Last news in Fakti

7 Юни, 2022 05:06 2 492 15

Близо 300 нови случая на коронавирус, починаха още 19 заразени

  • коронавирус-
  • болници-
  • починали-
  • заразени

28 човека са в интензивните отделения

Близо 300 нови случая на коронавирус, починаха още 19 заразени - 1
Снимка: Областна администрация Русе

292 са новите случаи на коронавирус. Положителни са 5,4% от направените 5 393 теста.

В болници са 319 души, като в интензивни отделения са 28 от тях.

Починалите за вчера са 19, а оздравелите са 1 092.

Поставените дози ваксина през изминалото денонощие са 413.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шебек

    20 0 Отговор
    Какво става с маймунската ?

    Коментиран от #4

  • 3 Колко умряха

    25 0 Отговор
    Преди да се ваксинират? И колко умряха след като се ваксинираха? Има ли разлика?🙂

    Коментиран от #6

  • 4 Гибон

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шебек":

    Питай орангутана
  • 5 Тия инжектирани с отровата 413 овце...

    36 2 Отговор
    На кой бустер са!?!? Да те е страх да идеш в тия мъртвилници, а не "болници", прав е бащата на абитурентът убит в мъртвилницата на Велико Търново....младо здраво момче с 38С прието на крака, изкарано тотално измъчено, узтеАвано, инжектирани с кво ли не и убито , изкарано в занитен ковчег....вие това "болници" и "лекари" ли наричате!?!?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Истината

    20 3 Отговор
    Случаите и починалите са винаги удвоени в края на Понеделник защото пишат случаи от Неделя. Как не го внетнаха това разни журналистчета повече от 2 години?

    Коментиран от #12

  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    24 0 Отговор
    Вече сме на 35/100000 и 5 починали средно на ден в период от 2 седмици.Отивахме към 0000и ето за това днес от някъде извадиха 19 починали...това е абсурдно при 28 в интензивно,които не са мръднали от седмица и 319хоспитализирани.Чудят се как да крадат още от ковид белод....ците!

    Коментиран от #10

  • 9 Зелен Демократ

    16 0 Отговор
    Приятели браво, така ви искам, 2-3 дена без паднали герои, притеснихме се! Не се отпускайте, че иначе ви врътваме кранчето!
  • 10 Копипасте

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ако приравниш информацията с това, което се смята за грипа ще стане още по! Навремето грипна епидемия се обявяваше при 200 болни на 10 000 население и немалко и умираха от грипа и последствията! И нямаше пернати да ни го снесат страхуващото инфо! То и информационни сайтове нямаше, но това е друга нова тема! А сега за няма и 1 000 заразени /даже не са и болни/ на 6 милиона окрякват околията! "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета." - Марк Твен. Не се сещам за нещо по-добро от казаното някога от забравения вече Самюъл Лангхорн Клемънс.
  • 11 Копипасте

    10 0 Отговор
    И защо ли в заглавието липсват думички като : рекорд, антирекорд, лоша новина .... след като новооткритите заразени /дори не са и болни/ са близо 6 пъти повече от вчера?!
  • 12 Копипасте

    11 1 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Факт е, че от петък по обяд запразняват канцеларките на много места и накликват всичкото събрано инфо до късния следобед в понеделник! Системен бъг според IT-тата! Нищо ново в качването на инфото на КОВИД портала! Над 2 години е така!

    Коментиран от #13

  • 13 Моарейн

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Копипасте":

    Въпросът на въпросите, колега, е кога най-после ще изчистят списъка с активните случаи. Бас ловя, че в него има хора с положителен тест от началото на годината, а би трябвало след четиринадесетия ден да са разкарани оттам, освен ако междувременно не са се влошили дотолкова, че да постъпят в болница. Както вървят нещата, скоро в Северна Корея ще има по-малко активни случаи отколкото при нас и причината ще бъде в скапаната ни стъкмистика.

    Коментиран от #14

  • 14 Копипасте

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Моарейн":

    По важното е , че времето на КОВИД в ролята на Торбалан за страхуване на хората свърши! Но КОВИД истерията на управниците /не са само нашите българските - нaшитe упрaвници изoбщo нямaт рoля c думи в тaзи cвeтoвнa тeaтрaлнa пocтaнoвкa - втoрo хрacтчe или трeтo бoрчe oт дeкoрa! В нaй-дoбрия cлучaй ca шутa, кoткaтa/кучeтo или джуджeтo в мacoвитe cцeни! Aкo нe cлушкaт режисьорите ги oшaмaрвaт! И ceгa дa cи припoмним oтнoвo нaчaлoтo нa прeдcтaвлeниeтo. Мeceц мaрт 2020г., прeд кaмeритe ce нaрeждaт вeтeринaр, шeфът нa пoжaрнaтa, пoлицaй, мaтeмaтик и кoрeмeн хирург зa дa ни cпacявaт oт "вируc". В държaвaтa нямa рeгиcтрирaн "cлучaй", нo грaдoвeтe ca зaтвoрeни c КПП-тa, a външнитe грaници - oтвoрeни. Cцeнaрия ли ви ce cтрувa кaлпaв или aктьoритe ca нeкaдърни!?/ нанесе много щети : психологични, психиатрични, здравни, финансови ....! Да видим какъв ще е следващия Торбалан?! Добавям и виц на деня от 19.01.2022г. защото е точно по темата : Рано или късно, Зеленият сертификат ще отиде на боклука, но Жълтата книжка винаги ще е актуална.
  • 15 Дилдо

    3 0 Отговор
    Това са нерегистрирани случаи от събота и неделя