10 Юни, 2022 04:57 2 070 8

113 нови случаи на коронавирус, починаха още 6 заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

27 пациенти са в интензивни отделения

113 нови случаи на коронавирус, починаха още 6 заразени - 1
Снимка: БГНЕС

113 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 2840 теста, показват данните в Единния информационен портал. Положителни са под 4% от взетите проби.

6 души са починали с COVID-19, като оздравели са отчетени 661.

В болници се лекуват 298 пациенти, 27 от тях в интензивни отделения.

Поставените ваксини са 411.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1520

    20 1 Отговор
    престанете най после с влудяването на хората

    Коментиран от #8

  • 3 Янка

    11 0 Отговор
    Шоуто "четворна коалиция" продължава и днес. Тръпна в очакване.
  • 4 Само напомням

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Краварското мекере":



    А във "ваксинирана" Гърция случаите са 4500. "Наистина" "ваксините" ги "спасиха" от ковид-ГРИПА. Много кавички се налага да ползвам - защо ли?






    😉

    Коментиран от #6

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 0 Отговор
    добре е написано!точно,позравление за автора.ако е моя заслугата за- процентооо,съм свършил полезна работа!не знам как може при 27 в интензивно и 298 в болница да има 6 починали .........продължават да лъжат с -починали!
  • 6 Копипасте

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Само напомням":

    16.09.2021г. "Ако 100% от населението беше ваксинирано, днес починали от коронавирус нямаше да има“, посочи в предаването „Тази сутрин“ по бТВ проф. Илко Гетов – представител на Европейската агенция по лекарствата." Ако това беше вярно, ваксинираните би следвало да са като Шотландския боец и да умират само по "онзи холивудски начин" със светкавици, гръмотряскане и прочее! А нещо не се забелязват подобни явления! Би следвало проф. Гетов вече да е изяден от собствената му съвест и да е направил в японски стил публично сепуку, но едва ли ще дочакаме такава проява на осъзната отговорност пред социума!" Всички умират кой по-рано, кой по-късно! Но да психотероризираш хората с това, което бездруго ще им се случи един ден е престъпление и го има в текстовете на Наказателния кодекс! Въпроса с главно В според мен е : защо няма нито един осъден с ефективна присъда НОЩ-ник, математик, политик, професор, академик ..... какъвто и да е психотерорист!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кого пък влудяват тези новини?

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1520":

    Кой им обръща внимание и кой ги чете въобще. Все пак не става въпрос за хиляди заразени или трицифрен брой умрели. Дори не и за двуцифрен. Но не е зле да се припомня, че миналата година лятото беше също относително спокойно, но ноември и декември беше ад. Искрено се надявам да не се случи отново бум на ковид случаи през есента. Само това липсва при всички останали проблеми. Че и на избори май се очертава да ходим тогава. За кой ли път...