако има
    операция,да има камера,щото
    органите ги фаща липсата,а после
    кой ти проверява карантията.
    Лежащи донори сър.
  • 12 Ттттт

    28 1 Отговор
    Има и видео - умира пред дете и, а на регистратурата ти бъркат в носа!
  • 13 Шамара

    20 1 Отговор
    Еииииий боклуцииии не ви ли е малко срам? От вас някой само да кихне и веднага в ВМИ , РадеФ кво става бе боклук?!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Цар

    26 0 Отговор
    Тая женица ако беше ромка веднага ще и обърнат внимание,а умреше ли болницата щеше да е срината
  • 16 Дервиш

    17 0 Отговор
    България,по утепана държавата в целият свят няма
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кмитева":

    Докато бездънната каца "Обществено здравеопазване" не бъде задънена ще си патим...
  • 18 защото

    24 0 Отговор

    До коментар #10 от "Винкело":

    искат да разберат дали е осигурена за да явкарат в ковид отделението и да источат парите по ковид пътеката, ако не е осигурена няма как да ги източат- въобще не им дреме за човешкия живот..
  • 19 Хмм

    17 0 Отговор
    Толкова е тъжно! Здравеопазването ни е под всякаква критика! Точат се пари и никой не знае къде отиват! Не може с години лекарите да са принуждавани да ходят в чужбина и държавата никакво внимание не е обръщала, никакви стратегии за задържане на лекарите. И сега като се случи някой да има нужда от лекарска помощ се случва това нещастие! И все пак май се е стигнало до тази трагедия заради пълно безхаберие и незаинтересованост на страна на персонала! Браво господа!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Възраждане

    1 9 Отговор
    ваксата не прощава ахахахахаха всички набодени умират ахахахах а ние сме си ОК пием си белина и сме топ! Коце преиздент!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    7 7 Отговор
    Бою ТУЛУПА да гледа клипа как за 12 години съсипа всичко в държавата, но по важни бяха чекмеджетата и шкафовете, отколкото човешкия живот. Трябва да лежат до живот герб и дпс, окрадоха милиарди левове вместо да стегнат болниците.
  • 24 Тъпата система в БГ болници,

    4 0 Отговор
    Вместо прием на мига и започване на процедури от дежурен екип се започва едно раз отаване, административно, плащанки, па,влизаш с квитанция, глупотевини, ненормалщини, за раково болните също, след установяване на диагноза вместо системата да ги регистрира и да даде дата за химиотерапия в конкретен център ти казват, ами търсете си къде, и за всяко нещо е така, лутане, липсва нормалност в здравеопазването
  • 25 yyf

    7 0 Отговор
    Без ЕГН, без регистация в компютърната система на лечебното заведение Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАПРАВИ КАКВОТО И ДА БИЛО, нито да се пуснат лабораторни изследвания, нито рентген, нито нищо - само пляскане по бузите и пръскане с вода в коридора. Това е истината с компютризацията.
  • 26 Сулю Пулю

    2 0 Отговор
    Аз се извинявам предварително Саболезнования на близките искам този клип да се завърти в ефир по телевизията да се виде медецината до каде са я докарали в нашата мила БГ те затова ги малтретират То е ясно че без доктори неможим Ама и ние имаме права като кучитата ама май сме по ниши

    Коментиран от #27

  • 27 КОТКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Сулю Пулю":

    Абе, нямаш една дума правилно написана, по дяволите!!!! Училище виждал ли си, поне на картинка?!.