12 Юни, 2022 05:04 2 069 15

82-ма нови с коронавирус, няма починали заразени

  • коронавирус-
  • заразени-
  • болници

Само 26 човека са в интензивните отделения

82-ма нови с коронавирус, няма починали заразени - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

82 са новите случаи на коронавирус у нас, установени през последното денонощие, показват актуализираните данни на Единния информационен портал към полунощ. Положителните проби са 5,3 процента от направените 1 542 теста.

През последните 24 часа няма починали пациенти, вследствие на инфекцията. Отчетени са 14 излекувани.

Пациентите с Ковид-19 в болница са 289, с 43-ма по-малко в сравнение с миналата събота. 26 от тях са в интензивни отделения.

54 дози ваксина са поставени през изминалото денонощие, хората със завършен ваксинационен цикъл са над 2 060 446.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 8 Отговор
    ДАНО няма повече починали ХОРА
    ПАЗЕТЕ си
    ЗДРАВЕТО
    то
    ЦЕНА няма
    БЕЗЦЕНО е

    Коментиран от #10

  • 2 Рошко

    22 2 Отговор
    Плзмъкая на демокрсцията трябва да се поддържа с лъжите на фалшивите мисирки

    Коментиран от #6

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 1 Отговор
    Това биологично оръжие"НЕЩОТО" не е създадено за вас бг!!!Имате записи на това,което ви писах още през 2020гкрая на март.Нещо да напишете,като контра,а ааа ваксинирания 1403....След ваксината срещу ковид ,фамилията в германия почна да боледува от всеки вирус......Я,сега да дадете статистика,как е в ес и как е тук.Тук сте 32/100000 и 4починали на ден.......за период от 2 седмици.......Там след много боц има и много мор.......

    Коментиран от #5

  • 4 истина ти казвам

    31 0 Отговор
    Бря,баба Радка Пиратка верно се оказа права! Превърнахме се в ковид гетото на Европата ама от здрави хора! Да не се допускат влизащи в гетото от набодените,високо цивилизовани страни че ше стане страшно!
  • 5 Копипасте

    19 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Смятай ги бройките както за грипа - на 10 000 души население! Числата стават още по-очевадно и по-поразяващо нищожни! А поменатия от теб Ваксиниран на 14.03.2020г./тогава се пръкна НОЩ/, а също и Имунолог, Юрист, Вирусолог и прочее дразнители за коментари, отговори, кликания на +/- за НЕТ-трафик и гледане на рекламките, но тази дейност вече не се възнаграждава; те се преместиха с други НИК-ове при статиите за служебните и сегашното правителство, Украйна, Македония и са също толкова пламенни и досадни!
  • 6 Копипасте

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Трябваше да се измисли нещо като Трета световна война, ама да не е точно война защото от една истинска война поразиите ще са големи! За да "печатат" долари и евра като замаяни, така както направиха по време на ВСВ и след това! Китайците и руснаците ги предупредиха не един път и им казаха да не прекаляват, ама кой да слуша! Кризата от 2008-9г. ще е нищо сравнена с това, което се наглася за около 2024-25г.! Тепърва ще се вдигат цените на всичко заради износа на инфлация от Щатите! А покрай "заигравката" на Русия в Украйна "печатането" продължава и нещата отиват към пълна катастрофа и "зануляване"! Както навремето казваше един фатмак в казармата : И изведнъж някак си положението прерасна в ситуация! В тоя ред на мисли кризата от 2008-9 година не е свършила и тепърва ще става каквото ще става!
  • 7 Експерт пландемически

    23 0 Отговор
    През уйкенда "вируса" и стъкмистиката винаги почиват.
  • 8 Шебек

    3 14 Отговор
    Ще Ви нашари маймунската, ама по-късно, като я довлечете от тук от там !

    Коментиран от #14, #15

  • 9 Не разбрах

    16 0 Отговор
    хората със завършен ваксинационен цикъл са над 2 060 446. Колко точно над???
  • 10 Само коментирам

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":




    "82-ма нови с коронавирус, няма починали заразени"



    4539 - толкова са случаите в Гърция за ДЕНОНОЩИЕ. Ние правим общо толкова за има-няма 20-30 дни. А имат и 15 починали.
  • 11 Раданч Татлъту

    8 0 Отговор
    За съжаление днес нема жертви на коварният виросъ!☠😢🙉🥳🤡👍
  • 12 Подгряват фурната за на есен.

    10 0 Отговор
    Дано не са подписали договора със световната злодейска организация, че тогава да ни е д--е яко.
  • 13 любопитен

    6 0 Отговор
    Но , какъв КО19 , нали др. ПУТИН излекува светът от него ???? Резултатът от това лечение е налично - 50 до 120 % инфлация на парите ................. властващите ни върнаха та СТАРТОВАТА линия или по-точно с ДЕСЕТ години назад . От лечението , населението пак се разболя , но ФИНАНСОВО . Забелязвате ли , на всеки 7-10 г. се създават ситуации , които водят до импровизирана ,, финансова криза " , целта е да се внася финансова нестабилност в населението , за да не спира да работи . Първо удариха олихвяването на влоговете - 0.1-0.5 % лихва , но се запазиха заемните лихви до 20 % , постоянна инфлация без повишаване на работната ставка .............но без медиен коментар , защото властващите и техните марионетки държат цензурната брадва и непослушните медии се ампутират .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 не се правете на умрели лисици

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шебек":

    Абе да питам,таа година ше има ли София прайд,че таа шарка била нападала много коварно,в гръб,така да се каже!🤣