Last news in Fakti

9 Юни, 2022 04:58 1 566 8

160 нови заразени, починаха още четирима с коронавирус

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

29 човека са в интензивно отделение

160 нови заразени, починаха още четирима с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Сто и шейсет са новите случаи на коронавирус у нас за последните 24 часа. Положителни са 4,2 на сто от направените 3818 теста, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ.

Най-много са новите случаи в София - 57, следват областите Пловдив - с 16 и Бургас - с 10 новоинфектирани.

В болница се лекуват 303 души; 29 са в интензивно отделение. Като излекувани за 24 часа са отчетени 874 души, починали са четирима.

През последното денонощие са били поставени 451 ваксини. Общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече е 2 060 201.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белото Лоби

    27 0 Отговор
    Ти дай колко починаха от рак и инфаркт за същия период, и от докторска некадърност
  • 2 Евтаназия за вас

    20 0 Отговор
    Господарите не дават да истива манджата а??
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Моарейн

    17 0 Отговор
    РЗИ, кога най-после ще изчистите от списъка с активните случаи тези, с отдавна преминала 14-дневна карантина? Съвсем скоро КНДР ще има по-малко болни и заразени от нас.
  • 5 Копипасте

    8 1 Отговор
    1.Какво беше преди 2 години : Детайлна хронология на Годжи
    29.02 – Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!
    13.03 – Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!
    19.03 – Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.
    30.03 – Маските стават задължителни за всички!
    03.04 – Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!
    19.04 – Адът се отлага за неопределено време.
  • 6 Копипасте

    8 1 Отговор
    2. Какво беше преди 1 година : 12.04.2021г. в началото на ваксините - Академик Петрунов прясно изваден от нафталина каза "Никой, прекарал вируса, няма антитела след 8-ия месец"
    То и от ваксините пак толкова! Това за неразбалите означава "боц" на всеки 8 месеца и ръчкане на съпротивителните сили на тялото ни, защото не поддържа в постоянна бойна готовност антитела за всеки какъвто и да е вирус - грипни, парагрипни, рино-..., коронавируси също! А до какво води това постоянно сръчкване на имунната система уважаемия академик Петрунов няма да каже, защото би било сепуку/демек ХАРАКИРИ/ и НУЛА интервюта оттук-нататък! Той и Кантарджиев преди месец еретично и в противоречие с Мутафчийски, Балтов и прочеето неимуно и невирусолози каза, че най-добрия имунитет се получава след преболедуване на вируса! Дръпнаха го назад и вече не дава интервюта!
  • 7 Копипасте

    9 0 Отговор
    3. А сега?! : 3. Навремето грипна епидемия се обявяваше при 200 болни на 10 000 население и немалко и умираха от грипа и последствията! И нямаше пернати да ни го снесат страхуващото инфо! То и информационни сайтове нямаше, но това е друга нова тема! А сега за няма и 1 000 заразени /даже не са и болни/ на 6 милиона окрякват околията! "Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета." - Марк Твен. Не се сещам за нещо по-добро от казаното някога от забравения вече Самюъл Лангхорн Клемънс.
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    в момента сте на 34/100000 и 5,21починали средно дневно за 14 дневен период.